Gelgelelim ayni seyi internet Browser i icin soyliyemeyecegim her nekadar google search eklenmis olsada cok yavas kaliyor.Netfront tarayicisindanmi yoksa donanimsalmi bilemiyorum.
Gorusme esnasinda sizin ve karsi tarafin ses kalitesi yuksek ve cok
net.Cagri sesi acisindan speaker dan verdigi ses tatminkar.Kendi
orjinal kulakligiyla verdigi performans kullandigim SE K550i
modeline gore eksigi yok fazlasi var.Sennheiser CX300 kulaklik
kullanilirsa, her cihazda oldugu gibi bir parca baslarda ve tizlerde
salonu,stadyum gibi ekolayzir mode lari bulunuyor. Muzik arka planda calarken,menude gezinip,ayni anda baska bir
uygulama acabiliyor.
Cagri tonlari,melodi,artan melodi,titresim,melodi ve titresim,artan
ses ve titresim,titresim sonra melodi olarak ayarlanabiliniyor. Mesaj tonlari,malesef hala sadece 4 adet tone ile sinirli.Herhangi
bir mp3 veya formatta melodi atanamiyor.
Nokia nin bircok modelinde kullandigi isik sensoru ozelligi, G600 dede kullanilmis.Sensor sayesinde Gunduz veya Gece yeterli isik olan ortamlarda Gereksiz tus isiklandirmasi engelleniyor ve ekran parlakligi otomatik ayarlaniyor. Bu dogal olarak bekleme suresine etki ediyor.
Bekleme suresi,ortalama bir kullanimda,gece gunduz acik olarak 3
gun rahat gidiyor.
Kullandiginiz Gsm operatorunun sinyal kalitesine
veya sizin, gsm sebekesinin baz istasyonuna olan uzakliginiza
konumunuza gore bu farklilik gosterebilir.
Gelelim 5 Megapixel lik kamerasina,biliyorum cok yazilacak
cizilecek,kamera acisindan emsalleriyle cok kiyaslanacak,ancak bu
dizaynda,bu incelikte sahip oldugu 5 Mpixel lik kamerasi bana gore
oldukca basarili.
G600 DEMO VIDEO
MENU iNCELEME
CEKTiGi ViDEO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 13 Şubat 2008; 16:43:14 >
eline sağlık çok iyi bi inceleme olmuş, mobile review'dan aşağı kalır bi inceleme değil Ayrıca çektiğin fotoğrafları da bekliyoruz, bi de ne kadara mal olduğunu da yazsan seviniriz.
hayırlı olsun, çok güzel bir inceleme, eline sağlık ... Dizayn olarak bencede güzel bir tel, özellikleride iyi, gözüne çarpan hoşuna giden yönleri, ve beğenmediğin taraflarını neler sence, Bu arada, 3.5 mm jack dönüştürücü iyi olmuş, çoğu kullanıcının eksiklik olarak gördüğü ve olmasını istediği bir aparat, umarım telpa ve diğer firmalar kutu içeriğinde değişiklik yapıp içeriğini eksiltmezler ve güzel bir paket içeriğiyle satarlar... Şu ana kadar Türkiyede çıkan ürünlerde, samsungun kendine ait orjinal jack dönüştürücüsünü ve birlikte kulak içi kulaklığı standart paket içeriğinde verdiğini hatırlamıyorum, eğer dışarıda veriliyorsa bir aksesuar bize gelen ürünlerdede olmalı hatta dahada iyisi olmalı, üstelik dahada fazla para ödüyoruz bu telleri almak için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 26 Eylül 2007; 9:38:31 >
Samsung 5 mp lik telefon yapmış ama hala batarya sorununu halletmemiş bu telefona 880 mAh lik batarya yakışırmı , şarz aletini cepte taşımak gerek , Samsung beni bu yönüyle hayal kırıklığı yaşattı.