Geçenlerde XDA sitesinden WM6.1 update edilmiş romlardan bir kaç tanesini telf.numa yükledim (hepsini birden değil) fakat yükledikden sonra telf.özelliği gitti ppc özellikleri full çalışıyor olsada telf.olarak kullanamıyordum yani çağrı gönderebiliyor ve alabiliyordum ama kesinlikle konuşamıyordum çünkü hemen bi kaç saniye içinde bağlantı kopuyordu bazen telf.farkında olmadığım zamanlar bağlantı kopuyor ve kim aramış cell den msj lar alıyordum.. Her neyse orda ki forumda kıt ingilizcemle araştırırken bir kaç kişinin daha aynı sorunla karşılaştığını gördüm ama nasıl çözüm bulduklarını anlayamadım. Bende HTC nin orj.rom unu bulup yükledim makina eski haline dönünce rahatladı ve sorun çözüldü. Benim sorum şu arkadaşlar gerçektenn tam stabil bir durumda çalışır bir WM 6.1 rom arıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba teşekkürler saygılar...
1: NoData : GPRS baglantisi hepimiz icin sorun habersizce baglanip dakikalarca bagli kalarak konturleri yiyor yada faturamizi kabartiyor bu basit program yardimiyla kontrol edebilirsiniz
.cab dosyasidir hafiza kartiniza atip PDA uzerinden kurun program klasorune "G" harfiyle gelicektir uzerine tikladiginizda yukaridaki resim onunuze gelir tabi "T-Mobil" yerine sizin operatorunuz yazar internet yazani secin ve "Toggle" secenegine basin disable olucak, secenekler arasinda WAP ta olabilir onada uygulamanizi tavsiye ederim
GPRS'i kullanmaniz gerekirse tekrar enable yapin
2: S2U2 v0.99 : En cok begenilen tus kilidi gorunum olarak cok guzel ve kullanisli
.rar dosyasinin icinde .cab dosyasi ve lang isminde dil dosyasi var .cab dosyasini hafiza kartina kopyalyip ordan kurun daha sonra programin kuruldugu klasoru bulup lang dosyasini degistirin degistirdiginiz zaman tuskilidinin ayar sayfasi Turkce olucak
Arkadaşlar Telefonum Benden Habersiz İnternte Falan Bağlanıp Kontörlerimi yiyo Acaba Bana Program Önerirmisiniz Yukarıdaki Program Kurulmuo Kur dediğimde bir sürü kodlar dökülüyo ekrana html kodları gibi.....
Cowon D2 Senheiser CX300 Kulaklık Fuji Film FineFixS800fd Sony Ericssson P990İ Htc Tytn II Acer Aspire 5611 Awlmi 2Gb Notbook Skyvision Usb Dvb Lowepro Fastpack 350 Wolswagen Bora 1.6 Comfortline -------------------------------------------------------
Arkadaşlar Forumda Detaylı olarak inceleme Rağmen Bir Rom'a Karar Veremedim Acaba Bana gayet Stabil Çalışan Full Bir Rom Önerebilirmisiniz....
Bu soruyu soran başka arkadaşlar da olduğunu gördüm. TYTNII için denenmiş ve genelde memnuniyet yaratmış olan iki ROM 'u aşağıdaki linklerden alabilirsiniz. Bunları ben de denedim ve çok memnun kaldım. Şu anda Laurentius Diamond V9 kullanıyorum.
Arkadaşlar, genelde var olan bir davranıştan yakınacağım izninizle,
Bazan bir arkadaşımız herhangibir konuda yardım istiyor, bir başkası da yardımcı olabileceğini düşünerek birşeyler yazıp çiziyor.
Bu forumlarda kimse para pul kazanmadığından bu işler paylaşımın verdiği haz ve faydalı olabilmenin verdiği motivasyon ile yürüyor, iyi de oluyor. Ancak, bana sık sık olduğu gibi, geriye hiçi bir bildirim, teşekkür vb. olmayınca acaba makbule geçmiyor, işe yaramıyor mu diye bir kaygıya kapılıyor ve forumdan soğumaya başlıyorum.
Eğer, hislerimi paylaşıyor iseniz, lütfen duvar gibi sessiz kalmıyalım, aldığımız önerilerin işe yaradığını ya da yaramadığını bildirelim, problemlerinmizi çözdü isek bencillik edip suskunluğa gömülmek yerine ne yaptığımızı da paylaşalım.
Bunu da duvara söyledi isem, artık bu forumdan da çekilme zamanım gelmiş demektir.
Selamlarımla,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukozb -- 26 Temmuz 2008; 19:59:53 >
quote:
Orjinalden alıntı: selcukozb
Arkadaşlar, genelde var olan bir davranıştan yakınacağım izninizle,
Bazan bir arkadaşımız herhangibir konuda yardım istiyor, bir başkası da yardımcı olabileceğini düşünerek birşeyler yazıp çiziyor.
Bu forumlarda kimse para pul kazanmadığından bu işler paylaşımın verdiği haz ve faydalı olabilmenin verdiği motivasyon ile yürüyor, iyi de oluyor. Ancak, bana sık sık olduğu gibi, geriye hiçi bir bildirim, teşekkür vb. olmayınca acaba makbule geçmiyor, işe yaramıyor mu diye bir kaygıya kapılıyor ve forumdan soğumaya başlıyorum.
Eğer, hislerimi paylaşıyor iseniz, lütfen duvar gibi sessiz kalmıyalım, aldığımız önerilerin işe yaradığını ya da yaramadığını bildirelim, problemlerinmizi çözdü isek bencillik edip suskunluğa gömülmek yerine ne yaptığımızı da paylaşalım.
Bunu da duvara söyledi isem, artık bu forumdan da çekilme zamanım gelmiş demektir.
Selamlarımla,
quote:
Orjinalden alıntı: niegara34
Selam Arkdaşlar Bir adet HTC T.Curuise'm var
Geçenlerde XDA sitesinden WM6.1 update edilmiş romlardan bir kaç tanesini telf.numa yükledim (hepsini birden değil) fakat yükledikden sonra telf.özelliği gitti ppc özellikleri full çalışıyor olsada telf.olarak kullanamıyordum yani çağrı gönderebiliyor ve alabiliyordum ama kesinlikle konuşamıyordum çünkü hemen bi kaç saniye içinde bağlantı kopuyordu bazen telf.farkında olmadığım zamanlar bağlantı kopuyor ve kim aramış cell den msj lar alıyordum.. Her neyse orda ki forumda kıt ingilizcemle araştırırken bir kaç kişinin daha aynı sorunla karşılaştığını gördüm ama nasıl çözüm bulduklarını anlayamadım. Bende HTC nin orj.rom unu bulup yükledim makina eski haline dönünce rahatladı ve sorun çözüldü. Benim sorum şu arkadaşlar gerçektenn tam stabil bir durumda çalışır bir WM 6.1 rom arıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba teşekkürler saygılar...
arkadaşlar benim bir sorunum var tytn II kullanıyorum cihazı alırken içerisinde lcd gibi bir program vardı film izlerken hiç bir sorunum olmuyordu faklat şimdi core player olsun tcmp olsun veya diğüer tüm video oynatıcı prolar olsun izlerken filimler sanki slayt gibi ara ara değilde filimde action yani hızlı seri bir hareket olduğunda slayt gibi syfalanıyr dalgalanıyor görüntü netliğinden mi anlamadım..önceden böle değldi çünki bahsettiğim isime benzer bir program yüklüydü fakay format attım ve bu hale geldi.. bu programı bulamıyorum hiçbiryerde biri yardımcı olursa sevinrim birde formattan önce tcmp de mp4 izleyebiliordum şimdi ise filmi açıyor fakat takılarak donarak oynatıyor bu diğer sorunumun yanında pek önemsediğim bir sorun değil çünki bu problemi mp4 lerde tcmp değilde core player kullanarak hallediyorum diğer uzantılı filmleri tcmp de izliyorum..yanlız şu ekran olayını biri yardımcı olurda şu lcd adındaki dosyayı bulup paylaşan olursa sevinirim çok aradım ama bulamadıjm..tam ismini hatırlamıyorum falak içerisinde LCD kelimesi geçiyordu..program ekle kaldırdan görmüştüm
email adresim kadircan_@live.com msn olarakda bunu kullanıyorum.. yardımcı olucak arkadaş eklerse msn den süper olur çünki internete işlerden ötürü pek fala giremiyorum.. yada www.****.com dan yardımcı olabilir...ordanda bana pm atabilirsiniz paylaştıktan sonra..şimdiden sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum tüm yardımcı olabilecek ve fikirlerini sunabilecek arkadşlara..
TURKCELL HTC ALACAKLAR DİKKATİNE: mart ayında ankarada bulunan CİHAN TELEKOM dan TURKCELL htc touch aldım. 1 hafta önce telefonun kolonlu olduguna dair mesaj geldi ve tel bu hafta sonu kapanacak. ben bu CİHAN TELEKOM güvenilir yer diye tercih ettim ve arkasında TÜRKCELL ve KVK var diye dışarıda bu teller daha ucuz olmasına ragmen. SAKIN BU YERLERDEN TEL ALMAYIN 1.200.00 YTL ye mal oldu TURKCELL le anlaşmam oldugu icinde kullamandıgım tel icin para ödemek zorundamışım. mahkemeye başvurcam bu durumda. hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu teli sık sık donumatik özelligi kayıyor a tüşlayacak yere z yi tuşuyor aliyi ararken veliyi arıyorsun. bir program yükleyemiyorsun hafıza yetersiz diyor explorer sayfası acsan gene hafıza yetersiz diyiyor sadece msn sini kullanabiliyordum. cok kötü resim cekiyor. sms yazamıyorsun klavye cok kücük vb....... sonuçta turkcell in pda larını turkcell var diye almayın hele kvk daha beter gidin kacagını alın daha iyi edersiniz yarı fiyatına sorusu olan arkdaşların sorusunu cevapladırabilirim pm atabilirsiniz
Arkadaslar bana bırı yardım etsın duamı esırgemıcem artık bu htc den gına geldı xD benım htc Touch elf 0100 modeldekı telefonum hollandadan geldı ustunde wm6 kuruluydu telefonu turkceye cevırmek ıcın yama kurdum bu yama sonucundan baslat ve tamamen telefon kıtlendı bısıy acılmıyordu usb baglantısı kurarak telefondan bu yamayı kaldırdım sonra telefon reset atınca bıdaha telefon acılmadı wındows mobıle yazısına gelınce donuyo kalıyo telefonu ancak acılırken kamera tusuna basarak boat edıyorum ( mavı kırmızı yesıl ve beyaz ekran gelıyo ve bu ekranda ıpl 1.11.0002 ve spl 1.11.0000 yazıyo ) bu ekran gelınce usb baglantısı goruyo yalnız rom kurmak ıstedıgımde bırcok hata ıle karsılasıyorum :S bana bı yardımcı olcak fıkır verıcek yada yaptırabılıcegım bı yer soylıcek warmı acaba :S