Arkadaslar model model degil marka adi altinda arti ve eksileri paylasabilecegimizi dusundum birbirine yakin modelleri var markanin. Kullandigimiz programlari, oyunlari veya sorunlari burda paylasabiliriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvnzglr -- 14 Aralık 2007; 21:03:56 >
1: NoData : GPRS baglantisi hepimiz icin sorun habersizce baglanip dakikalarca bagli kalarak konturleri yiyor yada faturamizi kabartiyor bu basit program yardimiyla kontrol edebilirsiniz
.cab dosyasidir hafiza kartiniza atip PDA uzerinden kurun program klasorune "G" harfiyle gelicektir uzerine tikladiginizda yukaridaki resim onunuze gelir tabi "T-Mobil" yerine sizin operatorunuz yazar internet yazani secin ve "Toggle" secenegine basin disable olucak, secenekler arasinda WAP ta olabilir onada uygulamanizi tavsiye ederim
GPRS'i kullanmaniz gerekirse tekrar enable yapin
2: S2U2 v0.99 : En cok begenilen tus kilidi gorunum olarak cok guzel ve kullanisli
.rar dosyasinin icinde .cab dosyasi ve lang isminde dil dosyasi var .cab dosyasini hafiza kartina kopyalyip ordan kurun daha sonra programin kuruldugu klasoru bulup lang dosyasini degistirin degistirdiginiz zaman tuskilidinin ayar sayfasi Turkce olucak
kurulumu bilgisayardan yapicaksiniz kurulduktan sonra ayarlar mensu geliyor direk ordan Engilis silin Add tiklayarak Turkce Q secip ok basin
destekledigi klavye dilleri Albanian Belarusian Belgian Brazilian Bulgarian Canadian Multilingual Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French French Canadian German Greek Hungarian Icelandic Italian Latin American Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Swiss French Swiss German Turkish Ukrainian US Dvorak
Bende HTC Touch kullanıyorum yeni aldım daha bu türkçe yama bendede çalışırmı acaba
bu yama aslen windows mobil 5 icin ama yukardada yazdigim gibi birkac ayrintiyi bozarak WM6 dada calisiyor senin makinandada WM6 yuklu olmasi lazim eger Not pad, EXEL ve bir iki kisayolu gozden cikarabiliyorsan calisir tabiyki ama eminim yakin zamanda WM6 icin orjinalide cikar
Bende HTC Touch kullanıyorum yeni aldım daha bu türkçe yama bendede çalışırmı acaba
bu yama aslen windows mobil 5 icin ama yukardada yazdigim gibi birkac ayrintiyi bozarak WM6 dada calisiyor senin makinandada WM6 yuklu olmasi lazim eger Not pad, EXEL ve bir iki kisayolu gozden cikarabiliyorsan calisir tabiyki ama eminim yakin zamanda WM6 icin orjinalide cikar
HTC nin meshur HOME ekrani WM6 QVGA hafiza kartina atip kurun bende oldugu icin haliyle kurup denemedim ama begenen arkadaslar oldugunu bildigim icin ekliyorum
iyi olmus burasi iyi fikir,bende bir istekte bulunayim bari,bende htc touch var rusca bunu ingilizceye cevirmek istiyorum yani su rom olayi.yardimci olursaniz sevinirim.
iyi olmus burasi iyi fikir,bende bir istekte bulunayim bari,bende htc touch var rusca bunu ingilizceye cevirmek istiyorum yani su rom olayi.yardimci olursaniz sevinirim.
buna bak istersen tabi ben denemedim buldugum gibi ekliyorum