Giriş | |
|
|
|
26 Eylül 2007; 15:29:53
|
|
|
ALINTIDIR........... Denemediğimi önceden belirteyim doğru ayarlar bunlar sanırım Bir POP hesabı kurabilmek için öncelikle bilinmesi gerekenler: 1- Kullanıcının e-posta adresi 2- Kullanıcı adı 3- Kullanıcı şifresi 4- POP3 gelen sunucu adresi 5- SMTP giden sunucu adresi 6- SMTP giden sunucunuzun SSL ve ESMTP güvenlik doğrulaması isteyip istemediği bilgisi Bir POP hesabının kurulması: 1- Home tuşuna basarak uygulamalar bölümüne geçiniz. 2- VersaMail programını çalıştırınız. 3- Gelen ekranda Devam düğmesine basınız. 4- Hesap İsmi alanına belirleyici bir isim veriniz. Örnek: Superonline 5- Posta Servisi alanından Diğer seçeneğini seçiniz. 6- Protokol alanından POP seçeneğini seçiniz. 7- Sonraki düğmesine tıklayınız. 8- Kullanıcı Adı alanına kullanıcı adınızı yazınız. Örnek: erselcoskun 9- Parola alanına şifrenizi yazınız. 10- Sonraki düğmesine tıklayınız. 11- EPosta adresi alanına eposta adresinizi yazınız. Örnek: erselcoskun@superonline.com 12- Gelen posta sunucusu alanına POP3 adresini yazınız. Örnek: pop3.superonline.com 13- Giden posta sunucusu alanına SMTP adresini yazınız. Örnek: smtp.superonline.com 14- Sonraki düğmesine tıklayınız. 15- Eğer giden sunucunuz güvenlik doğrulaması gerektiriyorsa Gelişmiş düğmesine tıklayarak devam ediniz. Gerektirmiyorsa Tamam düğmesine tıklayınız. 16- Tamam düğmesine bastıysanız gelen mesaja Evet yanıtını veriniz. Ve Onay düğmesine basarak işlemi sonlandırınız. 17- Gelişmiş düğmesine bastıysanız Gelen sunucu ayarları bölümünü Sonraki diyerek geçiniz. 18- Giden sunucu ayarları bölümündeki iki kutucuğu da doldurunuz. 19- Tamam düğmesine basınız. 20- Gelen pencereye Evet yanıtını veriniz. 21- Onay düğmesine basarak işlemi bitiriniz ALINTIDIR...........
|
|
26 Eylül 2007; 15:42:04
|
|
|
(kenan) vestelden (ankara) 10 gün önce 3 adet sipariş verdim (ödeme yapmadan) dün geldi. eşe dosta dağıtıyoruz işte... 199 ytl ye. Ama epeyce uğraştım bende getirtebilmek için.
|
|
|
26 Eylül 2007; 15:59:57
|
|
|
oncelıkle 6 aydır bu aletı kullanan bırı olarak cok dogru bır secım yaptıgınızı soyleyebılırım program olarak gsmhosting ve pxdxa sıze yeter artar(lısanslı programlar alın daha durustcedır hem alete de zarar vermez) bence onun dısındakı kurulum sorunları ıcın yazın... fılm ızlemek muzık dınlemek ıcın sıze onerım su olucak card reader programıyla kartı gorun dıvx encoder le cevırdıgınız fılmlerı ıcıne atın(converter olayı daha oncekı sayfalarda var ancak sunu hatırlatıyım dıvx encoderın menusunun ustunde alt yazı eklemek ıcın bı sık var yanı altyazıyı fılmı codeklerken eklıyoruz fılmı actıktan sonra tcmp den eklıyemıyoruz) muzık dosyalarını da aynı sekılde daha sonra her palmde mutlaka olması gereken tcmp yı acıp ordan sol ustten hafıza kartınızı secıp ızleyın muzık ıcın zaten bırsey yapmanıza gerek yok palmde yuklu olan pocket tunes programı otomatık olarak sarkıları buluyor palmde mutlaka bulunması gereken programları veya kullandıgınız programları yazarsanız paylasırız ıyı eglenceler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 26 Eylül 2007; 16:03:11 >
|
|
|
26 Eylül 2007; 16:55:52
|
|
|
doktorbursa, tcpmp'ye palmin kendi hafızasındaki bir videoyu göstermek mümkün mü?
|
|
26 Eylül 2007; 17:09:56
|
|
|
ARKADAŞLAR, MUNDU IM PROGRAMINI KURDUM. AMA BAĞLANMIYOR HATA VERİYOR. KURULUMUNU ANLATABİLİRMİSİNİZ. TEŞEKKÜRLER.
|
|
|
|
|
26 Eylül 2007; 17:52:21
|
|
|
Arkadaşlar PalmOS işletim sistemi Windows'dan farklı çalışır.. Yani aleti kapatıp daha sonra yeniden açınca kaldığınız yerden aynen devam edebilirsiniz. "Tam olarak kapatmak" diye bişey yok. Kapatmanın yolu budur. Mantığı ise bilgiye kolay ve hızlı ulaşımı sağlamak. Yalnız multitasking özellikleri kısıtlı bu yüzden..
|
|
26 Eylül 2007; 19:12:06
|
|
|
mayalin programı kurduktan sonra network error gibi bir hata veriyorsa programın güçlü bağlantı istemesinden dolayıdır.Ben pc de bir şeyler download ederken ve youtube filan açıksa dikkat ettim özellikle mundu açılmıor agile messenger geçde olsa açılıyordu ama normal zamanda mundu bağlanıyor sorun olmuyor.Eğer dediğim hatanın dışında bir şeyse kaldırıp tekrar kur Kaldırmakda zorlanırsan mytreo net adresinden powerrun isimli programı indirirsin o şekilde kaldırırsın.
|
|
|
26 Eylül 2007; 19:58:13
|
|
|
Bugün upload ettiğim programları deneme fırsatım olmadı bilgilerinize
|
|
26 Eylül 2007; 20:30:50
|
|
|
katkısı olan arkadaşlara teşekkürler. daha cihaz elime geçmeden cihazla ilgili biçok bilgi ve program edinme şansı oldu. ben el yazısı tanıma programının işlevini soracaktım. ilk edindiğim izlenim office dosyalarında kullanılamayacağıdır. bu program hangi durumlarda kullanılır? tekrar teşekkürler.
|
|
|
|
|
26 Eylül 2007; 20:35:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: humatus katkısı olan arkadaşlara teşekkürler. daha cihaz elime geçmeden cihazla ilgili biçok bilgi ve program edinme şansı oldu. ben el yazısı tanıma programının işlevini soracaktım. ilk edindiğim izlenim office dosyalarında kullanılamayacağıdır. bu program hangi durumlarda kullanılır? tekrar teşekkürler. Klavyeyi kullandığımız her durumda kullanabiliriz rehbere birini eklerken msnde ajanda not defteri hatırlatma gibi uygulamalarda vs...
|
|
26 Eylül 2007; 20:38:06
|
|
|
|
teşekkürler yanıt için.
|
|
|
|
|
26 Eylül 2007; 22:32:27
|
|
|
İyi de bunlar SDHC. Palm SD kart destekliyor, SDHC değil. SDHC desteklemesi için patch filan mı çıktı yoksa?
|
|
26 Eylül 2007; 22:40:05
|
| | | |