Daha önce sx1 topic'inde alfa sürümünü verdiğim firmware'i son haline getirdim.
Firmware'deki birkaç arızayı giderdim, sorunlu patch'leri kaldırdırdım, palet olayını düzenledim.
26.09.07 EDiT: sx1speed sorunu düzeltildi, artık sx1speed doğru çalışıyor yine de telinizin sağlığı için 144'ü geçmemenizi öneririm palet meselesine gelince eğer c'ye kendi paletinizi atarsanız teli kapatıp açtıktan sonra renklerde bir karışıklık olabiliyor, kapatıp açtıktan sonra restart atarsanız tel orjinal renkleri gösterecektir, bu palet patch'inin halen tam olarak çalışmamasından kaynaklanan bir sorun...
* Themerizer (Ayarlardan renk paletini değiştirdiğinizde ekranın üst kısmı değişir, daha sonra themerizer ile aynı temayı seçip restart yaptığınızda yeni wallpaper yüklenmiş olur.)
* Backup-Restore (Tel ilk çalıştırılınca mmc'ye telin yedeği alınır, hehangi bir formattan sonra otomatik olarak tel yedekten geri yüklenir.)
* Verdiğim linkteki 24 MB'lık hali. İsteyen için cmert'in 32 MB'lık yapma patchini de rar dosyası içerisine koydum.
* ÖNEMLİ NOT: Firmware'in çalışabilmesi için hafıza kartının takılı olması gereklidir, yoksa hata verir firmware!...
hevesini kırmak istemem nadiren ama sanırm sx1 cemaağati iice küççüldü coşkuda satmış sx1 i yinede ben fw ni kurdum ancak açılışta donmalar yaşayınca tekrar kaldırdım benim cihazdada poroplem olabilir ,e yaşlandı garibim
izlenimlerim şimdilik bunlar
eywallah mınaa, eğer hafıza kartsız denedi isen hata donma yapıyor tel. install dosyalarını ve birkaç başka birşeyi e'ye yönlendirdiğim için hafıza kartsız çalışmıyor firmware... sx1'le tanışıklığım 2 aylık, o yüzden bu firmware işine girdim, aslında kendim için yaptım bu çalışmayı bir anlamda, o yüzden çok da dert değil tutup tutmaması... artık son kullanıcılarız galiba