http://www.haberturk.com/haber.asp?id=37275&cat=150&dt=2007/09/23 Ajdar'a uzanan eller kırılsın Şaka falan ama yazık adama ne istemişler heriften
quote:Orjinalden alıntı: memory_122 hepımız ajdarız nası dokundular onun cıkıta muzuna Arkadaş ne diyon sen ya bak şimdi hayal ettim kafamda aman aman Allah düşmanıma yaptırmasın öle birşeyi.
quote:Orjinalden alıntı: Solu quote:Orjinalden alıntı: GM Batsu hepimiz ajdariz hepimiz cikita muzuz. OHA harbi oha
quote:Orjinalden alıntı: emirk quote:Orjinalden alıntı: Solu quote:Orjinalden alıntı: GM Batsu hepimiz ajdariz hepimiz cikita muzuz. OHA harbi oha Gm Batsu Sen Epey ilerlemişsin
quote:Orjinalden alıntı: GamingExpert 5 kişi tarafından muzlarla mı dövülmüş? adamlar demişki çikita yı söyle o demişki hadilan muz kafalılar diyince adamlar muzları çıkartıp kafasına vurmuşlar
quote:Orjinalden alıntı: SabroN quote:Orjinalden alıntı: emirk quote:Orjinalden alıntı: Solu quote:Orjinalden alıntı: GM Batsu hepimiz ajdariz hepimiz cikita muzuz. OHA harbi oha Gm Batsu Sen Epey ilerlemişsin ne biliyim gaza geldim taksimte travesti ölse hepimiz travestiyiz hepimiz xxx mi diyecez walla bu gidişte öyle moda haline geldi bu.
quote:Orjinalden alıntı: GM Batsu quote:Orjinalden alıntı: SabroN quote:Orjinalden alıntı: emirk quote:Orjinalden alıntı: Solu quote:Orjinalden alıntı: GM Batsu hepimiz ajdariz hepimiz cikita muzuz. OHA harbi oha Gm Batsu Sen Epey ilerlemişsin ne biliyim gaza geldim taksimte travesti ölse hepimiz travestiyiz hepimiz xxx mi diyecez walla bu gidişte öyle moda haline geldi bu.