Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG P1-KPP1T si olanlar BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: LG P1-KPP1T si olanlar BURAYA Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mobilecom

18 Ekim 2007; 9:37:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: voxah

o osd porgramı yani hotkey i içeren programı komple kaldır, bende de bir kere öyle bi problem olmuştu, ( ha bu arada belki hotkeyi regeditte keyboard utility vs. diye geçiyo yani başlangıçta çalışan programlarda eğer ordan kaldırdıysan da öyle bir problem olmuş olabilir) bu nedenle regden de kaldır, komple uninstall yap, tekrar kur ama başlangıçta çalışmasını engelleme. eğer p çalışmassa, yani saatin orda fn yazan ikon gözükmezse fn tuşları düzgün çalışmaz.

Buldum arkadaşlar. ProgramFiles içinde küçük bir exe var hotkey klasörünün içinde bluetooth ve wireless' açıp kapamaya yarıyor,bilmeyenlere duyurulur.

Diller: C#, Java(biraz), JavaScript, Action Script(biraz).
Platform: Asp.Net, Php(biraz),ASP(biraz), .Net, UML, Ado.Net, Web Servis, Mobil Programlama.
İşaretleme Dilleri: HTML, XML, CSS, DHTML.
Hypericum

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 23:56:56 

quote:

Orjinalden alıntı: NaTTeReRi_06

quote:

ya arkadaslar bu cıhazı ankarada bı turlu bulamadım sordugum butun her yerde tukenmıs bıldıgınız bulabılcegım bı yer varmı..

yokmu arkadaslar......

Mavibilgisayarda fiyatı uygun ama Ankara ya gönderirler mi bilmem

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4750

Çin malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı !

voxah

21 Ekim 2007; 12:22:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

quote:

quote:

ya arkadaslar bu cıhazı ankarada bı turlu bulamadım sordugum butun her yerde tukenmıs bıldıgınız bulabılcegım bı yer varmı..

yokmu arkadaslar......

Mavibilgisayarda fiyatı uygun ama Ankara ya gönderirler mi bilmem

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4750

fiyat uygun ama, bir de stokta olsa dah uygun olabilirdi

Hypericum

Sisteme Gözat

27 Ekim 2007; 22:50:52 

Pek çok arkadaş gibi ben de Vista'yı pek sevmedim ve Xp kurmaya karar verdim. Vistanın bir özelliğini kullanarak HDD yi yardımcı program kullanmadan windows kurulu haldeyken ikiye bölüp dataları D: ye attıktan sonra C: yi uçurmayı düşünüyorum ancak bir problemim var : LG Recovery ve LG Intelligent update cd lerimi bulamıyorum.
Öncelikle sormak istedğim Xp veya daha sonraki muhtemel Vista kurulumlarımda bu cd lere ihtiyacım olacak mı , yoksa internetten indirdiğim driver ve programlar işimi görmeye yeter mi,
ayrıca Vista kurmak için recovery dvd olmadan da açılıştan otomatik olarak HDD de bulunan imaj dosyalarından Vista kurulabiliyor mu?
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 29 Ekim 2007; 14:47:01 >

Crion

29 Ekim 2007; 18:04:36 

Selam arkadaşlar, benim de size küçük bir sorum olacak... Abimden bana birkaç hafta önce Vatan'dan bu laptopu (LG P1-KPP1T) almasını istedim, aldı; ancak ben yurtdışında olduğum için yakından inceleme fırsatım olmadı. Öğrenmek istediğim bu laptop iki adet 512 MB Ram ile mi toplam 1 GB hafızaya sahip, yoksa tek 1 GB'lık DDR2 mi takılı? Eğer tek 1 GB ise ona 1 GB daha ram taktırmayı düşünüyorum, böylelikle daha uzun bir pil ömrü ve performans alabilirim.

voxah

29 Ekim 2007; 19:43:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

Pek çok arkadaş gibi ben de Vista'yı pek sevmedim ve Xp kurmaya karar verdim. Vistanın bir özelliğini kullanarak HDD yi yardımcı program kullanmadan windows kurulu haldeyken ikiye bölüp dataları D: ye attıktan sonra C: yi uçurmayı düşünüyorum ancak bir problemim var : LG Recovery ve LG Intelligent update cd lerimi bulamıyorum.
Öncelikle sormak istedğim Xp veya daha sonraki muhtemel Vista kurulumlarımda bu cd lere ihtiyacım olacak mı , yoksa internetten indirdiğim driver ve programlar işimi görmeye yeter mi,
ayrıca Vista kurmak için recovery dvd olmadan da açılıştan otomatik olarak HDD de bulunan imaj dosyalarından Vista kurulabiliyor mu?
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..

şimdi öncelikle xp kuracaksan bu iki dvdye gerek yok, kaybolmaları çok da önemli değil, ama vista kuracam diyosan, biraz önemli çünkü recovery dvdni kaybetmişsin onunla kurulum pratik oluyo, ama şöyle bi çözüm var bi yerden orjinal vista home pre kopyası bulursan bununla laptobun altındaki key ile orjinal kurulum gerçekleştirebilirsin, driverlarda ayanı şekilde netten indirdiğin driverlerı rahatlıkla kullanabilirsin.

quote:

Crion Tarih 29 Ekim 2007; 18:04:36
Selam arkadaşlar, benim de size küçük bir sorum olacak... Abimden bana birkaç hafta önce Vatan'dan bu laptopu (LG P1-KPP1T) almasını istedim, aldı; ancak ben yurtdışında olduğum için yakından inceleme fırsatım olmadı. Öğrenmek istediğim bu laptop iki adet 512 MB Ram ile mi toplam 1 GB hafızaya sahip, yoksa tek 1 GB'lık DDR2 mi takılı? Eğer tek 1 GB ise ona 1 GB daha ram taktırmayı düşünüyorum, böylelikle daha uzun bir pil ömrü ve performans alabilirim.

laptopta 2x512 ram dizilimi şeklinde geliyo, 2 gb yapayım dersen iki rami çıkarıcaksın, biri alt tarafta diğeri de klavyenin altında.

voxah

29 Ekim 2007; 19:50:32 

bu arada s-video çıkışından tv de renkli görüntü alabilen var mı? bir türlü beceremedim ilk başta görüntü alamıyodum sonra siyah-beyaz görüntü alabildim

Hypericum

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007; 21:34:14 

quote:

şimdi öncelikle xp kuracaksan bu iki dvdye gerek yok, kaybolmaları çok da önemli değil, ama vista kuracam diyosan, biraz önemli çünkü recovery dvdni kaybetmişsin onunla kurulum pratik oluyo, ama şöyle bi çözüm var bi yerden orjinal vista home pre kopyası bulursan bununla laptobun altındaki key ile orjinal kurulum gerçekleştirebilirsin, driverlarda ayanı şekilde netten indirdiğin driverlerı rahatlıkla kullanabilirsin.

Tşekkür ederim. Ben boğaziçi bilgisayarı arayarak bir tane almayı deneyeceğim ama olmazsa da artık vista kuracağım zaman senin dediğin gibi yaparım

quote:

bu arada s-video çıkışından tv de renkli görüntü alabilen var mı? bir türlü beceremedim ilk başta görüntü alamıyodum sonra siyah-beyaz görüntü alabildim

Ben de çok uğraştım ama olmadı. Benim ati driver versiyon 7.14.10.830 olarak gösteriyor. ver. 8 olduğunu gördüm intelligent update den ama bir türlü yüklemedi belki onunla alakalı olabilir.
Ben s-video - scart kablo ile denedim. Bir ucu üçlü composite bir ucu s-video olan kablo bulsam mükemmel olurdu, onunla da denerdim
Görüntünün siyah beyaz olması ekran kartının ntsc, televizyonun pal olması dolayısı ile yaşanan uyumsuzluk olsa gerek. Ati catalyst center da bunun ayarlamak için birşey yapmak lazım

DETAYLI BİLGİ BURADA VAR : http://www.hardwaremania.com/forum/hm/onemli-konular/bilgisayardan-televizyona-goruntu-ses-aktarmak-8-55092.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 29 Ekim 2007; 22:09:57 >

SPYFURKAN9

30 Ekim 2007; 22:41:22 

quote:

arkadaslar ben goruntu aldım fakat bazen tıtreme oluyo

TOSHIBA 42A3000 LCD TV de denedım

E.O.F

31 Ekim 2007; 15:13:36 

Merhaba.
Benim bilgisayarın hddsi biraz gürültülü çalışıyor. Hardiskten normal sesli bir ortamda bile duyulabilecek tıkırdama sesi geliyor.(İşlem yaptıgı sırada) Sizinkilerdede böyle bir durum varmı. Hardiskiniz sessiz mi çalışıyor yoksa benimki mi bozuk. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.O.F -- 31 Ekim 2007; 15:13:55 >

DerbenTli

1 Kasım 2007; 0:42:52 

quote:

Orjinalden alıntı: E.O.F

Merhaba.
Benim bilgisayarın hddsi biraz gürültülü çalışıyor. Hardiskten normal sesli bir ortamda bile duyulabilecek tıkırdama sesi geliyor.(İşlem yaptıgı sırada) Sizinkilerdede böyle bir durum varmı. Hardiskiniz sessiz mi çalışıyor yoksa benimki mi bozuk. İyi günler.

P1 modelimi senin ki_? 2.si o modelde hiç hdd ile arıza duymadım ben. bi götürüp göster notebook'unu :(

hayat 3 günlük değerini bil ...
E.O.F

1 Kasım 2007; 10:10:12 

Evet P1 modeli. Arıza olup olmadıgını bilmiyorum. Sadece gürültülü çalışıyor gibi geldi. Tıkırdama sesi fazla geliyor.

Hypericum

Sisteme Gözat

1 Kasım 2007; 22:49:32 

quote:

Orjinalden alıntı: E.O.F

Evet P1 modeli. Arıza olup olmadıgını bilmiyorum. Sadece gürültülü çalışıyor gibi geldi. Tıkırdama sesi fazla geliyor.

Benim p1 makinayı fazla kasarsam zırıltılar çıkarmaya başlıyor ama abartılacak kadar değil
yine de göreceli bi kavram..