Şimdi Ara

## AMD'den 150$'a Çarpanı Açık X2 5000+ Black Edition ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## AMD'den 150$'a Çarpanı Açık X2 5000+ Black Edition ##

Geçtiğimiz aylarda AMD, mevcut işlemci ailesinin en hızlı modeli olan Athlon64 X2 6400+ Black Edition modelin duyurmuştu. 3.2GHz'lik saat hızına sahip olan işlemci özellikle adına yakışır siyah kutusu ile dikkatleri çekmeyi başarmıştı. AMD, yeni nesil Phenom işlemcilerinin artık pazara sürülmesine çok kısa bir süre kala yine dikkat çekecek yeni bir model ile talep göreceğe benziyor.

AMD'nin yeni işlemcisi Athlon64 X2 5000+ Black Edition. Bilindiği gibi firma 25 Eylül'de kullanıcılarına ne olduğu şu an için açıklanmayan bir süpriz yapmaya hazırlanıyor ki yurt dışı sitelerinde AMD'nin X2 5000+ Black Edition işlemcisine AMD'nin yeni sürprizi gözü ile bakanların sayısı da hiç az değil. 2.6GHz'de çalışan Athlon64 X2 5000+ Black Edition işlemcisinin en dikkat çeken özelliği kuşkusuz çarpan kilidinin açık olarak gelmesi. Bilindiği gibi bu özellik hem AMD'de hemde Intel'de hep en pahalı özel seri modellerde yer alırdı ki AMD, yeni işlemcisi ile bu özelliği 150$ sınırına kadar çekiyor.

65nm üretim teknolojisi ile üretilen işlemci üzerinde 1MB seviye 2 bellek yer alıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi soket AM2 formunda hazırlanan işlemci soğtucusuz olarak kullanıcılara sunuluyor. Açıkçası 150$'a hem özel seri hemde çarpan kiliti açık çift çekirdekli bir işlemci alabilmek gerçekten ilgi uyandırıcı olacak gibi gözüküyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 25 Eylül 2007; 17:34:15 >

• kobra yılanı bumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: XIII

kobra yılanı bumu

Kimilerine göre bu ama resmi olarak ne olduğunu sayılı saatler sonra göreceğiz
  • Eger kobra bu ise gülmekten ölür giderim ben simdi

Carpani kirikmis. Sanki AMD ler O.C manyagiymis gibi...

Sanki mevcut carpanlarla yeterince O.C yapamiyor musuz gibi
  • kobra fısssss
  • Karizmatik ve hızlı duruyor
  • oc performansindan sonra daha dogru yorumlar yapabililriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar iddialı bir ilandan bu çıkmaz heralde dağ faremi doğuracak yani
  • yabancı kaynaklı bazı sitelerdede bu yılan hikayesi için Phenom x3 ve 790 fx chip setinden bahsedilmekte bakalım sayfayı yeniliyom ama tık yok daha
  • bence değil, sabah ola hayrola.
  • Neden 65nm brisbane olmamış ki? Belki iyi sonuçlar verebilirdi.
  • her halukarda fena makara olacak, seviyeli guzel espriler bekliyorum ben bilmiyorum sizin beklentiniz ne?
  • güzelmiş kutusu
  • bişey görmeden konuşuyosunuz bence. OC performansını görmek lazım değilmi öncelikle? ayrıca kobra bu değildir sanırım. eğer öyleyse kötü bir sürpriz olur.
  • AMD Ye bak yaa herşeyi adamların seksi.kutusu duruşu hızı Forever AMD
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

güzelmiş kutusu

Evet bende beğendim
  • Bu forumun içi dı$ı HIZAŞIRTMA olmaya ba$ladi.. Yeni cikacak i$lemci hakkında
    sorulan ilk soru HIZAŞIRTMA kabiliyeti, bu ne ya? Hayat OC'den mi ibaret??
  • Amd bu ilan ile baya heyecan yaratmış olsa gerek site gg açılmıyor bendehttp://game.amd.com/ bide siz deneyin çöktümü yoksa site
  • quote:

Orjinalden alıntı: safran25

Sanki mevcut carpanlarla yeterince O.C yapamiyor musuz gibi

Daha fazla performans alacaksın işte. Daha ne istiyon?
  • ln2 ile iyi gider ama hava su soğutma gibi sistemlerle günlük olarak çarpanı kapalı modelden çok daha fazla gideceğini tahmin etmiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.