Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SamsunG 600 5M PIXEL SLIM SLIDER , FOTOĞRAFLAR , PAYLASIMLAR ve SSS

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SamsunG 600 5M PIXEL SLIM SLIDER , FOTOĞRAFLAR , PAYLASIMLAR ve SSS Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MaSSive

15 Ekim 2007; 17:16:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Samsunglarda Guncelleme olayi nasil?Kendimiz Sony ,Nokia gibi pc uzerinden yapabiliyormuyuz.

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Ekim 2007; 17:52:04 

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Samsunglarda Guncelleme olayi nasil?Kendimiz Sony ,Nokia gibi pc uzerinden yapabiliyormuyuz.

güncellemede çok geri samsunglar biz yapamıyoruz

güncellemelerde zaten çok fazla olmuyor diğer modellerdeki gibi

servise götürüp servis yapıyor şuana kadar çıkan modellerde bu iş böyle

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
joe-black

15 Ekim 2007; 18:17:19 

tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz

MaSSive

20 Ekim 2007; 22:22:18 

G600 un radyosundan kaydettigim mp3 fortmatindaki iki dosya asagidaki linklerde,bu kalitede radyosundan mp3 formatinda kayit yapabilmek cok guzel, insana keyif veriyor.

Radyo-0002
http://www.sendspace.com/file/j00ezp 3132 KB
Radyo-0003
http://www.sendspace.com/file/uirzyj 8592 KB

My StyLe_

20 Ekim 2007; 23:38:21 

h.o telefonun bence gene tasarımı cok güzel.samsung bu tasarım işini biliyor .

Sagopa Kajmer FAN Club

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
sıfatını taşıyanlardan öğrendim
Sago KAF KEF !!!

sungur 13

21 Ekim 2007; 22:08:19 

samsungun en beğendiğim yanı benim menüm adlı özellik seni hiç uğraştırmadan sık kullanılan (hesap makinesi bluetooth gibi)bölümlere çok kısa sürede götürebiliyor.yön tuşlarınada 4 bölüm daha atayabiliyorsunuz ve sadece 2 tuşa basarak bu 9 özellike erişebiliyorsunuz.ortadaki wap tuşunuda sayarsak10....

cx75

22 Ekim 2007; 19:45:11 

gps ve wi-fi telefonda olmazsa olmazlardan olmalı bnce

cx75
black back

23 Ekim 2007; 23:08:37 

quote:

G600 un radyosundan kaydettigim mp3 fortmatindaki iki dosya asagidaki linklerde,bu kalitede radyosundan mp3 formatinda kayit yapabilmek cok guzel, insana keyif veriyor.

Radyo-0002
http://www.sendspace.com/file/j00ezp 3132 KB
Radyo-0003
http://www.sendspace.com/file/uirzyj 8592 KB

cok güzel kayıt yapmıs bence

yani telefonun bu yönüde diger yönleri gibi cok güzel

NOKTA ATISI

TEK ATIS, TEK HEDEF VE TEK KURSUN......................
MaSSive

30 Ekim 2007; 0:19:37 

quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

tipi klasik samsung tel görünüşü hoş yakında cep telefonu özelliğini gölgeleyecek bu kamera olayı kameranın yanında tel almış olcz

Samsung un ve diger markalarin ozellikle slide modelleri ufak capli 25 ila100 € arasinda degisen fiyatlarla satilan fotograf makinelerinin sundugundan hem daha fazlasini sunuyor hemde en azindan telefon formunu koruyor.Yani bahsettigin camera nin yaninda tel alma olayi teknik acidan uzun zamandir suregelen bir vaziyet halini almis durumda zaten.Fakat Nokia nin ozellikle N93 ve n95 vb modelleri form ve tasarimlari ilede bir bakima telefon ozelligi olan camera durumuyla dahada ortusuyor bana gore.

black back

30 Ekim 2007; 0:45:49 

quote:

quote:

Samsung un ve diger markalarin ozellikle slide modelleri ufak capli 25 ila100 € arasinda degisen fiyatlarla satilan fotograf makinelerinin sundugundan hem daha fazlasini sunuyor hemde en azindan telefon formunu koruyor.Yani bahsettigin camera nin yaninda tel alma olayi teknik acidan uzun zamandir suregelen bir vaziyet halini almis durumda zaten.Fakat Nokia nin ozellikle N93 ve n95 vb modelleri form ve tasarimlari ilede bir bakima telefon ozelligi olan camera durumuyla dahada ortusuyor bana gore.

hatta n95 yada n93 alanlar kamyonda almalılar

yoksa o takozları ne icin kullanıcaklar

telefon özelligi olan takoz desek daha iyi olur nokialar icin

NOKTA ATISI

TEK ATIS, TEK HEDEF VE TEK KURSUN......................
mga93

30 Ekim 2007; 14:42:14 

quote:

Orjinalden alıntı: black back

quote:

quote:

hatta n95 yada n93 alanlar kamyonda almalılar

yoksa o takozları ne icin kullanıcaklar

telefon özelligi olan takoz desek daha iyi olur nokialar icin

tüm özelliklerini kullanamıyorsan sana göre takozdur...!

N93______N93
MaSSive

31 Ekim 2007; 0:52:20 

Acikcasi hemen hemen her markanin modelini kullandim diyebilirim,hepsinin kendine gore iyi oldugu,kotu oldugu yonler var.Bu yonler kimine gereklidir,kimine gereksizdir.Markalar her gecen gun yeni yeni modellerini tanitiyor.Bir kismi tasarima yonelikken bir kismi ise teknik acidan,bir telefondan beklenin otesini sunuyor.Bu noktada farkli zihniyetteki kullanicilar sahip oldugu modeli veya kendine yakin gordugu,yeterli gordugu markayi dogal olarak savunuyor.Bu insanin dogasinda var olan bir olgu.Ancak,koru korune bazi seyleride gormezden gelerek,takoz vb alayci,gereksiz argumanlari ve buna istinaden,tum ozellikleri kullanamiyorsan sana gore takozdur gibi ifadeleri dogru bulmuyorum.

TuRaN.z

31 Ekim 2007; 12:17:38 

MaSSive, bir sitenin incelemesinde sinyal çekim gücünün zayıf olduğundan bahsediliyor, gerçi sen bu konuda fikrini söyledin ama geçen zaman içerisinde sanırım daha net bir fikir edinmişsindir, sinyal kalitesiyle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadınmı zaman içerisinde, metro gibi yerler hariç az çeken yerlerde sinyalin tamamen gidip geldiği oldumu, memnunmusun,
u600 de bazı kullanıcılarda biraz sıkıntı vardı bu konuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 31 Ekim 2007; 12:19:23 >

--- Samsung i7110 ---

MaSSive

1 Kasım 2007; 5:13:18 

Bhasettigin sekilde,sinyal kalitesi acisindan hicbir memnuniyetsizligim yok.Bu tamamen kullanan kisinin o anki konumuyla alakali olan bir durum bence.Gun boyunca surekli hareket halindeyim,cihazin her zaman sinyal alimi full.Fakat sunuda belirtmeden edemeyecegim Turkiyedeki bazi operatorlerin, baz istasyonlari yerlestirilidikleri yer ve baz istasyonlarina gore dusen kapasite asimindan dolayimi bilemem ama,Telsim zamaninda izindeyken sinyal alimi konusunda ben cok cektim.Konusmak icin abartmiyorum pencereden sarkiyordum.

MaSSive