Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Smart Media 2.5'' HDD Media Player İncelemesi !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Smart Media 2.5'' HDD Media Player İncelemesi !!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tuğrul bey

6 Mart 2008; 18:54:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben bu ürünün 500 gb aldım ama bir türlü tv de gösteremedim tv scart girişli aynı sorunu yaşayıpta çözen arkadaş varmı?
şimdiden teşekkürler..

judge_of_nights

9 Mart 2008; 21:14:17 

Kardeş
elektronikçiye gidip scart'ı RCA'ya çeviren dönüştürücüyü alcaksın 3-5 YTLye sorun çözülecek..
İmkan bulabilirsem fotoğrafını da koyarım bahsettiğim aletin ;)

Kısaca anlatmaya çalışayım:
Bahsettiğim dönüştürücüyü scarta takıyorsun ve o scartı sarı kırmızı ve beyaz tos girişe çeviriyor...

Resmini koymaya çalışcam...

@dministrator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 11:30:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Valadir

Compact Flash destekliyormu ?

evet

PANASONIC DMR-EH57EC-K HDMİ DVD RECORDER 160 GB(1080P UPSCALİNG ÖZELLİKLİ)
SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD
SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)
APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630
LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV
ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ
HTC TOUCH DİAMOND
staroftheskies

6 Nisan 2008; 13:54:38 

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850179
linkindeki yeni ürün sizce nasıl. almaya değermi?

VANTAGEBABA

7 Nisan 2008; 3:30:24 

quote:

Orjinalden alıntı: staroftheskies

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850179
linkindeki yeni ürün sizce nasıl. almaya değermi?

Ben dün bu ürünü 300 YTL ye aldım çok hoşuma gitti ama bir sorunum var HDDye 50 tane film attım ama TVye taktığımda 11 klasör olarak gösteriyor gerisini göstermiyor nedeni ne olabilir acaba bilen varsa yardım etsin lütfen.

taugenichts

7 Nisan 2008; 14:18:06 

Arkadaslar merhaba.Ben daha dün SMARTMEDIA MP35 PLUS 250GB 3.5" TAŞINABİLİR DİSK aldım.Ancak bazı arkadaslardan bu cihaza 2 farklı format atılması gerektiğini duydum.Bu doğru mu? Doğruysa nasıl yapacağım.Ayrıca PC üzerinde formatlamaya çalışıyorum ama olmuyor.FAT32 olması gerekiyormuş.Ancak ürün kutusunda FAT32 ye cevirebilecek bir CD falan yok.Nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

acy78

11 Nisan 2008; 23:22:05 

quote:

Orjinalden alıntı: taugenichts

Arkadaslar merhaba.Ben daha dün SMARTMEDIA MP35 PLUS 250GB 3.5" TAŞINABİLİR DİSK aldım.Ancak bazı arkadaslardan bu cihaza 2 farklı format atılması gerektiğini duydum.Bu doğru mu? Doğruysa nasıl yapacağım.Ayrıca PC üzerinde formatlamaya çalışıyorum ama olmuyor.FAT32 olması gerekiyormuş.Ancak ürün kutusunda FAT32 ye cevirebilecek bir CD falan yok.Nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

biri banada aynı sorunuın çözümünü söylesin lütfenn

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
queque

13 Nisan 2008; 17:13:24 

Arkadaşlar bugün 500GB olan harddiski aldım.. Tipik türk davranışı olmasın kullanma klavuzunu dikkatlice okuyayim dedim. İşkence gibi geçen yarım saatin ardından formatlama olayını klavuzdan yapmaya başladım. Ancak bir türlü harddiski ikiye bölemedim.. Bilgisayarım -Yönet - Depolama-Disk Yönetiminden sonra Partition Create diye bir bölüm yok.. Ancak kitapçıkta var gibi sösteriyor.. Arkadaşımın bilgisayarında denedim gene olmadı..

Şu an Fat32 tek partition olarak kurdum..

Bilen bir arkadaş nasıl ikiye böleceğimi söyleyebilir mi?

tşk...

acy78

21 Nisan 2008; 21:56:43 

quote:

Orjinalden alıntı: queque

Arkadaşlar bugün 500GB olan harddiski aldım.. Tipik türk davranışı olmasın kullanma klavuzunu dikkatlice okuyayim dedim. İşkence gibi geçen yarım saatin ardından formatlama olayını klavuzdan yapmaya başladım. Ancak bir türlü harddiski ikiye bölemedim.. Bilgisayarım -Yönet - Depolama-Disk Yönetiminden sonra Partition Create diye bir bölüm yok.. Ancak kitapçıkta var gibi sösteriyor.. Arkadaşımın bilgisayarında denedim gene olmadı..

Şu an Fat32 tek partition olarak kurdum..

Bilen bir arkadaş nasıl ikiye böleceğimi söyleyebilir mi?

tşk...

evet arkadaşlar bende bölemedim.
ama daha önemlisi ben bu alete 10-15 tane divix film attıktan sonra makina kafayı yiyor hangi bilgisayara taksam bilgisayarı kitliyor bilgisayar resmen donuyor. çıkartın ca bilgisayar normale dönüyor. bu duruma bir çare bulacak arkadaştan allah razı olsun..

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
hakan pekacar

26 Nisan 2008; 16:54:39 

arkadaşlar bende aynı model aldım ve ikiye böldüm şimdi yapmanız gereken ilk önce smartdisk media playeri bilgisayara takın bigisayarınızın masa üstünde bulunan bilgisayar'a sağ klik yaparak yenet i tıklayın açılanpencereden disk yönetimi seçin bu kısımda smartmedianın 465 gb gibi görünecek bu birimin üstüne fare ile elerek sağ klik yapın ve birimi küçült ü tıklayın ve istediğiniz rakamı yazınız ondan sonra küçülk diyin bilgisayar hallediversin ayrıca diski formatlaken fat 32 veya ntfs olarak istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ben ntfs olarak formatladım ve kullanıyorum. çünkü bilgisayarımda ntfs dir

saygılar iyi çalışmalar

sevtürk
a-lcatraz

27 Nisan 2008; 16:31:27 

arkadaşlar bazı arkadaşlar tv ye bağladıgında görüntü alamadığını yazmış size kolay bir çözüm yolu anlatacagım. cihazınızın arkasına taktıgınız tv tos 3 lü fişinizi iyice yerine oturtun fiş tam oturmazsa görüntü alamazsınız.bu sorun bu tür cihazlarda çok görülür.iyice oturdugundan emin olun!!!ayrıca şu an bu cihazlarda en iyi fiyatı exa bilgisayar veriyor hemde piyasadan %30 daha ucuz ben oradan aldım...ayrıca bendede bir sorun oluşuyor mp3 lerin hepsini göremiyorum bu neden olabilir??yani 40 klasör mp3 varsa 12 klasör gözüküyor....

hakan pekacar

27 Nisan 2008; 16:53:43 

arkadaşlar bende smartmedia player 3,5 inc 500 gb ı yeni aldım, ikiye böldüm (NTFS olraak) ancak resimleri jpeg olmasına rağmen görüntüleyemiyorum, resimleri fotoğraf makinesi olarak görüyor entere bastığımda donup kalıyor, ayrıca dat uzantılı filimleri kullanabiliyorum, mpg4 formatına ceviriyorum görüyor ancak oynatlıyor, acaba bizdemi bir sorun var yoksa smart media playeri almakla hatamı ettik.

saygılar

sevtürk
erhanix

2 Mayıs 2008; 13:41:23 

2,5 hdd 160 gb kullanıyorum.
CF karttan yükleme problemi yaşıyorum.Arkadaşlardan ayrıntılı yardım bekliyorum..
Selamlar..

hakan pekacar