http://www.lge.com adresine giriyorsunuz europe bölümünden united kingdom seçiliyor sonra açılan sayfadan sağ kısımda software bölümünden driverler indiriliyor :D
sizin vista da ingilizce mi? sarjiniz ne kadar gidiyor? surekli acde mi pilde mi kullaniyosunuz?
sana vista dvd si ingilizce mi geldi? bendeki türkçe
şarjda pek kullanmıyorum ama bu pil süresi kullanımına göre değişir, oyun oynarsan yarım saatte, nette dolaşırsan 3-4 saatte gidebilir. ayrıca adaptörün ısınması çok normal, elektiriği alıp işleyen mekanizma, notebookun da ısınması çok normal ama bu makine anormal ısınmıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxah -- 30 Eylül 2007; 8:59:52 >
ben vistayı ellemedim,gayet güzel çalışıyo,beni rahatsız edecek bi yavaşlama yok...ghost recon ve pes 2008 oyunalrınıda kurup oynadım,gayet başarılı,aferin lg'ye...sadece dün akşam monitöre bağlarken ayarları kurcaladım,renk düzeni vista basic oldu diye bi msj çıktı,nedir anlayamadım,fikri olan varmı acaba ???
Evet Arkadaşlar söz verdiğim fotoğrafları çekme fırsatım oldu. Fotoğraf makinem çok kaliteli olmadığı için istediğim gibi olmadı ama almayı düşünen arkadaşlara azda olsa fikir verir umarım.
Buyrun kutusundan çantasına, dökümantasyonundan görünüşlerine kadar fotoğraflarla LG P1:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyilmazsoylu -- 30 Eylül 2007; 20:33:22 >
birsey sorucam, recovery i nasil calistiriyoruz ben beceremiyorum yada dwd de sorun var? recovery dvd sini takiyorum herhangi bi ekran gelmiyor. autorun dosyasi yok.. recovery centre die bisey cikmiyor. acilirken de f11 e basiyorum (tam olarak nerde basilacak bilmiyorum) herhangibirsey olmuyor..
birsey sorucam, recovery i nasil calistiriyoruz ben beceremiyorum yada dwd de sorun var? recovery dvd sini takiyorum herhangi bi ekran gelmiyor. autorun dosyasi yok.. recovery centre die bisey cikmiyor. acilirken de f11 e basiyorum (tam olarak nerde basilacak bilmiyorum) herhangibirsey olmuyor..
dvd yi koyup yeniden başttığımda otomatik açılıyor bende eğer sizde açılmyorsa bios ayarlarında 1.cd-rom u görecek şekilde ayarlayın!
Arkadaşlar AHCI'yi biosdan disable ederseniz, sorunuz XP kurulumu gerçekleşiyor. Driverlari indirin lg sitesinden bukadar. Bişey sorucam bu parmak izi olayını şöyle istiyorum makine açılırken sadece parmak izi okuyucu ile açılsın, ekstradan xpnin kullanıcı girişi gelmesin.
AHCI olayını bende çözemedim(disable kullanıyorum)!Vista da sadece parmak izi istiyodu ama XP de parola yazıncada oluyo ben bulamadım valla!bulursanız burda bizimle paylaşın!