Giriş | |
|
|
|
22 Şubat 2008; 11:07:21
|
|
|
vista kuracaklar düşünmeden 64 kurmalı bence dağlar kadar fark var
|
|
22 Şubat 2008; 11:40:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mami23 vista kuracaklar düşünmeden 64 kurmalı bence dağlar kadar fark var ne gibi farklar bunlar
|
|
22 Şubat 2008; 11:49:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: dgnzcn quote:
Orjinalden alıntı: mami23 vista kuracaklar düşünmeden 64 kurmalı bence dağlar kadar fark var ne gibi farklar bunlar Xp32 vista32 denedim kullandım hemde 4gb ram ile denedim oyunlarda ve masaüstü ferformansı berbat olan vista32 ancak 64bit kurduğumda (2gb ram ile) 2kat daha fazla ferformans gözlemledim oyunlarda ise tek kelimeyle mükemmel diyebilirim önceden sattğım 2gb ram ı geri alırsam (4gb) bu işletim sisteminin çok iyi işler yapacağını söyleyebilirim açılışta ve kapanışta olağanüstü bence çünkü xp32 de imzamdaki sistem ile windows çubuğu 20 defa geçerken (ilk formattan sonra yeni) vista 64 te 3 defa geçiyor 10sn de pc açılıyor imzamdaki sistem de o kadar iyi bir sistem değil fark budur kesimlikle vista64 diyorum özellikle oyuncular için
|
|
22 Şubat 2008; 13:05:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Lancelot_Real quote:
Orjinalden alıntı: flow 64 bit ultimate kurdum gayet hızlı ama tek sorunum avermedia tv 203 model tv kartımı anıtamadım ne yapabılırım lutfen yardımcı olurmusunuz avertv diye arama yap, benim yazilarimi bul. soyledıklerınızı yaptım ama yıne olmadı 32 bit vistayamı doncem ufff
|
|
22 Şubat 2008; 13:54:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: flow quote:
Orjinalden alıntı: Lancelot_Real avertv diye arama yap, benim yazilarimi bul. soyledıklerınızı yaptım ama yıne olmadı 32 bit vistayamı doncem ufff "soyledıklerınızı yaptım" ile kastettigin arama yapip bulamamak ise, bende yaptim, bulamadim. donanim.haber ne zaman düzeltecek bu arama hadisesini, offff. tam sana sürücü yaziyordum, bi arkadasimizin benim denemedigim keşfi geldi aklima: http://prdownloads.sourc | | | |