quote:
Orjinalden alıntı: _WiRüS_ bu arada hee bideee snn ekran kartın nerde yhaaaa benimki ati radeon xpress200 on board arkadaşım o yüzden yok ekran kartı quote:
Orjinalden alıntı: swordmaster dostum güzel olmuş ellerine sağlık. Nasıl yaptığınla ilgili Geniş açıklama yaparsan sevinirim. Birde içerideki kabloları Daha güzel yaparsan hoş durur ama yinede senin seçimin. bu benim ilk modum zaten ilk defa böyle bişeye kalkıştım kablolarıda aynı gün yaptım öylesine otururken canım sıkıldı yapim dedim değişcem zaten ilerde. bu glowpadi yapım aşamam ise şöyle. 1- ilk önce gittim reklamcıdan bi plexi cam aldım 2- belirlediğim bi şekli cd kalemi ile bi güzel çizdim üzerine 3- marangozların tahta oymak için kullandığı bıçaklar var onunla ilk önce bi güzel çizgilerin üstünden geçtim ince bi şekilde 4- daha sonra bıçağı dik tutarak o çizdiğim yerleri yaklaşık 0,5 mm kadar kazıdım ve ledleri taktım bu kadar işte. ben aslında kasayı komple değişcem iskeletine varana kadar kendim yapacam daha neyden yapacağıma karar veremedim. ya suntadan yada plexiden yapacam. şeklini falan hazırladım bakalım maddi durumum neyi gösterecek