Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: acer aspire 5105

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: acer aspire 5105 Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onRiz

31 Ekim 2007; 0:33:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar topluluk hayırlı olsun herkese...bende yaklaşık 15 gün önce teknosadan aldım 5105 i..beklediimden de iyi bence.ısınma olayı arkadaşımın 5920 den bile daha az bence..BU fiyata GerçeKten sağlam özellikler...artık buradayım

4 8 15 16 23 42
Mathias

31 Ekim 2007; 10:28:05 

Bizde alalı 2 gün oluyor ancak birşey soracağım. Bu alette s-video firewire bluetooth olmaması bayağı kötü ayrıca biz bu aleti aldığımızda kutunun içinden hiçbir cd çıkmadı. Vista cd'si bile. Bunda bir gariplik yok mu? Siz aldığınızda içinden neler çıktı yazabilir misiniz.

-MSI K8N Neo2 Platinum nForce 3 Chipset Board-Amd64 3500+ Venice Cpu + Zalman 7000cu -4*512 Mb Dual Ddr400 Kingston Ram ( 2048 )-Samsung SATA 2*160 Gb 7200 rpm hdd (raid 0 320 gb hdd )-HIS Ati Radeon X800Xt Pe Iceq2 256Mb Vpu-Sony Hx-93 19' Lcd TFT Monitor-Thermaltake Xaser V5000 Daimer case -Thermaltake butterfly 480 Watt Psu-Pioneer A07 8x Dvd writer + Lg 52x32x52 Cd writer-Creative Audigy2 Zs + Creative T7700 7+1 speaker
virtue28

31 Ekim 2007; 10:47:33 

Biz aldığımızdada cd cıkmadı, zaten butun notebooklarda vista cd si verilmez. (korsan yazılım yuzunden) Onun yerine bilgisayardan kendimiz cd oluştururuz. Sende Acer erecovery management programıyla dvd oluşturma seceneğinden facty system backup dicsini oluşturmanı oneririm bir an önce. Genelde bu yeni notebooklarda yapilan ve bilinen şeydir. Ha bazılarının yanında cd verilir ama genelde driver cdleri olur onlarda bile vista verene pek karsılaşmadım.

Svideo ve bluetooth konusunda olmaması eksiklik gibi görülebir belki ama bir bluetooth 10-20 lira cokda bir şey değil. Svideo içinse o cıkışı kullanmayı düşünenler bastan tercihlerini baska yapmaları daha doğru olurdu. Svideoyu zaten uğraşmaya zamanım yok ve gereksiz, cıkışı olan kişilerin coğu kullanmaz zaten o özelliği zira firewire içinde gecerli. Olsa iyi olurdu ama yok işte. Bizdeki fiyatda onlarda yok değil mi

Sadece merak ettiğim bunda pcmca mi yoksa pc ekpres yuva mı var ?

Virtue28
N78 - Yolunuzu Bulun - Kendinizi Müzikle Sarmalayın - Medya Dosyalarınıza Bağlanın
N78 -Şimdi tüm özellikler bir araya geldi...
===>N78 ANA KONUSU(DESTEK-PAYLAŞIM) <===
NSeries - N78 - Şimdi tüm özellikler bir arada...
sefadogan

31 Ekim 2007; 12:17:02 

ben çorumdayımbugün sipariş verdim ankarada bi kaç mağazada vardı gördüğüm kadarıyla. her mağazada 1 belki 2 tane kalmış. istanbul ümraniye carrefoura peder baktı adamlar yok demişler. halbuki ben buradaki teknosanın sisteminden baktım 2 tane var bu gün için. neyse bakalım siparişi verdim beni haberdar edecekler. inşallah gelirde bizde bu kervana katılırız

[pltnmtrk]
philips 200 w6cs / core 2 duo e 6300 / gigabyte p965 ds4 / gigabyte 3d rocket cooler / 1 gb ddr 800 / palit px8600gt super / 420 w tagan psu / seagete 320 gb-16mb-ncq hdd / asus 16x dvd rw
positroN

31 Ekim 2007; 14:55:46 

özellikle uzun süredir kullananlara bir sorum olacak; wireless bağlantıda sık sık kopma problemi yaşıyor musunuz?zyxel modemim vardı pc ile ikisi yan yana çoğu zaman yine de belli bir süre sonra kopma oluyordu.tt nin verdiği airties ı da kullandım ama bu pc de değil.o yüzden sorun modemde mi pc de mi anlayamadım.teknosa modemi geri almadığı için bunu değiştirip philips alıcam.o da pek iyi bir modem değil artık bakalım...

service packs
patching tools of your system
making windows more horrible
positroN

31 Ekim 2007; 16:03:14 

quote:

Orjinalden alıntı: umutevin

kardeş modemle normal olarak bağlandım daha sonra adres çubuğuna 168.192.1.1 yazarak ayarlar menüsüne girdim ordan dediklerini uyguladım ve wpa şifresi oluşturdum daha sora wireless la bağlanmaya çalıştım ama wep şifresi istedi ne yapmalıyım

yukarıda modemi değiştiricem diye yazmıştım.şu an philips modemi kurdum ondan bağlanıyorum hiç bir sorun yok.ayarları tekrar yapmayı deneyin.şu resimdeki mavi işaretli seçeneği iptal edip bir de öyle deneyin.

quote:

Orjinalden alıntı: Bruce Wayne

Merhaba,
numpadin altındaki sağ sol tıklama tuşlarının ortasındaki metal renkli, küçük (4 tarafına tıklanabilir) tuşun tam olarak işlevi nedir?
Sayfalarda scroll işlevi mi görüyor? Eğer öyle ise yukarı aşağı kaydırma yapıyor fakat sağ sol kaydırma yapmıyor. Bunun sebebni ne olabilir?

şimdi uzunca bir web sitesinde fark ettim.sağa sola kaydırma için tuşa biraz uzun basman gerekiyor.

service packs
tanko78

31 Ekim 2007; 16:38:23 

bendede airties 205 (ttnetin) modemi var altkattan kullanmama rağmen hiç kopma sorunu yaşamıyorum. zaten sen sorunu çözmüşün ama yinede bilgin olsun
quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

özellikle uzun süredir kullananlara bir sorum olacak; wireless bağlantıda sık sık kopma problemi yaşıyor musunuz?zyxel modemim vardı pc ile ikisi yan yana çoğu zaman yine de belli bir süre sonra kopma oluyordu.tt nin verdiği airties ı da kullandım ama bu pc de değil.o yüzden sorun modemde mi pc de mi anlayamadım.teknosa modemi geri almadığı için bunu değiştirip philips alıcam.o da pek iyi bir modem değil artık bakalım...

umutevin

31 Ekim 2007; 16:39:27 

çok saol sayende yaptım wireless i

koug

31 Ekim 2007; 17:33:42 

Arkadaşlar merak ettim hiç yükleyipte kastı dediğiniz bir oyun oldumu?Ben LOTR2 oynuyorum ama grafikler mediumda kastı nede bilmiorm beklemediğim bir şeydi ama oyun sırasında başka tarafa doğru yönelirken kasıo neyse kasan oyun varsa yazında alacak olan arkadaşlar bilgi sahibi olsun.

\\\\Dh Su Severler Kulubu////

!!Suyu Dikkatli Kullan Yoksa Gelecek Nesil Kullanamayacak!!
positroN

31 Ekim 2007; 17:38:10 

quote:

Orjinalden alıntı: koug

Arkadaşlar merak ettim hiç yükleyipte kastı dediğiniz bir oyun oldumu?Ben LOTR2 oynuyorum ama grafikler mediumda kastı nede bilmiorm beklemediğim bir şeydi ama oyun sırasında başka tarafa doğru yönelirken kasıo neyse kasan oyun varsa yazında alacak olan arkadaşlar bilgi sahibi olsun.

crysis

service packs
onRiz

31 Ekim 2007; 18:30:20 

meiaval total war 2, 11 gblık ağır bi oyun ama gayet akıcı ve kasmadan oynuorum

4 8 15 16 23 42
positroN

31 Ekim 2007; 21:06:30 

az önce pardus live cd yi taktım.sorunsuz şekilde boot etti.hemen hemen tüm donanımları taradı.wireless kartı da görüp internete bağlandı.fn tuşlarıda problemsiz çalışıyor.live cd de tek kötü yan çözünürlük sabit.

aslıdan acer o kadar güzel bir pc yapmışki bunu sabote eden şey vista denen iğrenç yazılım.pardusla 1 saat nette doşaltım işlemciyi 800 mhz de çalıştırmasına rağmen vista dan bin kat hızlıydı.inanılmaz ama pc nin fanı duracak seviyeye geldi, elimi bir koydum soğuk hava geliyordu.her zaman yanımda pardus bulundururum.acil durumlarda pil ömrü açısından faydası olur.ayrıca default haliyle ubuntudan daha güzel bir dağıtım çok sevdim.

service packs
gutenberk

1 Kasım 2007; 13:00:36 

aslında artık wistaya alışsanız iii olur,yani wistadan kaçmak yerine çözmeye çalışsak da birbirimize yardımcı olsak daha yararlı olur.

koug

1 Kasım 2007; 13:20:10 

Bencede XP de ilk çıktığında sorunluydu ama şu anda kullanıcıların gözdesi oldu.Hep bu Bill Gates denen herifin işi.
quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

aslında artık wistaya alışsanız iii olur,yani wistadan kaçmak yerine çözmeye çalışsak da birbirimize yardımcı olsak daha yararlı olur.

\\\\Dh Su Severler Kulubu////

!!Suyu Dikkatli Kullan Yoksa Gelecek Nesil Kullanamayacak!!
tanko78

1 Kasım 2007; 16:13:39 

arkadaşlar win98 kursak pc daha hızlı olmaz mı?

ALph1940

1 Kasım 2007; 19:30:23