Giriş | |
|
|
|
11 Ağustos 2008; 19:44:31
|
|
|
anladım
|
|
11 Ağustos 2008; 20:18:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ELmaratta arkadaşlar hangi ilçede bu komutanlık ? cevaplarsanız cok ama cok sevinirim.. Komutanlık ilçede değil Merkezde Oraya gitmek için bir minibüse bitmek yeterli
------------------------------------------------------------------ Vatan için yaşayıp, Vatan için öldünüz. Siz toprağa değil kalplerimize gömüldünüz -------------------------------------------------------------------- tr.gunes@hotmail.com Link takas yapılır
|
|
|
|
|
13 Ağustos 2008; 14:10:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mehmeetkara mrhb arkdaşlar bende 88/3 kütahyaya havacı olarak gideceğim bu gün aradım şubeyi ayın 18inde silüs alacam daha net bilgiye ulaşamadım görevim ney bilmiyorum ama 2 yıllık elektronik haberleşme mezunuyum nasıl bir eğitim bekliyor çok merak ediyorum... elektronikciler nasıl bir eğtim alıyor acaba yapan arkadaşların paylaşmasını bekliyorum. merhaba mehmet kardeş bende aynı şekilde 88/3 ağır vasıta şöfor olarak geliorum. nezaman teslim olacaksın sen.
|
|
13 Ağustos 2008; 14:45:07
|
|
|
ayın 18 de silüs alacam 22-25 arası orda oalcam inşallah msn adresim madebychaos@hotmail.com eklersen sevinrim::
|
|
|
13 Ağustos 2008; 17:40:41
|
|
|
S.A arkadaşlar ben ankaradan yasin benim de kütahyaya hava er egitim tugayına çıktı ben meslekçi olarak gidecegim ve meslegim fotografçı tanşmak isteyen arkadaşlarla gitmden tanışalım bu arada orda fotografla ilgili ne yapabilirim bi bilgisi olan varsa belirtirsede çok sevinirim orda askerlik yapmış olanlardan yardım bekliyorum... koskeryasin@windowslive.com
|
|
|
13 Ağustos 2008; 22:00:04
|
|
|
yaf istihkam ney bana gelen çağrı kağıdında istihkam yazıyor bir bi bilgi versin
|
|
|
13 Ağustos 2008; 23:30:16
|
|
|
merhaba arkadaşlar bende kütahya yolcusuyum yaş olarak baya bi geç kaldık okul-iş derken yaş 30olmuş,ağır vasıta şoförü olarak gidiyorum gokhanakyurek1978@hotmail.com eklemek isyeten olursa tanışalım 27 ağustosta birliğe katılıyorum
|
|
14 Ağustos 2008; 9:20:52
|
|
|
mrb bende aynı şekilde ağır vasıta olarak geliyorum izmitten bahadır. bahadirgumus@hotmail.com msn adresim
|
|
14 Ağustos 2008; 9:35:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mehmeetkara yaf istihkam ney bana gelen çağrı kağıdında istihkam yazıyor bir bi bilgi versin kimse bilmiyormu
|
|
|
14 Ağustos 2008; 11:36:08
|
|
|
istikam demek, kısacası amele işi demek arkadaşım. bi yerde inşaat vardır sizi gönderirler, lahım patlamıştır siz gidersiniz. vs.
site: asker msn: yavuzkumral@askerinyeri.com Kumral Askeri Malzemeler Satış Mağazası Cumhuriyet caddesi avcılar iş merkezi no:23 KÜTAHYA Arkadaşlar yaşım 29 msn'e ekleyip konuşurken ona göre konuşun Koçum aslanım kardeşim falan diye mesaj atmayın.
|
|
|
|
|
14 Ağustos 2008; 12:12:03
|
|
|
ayvayı yedik desene
|
|
|
14 Ağustos 2008; 19:16:50
|
|
|
vallaha memedim biraz öyle gibi görünüyor bende şubeyi aradım 18inde gel silüsü almaya dediler ama ben inanıyorum memedle aynı bölüge düşeriz çok şeyimiz uyuşuyor
|
|
|
14 Ağustos 2008; 20:43:01
|
|
|
iiyyii olur tertp ya
|
|
|
15 Ağustos 2008; 1:55:20
|
|
|
kütahya ulaştırma ağır vasıta adayıyım msn adresim maverick-82-@hotmail.com tanışmak isteyen arkadaşlar eklesin
|
|
|
16 Ağustos 2008; 13:50:38
|
|
|
gidin bi suyunu için havasını tadın bakalım :) ondan sora gelin alt devrelerim benim. açıklayıcı bi yazı yazdım. okuyun, inşallah yardımcı olur size... haydi hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyim.. (çok kötü oldu bu son cümle. bozulmamış 460 :) kabus gibi )
|
|
16 Ağustos 2008; 17:48:48
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: e-rover gidin bi suyunu için havasını tadın bakalım :) ondan sora gelin alt devrelerim benim. açıklayıcı bi yazı yazdım. okuyun, inşallah yardımcı olur size... haydi hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyim.. (çok kötü oldu bu son cümle. bozulmamış 460 :) kabus gibi ) öyle deyipte arkadaşları askerlikten soğutma başlamak bitirmenin yarısıdır arkadaşlar
site: asker msn: yavuzkumral@askerinyeri.com Kumral Askeri Malzemeler Satış Mağazası Cumhuriyet caddesi avcılar iş merkezi no:23 KÜTAHYA Arkadaşlar yaşım 29 msn'e ekleyip konuşurken ona göre konuşun Koçum aslanım kardeşim falan diye mesaj atmayın.
|
|
|
|
|
16 Ağustos 2008; 18:33:11
|
|
|
Millet msn üzeri toplu konferans yapılacaktır SAAT YARIN 3.DE Bütün tertiplerimiz tanışmak amacıyla yarın burada olsun... sindirgi45@hotmail.com
|
|