Arkadaşlar 2006 Aralık ayında nokia n80 telefon aldım ve alırken 600 euroluk denilen çalınmya karşı sigortalayan garantex sigorta poliçesini yaptırdım telefonum gittiğim otelin havuzunun kilitli bakın kilitli diyorum çünkü şartları okudum garantex çalınmyaı ya gasp yada kilitli bir yerden çalınırsa karşılıyor.Jandarma geldi ve tutanak tuttu 18 temmuz 2007 de çalındı 19 unda başvurdum bana sadece fatura ,nufüs kağıdı fotokopisi arkalı önlü , bide jandarma tutanağını fakslamamı söylediler.Eylül gibi aradığımda kimse karşıma çıkmıyor ve çıksada yüzüme kapatıyorlardı telefonu aldığım yer bana bu garantex paketlerini satan elemanın numarasını verdi irtibata geçtim ve oda beni garantex ten bir yetkiliye bağladı yetkilide 45 iş günü nün dolmadığını onların kendilerinin bizi arıyacaklarını bildirdi 45 iş günü geçti ve arıyan soran olmadı gene satış elemanı aracılığı ile aradılar ve benden (saçmalığa bakın geliyor ) telefonumun çalındığı otele gidip receptiondan dolaplarının kilitli olduğuna dair rapor istememi söylediler dedim dolapların kilitli olduğu hangi nolu dolapta çalındığı jandarma raporunda yazıyordu dedim işte öle gerekli dediler saçmalığa bakın madem gerekli başvurduğumuzda nie demiyorsunuz yada saha sonradan 45 iş günü içerisinde nie demiyorsunuz amaçları işi yokuşa sürüp bezdirmek ve lanet olsun deyip bırakmamızı istiyorlar ama bırakmıcam tüketici haklarına başvurucam sonradan tazminat davası açacam siz siz olun GARANTEX ten uzak durun paranıza yazık
Dostum geçmiş olsun tüketici hakları koruma derneğine başvurursan belki güzel bi sonuç alabilirsin bu gibi şirketlere hiç güven olmaz. Eğer illa sigorta istiyorsan adam akıllı bi sürü sigorta şirketi var onlara başvurmanı tavsiye ederim.sigorta işi biraz karışık ve hukuki anlamda maddeleri çözümlemek ayrı bir beceridir. Bazı şirketler ,artık yapıyorlarmı bilmiyorum, evinizi sigortalattığınızda sizden deprem, sel vb gibi şeylerin yanında YP denilen birşey içinde para alıyor. Nedir bu YP? diye sorarsanız, YP nin açılımı Yanardağ Patlamasıdır.Ülkemizde de aktif yanardağ bulunmamaktadır özellikle örnek vermek gerekirse İstanbulda hatrı sayılır dağ bile yoktur
Umarım bu dolandırıcılardan hakkını söke söke alırsın.Tekrar geçmiş olsun.
Dostum geçmiş olsun tüketici hakları koruma derneğine başvurursan belki güzel bi sonuç alabilirsin bu gibi şirketlere hiç güven olmaz. Eğer illa sigorta istiyorsan adam akıllı bi sürü sigorta şirketi var onlara başvurmanı tavsiye ederim.sigorta işi biraz karışık ve hukuki anlamda maddeleri çözümlemek ayrı bir beceridir. Bazı şirketler ,artık yapıyorlarmı bilmiyorum, evinizi sigortalattığınızda sizden deprem, sel vb gibi şeylerin yanında YP denilen birşey içinde para alıyor. Nedir bu YP? diye sorarsanız, YP nin açılımı Yanardağ Patlamasıdır.Ülkemizde de aktif yanardağ bulunmamaktadır özellikle örnek vermek gerekirse İstanbulda hatrı sayılır dağ bile yoktur
İnşallah arkadaşım ben dolandırıldım başkaları dolandırılmasın die açtım bu konuyu
İnşallah arkadaşım ben dolandırıldım başkaları dolandırılmasın die açtım bu konuyu
şikayet sitelerinede aynen yaz bunları yapabilceğin ne varsa yap tek tavsiyem bu.Eğer avukatın ya da tanıdık bir hukukçu varsa onada başvur.
bu sikayetvar da firmalardan para yemeye başlamış olabilir mi acaba??
ulan hiç bişeye güven kalmadı hee, forumdaki bizler haricinde...
telefonumabak söylüyodu bi ara, teknoloji dergisinde yazıyomuş, büyük firmalar fiyasko modelleri hakkında net eleştiriler yapmalarını engelliyomuş nasıl?
reklam vermeyiz diye...
onlar da kuzu kuzu yapıyomuş, yani yönetim...
bütün dünya öyle ya. "şikayet var" ile ilgili forumlarda yazılanlara bakarsanız problem çözülmese bile firmalar mağdur ile irtibata geçince çözüldü diye yazıyorlarmış. ben sitenin formatını çok bilmiyorum ama bu durumda da problem kapandığı için mağdurlar şikayetvar'a aynı konuda tekrar yazamıyormuş falan filan
Ben de telefonuma garanti istiyordum ama kime nasıl güvenirsin ki bu memlekette. Şu hale bakın...
benim de telefonum garantex'ten sigortali. uzuldum ya simdi. insallah benim telefonumun basina birsey gelmez de boyle sorunlarla karsilasmam. bundan sonra da bir daha sigorta yaptirmayi dusunmuyorum.