Giriş | |
|
|
|
24 Kasım 2007; 20:45:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK arkadaslar ben sureklı kopmalar yasıyorum bu programı acınca bunun bı cozumu warmı? galıba free olan surumu 6 saat kullanabılıyomusuz ama ben deyıl 6 saat 2 saat bıle kopmadan oynayamıyorum oyunu Acil modemini değiştir... Benim 1 yıldır yaşadığım sorun bu. Online oyunlardan düşüyodum paso... Değiştirdim kurtuldum, seninde büyük olasılıkla ondandır
|
|
24 Kasım 2007; 23:34:14
|
|
|
Free sürümü zaten en fazla 1 saat kopmadan çalışıyor.. 1 saat bitmeden yeniden bağlanman lazım..Modemle alakalı bi sorun değil. 6 saat 24 ssatteki toplam bağlı kalabileceğin süre..Kesintisiz kalabileceğin süre değil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 24 Kasım 2007; 23:36:40 >
|
|
25 Kasım 2007; 12:19:30
|
|
|
Selam. Freedom ı çok uzun süredir kulllanıyorum daha önce böyle sorun yoktu ama en son versiyonunda ikona tıkladıktan sonra bi 5dk bekliyorum programın açılması için .problem ne olabilir? (Bu arada 2 bilgisayar aynı hattan çıkıyo internetei benim bilgisayarım ana bilgisayar belki alakası vardır diye söyliyeyim...)
|
|
26 Kasım 2007; 19:48:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK quote:
Orjinalden alıntı: XyrrAth quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK arkadaslar ben sureklı kopmalar yasıyorum bu programı acınca bunun bı cozumu warmı? galıba free olan surumu 6 saat kullanabılıyomusuz ama ben deyıl 6 saat 2 saat bıle kopmadan oynayamıyorum oyunu Acil modemini değiştir... Benim 1 yıldır yaşadığım sorun bu. Online oyunlardan düşüyodum paso... Değiştirdim kurtuldum, seninde büyük olasılıkla ondandır ii de arkadasım ben bı tek wow oynamıyorum kı onlıne olarak sadece bu programı actım zaman oluyor normal actım zaman kopma yasamıyorum wow da yazdıklarımı okumadın mı?
|
|
27 Kasım 2007; 16:11:19
|
|
|
'Your freedom endangered' sorunu var ya şifremi falan da değiştirdim ama çalışmıyo?? ne yapmam lazım
|
|
|
29 Kasım 2007; 17:36:51
|
|
|
[/quote]sagolasın arkadasım yanı anormal bı durum yok bu arada bana programı kullanmam gerekmıcek bı serwer önerırmısınnız lütfen horde olucam bıktım artık lagdan pıngımın yuksek olmasından [/quote] eğer öyle bir server olsaydı, sence bu konu üstkonu olur muydu? Yada hepimiz hep bir ağızdan sana bir server ismi verirdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xecutor -- 29 Kasım 2007; 17:38:15 >
|
|
30 Kasım 2007; 12:06:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK quote:
Orjinalden alıntı: Xecutor sagolasın arkadasım yanı anormal bı durum yok bu arada bana programı kullanmam gerekmıcek bı serwer önerırmısınnız lütfen horde olucam bıktım artık lagdan pıngımın yuksek olmasından  eğer öyle bir server olsaydı, sence bu konu üstkonu olur muydu? Yada hepimiz hep bir ağızdan sana bir server ismi verirdik. arkadaslar ben oyuna baslayalı 2 3 ay oluyo eskıden bole lag yokmus oyunda duyduma gore neden artık oynanmıcak kadar ınsanları bezdırıcek kadar lag var ??? çünkü 1mbit sınırsız internet gelince downloadçılar çoştu zaten alt yapısı berbat olan telekomda iyice çöktü en kalabalık serverda max. 500 görürken 1k dan aşşağı göremez olduk
|
|
30 Kasım 2007; 15:46:34
|
|
|
ben programsiz gece 4-5 gibi 100 pingle oynuyorum onun disinda aksamlar 400-800 arasi degisiyo :)
|
|
30 Kasım 2007; 22:32:17
|
|
|
BGlerde artan Latency problemine çözüm bulabilen varmı. Shatrat ta 150 MS ile oynuyorken. Warsong yaptıgımda 20 K Latency oluyor. Şaka gibi birileri lütfen yardımcı olsun.
|
|
|
1 Aralık 2007; 22:07:35
|
|
|
allah belanı versin telekom
|
|
1 Aralık 2007; 22:41:01
|