bağlantının kopmamasi lazim.. ben Nokia E50'imden HTC P4350'ye hepsini tek seferde yaklasik 200 uzerinde telefon ve isim kaydini atmistim, baglanti kopmuyor yani. kopmadi..
eski sony ericsson t610umdan telefon rehberini HTC touch'a blutooth uzerinden aktarmak istiyorum fakat belirli bir sure sonra baglanti kopuyor...
teker teker gondermeye calisinca oluyor fakat bu da cok vaktimi yiyor..
kolay bir yolu var midir?
kendi pc suit programını kurup bluetooth üzerinden windows adres defterine atarak çözüm sağlayabilirsin zaten active sync yükleyince hemen sync yapmak istiyor...
Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama bu paylaşımdaki uygulamaları görünce deim ben bu cihazı kullanmıyormuşum. Wi-Fi eğer şifresiz bir ağsa sorun yaşamadan bağlanıyor ama şifreli ağda bağlı gözüküyor ama ezplorer açmıyor. Birde skype kuramadım hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
bugun buna benzer bir sorunu olan pocket pc getirdi komsumuz.. ayni dedigin sekilde sifreli wireless'a baglaniyor ama sayfa filan acilmiyordu, biraz kurcaladiktan sonra ip adresinin otomatik deil kendilerinin atamis oldugunu ve dns ayarlarinin da otomatik olmayip onlarla da oynanmis oldugunu gordum bunlarin hepsini kaldirdim (yani ip'yi otomatik yaptim, ve dns ayarlarini sildim) ondan sonra sorun duzeldi.. sende bunlara bi goz at istersen..
TyTN II kullanan arkadaslarda bluetooth sorunu yasiyan varsa HTC resmi sitesinde bir duzeltme yayinlamis
19.12.2007 Bluetooth Hot Fix (for HTC TyTN II)
Dropped calls sometimes occur when Bluetooth is on. If you encountered the same problem, please download this Bluetooth Hot Fix and install it on your device.
dıger telefonlar bazen bluetooth'dan benım telefonu gormuyo.. acaba bu hatayı duzeltırmı bu.. burda soylenılen sankı bluetooth acıkken telefon gorusmesının kapanmasını duzeltıo gıbı..
Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama bu paylaşımdaki uygulamaları görünce deim ben bu cihazı kullanmıyormuşum. Wi-Fi eğer şifresiz bir ağsa sorun yaşamadan bağlanıyor ama şifreli ağda bağlı gözüküyor ama ezplorer açmıyor. Birde skype kuramadım hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
bugun buna benzer bir sorunu olan pocket pc getirdi komsumuz.. ayni dedigin sekilde sifreli wireless'a baglaniyor ama sayfa filan acilmiyordu, biraz kurcaladiktan sonra ip adresinin otomatik deil kendilerinin atamis oldugunu ve dns ayarlarinin da otomatik olmayip onlarla da oynanmis oldugunu gordum bunlarin hepsini kaldirdim (yani ip'yi otomatik yaptim, ve dns ayarlarini sildim) ondan sonra sorun duzeldi.. sende bunlara bi goz at istersen..
yani bizim PDA'ler sifreli wireless'lara sifreyi bilmesekte otomatik ip ve dns ayarlarini silince giriyor mu.. olmaz boyle sey kardes yaa.. anlamadim ben.. sifreli wireless zaten sifreli.. ikinsan giremen...yanlis mi biliyorum..
kısa ve bilgilendirici bir soru sorayım eşim için bir tane aldım HTC Touch Turkcell olanından bunların Türkcesi mevcut mu değilmi? Türkçe Yüklenmiş olarak geliyormu yoksa rom falan bulup türkçeleştirmek falan mı gerekiyor (Orjinal Hafıza kartını takıp kurmadım gerek varmı acaba merak ettim)
Arkadaşlar ben bugün yarın HTC P4350 almayı düşünüyorum. Ama işlemcisinin düşük olması divx filmleri convert etmeden izlememizi imkansız mı kılıyor öğrenmek istiyorum?
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
hc tytn II de alt menu de bulunan CONTACT ve CALANDER kisa yollarini nasil degistirebilirim acaba??? ssccontact die bir progra yukledim. begenmeyip sildim ancak kisayol bir turluj kalkmiyor ordan yardimci olabilecek birisi var mi acaba??