Şimdi Ara

PIRANHA AVIATOR PLUS 2 GB 145YTL Başka F/P Ürünü Varmıki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49771&SKU=BD49771-2GB

Parasına Göre Nasıl bi ürün 2gb ve sd girişi için almaya niyetim var.
    yada normal bir mp3 player mı alsak...

F/P olarak başka hangi rüünler var şöle bi bakındım en makılu bu veya bu serisinin normal mp3 playerları...

• Dostum ne amaçla alıcağına bağlı ama ben sana piranha signumu öneririm.Bu hem çok kaba hemde hakkında çok fazla bilinen yok

i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 22 Eylül 2007; 16:35:07 >
    Kickboxing news from all over the world.

http://www.sinefok.com
    Sinema ve Fotoğrafçılık Kulübü
  • Merhaba sana tavsiyem hepsiburada.com da var bu forumdada inceleyebilirsin

Meizu marka kalitesi gerçekten güzel

next-meizu olarak satılıyor ancak ben dışardan getiriyorum.

hepsiburada.comda fiyatı 4 gb lik 290 ytl bende 8 gb lik 300 ytl 4 gb lik de 210 ytl bugüne kadar 1 tane bile arıza şikyayeti almadım ve video da izleyeceğim dersen al derim benden olmasa bile

• Kardeşim Piranha'nın ekranlı modellerinden birini aldı. İlk günlerde ekranın içine toz sızmaya başladı. Biraz pimpirikli olan kardeşim ekranın koruyucu kısmını çıkartıp temizledi. Sonrasında çekomastikle hava almayacak şekilde yapıştırdı. Bu sorun hal oldu derken aletin yazılımında problemler çıktı. Defaatle yeniden yüklemeye çalışdı isek de kar etmedi. Sadece 2 gbyte flash bellek niyetine kullanırız diyorduk. Bir kaç hafta sonra bozulunca kardeşim sinirlendi. Neticede zamanında 160 ytl verip aldığı MP3 player hiçbir işe yaramıyordu. Aldığı yere gitti. Satıcı teknik servisin İstanbul'da olduğunu kargoyla göndereceğini söyledi. Pek de umut verici konuşmadı. Kardeşim asabı bozulmuş olarak eve geldi. Çıkarttı piranayı koydu koltuğun ayağının altına. Zevkle koltuğa oturdu. Bir kaç sefer de uçarak oturdu. Yüzünde tarifi mümkün olmayan bir az vardı. Pirana bizi dişledi anlatalım bari sizi dişlemesin. Bahsettiğim hadiselerin tamamı bir ay içinde gerçekleşti. Uyduruk marka alacaklara duyrulur. TAbi yanlış anlamayın. Ben demiyorum notebook (Kullanılmış centrinolar 2. elde 400-500 ytl) fiyatına MP3 player alın. İpod gibi. Ama daha bir bilinen marka alın.

• daha kaliteli markalara yönelelim .piranha,orite,sunny filan olmasın yani. ucuz derken zarara girmeyin daha beter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikbinn -- 3 Ekim 2007; 21:20:10 >

Orjinalden alıntı: nikbinn

daha kaliteli markalara yönelelim .piranha,orite,sunny filan olmasın yani. ucuz derken zarara girmeyin daha beter.

kessinlikle katılıyorum yani bu tarz markaların arayüzleri,ekranları,menüsü,sesi herşeyi aynı oluyor sadece marka farklı piranha,orite,bluesky vs sv hepsi fason ucuz mal ve ucuz işçilikle yapılan kalitesiz vasat ürünler 2yıl garanti werse ne yazar kalitesiz olduktan sora

sen şimdi arkadaşım 145 ytl diyosun 145 ytl ye kendini kanıtlamış görünüşü değil de sesi ii olan bi markanın modellerine yönel bnce3

örn ;http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd700909

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 3 Ekim 2007; 21:43:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.