Şimdi Ara

## Gigabyte'dan Katı Kapasitörlü VF700 Soğutmalı 8600GT ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Gigabyte'dan Katı Kapasitörlü VF700 Soğutmalı 8600GT ##

Katı kapastir kullanımını yaygınlaştıran firma olarak ta bilinen Gigabyte, aynı başarısını hazırladığı ekran kartlarında da gösterme niyetinde. Zira firmanın GeForce 8600GT tabanlı yeni ekran kartı NX86T256H-ZL hem kullanılan katı kapasitörler hemde sahip olduğu Zalman yapımı VF700-AlCu soğutması ile dikkat çekiyor.

Kart üzerinde kullanılan soğutma Bakır ve Alüminyumdan hazırlanmış. Kullanılan fan itibariyle son derece sessiz ve serin yine kullanılan katı kapastitörler ile de son derece stabil ve daha uzun ömürlü olduğu ifade edilen Gigabyte'ın yeni ekran kartı saat hızları ile de dikkat çekiyor.

Kartın hem GPU hemde bellek saat hızları arttırılmış. Zira kartın grafik işlemcisi 600MHz, bellekleri ise 1550MHz'de çalışmakta. Ekran kartı üzerinde 256MB GDDR3 bellek kullanılmış. Çift DVI ve HDTV destekli tv çıkışları da bulunan Gigabyte'ın yeni modeli NX86T256H-ZL'nin yanında NeverWinter Nights 2 oyunu da hediye olarak gelmekte.

Kısa bir süre içerisinde satışa sunulması beklenen kartın yaklaşık satış fiyatının 130 avro civarında olacağı ifade ediliyor.

• kart çok güzel soğutması güzel olmuş Allah sahibine bağışlasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_550

kart çok güzel soğutması güzel olmuş Allah sahibine bağışlasın

gerçekten kaliteli soğutma bile sadece satışlarda etkili olacaktır
  • gigabyte cok iyi ürünler cıkartmaya basladı eskiden böyle değildi ( 1999-2003 ) ama simdi gercekten kalite potalarını iyice yükselttiler. Birde artık 8700-2900 haberlerini alsak ya amma vok 8600 cıkarttılar anlamadım giti
  • Başka bir marka grafik kartında görmüştüm. ondada katı kapasitör vardı.Markası aklıma gelmiyor.
  • Benim 3dfx Voodoo 3 3000 de katı kapasitörlü ki...
    Yazık olmuş. Zamanında reklamını yapmayı bilememişler.
  • bu karta 130 € + kdv verilmez.2 Tane kondansatörü katı yapmışlar katı kapasitörlü diye satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 23 Eylül 2007; 13:55:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVGA GT 630 PASİF SOĞUTMA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kart gerçekten güzel görünüyor
    Ama 8600lerin geleceği pek parlak olmadığından yinede alamıyorum
  • Reklam kokan hareketler bunlar . Diğer firmalarla baş edemeyeceğini anlayınca , düşük seviyeli kartlarla Katı kapasitör ve VF700 Soğutma ile kandırmaya çalışıyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Başka bir marka grafik kartında görmüştüm. ondada katı kapasitör vardı.Markası aklıma gelmiyor.

MSI da kartlarında katı kapazitör kullanıyor,uzun bir süreden beri.
  • Valla Gigabyte ekran kartı için tercih edilesi bir marka değil şahsen.
    NE gelirse işleyip sunuyor. Üzerinde sağlam çalışmalar yapmıyor.
    Hani ne bilim şöyle iddaalı bir O/C sahibi kart yapsada en azından DENESEK!
  • gereksiz olmuş.
  • Artık çoğu 8600Gt ler ilk çıkan GTS lerin değerlerinde çalışıyorlar. Yani ilk testler 500*1400 lük 8600GT lerle yapılmıştı ama zamanla bu değerler 600*1800 ün üstünde seyretmeye başladı. Dolayısıyla 600*1550 düşük kalmış fakat bu karta düşük seviye demek hata olur. Zira bunun bir üstü (8700 ü saymazsak çünkü adı var kendi yok) 8800 üst seviye bir kart. Peki orta seviye nerede??? Soğutucusuna rağmen 600*1800 ün altına inmaseymiş iyi olurmuş
  • pc nin en sık değişen bileşeni olan ekran kartına uzun ömür sağladığı bilinen katı kapasitör koymanın çokta manası yok bence
  • Gigabyte ekran kartları nedense hiç bir zaman çekici gelmemiştir. Hala da gelmemekte
  • Zalman soğutması katı kondansatörlerden daha etkili olacaktır satış arttırımı için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

pc nin en sık değişen bileşeni olan ekran kartına uzun ömür sağladığı bilinen katı kapasitör koymanın çokta manası yok bence

olurmu yaw bende haala mx 440 war.

ama katı kapasitor olmamasına ramen haala çalışıyor.
    demekki katı kapasitor okadarda gerekli değilmiş:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Başka bir marka grafik kartında görmüştüm. ondada katı kapasitör vardı.Markası aklıma gelmiyor.

Hatirlayamadigin firma ELSA olabilir, cunku onlarda kati kapasitor kullaniyor artik
  • ya isterlerse sıvı kapasitör taksınlar 8600gt'nin artık sınırları Palit sonic + ile belirlenmiş durumda neden hala böle degişik degişik alternatifler peşinde firmalar anlamış diilim sanki katı kapasitör olunca kart şahlanıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukaa -- 23 Eylül 2007; 17:52:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

bu karta 130 € + kdv verilmez.2 Tane kondansatörü katı yapmışlar katı kapasitörlü diye satıyorlar.

yuhaa 130 € + kdv

yolcak bunlar bizi katı kapasitör alıp takarım fabrikada ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.