Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ===> NOKIA N95 FOTOĞRAF VE VİDEO PAYLAŞIM BAŞLIĞI <===

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ===> NOKIA N95 FOTOĞRAF VE VİDEO PAYLAŞIM BAŞLIĞI <=== Sayfa: <<   < önceki  21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
NEWMAN2007

18 Haziran 2008; 21:47:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

deneme demiştim zaten newman: sildim

sayfayı biraz bekleseydin normal boyuta geliyordu.

fotoğraf merakım çoktan geçti nwman bu arada nikonla aradaki farkı görmek ve görmeni istedim

Dur hemen alınganlık yapma öyle?...Eski sayfalara bakarsan arkadaşın biri bana "ben senin fotolarını beğenmiyorum" bile dedi ama gülüp geçtik yani kimseye küsmedik?...

Fotoğrafın formatı uygun olmadığı için düzelmedi yani bazen sayfa düzeliyor ama nedenini bilmiyorum gerçekte doğrusu 800x600 formatı!...

Sen düzelt koy biz yine bakalım aradaki farkı görmek keyifli olur!...

Bunlarda benden!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 18 Haziran 2008; 21:50:44 >

NEWMAN2007

18 Haziran 2008; 21:54:08 

quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

yaw zaten hızlı oldu. nikonla bile iyi çekemedim. boş bir zamanda çekerim

Nikon ile çekimlerine bir şey demeyeceğim ama N95 8GB ile çekimlerine özen göster burada kusur bulan çok oluR!...

toonjai

19 Haziran 2008; 0:56:16 

quote:

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Orjinalden alıntı: toonjai

dostlar benim fotolara hiç bir yorum yokmu?

Çok acelecisin kardeş, ben 20 gün önce sayfa başında 25 tane foto paylaştım. Bir Allah ' ın kulu da yorum yapmadı. Ama ben sana bi yorum yapayım bari Arı fotolarını beğendim

teşekkur ettim ramaknisnan haklısın en kötü huyum aceleciliğimdir

Opteron 146@2800mhz,AC 64 Pro,DFI Lanparty Ultra-D@280 fsb,leadtek 6600gt extreme,2x512 dual Patriot xblk 400@560 mhz,250 gb samsung sata2,feel 2 ,Enermax Liberty 500w v.s mobil= N 95
mct2002

19 Haziran 2008; 1:01:19 

Newman hocam fotoların yine güzel valla kendini geliştirdin bu konuda

Son kelebek fotonda odaklanmamış galiba ama asfalt makinaları güzelmiş

toonjai

19 Haziran 2008; 1:04:37 

quote:

newman2007
Bunlarda benden!...

[/color]

newman2007 önceki fotograflarınıgördüğümden dolayı bu karşılaştırmayı yapıyorum. umarım alınmazsın
her yeni cektiğin foto eskiye nazaran daha bir güzel oluyor. sanırım zamanla elin alışmaya başlamış şu ''Multi Medya'' canavarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toonjai -- 19 Haziran 2008; 1:06:58 >

Opteron 146@2800mhz,AC 64 Pro,DFI Lanparty Ultra-D@280 fsb,leadtek 6600gt extreme,2x512 dual Patriot xblk 400@560 mhz,250 gb samsung sata2,feel 2 ,Enermax Liberty 500w v.s mobil= N 95
NEWMAN2007

19 Haziran 2008; 12:35:44 

quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Newman hocam fotoların yine güzel valla kendini geliştirdin bu konuda

Son kelebek fotonda odaklanmamış galiba ama asfalt makinaları güzelmiş

Mct2002 ve Toonjai,

Teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi olumlu gelişme var ah birde zaman zaman elim titremese o zaman Soylu' yu bile kıskandırırım?...

Mct2002,

Evet haklısın aslında kelebek fotosu için şartlar hiç uygun değildi. Garibim bir cam kenarına sıkışmış ve ürkekliğinden sürekli hareket ediyordu dolayısıyla istediğim şekilde pozlayamadım artı ışık koşulları da uygun değildi ama yine de çektiğim için paylaşmak istedim!...

Bunlarda denizcilik ile ilgili fotolarım!...

soylu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 19:00:01 

quote:

Orjinalden alıntı: NEWMAN2007

Teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi olumlu gelişme var ah birde zaman zaman elim titremese o zaman Soylu' yu bile kıskandırırım?...

onunda kolayı var tripod kullanabilirsin

NEWMAN2007

20 Haziran 2008; 21:01:27 

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

onunda kolayı var tripod kullanabilirsin

Yada şok emici veya antivibratör (stabilizatör) kullanacağım!...

Merhaba Soylu,

Sen yokken buraların keyfi olmuyor bak arkadaşlar üzülüyor yorum yapan yok diye? Ben yorum yapsam bir şeye benzemez işi fazla bilmediğim için o yüzden buraya uğramayı aksatma!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 20 Haziran 2008; 21:02:42 >

soylu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 10:27:31 

quote:

Merhaba Soylu,

Sen yokken buraların keyfi olmuyor bak arkadaşlar üzülüyor yorum yapan yok diye? Ben yorum yapsam bir şeye benzemez işi fazla bilmediğim için o yüzden buraya uğramayı aksatma!...

yorum yapmaya değer fotolara yapıyorum zaten,birde 1 anda 30 foto birden koyan arkadaşların fotolarına-
tek tek bakmaya zamanım olmuyor oyüzden bir şey yazamadığım arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar-
benim istediğim her çekilen foto değilde,içinden gerçekten sevdiğimiz,beğendiğimiz fotoları buraya yükleyin derim,
(tabii eleştiri isteyenler için söylüyorum) teşekkürler.....

farukkk

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 12:18:20 

quote:

quote:

Merhaba Soylu,

yorum yapmaya değer fotolara yapıyorum zaten,birde 1 anda 30 foto birden koyan arkadaşların fotolarına-
tek tek bakmaya zamanım olmuyor oyüzden bir şey yazamadığım arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar-
benim istediğim her çekilen foto değilde,içinden gerçekten sevdiğimiz,beğendiğimiz fotoları buraya yükleyin derim,

bu konuya sürekli bakıyorum takip ediyorum ama yorum yazmıyorum

fotoların geneli başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Haziran 2008; 15:45:13 >

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERİN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERİ RESİMLİ ANLATIMI ''.
TIKLA
NEWMAN2007

24 Haziran 2008; 21:42:05 

quote:

quote:

Merhaba Soylu,

Tabi buraya foto koyanların çoğu ilk paylaşımlarını yapıyor benim gibi bir heyecanlan ve mutlu oluyorlar?...

Diğer taraftan daha meraklı olanlar ilgili topiklere bakıyor. Neticede herkes kendi açısından haklı galiba ama keşke herkesi mutlu edebilsek?...

Farukkk,

Teşekkürler ilgin için ama iyi bir şeyler görürsen bir kaç satır yazki millet motive olsun!...

NEWMAN2007

25 Haziran 2008; 11:35:15