Şimdi Ara

HTC TyTN II isteyen??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bi süredir bu HTC TyTN II'yi takip ediyorum, bi tane almaya karar verdim.

1 hafta sonra yurtdışından bir arkadaşım gelecek, ve ona sipariş vermeyi düşünüyorum. Yanlız param tam çıkışmadığından bir tane ekstra getirtip üstünü öyle tamamlamayı düşünüyorum.
    Eğer burdan isteyen olursa ona da istetebilirim bir adet.

benle burdan ya da msn'den ya da telefondan irtibat kurabilirsiniz;
    telefonumu buraya yazmiyim şimdi, özel mesaj atarsanız telefonumu verebilirim.

msn: alpgoktepe@hotmail.com

• bu arada aslında başka bir model de isteyen olursa onu da sipariş edebilirim. Yani şu an bana en mantıklı gelen telefon bu olduğundan bunu getirtiyorum. 3 mp kamera, Gps vs herşey var. Diğer telefonlarda hep bi şey eksik bu alette her istediğim özellik var. Ama biri çıkıp da bana bunu diil de şunu getirt derse o da uyar.

Arkadaşım haftaya geliyor, yaşadığı kentte bu telefonun satışı yokmuş, ondan biraz erken siparişi verip getirtmesi gerekicek, eğer çabuk davranırsanız sevinirim.
    Burdan isteyen olmazsa gidip Tahtakale'de satmam gerekicek ki ordan da başka kullanıcı alıcak adamlar yokyere para kazanmış olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geem -- 24 Eylül 2007; 11:00:23 >
  • fiyat konusunda bir bilgi verebilir misin?
    quote:

Orjinalden alıntı: geem

Arkadaşlar selam,
    Bi süredir bu HTC TyTN II'yi takip ediyorum, bi tane almaya karar verdim.

1 hafta sonra yurtdışından bir arkadaşım gelecek, ve ona sipariş vermeyi düşünüyorum. Yanlız param tam çıkışmadığından bir tane ekstra getirtip üstünü öyle tamamlamayı düşünüyorum.
    Eğer burdan isteyen olursa ona da istetebilirim bir adet.

benle burdan ya da msn'den ya da telefondan irtibat kurabilirsiniz;
    telefonumu buraya yazmiyim şimdi, özel mesaj atarsanız telefonumu verebilirim.

msn: alpgoktepe@hotmail.com
  • 1650 düşünüyorum
  • yanlız şimdi aklımı kurcalayan bişey var, birincisi burdan alıcam diyen arkadaşın gerçekten alacağına nasıl güvenicem??
    yani eğer biri alıcam diyip de almazsa ben çok zor bi duruma düşerim. Çünkü getircek olan arkadaşımı çok büyük maddi yük altına sokuyorum iki tane birden getirmesi az para değil, ve getirdiği gün ya da ertesi gün parasını vermem gerek en geç.
    Biri çıkıp da alacam diyip almazsa fena patlarım. Nası bi yöntem izlemek lazım fikri olan var mı?
    Çünkü biliyorum burda daha önce de bu tip getirtmeler fln oluyodu. heralde bi raconu bi yolu vardır?
  • 1500 e çektm.
    bu akşam mesaj atarsanız sipariş vericem. ya da yarın sabah. ondan sonra çok geç
  • 1500 bile çok pahalı kalıyor, Türkiye'de garantisi olmayan bir cihaz için

ebay'da 799 dolar ; yani 799 x 1.23 ytl = 984 ytl

http://cgi.ebay.com/HTC-TYTN-II-TYTN-2-P4550-aka-KAISER-POCKET-PC-PHONE_W0QQitemZ120162415117QQihZ002QQcategoryZ64355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık nokia x6 (n8 takaslı )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

bu sitede 725$http://www.superetrader.co.uk/product_info.php?cPath=0_21_181&products_id=1030

peki burdan ben alsam ne kadar a gelir toplamda ?
  • Netten alırsan gümrüğe takılır, yurtdışından netten alıcaksın Türkiye'ye girerken kayıt ettireceksin tek yo bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lloyd -- 26 Eylül 2007; 1:34:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Netten alırsan gümrüğe takılır, yurtdışından netten alıcaksın Türkiye'ye girerken kayıt ettireceksin tek yo bu.

ee tamam işte toplamda ne kadar para çıkar cebimden?
  • 100/150 dolar daha çıkar sanırım cebinden extra

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Netten alırsan gümrüğe takılır, yurtdışından netten alıcaksın Türkiye'ye girerken kayıt ettireceksin tek yo bu.

ee tamam işte toplamda ne kadar para çıkar cebimden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.