Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: acer aspire 5105

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: acer aspire 5105 Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ALph1940

7 Kasım 2007; 13:39:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: onRiz

Hocam sağ sıradaki hdd göstergelerini ve diğer pil ölçeri oraya eklemeyi nasıl yaptın,anlatırmısın..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALph1940 -- 7 Kasım 2007; 13:40:44 >

ALph1940

7 Kasım 2007; 13:54:20 

Arkadaşlar cd veya dvd.yi takar takmaz direk media center'a aktarım yapıyor

Bunun önüne nasıl geçebilirim.?

zedok

7 Kasım 2007; 22:48:36 

üstad şimdi sen bizim makinalrın da performansının senin ki gibi yükselecegini mi söylüyorsun bu arada bu performansa ulasmak için kaç kere şarj ettin pilleri...

virtue28

7 Kasım 2007; 23:51:05 

Link : yazan yerin altindaki yazıyı tıkla oradan gelen ekranda bir suru eklenti goreceksin, katogorileri değiştirip aradığın araç cubuğunu bulabilirsin. Oraları iyi araştır.

quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

quote:

Orjinalden alıntı: koug

Ya arkadaşlar bu sağ taraftaki araç çubuğunda hava durumu özelliği sizde çalışıyorum.Bende hizmet kullanılamaz diyo naapmam lazımdır.

Bende yapmak istemiştim bende de hizmet kullanılamaz diyordu. Senin sorman üzerine tekrar oraları iyice araştırdım ve sitede aradığımız şeyleri buldum. Yapmamız gereken filtreleme ölcütünü ingilizce olarak secmek.

Link:

vista kenar cubukları

xqw1 arkadasımızın masa ustundeki araçlar cok hoşuma gitmişti, hava durumunun yanı sıra driver ları gösteren ve cpu ram kullanımını gösteren araçları bende yukledim, cok hoş duruyorlar.

Virtue28
N78 - Yolunuzu Bulun - Kendinizi Müzikle Sarmalayın - Medya Dosyalarınıza Bağlanın
N78 -Şimdi tüm özellikler bir araya geldi...
===>N78 ANA KONUSU(DESTEK-PAYLAŞIM) <===
NSeries - N78 - Şimdi tüm özellikler bir arada...
kralkobra_kralkobra

8 Kasım 2007; 17:18:02 

arkadaşlar vistadan xp ye geçen oldumu aramızda olduysa pil performansı hakkında bilgi verebilir mi???????

......................................

koug

8 Kasım 2007; 18:33:51 

Valla bu kasa benim hoşuma gitmemişti zati 8400 ün bu modeli bizimkiyle çok fark yok 7400 e eşit bir model bu ekran kartı.
quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

hangisinden bahsettiğini anlamadım linkten açınca bisürü ürün çıkıyo acer diyue arattım gene de bizimkinden uygun bişey göre3medim acaba bitti mi hangi model di o?

quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?98&productid=bd71808#tablnk

yukarıdaki indirimden sonra bizim acerların pek bir espirisi kalmadı.daha ucuza yeni kasa ve 8400 ekran kartı sahibi olmak daha makul görünüyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71808

düzelttim.

\\\\Dh Su Severler Kulubu////

!!Suyu Dikkatli Kullan Yoksa Gelecek Nesil Kullanamayacak!!
onRiz

8 Kasım 2007; 20:30:26 

quote:

Valla bu kasa benim hoşuma gitmemişti zati 8400 ün bu modeli bizimkiyle çok fark yok 7400 e eşit bir model bu ekran kartı.
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

hangisinden bahsettiğini anlamadım linkten açınca bisürü ürün çıkıyo acer diyue arattım gene de bizimkinden uygun bişey göre3medim acaba bitti mi hangi model di o?

quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?98&productid=bd71808#tablnk

yukarıdaki indirimden sonra bizim acerların pek bir espirisi kalmadı.daha ucuza yeni kasa ve 8400 ekran kartı sahibi olmak daha makul görünüyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71808

düzelttim.

BEN YİNE DE 5105 İ BU LİNKTEKİ BİLGİSAYARA DEİŞMEM..BU YENİ KASALAR ŞAHSEN BENİM ÇOK HOŞUMA GİTMİOR..ÇÜNKÜ BEYAZ KLAVYE BEYAZ YAN KENARLAR FALAN Bİ SÜRE SONRA İYİ OLMUOR..ÇOK KİRLENİOR LAPTOP HERZAMAN SİYAH GRİ TONLARDA OLMALI DERİM ÜSTELİK O 1GB RAM BİZİMKİ 2 GB HEM BİZİMKİNİ EKRAN KARTI ONUN YANINDA ÇOK DA EZİK KALMIOR BENCE

4 8 15 16 23 42
positroN

8 Kasım 2007; 20:47:00 

quote:

yeni kasa tip olarak benim de hoşuma gitmedi ancak bizim kullandığımız eski kasalarda kronik menteşe çatlama sorunu var.yeni kasalarda hoparlör sesi çok daha iyiymiş, tahmin ediyorum ekran da biraz daha iyidir.tek kötü yanı ram az o da kolay.ekran kartı avantajı var bu da önemli örneğin ram kolay takılır da ekran kartı imkansız.belki ısınma problemini de çözmüşlerdir.

8400 le arada dağlar kadar fark var.aşağıdaki resimlerden görüleceği üzere; 8400 3d mark 06 dan minimum 912 puan alabiliyor ortama bir pc de 1075 puan alabiliyorken iyi konfigurasyonlu bir pc de 1217 puan a kadar çıkabiliyor.x1300 ise sadece 560 puan alabiliyor.ben bu testi kendim de uygulamak istiyorum.aspire 5112 de x1300 sadece 285 puan verebiliyordu bakalım bizim makine kaç puan verecek.testi yapınca sonucu veririm.

bu 8400 ile x1300 karşılaştırması

bu x1300

link:
http://www.notebookcheck.com/ATI-Mobility-Radeon-X1300.929.0.html

8400

link:
http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-8400M-G.3500.0.html

service packs
patching tools of your system
making windows more horrible
onRiz

8 Kasım 2007; 21:24:44 

5105 in ekran kartı tam olarak bilmek zor ama,, sizce geForce da KAÇlara denk gelior??

4 8 15 16 23 42
positroN

8 Kasım 2007; 21:50:21 

quote:

5105 in ekran kartı tam olarak bilmek zor ama,, sizce geForce da KAÇlara denk gelior??

7300 ve 7400 kırması bir şey.piyasadaki oyunların %95 i nvidia ya optimize edilmiş olduğu için n vidiada normal şekilde çalışan bir oyun ondan daha iyi bir ati de daha yavaş çalışıyor.daha önce yazdıysam özür dilerim ama bizzat san andreas da denedim eski bir oyun olmasına rağmen düşük çözünürlükte bile takıldı.7300 ise yağ gibi kayıyor çünkü n vidia optimizeli.

service packs
sefadogan

8 Kasım 2007; 22:54:24 

ben xp ye geçtim. pil ömrü aynen sizdeki gibi 1 sat 45 dk civarı ya bu cihazın wirless gücünü yükseltemezmiyiz bi ince ayarı falan yokmu acaba

bide bu bilg. ilk geldiğinde hdd kendileri 4 e ayırmışlar. bu vistanın olduğu bölümü dvdye çekebilme şansımız varmı

[pltnmtrk]
philips 200 w6cs / core 2 duo e 6300 / gigabyte p965 ds4 / gigabyte 3d rocket cooler / 1 gb ddr 800 / palit px8600gt super / 420 w tagan psu / seagete 320 gb-16mb-ncq hdd / asus 16x dvd rw
positroN

8 Kasım 2007; 22:55:36 

3d mark 06 testini free edition ın default belirlediği ayarlarla yaptım ve sonuç

@onRiz e hak vermek gerek sandığımdan iyi.5112 de 285 puan aldığına göre diğer bileşenler puanı kritik biçimde etkiliyor demek.

service packs
positroN

8 Kasım 2007; 22:58:52 

quote:

Orjinalden alıntı: sefadogan

ben xp ye geçtim. pil ömrü aynen sizdeki gibi 1 sat 45 dk civarı ya bu cihazın wirless gücünü yükseltemezmiyiz bi ince ayarı falan yokmu acaba

bide bu bilg. ilk geldiğinde hdd kendileri 4 e ayırmışlar. bu vistanın olduğu bölümü dvdye çekebilme şansımız varmı

toshiba a200 1 cr bizim acer ın %25 bulduğu ağa %98 ile bağlanıyordu, neredeyse küçük dilimi yutacaktım.daha sonra toshiba ya format attım ve xp yükledim.wireless ağı arayınca bir baktım ki acer ile hemen hemen aynı güçte sinyal yakalıyor.artık yorum size kalmış, bir driver bu kadar etkliler mi yoksa toshiba hile mi yapıyor bilinmez.

service packs
onRiz

8 Kasım 2007; 23:36:11 

quote:

quote:

7300 ve 7400 kırması bir şey.piyasadaki oyunların %95 i nvidia ya optimize edilmiş olduğu için n vidiada normal şekilde çalışan bir oyun ondan daha iyi bir ati de daha yavaş çalışıyor.daha önce yazdıysam özür dilerim ama bizzat san andreas da denedim eski bir oyun olmasına rağmen düşük çözünürlükte bile takıldı.7300 ise yağ gibi kayıyor çünkü n vidia optimizeli.

4 8 15 16 23 42
virtue28

8 Kasım 2007; 23:53:19 

resmi bir turlu goremedim yarım saat oldu, gorenler kaç yazıyo yazabilir mi ?

<