@TuRaN.z, sık tel değiştirdiğimi bilirsin ve de denemediğim cihaz yok gibidir. Tüm 5mpx'li cihazları denedim ama LG düşünmem Allah korusun. Tipini hiç sevmedim çünkü. Bana göre hiçbir albenisi yok. İlgimi çekmiyor yani İlgimi çekse, emin ol, onu da denerdim ama G600 dediğim gibi beni şaşırttı baya. cx300 ile oldukça iyi bass ve tizleri var. Mp3 seviyelerini de 98,5 dB'ye getirdim PC den. Çok mükemmel oldu.
hayirli olsun kardes telefonun..**** seviyelerini nasil 98.5 dB e getirdin?yoksa mp3gain le mi?ve de neden 98.5 dB?ben u600 de mp3 gain le 105 dB ayarladim ve cok guclu ses cikisi var simdi telefonun...bilmiyorum ilerde belki hoparlorlere bir zarar verebilir ama su an super....siz ne dersiniz arkadslar?sesi biraz daha kisik yapmak mi gerekiyor yoksa bir zarari olmaz 105 dB in?ya da ideal ses dB i ne kadar yapmaliyiz?
Çok sağol. Evet, söylemiş olduğun gain programıyla yaptım. 98,5 gerek hoparlörden, gerekse de kulaklıktan G600 için yeterli oldu, bu nedenle bu rakamı seçtim. Fazlası cızırtı yapabilirdi.
Merhaba Arkadaşlar bende son zamanlarda g600 düşünüyorum.Lakin bende nixt tipi işitme kaybı var o yüzden kullananlara sormak durumundayım bu telin konuşma sesi ne durumdadır şuan nokia 6630 kulanıyorum öyle sık tel degiştiren biri degilim bu teli 3 senedir kulanıyorum ve hala memnum beni idare ediyor ama artık eskidi
tekrar soruyorum karşıdan gelen ses durumu nasıldır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adroit -- 3 Şubat 2008; 21:01:19 >