Giriş | |
|
|
|
15 Ekim 2007; 17:16:11
|
|
|
Samsunglarda Guncelleme olayi nasil?Kendimiz Sony ,Nokia gibi pc uzerinden yapabiliyormuyuz.
|
|
15 Ekim 2007; 18:17:19
|
|
|
tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz
|
|
21 Ekim 2007; 22:08:19
|
|
|
samsungun en beğendiğim yanı benim menüm adlı özellik seni hiç uğraştırmadan sık kullanılan (hesap makinesi bluetooth gibi)bölümlere çok kısa sürede götürebiliyor.yön tuşlarınada 4 bölüm daha atayabiliyorsunuz ve sadece 2 tuşa basarak bu 9 özellike erişebiliyorsunuz.ortadaki wap tuşunuda sayarsak10....
|
|
22 Ekim 2007; 19:45:11
|
|
|
gps ve wi-fi telefonda olmazsa olmazlardan olmalı bnce
|
|
|
23 Ekim 2007; 23:08:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive G600 un radyosundan kaydettigim mp3 fortmatindaki iki dosya asagidaki linklerde,bu kalitede radyosundan mp3 formatinda kayit yapabilmek cok guzel, insana keyif veriyor. Radyo-0002 http://www.sendspace.com/file/j00ezp 3132 KB Radyo-0003 http://www.sendspace.com/file/uirzyj 8592 KB cok güzel kayıt yapmıs bence yani telefonun bu yönüde diger yönleri gibi cok güzel
|
|
|
30 Ekim 2007; 0:19:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: joe-black tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz Samsung un ve diger markalarin ozellikle slide modelleri ufak capli 25 ila100 € arasinda degisen fiyatlarla satilan fotograf makinelerinin sundugundan hem daha fazlasini sunuyor hemde en azindan telefon formunu koruyor.Yani bahsettigin camera nin yaninda tel alma olayi teknik acidan uzun zamandir suregelen bir vaziyet halini almis durumda zaten.Fakat Nokia nin ozellikle N93 ve n95 vb modelleri form ve tasarimlari ilede bir bakima telefon ozelligi olan camera durumuyla dahada ortusuyor bana gore.
|
|
30 Ekim 2007; 0:45:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive quote:
Orjinalden alıntı: joe-black tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz Samsung un ve diger markalarin ozellikle slide modelleri ufak capli 25 ila100 € arasinda degisen fiyatlarla satilan fotograf makinelerinin sundugundan hem daha fazlasini sunuyor hemde en azindan telefon formunu koruyor.Yani bahsettigin camera nin yaninda tel alma olayi teknik acidan uzun zamandir suregelen bir vaziyet halini almis durumda zaten.Fakat Nokia nin ozellikle N93 ve n95 vb modelleri form ve tasarimlari ilede bir bakima telefon ozelligi olan camera durumuyla dahada ortusuyor bana gore. hatta n95 yada n93 alanlar kamyonda almalılar yoksa o takozları ne icin kullanıcaklar telefon özelligi olan takoz desek daha iyi olur nokialar icin
|
|
|
30 Ekim 2007; 14:42:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: black back quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive quote:
Orjinalden alıntı: joe-black tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz Samsung un ve diger markalarin ozellikle slide modelleri ufak capli 25 ila100 € arasinda degisen fiyatlarla satilan fotograf makinelerinin sundugundan hem daha fazlasini sunuyor hemde en azindan telefon formunu koruyor.Yani bahsettigin camera nin yaninda tel alma olayi teknik acidan uzun zamandir suregelen bir vaziyet halini almis durumda zaten.Fakat Nokia nin ozellikle N93 ve n95 vb modelleri form ve tasarimlari ilede bir bakima telefon ozelligi olan camera durumuyla dahada ortusuyor bana gore. hatta n95 yada n93 alanlar kamyonda almalılar yoksa o takozları ne icin kullanıcaklar telefon özelligi olan takoz desek daha iyi olur nokialar icin tüm özelliklerini kullanamıyorsan sana göre takozdur...!
|
|
|
31 Ekim 2007; 0:52:20
|
|
|
Acikcasi hemen hemen her markanin modelini kullandim diyebilirim,hepsinin kendine gore iyi oldugu,kotu oldugu yonler var.Bu yonler kimine gereklidir,kimine gereksizdir.Markalar her gecen gun yeni yeni modellerini tanitiyor.Bir kismi tasarima yonelikken bir kismi ise teknik acidan,bir telefondan beklenin otesini sunuyor.Bu noktada farkli zihniyetteki kullanicilar sahip oldugu modeli veya kendine yakin gordugu,yeterli gordugu markayi dogal olarak savunuyor.Bu insanin dogasinda var olan bir olgu.Ancak,koru korune bazi seyleride gormezden gelerek,takoz vb alayci,gereksiz argumanlari ve buna istinaden,tum ozellikleri kullanamiyorsan sana gore takozdur gibi ifadeleri dogru bulmuyorum.
|
|
31 Ekim 2007; 12:17:38
|
|
|
MaSSive, bir sitenin incelemesinde sinyal çekim gücünün zayıf olduğundan bahsediliyor, gerçi sen bu konuda fikrini söyledin ama geçen zaman içerisinde sanırım daha net bir fikir edinmişsindir, sinyal kalitesiyle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadınmı zaman içerisinde, metro gibi yerler hariç az çeken yerlerde sinyalin tamamen gidip geldiği oldumu, memnunmusun, u600 de bazı kullanıcılarda biraz sıkıntı vardı bu konuda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 31 Ekim 2007; 12:19:23 >
|
|
|
1 Kasım 2007; 5:13:18
|
|
|
Bhasettigin sekilde,sinyal kalitesi acisindan hicbir memnuniyetsizligim yok.Bu tamamen kullanan kisinin o anki konumuyla alakali olan bir durum bence.Gun boyunca surekli hareket halindeyim,cihazin her zaman sinyal alimi full.Fakat sunuda belirtmeden edemeyecegim Turkiyedeki bazi operatorlerin, baz istasyonlari yerlestirilidikleri yer ve baz istasyonlarina gore dusen kapasite asimindan dolayimi bilemem ama,Telsim zamaninda izindeyken sinyal alimi konusunda ben cok cektim.Konusmak icin abartmiyorum pencereden sarkiyordum.
|