selam arkadaşlar htc4350 kullanıyorum.msn ye gimekten cekiniyorm.fazla kontor goturuyor diye biliyorum dogrumudur.hat faturalı oldugu için anlayamıyorm.agile veya turbo msn gibi gunde 2-3 kontor mu yer.teşekkürler
selam arkadaşlar htc4350 kullanıyorum.msn ye gimekten cekiniyorm.fazla kontor goturuyor diye biliyorum dogrumudur.hat faturalı oldugu için anlayamıyorm.agile veya turbo msn gibi gunde 2-3 kontor mu yer.teşekkürler
normalde gprs in açık olduğu süre boyunca para ödemiyorsun.. yaptığın veri akışına göre ücretlendiriliyor.. msn i açıp kimseye msj atmassan, kimsede sana msj atmassa 1 haftada bile 2-3 kontor gider.. o yüzden sana kalmış ne kontor gideceği..
4350 yaninda gelen gprs monitor faydalı birsey gunluk limitlerini belirtip alarm vermesini saglayabilirisin. Bir arkadasin belirttigi gibi tasidigin bilgi miktarinca para oduyorsun. Kisa cumlelerler konustugun 10 tane sohbet , uzun ve cok yazdigin bir sohbet ile ayni kontore denk gelebilir. GPRS monitor programini kurup bir iki gun dene kac KB (kilobyte) konustugunu gorebilirisn
Artik Allah rizasi kul hakkı vatan millet icin birisi bana mms ayarlarını gonderebilir mi ? Turkcell bu cihazi PDA olarak dagitiyor. Web sitesinde manuel ayar yok. Mesaj atiyon donus yok. Mail yazdim, cihazin test altinda oldugundan ayarlarini koyamayacaklarini siteye soylediler. Cagri merkezi cevabi yani, cevap olarak test altindaki cihazi niye kampanya yapip sunuyorsun dedim. Gorende teknolojiyi gelistiriyor sanirlar :) adamlar yapmis tcell ayarlarini web sayfasina yazmaktan, biz ise ayarlamakta aciziz
Casper konusunu acmiyorum dahi....haa omu.. onu bilemiyoruz...vs...yapamiyoruz...anlatmaya degmez...
Bu ithalatci ve bu taşiyici firma ile telefon LTC ye donuyor maalesef..
arkadaşlar htc p3300 artemisin türkçe işletim sistemi varmı yoksa yüklemek mümkünmü
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
arkadaşlar htc p3300 artemisin türkçe işletim sistemi varmı yoksa yüklemek mümkünmü
cıhazı satın aldıgında kutusunun üzerinde türkçe aktive etmek için bir site ve de aktivasyon kodu mevcut
teşekkürler
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY