XP yi kurarken diğer bütün partitionlari silip sadece C'ye mi yükleyecegiz?Yani tekrar Vista'ya dönersek bir sorun yaratir mi bu sekilde yapsak? Kuranlar nasıl kurdular?
XP yi kurarken diğer bütün partitionlari silip sadece C'ye mi yükleyecegiz?Yani tekrar Vista'ya dönersek bir sorun yaratir mi bu sekilde yapsak? Kuranlar nasıl kurdular?
bu sana kalmış istersen d ye yüklersin vista ile xpyi bi arada kullanırsın bunu hakkında ayrıntılı bilgi http://forum.donanimhaber.com/m_15237634/tm.htm burada var. yok ben c ye yükleyip kullanıcam diyorsan recovery dvdn ile rahatça tekrar vistaya dönebilirsin.
slm lar ben foruma yenı kayıt oldu. xp kurma sorunuyla bende ugrasıyorum.yazılanrı yaptım ama benım bılgısayarım kurma ıslemıne baslıyor fakat bır noktadan sonra mavı ekran gelıyor ve bır sorun algılandı kapatılacak fılan deyıp kurlumu bıtırıyor neden olabılır? yardım edenlere sımdıden tesekkurler
toshibba notebooks Satellite A200 PSAE6E ses driveri
arkadaşlar toshiba marka laptop aldım vista yuklu idi bir şekilde kırarak xp yukledim, normald exp kabul etmıyordu, sonucta butun aracları yukledim ama ses driverini malesef bulamadım yardımcı olabilir misiniz pc özellikleri aşağıdaı resımde görunuyor