Giriş | |
|
|
|
8 Kasım 2007; 22:55:36
|
|
|
3d mark 06 testini free edition ın default belirlediği ayarlarla yaptım ve sonuç @onRiz e hak vermek gerek sandığımdan iyi.5112 de 285 puan aldığına göre diğer bileşenler puanı kritik biçimde etkiliyor demek.
|
|
|
8 Kasım 2007; 22:58:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sefadogan ben xp ye geçtim. pil ömrü aynen sizdeki gibi 1 sat 45 dk civarı ya bu cihazın wirless gücünü yükseltemezmiyiz bi ince ayarı falan yokmu acaba bide bu bilg. ilk geldiğinde hdd kendileri 4 e ayırmışlar. bu vistanın olduğu bölümü dvdye çekebilme şansımız varmı toshiba a200 1 cr bizim acer ın %25 bulduğu ağa %98 ile bağlanıyordu, neredeyse küçük dilimi yutacaktım.daha sonra toshiba ya format attım ve xp yükledim.wireless ağı arayınca bir baktım ki acer ile hemen hemen aynı güçte sinyal yakalıyor.artık yorum size kalmış, bir driver bu kadar etkliler mi yoksa toshiba hile mi yapıyor bilinmez.
|
|
|
8 Kasım 2007; 23:36:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xqw1 quote:
Orjinalden alıntı: onRiz 5105 in ekran kartı tam olarak bilmek zor ama,, sizce geForce da KAÇlara denk gelior?? 7300 ve 7400 kırması bir şey.piyasadaki oyunların %95 i nvidia ya optimize edilmiş olduğu için n vidiada normal şekilde çalışan bir oyun ondan daha iyi bir ati de daha yavaş çalışıyor.daha önce yazdıysam özür dilerim ama bizzat san andreas da denedim eski bir oyun olmasına rağmen düşük çözünürlükte bile takıldı.7300 ise yağ gibi kayıyor çünkü n vidia optimizeli.
|
|
|
8 Kasım 2007; 23:53:19
|
|
|
resmi bir turlu goremedim yarım saat oldu, gorenler kaç yazıyo yazabilir mi ?