Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC PAYLASIM TOPIGI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC PAYLASIM TOPIGI Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ludovico

18 Aralık 2007; 18:49:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar

eski sony ericsson t610umdan telefon rehberini HTC touch'a blutooth uzerinden aktarmak istiyorum fakat belirli bir sure sonra baglanti kopuyor...

teker teker gondermeye calisinca oluyor fakat bu da cok vaktimi yiyor..

kolay bir yolu var midir?

qwerty
twomen

18 Aralık 2007; 21:57:40 

bağlantının kopmamasi lazim.. ben Nokia E50'imden HTC P4350'ye hepsini tek seferde yaklasik 200 uzerinde telefon ve isim kaydini atmistim, baglanti kopmuyor yani. kopmadi..

Dell Inspiron CS-11 ve HTC P4350'im....
cs55

19 Aralık 2007; 2:39:50 

quote:

Orjinalden alıntı: ludovico

arkadaslar

eski sony ericsson t610umdan telefon rehberini HTC touch'a blutooth uzerinden aktarmak istiyorum fakat belirli bir sure sonra baglanti kopuyor...

teker teker gondermeye calisinca oluyor fakat bu da cok vaktimi yiyor..

kolay bir yolu var midir?

kendi pc suit programını kurup bluetooth üzerinden windows adres defterine atarak çözüm sağlayabilirsin zaten active sync yükleyince hemen sync yapmak istiyor...

I'm always here...
--------------------------------------------------

Kendini Akıllı sanan beyinsizler msn adresimi eklemesin..... İphone hariç hiç bir soruya cevap verilmeyecektir. Çok bilen kendisi yapabilir....
sno

19 Aralık 2007; 3:58:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Ayzolu

Selam;

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama bu paylaşımdaki uygulamaları görünce deim ben bu cihazı kullanmıyormuşum. Wi-Fi eğer şifresiz bir ağsa sorun yaşamadan bağlanıyor ama şifreli ağda bağlı gözüküyor ama ezplorer açmıyor. Birde skype kuramadım hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

bugun buna benzer bir sorunu olan pocket pc getirdi komsumuz.. ayni dedigin sekilde sifreli wireless'a baglaniyor ama sayfa filan acilmiyordu, biraz kurcaladiktan sonra ip adresinin otomatik deil kendilerinin atamis oldugunu ve dns ayarlarinin da otomatik olmayip onlarla da oynanmis oldugunu gordum bunlarin hepsini kaldirdim (yani ip'yi otomatik yaptim, ve dns ayarlarini sildim) ondan sonra sorun duzeldi.. sende bunlara bi goz at istersen..

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE
Radio: 1.58.16.27
gvnzglr

19 Aralık 2007; 15:25:42 

TyTN II kullanan arkadaslarda bluetooth sorunu yasiyan varsa HTC resmi sitesinde bir duzeltme yayinlamis

19.12.2007
Bluetooth Hot Fix (for HTC TyTN II)

Dropped calls sometimes occur when Bluetooth is on. If you encountered the same problem, please download this Bluetooth Hot Fix and install it on your device.

http://rapid-share.com/files/77638896/Kai06492.CAB.html

sno

19 Aralık 2007; 21:32:25 

dıger telefonlar bazen bluetooth'dan benım telefonu gormuyo.. acaba bu hatayı duzeltırmı bu.. burda soylenılen sankı bluetooth acıkken telefon gorusmesının kapanmasını duzeltıo gıbı..

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE
Radio: 1.58.16.27
twomen

24 Aralık 2007; 22:50:59 

quote:

Orjinalden alıntı: sno

quote:

Orjinalden alıntı: Ayzolu

Selam;

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama bu paylaşımdaki uygulamaları görünce deim ben bu cihazı kullanmıyormuşum. Wi-Fi eğer şifresiz bir ağsa sorun yaşamadan bağlanıyor ama şifreli ağda bağlı gözüküyor ama ezplorer açmıyor. Birde skype kuramadım hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

bugun buna benzer bir sorunu olan pocket pc getirdi komsumuz.. ayni dedigin sekilde sifreli wireless'a baglaniyor ama sayfa filan acilmiyordu, biraz kurcaladiktan sonra ip adresinin otomatik deil kendilerinin atamis oldugunu ve dns ayarlarinin da otomatik olmayip onlarla da oynanmis oldugunu gordum bunlarin hepsini kaldirdim (yani ip'yi otomatik yaptim, ve dns ayarlarini sildim) ondan sonra sorun duzeldi.. sende bunlara bi goz at istersen..

yani bizim PDA'ler sifreli wireless'lara sifreyi bilmesekte otomatik ip ve dns ayarlarini silince giriyor mu.. olmaz boyle sey kardes yaa.. anlamadim ben.. sifreli wireless zaten sifreli.. ikinsan giremen...yanlis mi biliyorum..

Dell Inspiron CS-11 ve HTC P4350'im....
iRoNMaSTeR

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 18:01:18 

kısa ve bilgilendirici bir soru sorayım
eşim için bir tane aldım HTC Touch Turkcell olanından
bunların Türkcesi mevcut mu değilmi?
Türkçe Yüklenmiş olarak geliyormu yoksa rom falan bulup türkçeleştirmek falan mı gerekiyor
(Orjinal Hafıza kartını takıp kurmadım gerek varmı acaba merak ettim)

İNADINA TRABZON!!!
rolanddes

26 Aralık 2007; 10:23:57 

Arkadaşlar ben bugün yarın HTC P4350 almayı düşünüyorum. Ama işlemcisinin düşük olması divx filmleri convert etmeden izlememizi imkansız mı kılıyor öğrenmek istiyorum?

mcff

Sisteme Gözat

26 Aralık 2007; 11:45:30 

rom guncelleme konusunda bilgisi olan varmı?

�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
dakkush

26 Aralık 2007; 17:15:38 

kullanisli bir contact manager programi tavsiye edermisiniz?
full screen caller id koyabilecegim
tesekkurler

Thin Lizzy

26 Aralık 2007; 20:18:45 

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

rom guncelleme konusunda bilgisi olan varmı?

cihazinın markası modeli ne? hangi dilde?biraz acıklarsan bildiklerimizi paylasırız

*SPORTAGE & SORENTO KULÜBÜ*
caca4123

26 Aralık 2007; 20:46:46 

hc tytn II de alt menu de bulunan CONTACT ve CALANDER kisa yollarini nasil degistirebilirim acaba???
ssccontact die bir progra yukledim. begenmeyip sildim ancak kisayol bir turluj kalkmiyor ordan
yardimci olabilecek birisi var mi acaba??