evet adam kendını uyanık zanedıyor ......... işim gucum yok tanımadıgım ınsanların oldugu yere resım koymak ıcın uğraşacagım.... bır hata sonucu mıllet kendı burada dayı zan edıp kuru sıkacak.....kimse tanımadıgı ınsanlar ıcın ufurmesın...... buraya resım koymak kımseye bır kazanc sağlamaz onun ıcın kırıcı kelımeler kullanmak... kırmak insanlık degerı taşımaz......
ya bırak yaw kimi kandırıyosun sen biz sana dedik bu n95 le çekilmemiş die sen bize programdandır dedin madem farkettin niye programdandır dedin.. geç anladıysan kusura bakmada kabahat bizde değil..ayrıca kırıcı filan konuşmadım sen öyle anladıysan o senin sorunun..
evet adam kendını uyanık zanedıyor ......... işim gucum yok tanımadıgım ınsanların oldugu yere resım koymak ıcın uğraşacagım.... bır hata sonucu mıllet kendı burada dayı zan edıp kuru sıkacak.....kimse tanımadıgı ınsanlar ıcın ufurmesın...... buraya resım koymak kımseye bır kazanc sağlamaz onun ıcın kırıcı kelımeler kullanmak... kırmak insanlık degerı taşımaz......
ya bırak yaw kimi kandırıyosun sen biz sana dedik bu n95 le çekilmemiş die sen bize programdandır dedin madem farkettin niye programdandır dedin.. geç anladıysan kusura bakmada kabahat bizde değil..ayrıca kırıcı filan konuşmadım sen öyle anladıysan o senin sorunun..
kutsal toprak uzerınden yalan olmaz buna emın ol......
Fettuccine,
O zaman N95 ile çektiklerini paylaş bizimle. Ben bir karışıklık olduğuna inanıyorum. Sağlık olsun!...
newman hoşgorunden dolayı saol... yogun oldugum bir gunde yuklemıştım.. dedıgın bır karışıklık oldu.... ama burada bu tur hatalar dıle plesenk oluyor demekkı....
onun ıcın bana ait butun mesajların sılınmesını ıstıyorum....
Tabi burada bir ayrıntı var. Minibüs yaklaşık 10 metrelik bir bayırdan düşmüş. İlgili su dağıtıcısı firmanın elemanı su bidonlarını koyarken ağırlık merkezini hesaplamadığı için minibüs aşağıya düşüyor ve görüldüğü gibi ters yatıyor? Bu arada LPG yakıt tankına ulaşmaması ise büyük şans!!!
NEWMAN2007 Allah kader etmesin kaza kötü bir olay,
bu arada son foto hariç diğerleri mükemmel olmuş,işin ilginç yanı şimdiye kadar çekmiş olduğun fotolara bakarak, bu trajik olayın fotolarını daha iyi çekmişsin..
Aramızda dikkatli arkadaşlar var ve hata kaçırmıyorlar. Sayelerinde bizde öğreniyoruz ama tabiki hoşgörüyü hepimiz paylaşmalıyız. Hatalarımızı daha erken fark edip düzeltmek bir erdemdir diğer taraftan hoşgörülü davranmak ve gereken mesajı verdikten sonra yapıcı olmakda bir başka erdemdir. Sonuçta hepimiz sanal ortamda birikimlerimizi paylaşıyoruz.
Bu arada kendi mesajlarını silebilirsin diğer mesajları ya ilgili arkadaşlar silebilir yada moderatöre danışabilirsin. Sanırım Revolver ilgileniyor!