Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC PAYLASIM TOPIGI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC PAYLASIM TOPIGI Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Barzo1905

14 Şubat 2008; 21:44:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar selamlar,

tytn II için oyun nerden indirebilirim?

motto

14 Şubat 2008; 22:38:53 

selam arkadaşlar htc4350 kullanıyorum.msn ye gimekten cekiniyorm.fazla kontor goturuyor diye biliyorum dogrumudur.hat faturalı oldugu için anlayamıyorm.agile veya turbo msn gibi gunde 2-3 kontor mu yer.teşekkürler

TOSHIBA A200-1AH
sno

14 Şubat 2008; 23:49:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

arkadaşlar selamlar,

http://forum.ppcwarez.org/index.php

burdan bir çok oyuna programa ulaşabilirsin

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE
Radio: 1.58.16.27
gvnzglr

15 Şubat 2008; 1:19:13 

....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvnzglr -- 8 Mart 2008; 13:04:21 >

motto

15 Şubat 2008; 20:03:59 

quote:

Orjinalden alıntı: motto

selam arkadaşlar htc4350 kullanıyorum.msn ye gimekten cekiniyorm.fazla kontor goturuyor diye biliyorum dogrumudur.hat faturalı oldugu için anlayamıyorm.agile veya turbo msn gibi gunde 2-3 kontor mu yer.teşekkürler

TOSHIBA A200-1AH
sno

15 Şubat 2008; 21:35:23 

quote:

normalde gprs in açık olduğu süre boyunca para ödemiyorsun.. yaptığın veri akışına göre ücretlendiriliyor.. msn i açıp kimseye msj atmassan, kimsede sana msj atmassa 1 haftada bile 2-3 kontor gider.. o yüzden sana kalmış ne kontor gideceği..

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE
Radio: 1.58.16.27
Barzo1905

16 Şubat 2008; 16:10:45 

quote:

Orjinalden alıntı: sno

quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

arkadaşlar selamlar,

http://forum.ppcwarez.org/index.php

burdan bir çok oyuna programa ulaşabilirsin

teşekküür ederim...

Barzo1905

20 Şubat 2008; 18:00:45 

up...

DuncanIdaho

21 Şubat 2008; 23:37:55 

quote:

4350 yaninda gelen gprs monitor faydalı birsey gunluk limitlerini belirtip alarm vermesini saglayabilirisin. Bir arkadasin belirttigi gibi tasidigin bilgi miktarinca para oduyorsun. Kisa cumlelerler konustugun 10 tane sohbet , uzun ve cok yazdigin bir sohbet ile ayni kontore denk gelebilir. GPRS monitor programini kurup bir iki gun dene kac KB (kilobyte) konustugunu gorebilirisn

DuncanIdaho

21 Şubat 2008; 23:44:21 

Arkadaslar,

Artik Allah rizasi kul hakkı vatan millet icin birisi bana mms ayarlarını gonderebilir mi ? Turkcell bu cihazi PDA olarak dagitiyor. Web sitesinde manuel ayar yok. Mesaj atiyon donus yok. Mail yazdim, cihazin test altinda oldugundan ayarlarini koyamayacaklarini siteye soylediler. Cagri merkezi cevabi yani, cevap olarak test altindaki cihazi niye kampanya yapip sunuyorsun dedim. Gorende teknolojiyi gelistiriyor sanirlar :) adamlar yapmis tcell ayarlarini web sayfasina yazmaktan, biz ise ayarlamakta aciziz

Casper konusunu acmiyorum dahi....haa omu.. onu bilemiyoruz...vs...yapamiyoruz...anlatmaya degmez...

Bu ithalatci ve bu taşiyici firma ile telefon LTC ye donuyor maalesef..

Joen.Tuerk

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 22:10:21 

Arkadaslar 34 adet, HTC nin kendi yaptigi program ve programciklar. Alta dosyanin resmini de ekledim. Umarim birilerinin isine yarar. Kolay gelsin.

[img]http://www.imageturk.com/img/cb5a803e8097db2981edC.JPG[/img]

http://rapid share.com/files/94046083/all_htc_apps_2007-11-14.zip (Aradaki boslugu kaldirmayi unutmayalim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joen.Tuerk -- 22 Şubat 2008; 22:11:14 >

muratagmis

22 Şubat 2008; 23:13:59 

arkadaşlar sıfır hiç kullanılmamış KVK GARANTİLİ HTC TytN II var 900 ytl almak isteyen bana ulaşsın 05332097231 ben murat

bulentozi1905gs

Sisteme Gözat

23 Şubat 2008; 6:36:44 

arkadaşlar htc p3300 artemisin türkçe işletim sistemi varmı yoksa yüklemek mümkünmü

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY
NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
hikmet78

23 Şubat 2008; 15:53:10 

quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

arkadaşlar htc p3300 artemisin türkçe işletim sistemi varmı yoksa yüklemek mümkünmü

cıhazı satın aldıgında kutusunun üzerinde türkçe aktive etmek için bir site ve de aktivasyon kodu mevcut

bulentozi1905gs

Sisteme Gözat

23 Şubat 2008; 16:57:56 

quote:

Orjinalden alıntı: hikmet78

quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

cıhazı satın aldıgında kutusunun üzerinde türkçe aktive etmek için bir site ve de aktivasyon kodu mevcut

teşekkürler

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY
NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
Barzo1905