Giriş | |
|
|
|
3 Kasım 2007; 21:51:45
|
|
|
arkadaşlar bugün 3. yü de aldım ve bundada bir tane ölü piksel çıktı. Yalnız ölü pikseller diğerlerinden çok daha küçük.Çok dikkat etmek gerekiyor görmek için.Vatandakilere her seferinde ben gösterdim Alırken dikkat edin Yoksa benim gibi hergün Vatana gider gelirsiniz.Son birkez değiştireceğim ondada çıkarsa Philips alıcam.Bundan önce kullandığım hiçbir Philipste ölü pikselle karşılaşmadım
INTEL Q6600(3.6 GHZ)-ASUS COMMANDO-ZOTAC 8800GTS G92-BALLISTIX TRACER LED 4x1GB 1066(1170)-MAXTOR 1 TB 32MB SATA2-CM STACKER STC-T01-X-FI FATALITY CHAMPION SERIES-LOGITECH Z5500-HP W2207 22 LCD-SILVERSTONE DECATHLON 750W-LOGITECH MX3200
|
|
|
|
|
3 Kasım 2007; 22:18:22
|
|
|
alırken deneme imkanın oluyor mu ? yarın vatanın topkapı şubesinden bu monitörü alıcam inş. bi sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enisen -- 3 Kasım 2007; 22:18:45 >
|
|
4 Kasım 2007; 21:49:30
|
|
|
Selam Arkadaşlar, Benim Monitörün ayağı çıkmadı aradım bimeksi değiştirecekler, ama ben bu haliyle de kurdum ve problemi yok, ölü piksel yok, sadece ayağı almak düşüncesindeyim o yüzden. Bu arada da hangi panel olduğu da önemli, S panel iyi deniyor. Hangi panel olduğunu nasıl anlarız..... Neresinde yazıyor...
|
|
4 Kasım 2007; 22:47:55
|
|
|
arkadaşlar 4.sünü aldım ve bundada ölü piksel var.Ben 2232bw lerde ölü piksel olmadığına inanmıyorum.Lütfen benimkinde yok demeden önce iyice bir bakın.Tekrar söylüyorum bu monitördeki pikseller çok küçük.monitörün dibine girip bakmadan görmeniz olanaksız.Şunu söylemem gerekirki kesinlikle rahatsız etmiyor.Siyah ekran harici ve dibine girip bakmadığınız sürece kesinlikle göremezsiniz. Bu monitörü almak isteyen arkadaşlar en az "1" ölü pikseli kabullenip o şekilde almaya gitsinler. Ben artık değiştirmeyeceğim ve bu şekilde kullanacağım.Tekrar söylüyorum bırakın renklide siyahta bile dibine girip bakmadan göremezsiniz... Alacak arkadaşlara hayılrı uğurlu olsun.... Bu arada Tabii ki Vatanda deneyerek alabiliyorsunuz.Ama ben denerken çizmelerinden vs korktuğum için bizzat kutusunu kendim açtım. İyi Forumlar Dilerim...
INTEL Q6600(3.6 GHZ)-ASUS COMMANDO-ZOTAC 8800GTS G92-BALLISTIX TRACER LED 4x1GB 1066(1170)-MAXTOR 1 TB 32MB SATA2-CM STACKER STC-T01-X-FI FATALITY CHAMPION SERIES-LOGITECH Z5500-HP W2207 22 LCD-SILVERSTONE DECATHLON 750W-LOGITECH MX3200
|
|
|
|
|
4 Kasım 2007; 22:57:04
|
|
|
Ben bugün aldım ve göremedim yani ölü pixel fln rahatsız etcek boyutda bişi olsa farkederdim rahatsız etmeyecek boyutta olanını da göremedim..
|
|
4 Kasım 2007; 23:05:17
|
|
|
Zaten rahatsız edecek boyutta değiller.Az önce değiştirmeyip kullanacağım dedim.Ama monitörün bir çok yerinde kırmızı kırmızı noktaların yanıp söndüğünü görünce bu monitörü iade etme kararı aldım. İşin kötü tarafı bu olayıda renkli duvar kağıtlarında yapıyor ve siyah ekranda yapmıyor.Bu dediklerimi attığımı düşünen olursa o arkadaşlar için 1-2 gün elimde tutarım monitörü.Buyurup test edebilirler. Kim ne derse desin benim kanaatimçe 5 para etmez bu monitör.Görünüş hariç. Bana bunun yerine alabileceğim güzel bir monitör tavsiye ederseniz sevinirim.HP W2207 hariç tabii.O vatanda yok ve vatan harici biryer 1 ay boyunca "0" ölü piksel garantisi vermiyorlar. Tekrar söylüyorum yorum yapmadan önce buyurun iş yerime gelip görün...
|
|
|
|
|
5 Kasım 2007; 7:32:41
|
|
|
benim de dün akşam aldığım monitör gece 12 gibi ortasında kocaman bir çizgi oluştu bugün götürcem ve galiba başka bir model alıcam ne önerirsiniz ?
|
|
5 Kasım 2007; 8:26:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: enisen benim de dün akşam aldığım monitör gece 12 gibi ortasında kocaman bir çizgi oluştu bugün götürcem ve galiba başka bir model alıcam ne önerirsiniz ? Dostum bir model bulursan banada haber ver.Bende bu akşam gidip değiştireceğim çünkü ve kesinlikle bu modeli almayacağım... Cvbını beklerim
|
|
|
|
|
5 Kasım 2007; 11:31:23
|
|
|
Arkadaşlar merhaba, Pikseller çok küçük olduğundan ölü piksel zor görünüyor denmiş, Bende bir 14.1'' laptop var, bunda 1 tane ölü piksel çıktı 1280x1024 ekran, ve parıl parıl parlıyor vallaa, ama normal windows uygulamalarında pek farkedilmiyor. Ama 22'' bir monitörde daha fazla göze çarpar.. çünkü bunun piksel boyutu daha büyüktür.. Ali Topal arkadaşımızınki bir şanssızlık, 4 monitör ve hepsinde de ölü piksel??? Ben de ölü piksel olan Laptop'u Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Bu durumda ben monitörden ziyade Vatan'dan şüphelenirdim. Ben Bimeks den aldım ve problem yok, yukarıda da dediğim gibi, ayak için değiştireceğim ama açıkçası o kadar korktum ki, sadece ayak alayım elimdeki monitörü vermeyim demeye başladım burada yazılanları görünce. Bu arada panel tipini nerden görebiliyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharmacist -- 5 Kasım 2007; 11:31:50 >
|
|
5 Kasım 2007; 13:43:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pharmacist Arkadaşlar merhaba, Pikseller çok küçük olduğundan ölü piksel zor görünüyor denmiş, Bende bir 14.1'' laptop var, bunda 1 tane ölü piksel çıktı 1280x1024 ekran, ve parıl parıl parlıyor vallaa, ama normal windows uygulamalarında pek farkedilmiyor. Ama 22'' bir monitörde daha fazla göze çarpar.. çünkü bunun piksel boyutu daha büyüktür.. Ali Topal arkadaşımızınki bir şanssızlık, 4 monitör ve hepsinde de ölü piksel??? Ben de ölü piksel olan Laptop'u Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Bu durumda ben monitörden ziyade Vatan'dan şüphelenirdim. Ben Bimeks den aldım ve problem yok, yukarıda da dediğim gibi, ayak için değiştireceğim ama açıkçası o kadar korktum ki, sadece ayak alayım elimdeki monitörü vermeyim demeye başladım burada yazılanları görünce. Bu arada panel tipini nerden görebiliyoruz? Merhabalar ; Aynı özellikte bende de bir laptop var ve dediğin gibi ondaki ölü piksel parıl parlıyor.Ama dediğimi tekrar söylüyorum BU MONİTÖRÜN PİKSELLERİ ÇOK KÜÇÜK VE PÜR DİKKAT BAKMADAN PİKSELLERİ GÖREMEZSİNİZ...Madem ki eline öyle bir monitör geçmiş bence değiştirme. Bu arada birşeyi daha tekrarlamak istiyorum.İsteyen olursa bu akşam bizzat işyerime (Unkapanı) gelip görebilirler.Bu pikseller bildiğiniz ölü piksellerin 10'da 1'i kadar. Ve Pharmacist kardeşim bence yukarıda dediğimi göz önüne alarak monitörünü bir daha kontrol et.Zaman varken sende değiştir. Gelip görmek isteyenler sadece ölü pikselleri değil panelin çeşitli yerlerindeki kırmızı piksellerin yanıp sönmesinide görebilirler... Bu akşam LG ile değiştirmeye gideceğim...
|
|
|
|
|
5 Kasım 2007; 13:54:48
|
|
|
bu 2232 modeli ile 226bw modeli aynı paneli kullanıyormuş.(tamamen aynı lcd paneli kullanıyorlarmış)...nasıl oluyor bu farklar acaba? KAYNAK:pcworld temmuz 2007 sayısı sf:79
|
|
|
5 Kasım 2007; 17:55:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi bu 2232 modeli ile 226bw modeli aynı paneli kullanıyormuş.(tamamen aynı lcd paneli kullanıyorlarmış)...nasıl oluyor bu farklar acaba? KAYNAK:pcworld temmuz 2007 sayısı sf:79 226BW kullanmadığım için aynı paneli kullanıp kullanmadıklarını bilemeyeceğim.Tek bildiğim anlattıklarımın doğru olduğudur.Gelip bu akşam görebilirsiniz veya Vatana gidip 4 gündür 2232 BW değiştirmeye gelen uzun boylu bir adam varmı derseniz.Hepsi var diyecektir. Ben sadece uyarmak istedim arkadaşlar.Ben bu akşam LG almaya gidiyorum... Hoşçakalın
|
|
|
|
|
5 Kasım 2007; 20:33:37
|
|
|
arkadaşlar ben de bumonitörden aldım ve çok memnunum.yalnız birşeyi merak ediyorum;bu magic bright özelliğine nereden ulaşıyoruz?Bi türlü bulamadım
|
|
6 Kasım 2007; 0:32:05
|
|
|
alitopal kardeşim: ben yeni aldm netsiparisden hemde görmeden getirttim kargoyla 580 e 5 tks. ve 5 para etmez gbi ifadelerin doğru olmadğnı söylemek isterim size çıkan 1 yada 2 herneyse monitördeki pixel sorununu tüm marka-modeli içn genelleyip kötülemek yanlışş.. sonuçta bende aylardır araştırıyorum ve 19 sony den buna geçtim asla pişman olmadğm gbi üste para bile verseler lg ile değişmem şahsen. 226bw deki panel salatasyla bu modelin alakası yok bikere.orjinal samsung s panel kasa.a-c-s zırvalığı yok önceki hatalar düzeltilmş. vatana gelen parti sorunluysa o ayrı mesele.ancak lg de söylenen 5000:1 kontrastının kullanıcıya 5 para kazandrdğını da kimse iddia etmesinn...
|
|
|
|