Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ---->>..Samsung SyncMaster 2232BW..----GEldiiiiiii........

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: ---->>..Samsung SyncMaster 2232BW..----GEldiiiiiii........ Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hsezen

Sisteme Gözat

24 Kasım 2007; 11:35:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

ya bu ürün indirimde alsam mı acaba görmeden almam sorun yaratır mı ölü piksel cıksa garantisi yok sanırım
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50082 burda link

bu ürün başka, 21.6" olan hepsiburadanın indirimli fiyattı baya kazık bir fiyat, piyasada 223BW'i rahatlıkla 510YTL civarında bulabilirsin, hatta sıçak fırsatlar bölümünde süper bir fiyat vermiş biri var.

Hepsiburada da 2232BW modeli yoktur.

E6550 - GIGABYTE P35 S3 - G.Skill 2x1024mb ddr2 800 - Palit HD2600XT sonic - Samsung 2232BW - SilverStone 500W - Powercom 625AP --- a530 ---

BakimsizTarzan

24 Kasım 2007; 20:24:41 

bu monitorden alacaktyım ama alitopal nickli arkadaş beni tırsıttı ne alsam ben ya 22lik bi monitor. forumu bolca talan ettim ama her monitore bir kusur bulan olmuş psikopata bağladım yine

E6600 - Msi P6N Sli Fi - Palit 8800GT Sonic - Creative 5+1 -Cooler Master Centruion 534 430 Watt - 250 Samsung Sata2 NCQ Traktör & Hitachi 500 GB Sata 2 - Hp w2207H LCD Monitör. - NEC & Asus Dwd Writer - A4 Tech Oyun Klavye mause Seti - Skystar2 Rev2.d
KYSER

24 Kasım 2007; 23:32:36 

Al bendende o kadar...Hepsiburada da 223BW yi gördüm fiyatta iyi...Tamam bunu alayım derken alitopal ın yaşadığı samsung rezaletinden dolayı gene kararsız kaldım..
Benim mağazadan gidip alma imkanımda yokki olmadı hadi değiştirelim..deneme imkanımda yok..değişse bile kargo gidiş gelişleri birsüre masraf ve zaman kaybı...
Aslında dostlar TOM'un KILI KIRK YARAN LCD incelemelerinin Sıkı okuyucusu Olarak VIEWSONIC tartışmasız tek Favorimdi 5ms..22" VX kodlu modeller.
Ama Viewsonic monitörlere HDCP desteği koymayarak KENDİ KALESİNE GOL ATMIŞ... Diğer herşey tüm viewsoniclerde olduğu gibi mükemmel.Ölü pixel olacağını sanmıyorum duymadım hiç.viewsonicin 5ms si samsungun 2ms sine denk nerdeyse..Ayrıca son derece yeterli olmalı 5ms..Daha azı film gösterimlerini baltalar..
Bu internetteki HD dviX filmler HDCP desteği olmadan çalişmiyormu Mönitörde????HD DVD veya BLU-RAY çalişmaz çünkü korsan olarak bir yolunu bulmadılarsa eğer..Dolayısı ile onların sıkıştırılmış DviXleride çalişmaz diye düşünüyordum..Haksızmıyım..
Ayrıca VIEWSONIC LCDlerin Film gösterimlerinde yani Video oynatımında Samsungtan çok daha üstün olduğunu duymuştum..Renk tonlarındaki canlılık gibi..Bilen kullanan varsa söylesin lütfen...
Türkçe bir donanim sitesinde 226BW ile Viewsonic'in VG serisi (VX in alt model serisi) 22" monitörü karşılaştırma-testleri vardı..Aslında bu karşılaştırma tam doğru değildi Çünkü 226BW samsungun tepe modeli idi..BW serisi üst seviye ürün sınıfındaydı..Ama viewsonic in temsilcisi VG yani orta sınıf bir üründü VX serisi ile karşılaştırma daha doğru olurdu çünkü her alanda VX ler daha performanslıdır..

Herneyse ışık dağılımmı falan 226BW daha iyiydi doğal olarak biraz daha hızlıydı..Yanlız Bir resim kalitesi için yüksek çözünürlüklü bir resim ve video oynatılırken bir kare koymuşlar gözlerime inanamadım..Böylesini beklemiyordum..BU NEE YAA dedim 226BW ye bakıp..yanındaki aynı resim ve film karesi Viewsonicde görme şansı olmasa aslında o kadar anlaşılmaz fark ama yanyana görünce VG deki renkler ve resmin ve film görüntüsünün rekleri ve genel görünümü çok daha doğal..ÜSTELİK ORADAKİ VG..VX DEĞİLDİ....

HDCP yi bile boşwerip Viewsonic almak daha iyi sanki dedim..üstelik ergonomi açısından ve kullanım rahatlığında samsunga 5 basar...Samsungun çok az hareket alanı var..24" lik model VX2435WM EN İYİ monitör bence 1920x1200, HDMI,(HDCP) Component, girişleri var ama onunda Fiyatı uçmuş gerçekten..Sadece rüya bir ürün gibi şu an..Para konusunda çok rahat olanlar kesinlikle tercih etsinler bence..
Saygılar Sevgiler..

hsezen

Sisteme Gözat

25 Kasım 2007; 0:36:09 

KYSER arkadaşım samsung 2 tane piyasaya yeni sürdüğü model var, ikide 22" katagorisinde geçiyor ama

birsi 223BW ekran boyutu 21,6" yani 55cm, 5ms tepki süresi, 0,276mm pixel büyüklüğü var
diğeri 2232BW ekran boyutu 22" yani 56cm, 2ms tepki süresi, 0,282mm pixel büyüklüğü var

ikisi farklı monitör ve 223BW modeli 50YTL civarında daha ucuz, yanlışlıkla biri sanıp diğerini alma..
diğer özellikleri aynı gibi, tabi dizaynlarıda farklı

edit: 1-2 harf düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsezen -- 25 Kasım 2007; 0:39:10 >

E6550 - GIGABYTE P35 S3 - G.Skill 2x1024mb ddr2 800 - Palit HD2600XT sonic - Samsung 2232BW - SilverStone 500W - Powercom 625AP --- a530 ---

KYSER

25 Kasım 2007; 16:23:16 

evet 223, 226 ve 2232 modellerinin farklı olduğunu biliyorum 223ün 21,6 olduğunu ve 5ms olduğunu ama 5ms yeterli bence özelliklede genelde film izleyenler için..Ama Samsung filmden çok oyunlarda başarılı zannedersem..VIEWSONIC le arasında kaldım yukarıda anlattıklarımı okuduysan..HDCP den dolayı samsung düşünüyordum ben..Normalde tereddüt etmeden Viewsonic alırım..

Birde siz bu üreticilerin verdiği değerlere çok fazla inanıyorsunuz ve güveniyorsunuz..Hiç Tom'un testlerini okumadınızmı..2ms olanlar özellikle hız arttırım tekniği kullanıyorlar ve bu iş doğru yapılmazsa görüntüyü mahfedebilir..Hakkıyla 5ms olan bir panel her kullanım için fazlasıyla yeterlidir..
HD DVD veya Blu-Ray dan riplenmiş DviX ler HDCP olmadan çalışmaz değilmi???

hsezen

Sisteme Gözat

25 Kasım 2007; 17:23:03 

5ms yeterli, ben 1 yıldır gtg 4ms saniye kullanıyorum, geyet menmunum, boyutları dışında tabi

alp1982

28 Kasım 2007; 1:24:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Junger

backlight olayı var diyorlar da cok rahatsız ediyor mu seni?

çok rahatsız etmiyo ama bazen takılıyo gözüm siniri bozuluyo insanın ama birazcık :)

antiochos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Kasım 2007; 1:53:21 

quote:

Orjinalden alıntı: KYSER

evet 223, 226 ve 2232 modellerinin farklı olduğunu biliyorum 223ün 21,6 olduğunu ve 5ms olduğunu ama 5ms yeterli bence özelliklede genelde film izleyenler için..Ama Samsung filmden çok oyunlarda başarılı zannedersem..VIEWSONIC le arasında kaldım yukarıda anlattıklarımı okuduysan..HDCP den dolayı samsung düşünüyordum ben..Normalde tereddüt etmeden Viewsonic alırım..

Birde siz bu üreticilerin verdiği değerlere çok fazla inanıyorsunuz ve güveniyorsunuz..Hiç Tom'un testlerini okumadınızmı..2ms olanlar özellikle hız arttırım tekniği kullanıyorlar ve bu iş doğru yapılmazsa görüntüyü mahfedebilir..Hakkıyla 5ms olan bir panel her kullanım için fazlasıyla yeterlidir..
HD DVD veya Blu-Ray dan riplenmiş DviX ler HDCP olmadan çalışmaz değilmi???

dvd ripler çalışır.

Zaten hepsi dvd den rip

mesela amerikan dizileri hep HF yayınlanıyor sonra onlardan 350mb lık rip alınıyor:)

bide 1gb lık 720 p olanları var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 28 Kasım 2007; 1:53:52 >
GT 5

28 Kasım 2007; 18:10:27 

arkadaşlar 226bw için para biriktirirken 2232bw 'yi gördüm.(galiba bu monitör yeni) Bu monitörün görüntüsü süper.lcd tv r serisinin kaportasını kullanmışlar galiba.Üstünde 2007 AWARD WİNNER yazılar var.galiba 2007yılının en iyi lcd monitörü bu. Hangi monitör alınmalı 226bw mi? yoksa yeni çıkan 2232bw mi?

hangisinin perfomansı daha yüksek (teknikte ve uygulamada) kalır?

hsezen

Sisteme Gözat

29 Kasım 2007; 0:28:36 

iki monitör arasında teknik fark yok gibi(samsung dediğine göre 2232BW de görüş açıları biraz daha iyiymiş). Daha 2232BW hakkında güzel bir inceleme yazısı bile yoktur internette, sanki şuan için bu modeli sadece avrupada satışa sunmuş gibi samsung. Bence bir showroom(vatan) gidip, iki monitörüde yan yana görüp, göze hoş geleni satın alın, pişman olacağını sanmam.

BakimsizTarzan

30 Kasım 2007; 16:21:52 

bu monitorle hp 2207h arasında kaldım yardım edin ya işin içinden çıkamıcam yoksa

E6600 - Msi P6N Sli Fi - Palit 8800GT Sonic - Creative 5+1 -Cooler Master Centruion 534 430 Watt - 250 Samsung Sata2 NCQ Traktör & Hitachi 500 GB Sata 2 - Hp w2207H LCD Monitör. - NEC & Asus Dwd Writer - A4 Tech Oyun Klavye mause Seti - Skystar2 Rev2.d
bugatti06

30 Kasım 2007; 18:42:55 

bugun 2232bw me kavustum. bi ekran kartına ihtiyacım olacak, ne onerirsiniz. eski bi sistemin var su an uzerinde gforce mx440 var bu bilgisayarı sadece download ve film izlemk icin kullanıyorum oyun oynanmayacak. divx ve masaustu uygulamaları icin nasıl bi ekran kartı onerirsiniz? (bu arada psu m 300w onuda belirteyim)

hsezen

Sisteme Gözat

30 Kasım 2007; 20:10:05 

hayırlı olsun bugatti06

Bende bugün 2232BW aldım, danny1977 çok teşekkür ediyorum, emeği geçti bu monitörü almamda.
Ölü piksel testinden başarıyla geçti. ilk başlarda tembel bir piksel tespit ettim ama şuan kayboldu.
İlk izlenimlerim; 940BWden sonra çok büyük gelmesi, kendimi karşısında küçük hissediyom.
Garip bir ayak mekanizması var, yerleştirmek için bastırmanız lazım baya, insan kıyamıyor tabi
Tuş yerlerine alışmak lazım, kontrolü şuan zor gibi görünüyor.

izlenimlerim devam edeçek...

edit:1-2 kelime düzeltmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsezen -- 30 Kasım 2007; 20:13:01 >

bugatti06

30 Kasım 2007; 20:17:53 

saolasın hsezen.

benim sorumu cevaplayacak var mı??

emrahag