Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC PAYLASIM TOPIGI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC PAYLASIM TOPIGI Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cgty_t

13 Nisan 2008; 1:28:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: serhatsb

Bu sayfadan belki olabilir dene :http://tmobile.combase-service.de/html/popup_hersteller.php

ilgilendiğin için teşekkür ederim ama malesef T-mobile IMEI nosunun bulunamadığını söylüyor verdiğin linkte..... zaten iki hane eksik kalıyor IMEI girilirken ama pda orange hat ile kullanılıyordu onun sitesini araştırıyorum ama çıkmadı henüz bir şey nasıl çözdüğümü (çözebilirsem bu arada) burda en detaylı şekilde yazacağım belki bir daha bu duruma düşen olabilir....

The Soul Of BMW.
cgty_t, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
sas_sas

13 Nisan 2008; 9:25:58 

quote:

Orjinalden alıntı: cgty_t

quote:

Orjinalden alıntı: serhatsb

Bu sayfadan belki olabilir dene :http://tmobile.combase-service.de/html/popup_hersteller.php

ilgilendiğin için teşekkür ederim ama malesef T-mobile IMEI nosunun bulunamadığını söylüyor verdiğin linkte..... zaten iki hane eksik kalıyor IMEI girilirken ama pda orange hat ile kullanılıyordu onun sitesini araştırıyorum ama çıkmadı henüz bir şey nasıl çözdüğümü (çözebilirsem bu arada) burda en detaylı şekilde yazacağım belki bir daha bu duruma düşen olabilir....

senin ilacin burada;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2110468

Hur dusuncelerinizi ve bildiklerinizi paylasmaktan asla cekinmeyin, ama bunu yaparken tarafiniz da acikca bilinmeli ki guvenilirlik konusunda soru isaretlerine maruz kalmayiniz.
metin

13 Nisan 2008; 16:38:39 

selam arkadaşlar bir tesadüf eseri bende bir tane touch edindim. sahip olana kadar aletle ilgili en ufak bir fikrim yoktu ama kullandıkça ısındım. sanırım artık onsuz olamam

denenmiş stabil çalışan bir wm6.1 rom önerebilirmisiniz. sevgiler

ozdirek

13 Nisan 2008; 20:38:01 

selam arkadaşlar, htc 3300'a artemis 4.02 romu yükledim. touch flo özelliği çalışmıyor. startup içerisine kurduğu aplauncher ve mediahupmini de tıkyok sizce neden

serhatsb

14 Nisan 2008; 15:51:43 

telefonda java programi yüklü olmasina rahmen jar uzantili oyunlar acilmiyor ve düzgün kurulmuyor buna bir cözüm varmi?

sno

14 Nisan 2008; 22:51:32 

java emülatörü üzerinden açıyorsun değilmi jar dosyalarını..

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE
Radio: 1.58.16.27
serhatsb

15 Nisan 2008; 15:45:51 

Hayir emulator programi yüklü degil direk indirip telefonun üzerinde gelen java programinin yardimiyla aciyorum midlep bulunamadi türü yazi geliyor ve tam kuramiyor
quote:

Orjinalden alıntı: sno

java emülatörü üzerinden açıyorsun değilmi jar dosyalarını..

sno

15 Nisan 2008; 16:42:31 

bildiğim kadarıyla artık microsoft mobile ürünlerinde java yüklü gelmiyor.. kaldırıldı bu.. o yüzden java emülarötü yoluyla kuruyoruz.. yani ben öyle yapıyorum.. esmertec java emu. die bi prog var.. onu yükleyerek deneyebilirsin.. programı da, şu istanbuldaki trafiği izleme programının filan olduğu bi başlık vardı, ordan bulabilirsin..

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE
Radio: 1.58.16.27
serhatsb

15 Nisan 2008; 16:51:58 

Sagol yardimin icin ben telefonu alali 2 ay civari oldu ve yüklü fakat yüklü olmasi sansmi sanssizlikmi anlamis degilim.

quote:

Orjinalden alıntı: sno

bildiğim kadarıyla artık microsoft mobile ürünlerinde java yüklü gelmiyor.. kaldırıldı bu.. o yüzden java emülarötü yoluyla kuruyoruz.. yani ben öyle yapıyorum.. esmertec java emu. die bi prog var.. onu yükleyerek deneyebilirsin.. programı da, şu istanbuldaki trafiği izleme programının filan olduğu bi başlık vardı, ordan bulabilirsin..

nemesis4565

15 Nisan 2008; 21:25:20 

arkadaşlar meraba. HTC P3300 kullanıyorum.. internet paketi satın aldım(turkcell) fakat gprs ayarlarını yapamıyorum.. bilgisi olan varmı acaba????
teşekkürler

metin

15 Nisan 2008; 23:02:17 

htc touch için harika bir rom arkadaşlar. herşey çok kolaylaştırılmış menüler kısayollar yeni özellikler saymakla bitmez. ses seviyeside %30-40 civarı artmış. 24 saattir gayet stabil çalışıyor.

LİNK:
Elf_in__ShadoW_2.1_TE.zip (yıldızı kaldırmayı unutmayın)

AÇIKLAMA:
TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 15 Nisan 2008; 23:06:38 >

ozdirek

16 Nisan 2008; 16:48:38 

yokmu cevap verecek bir babayiğit

quote:

Orjinalden alıntı: ozdirek

selam arkadaşlar, htc 3300'a artemis 4.02 romu yükledim. touch flo özelliği çalışmıyor. startup içerisine kurduğu aplauncher ve mediahupmini de tıkyok sizce neden

sas_sas

16 Nisan 2008; 18:37:46 

quote:

yokmu cevap verecek bir babayiğit

quote:

Sana onerim,

"Touch settings" adli programi kur ve Touch ayarlarini yap.

Bazi Artemis ROM larda asagidan yukari degil, yukaridan asagiya calistigini gormustum.

Bildigim kadari ile o ROM da Touch var.. Ama dikkatli ol bazi cube suz cesitleri de var.

Asagida verdigim linkde tum bilgiler mevcut. Incele ve nerede hata yaptigini anla.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371182

Hur dusuncelerinizi ve bildiklerinizi paylasmaktan asla cekinmeyin, ama bunu yaparken tarafiniz da acikca bilinmeli ki guvenilirlik konusunda soru isaretlerine maruz kalmayiniz.
ozdirek

17 Nisan 2008; 14:05:24 

hocam tam yüzbaşı gibi konuşmuşsun. insanın içinden "emredersin komutanım" demek geliyor. gene de sağol

nedimcan

17 Nisan 2008; 20:51:41 

quote:

Orjinalden alıntı: metin

htc touch için harika bir rom arkadaşlar. herşey çok kolaylaştırılmış menüler kısayollar yeni özellikler saymakla bitmez. ses seviyeside %30-40 civarı artmış. 24 saattir gayet stabil çalışıyor.

LİNK:
Elf_in__ShadoW_2.1_TE.zip (yıldızı kaldırmayı unutmayın)

AÇIKLAMA:
TIKLA

arkadaşım bu rom nasıl yüklenecek ve nekadar yer tutuyor acaba