HTC TYTN II İNCeLeME-SORULAR CEVAPLANICAK..GPS FOTO özelligi EKLENDİ!prog ve oyun paylaşımı.. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone)

tuncayt -> HTC TYTN II İNCeLeME-SORULAR CEVAPLANICAK..GPS FOTO özelligi EKLENDİ!prog ve oyun paylaşımı.. (20 Eylül 2007; 22:05:04)

cİHAZN GENEL ÖZELLİKLERİ;
YERLEŞİK GPS, 3MP KAMERA, ÖN KAMERA(3G DESTEĞİ), Wi-fi , Q-WERTY- KLAVYE- 256 ROM-128 RAM- MİCRO SD DESTEĞİ-SÜRGÜLÜ KAPAK TASARIMI- 1350 MAH pil - 7 saat Konusma süresi...

arkadaşlar yurtdısından arkadaş vasıtasıyla tytn II getrittim 1200ytl ye..
1 gündür kullanıorm... işte ilk izlenimlerimm

1- 6680 ve n95 kulanmış biri olarak söyleyebilirim ki ürün bunları kıyasla çok hızlı.. n95e göre daha hızlı açılıyor windows mobile yüklü olmasına ragmen..
2- Kamerası n95 ile kıyasladıgımda yeterli ama iyi değil, 6680 ile kıysladıgımda iyi..
3-ilk defa pda telefon kullanmaya bu cihazla başladım, cihaz birçok fonksiyonu bi arada bulunduran bişi, teli ilk elime aldıgımda çok iyi bi telefon kullanıcıs olmama ragmen bocaladım..
4- gps de bir harita yükleme hakkın var ve cd içersinde tomtom un en son versiyonu geliyor, bir harita yüklü olmasına ragmen program full olarak elimizde oluyor,yani 1 harita var ve full özellikler(sesli yönlendirme dahil)
program cihaz içinde yüklü değil cd den yüklüyoruz
5-cihazda qwerty klavye var msnde ve mesaj da inanılmaz rahalık ve hız kazandırıyor, tuşlara basıldıdıgında ekranda gözükme hızı çok iyi
6-cihazın kutu içerigi ilk açıldıgında gerçekten -ulan ne çok şey varmış- dedirtiyor gerçekten yıgınla kagıt dolu
7- cihazda hafıza kartı yok micro sd ile çalışıyor
8-cihazın ahize bölümünde 4 farklı led yanıyor 2 solda ve 2 sagda olmak üzere bunlar bluetooth u kullanıldıgında gps vs msj geldiginde farklı renklerde bize uyarı veriyor..
9- Konusma ve ses gönderme yetrerli
10- wireless yeterli karşı binada ve açık alanda inşaatta kullanılan interneti 10. katta olmama ragmen kullanabiliyorum,baglantı kopma olayı n95 deki gibi hiç yaşanmıyor..
11- Telefonu aldıgımda ekran ışıgnını hiç sönmedini gördüm nası olacak nası çözecem diye düşünürken telefona hard reset attım ve ışıgı artık bi süre sora kendisi kapatıyor ve bekleme moduna geçiliyor..
12- yabancı forumlarda okudugum gibi yazılımsal sorun sadece ışık olayında karşılaştım onun dısında telefon eylülün 8inde çıkmıs olmasına ragmen ilk yazılımda tarafımda 4,5 aldı..
13- kutu içersinden ekran koruyucuda çıkıyor bunu ekrana yapışrmnaz gerekiyor,bu telefon parmaklada kullanıldıgı için %100 şart diye düşünüyorum..
14- cihazın en güzel özelliği htc touch modelindeki 'TOUCH' özellikleri küp hariç bunda kullanabiliyoruz.. demek istediğim rehberemi girdiniz ekrana parmagınzla bası p yukarı iteleyin ekran yukarı gidiyor.. .HARİKA BİR ÖZELLİK!!!
15- TELefonda flash yok reism çekrken gece ışık konusunda sorun yaşanabiliyor ama beinim için bu sorun değil bukadar özellikli bi telefonda inanın kamera diger planda kaldı benim için..
16- telefon ingilzce ama dikkaitimi çeken birşey var garanti kagıdında Türkçe bilgiler ve telefon görünüyor- bu da demektir ki telefon ülkemze 1 sene sora da olsa getirilme ihtimali yüksek..
17- cihaz windows mobile 6 ile yüzde yüz uymluluk içersinde dikkatinizi çekmek istedigim nokta cihaz wm 6 için spesifike edilmiş..
18- cihazda htc nin kendine özel ekranı var bu ekranda hava durumunu gibi bisürü bilgilere erişilebiliyor GERÇEKTEN HARİKA BİŞİ...
19- cihazdan windows un özelliği olan TÜrk tv ve radyolarını dinlmek ve izlemek mümkün gerçekten bu özelliğe bayıldım.. tv de görüntü kaybı olmuyor ekrana yansıtma hızı yeterli hatta iyi diyebiliriz..
radyo dinleme olayı ise gerçekten ayrı bi hava..
20- Cihaz n95 deki gibi sadece 1 program çalıştırmıyor- yani hafıza dolu gibi yada pat diye program kendi kendine kapanmıyor- şöyle diyeyim msn de arkadaşlarınla wirelss ile chat yaprakn biyandad yine wi fi ile radyo dinleyebiliryorsunz, msj-başka program açabiliyorsunuz, cihazda tıkanma hiç yaşamadım,inanılmaz birşy!!
21-internete girme ve yükleme hızı iyi- fakat telefona java ve flash yüklemek gerekiyor buna da şuan fırsatım olmadı.. keşfede keşfede gdiyorum... :)
22-cihaz iyiderece kişiselleştirlebilir durumda.. hiç bi sıknıtı yok...
23- NOKİAya göre program seçeneği gerçekten çok fazla..
24- windows mobile ile xp %100 uyumluluk ile çalışıyor, ilk bagladıgımda bütün bilgisayardaki mail , rehber vs. hepsini telefona yükledi, telefonumdan ayrıyetten mail yapma gibi bi sıkıntı yaşamadım, hepsi kullanılabilir oluyro senkrozizasyon sonrasında..
25- Bunun dısında windows hotmail deki mailleriniz hesaba telefonla giriş yaptıktan sora daha açık tabirle msn e baglandıktan sonra mail kutnuz artık telefonunuzda oluyor.. istediginz zaman gerek gprs gerkese wi fi ile maillerinizi kontorl edebiliryosnz hem hotmail i hemde şirketinize özel maillerii okuyabiliyorsnuz bu demektirki birden çok mail ile işlem yapbilir mail alıp mail gönderebilirisiniz..
26- ekranı kaldırma özelliği gerçekten çok hoş yatttıgınz yerden tv vs izleyebiliyorsnuz...HARİKA!!
27- Diger çok hoş bi özellik msnde biri size titreşim gönderdiginde telefonnunz titriyor, ilk elimdeyken irkildim ama anladım ki titretmişler... :):) ve ana ekrandan kim size ne yazmıs anlık görebiliyorsunz cevaplamak istediginizde parmagınızla o ekrana tıklıosunuz msn tam sayfa açılıoyr...
şimdilik aklıma gelen bunlar.. ürüne ait resimleri koyuorm ama bu benim kendi cihazıma ait resimler değil...
28- USB ile şarj imkanı kutu içinden çıkan kabloyla mümkün..
29- Telefona sim kartı bataryayı çıkarmadan takıyoruz..
istege göre videolu inceleme yapabilirm..

TELEFONUN ÖZELLİKLERİ VE 3BOYUTLU GÖRÜNTÜLERİ (İNGİLİZCE)
http://tytnseries.htc.com/htctytn2.html

[image]local://upfiles/52397/2A0FD55E8ECE44E0ACCF7C2AB89495CD.jpg[/image]

[image]local://upfiles/52397/28983BDF584642208C89C46AAC2378E0.jpg[/image]

kemco -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (20 Eylül 2007; 22:49:28)

Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler.Bende şu an kjam kullanıyorum ve bu cihazı almak için can atıyorum.Nasıl aldığını anlatırmısın,kayıt yapıldımı.Birde artık vga ekranlara geçilmişken bunda da olsa iyi olurdu diye düşünüyorum.Tek eksiği o gibi geliyor bana.Bunun dışında hayalimdeki makinayı yapmışlar.

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 0:10:53)

cihazı arkadaşımdan ricaettim romanyadan aldı ve bana getirdi.. havaalnanıda falan hiç bi soun çıkmadı, kaydettirme işini ise diger bi arakadaşımın babasının pasaportunu alarak turkcell ekstraya gittik, bu arada pasaportun kime ait olup olmadıgnı vs. hiç bişi sormadılar, kayıt işlemi 5dk dan az sürdü ve 5ytl tuttu...
vga ilerde bütün pdalarda olacak ama şuan için batarya sorunu göz önünde alındıgında erken diye düşünüorumki yeni çıkan çogu cihaz vga değil..

bu arada batarya n 95 ile karşılaştıgında 2-3 katı diyebilirz...

dkyl -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 1:47:24)

pahalı olmasına ragmen ozellıklerı ıyı gorunuyor fazla anlamam bu telefonlarda ama guzel bılgıler.

PHI -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 5:20:02)

Hayırlı uğurlu olsun Tuncay. İlk çıktığı zamandan beri cihazın meraklısıyım ve ciddi manada düşünmeye başladım bu cihazı. Diğer bir çok pda'dan farklı bir tasarımı var bir kere. Ve anlattıklarına göre de epey hızlı ve kaliteli.
Sormak istediklerim var.
1-Şarjı ne kadar gidiyor? Çok önemli bir mesele bu. N95 kullanmışsın. N95 kaç gün gidiyordu bu kaç gün gidiyor şu anda?
2-Cihazda otofokuslu 3 mpx kamera var. Örnek resim verebilir misin hem telefonun resimlerini hem de telefonun çektiği resimleri
3-Ekranın da dokunmatik olduğunu bilmiyordum. Şaşırdım. Kullanılabilirlik nasıl?
4-Kızak kalitesi nasıl? Farklı bi kızak sistemi var. Hem açılıyor hem de ekran yukarı kalkıyor. Yani kaliteli duruyor mu. Bozulma ihtimali nedir?
5-Boyutları ve ağırlığı sorun yaratıyor mu? Yani 190 gr bir cihaz. Çok hissettiriyor mu kendini?

Şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe sorarım.
Ha aklımdayken. Arkadaşın vasıtası ile bi daha getirebiliyor muyuz[:@]

Burada da teknik özellikleri mevcut[:@]
http://forum.donanimhaber.com/m_17089657/tm.htm

Coğrafyacı84 -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 6:56:46)

Cihaz gercekten harika. Bende TOSHIBA G900 ile bu cihaz arasında kaldım. G500 almayı düşündüm bi ara ama sonra farkettim ki G900 de dokunmatik ekran, kayar kapak Q klavye ve WM6 var. Bu 3 özellik yeterli gibi ama HTC de gercekten muhtesem. AH BİRDE G900 ü inceleyen olsa?[sm=s18.gif]

[img]http://www.resim-yukle.com/thumbs/84236toshiba_G500_G900.jpg[/img][/url]]RESİM

mczaga -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 9:55:45)

videoda isteriz:)

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 13:57:19)

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Hayırlı uğurlu olsun Tuncay. İlk çıktığı zamandan beri cihazın meraklısıyım ve ciddi manada düşünmeye başladım bu cihazı. Diğer bir çok pda'dan farklı bir tasarımı var bir kere. Ve anlattıklarına göre de epey hızlı ve kaliteli.
Sormak istediklerim var.
1-Şarjı ne kadar gidiyor? Çok önemli bir mesele bu. N95 kullanmışsın. N95 kaç gün gidiyordu bu kaç gün gidiyor şu anda?
2-Cihazda otofokuslu 3 mpx kamera var. Örnek resim verebilir misin hem telefonun resimlerini hem de telefonun çektiği resimleri
3-Ekranın da dokunmatik olduğunu bilmiyordum. Şaşırdım. Kullanılabilirlik nasıl?
4-Kızak kalitesi nasıl? Farklı bi kızak sistemi var. Hem açılıyor hem de ekran yukarı kalkıyor. Yani kaliteli duruyor mu. Bozulma ihtimali nedir?
5-Boyutları ve ağırlığı sorun yaratıyor mu? Yani 190 gr bir cihaz. Çok hissettiriyor mu kendini?

Tekrar merhaba..
1- ürünün şarjı ilk aldıgımda full wireless açık ve ekran ışıgı sönmeden yaklaşık olarak 9 saat gitti, tabi telefonun pil ömrünü uzatmak için çeşitli konfrigasyonlar yaptım örnegin gece ışıgı kısıyorum vs gibi- beklediğimden çok uzun pil ömrü var-zaten konusma süresi telefonun 7 saat- bu gerçekten harika...
2-resimleri çekip yollucam- hem cihazın hemde cihazdaki kamerayla- ama 2-3 gün içersinde olur ancak..
3- ekran dokunmatik ve tabiki kalemide var- kullanabilrlik HARİKA-dokunmatik ekranın programlarda ve tıklamalarda paramgınzla işlem yapabiliyorsunz- bunun dısında özellikle navigasyonda yani tomtomda haritayı parmagınızla itleyerek hareket ettirebiliyorsunuz, inanın bana n95 te yaşanılan sorunlar yok-yani haritayı tuşlarla yönetmek ile parmagınzla yönetmek arasında inanılmz fark var
4- kızak kalitesi alırken beni çok düşündüren bi unsur olmustu sonucta bu tarz çıkan ilk kızak sistemi,kalite üst düzeyde beklediğimde üst seviyede-kızagın kalkması gerçekten harika bişi-bunun dısında n95 teki gibi telefonu tutunca gıcırtılar falan hiç olmuyor,cihaz klavye ile %100 bütünleşmiş..bozulma ihtimali yok-buarada ekranın kalkma özelliği navigasyonu araba içersinde seyahat yaparken kullanmak harika bişi,arabada telefonu düz bi yere koyun ekranını kaldırın,rotanızı bellirleyin, hem sesli hemde görüntülü anında yardımcı oluyor size[;)] bu olayı çok tuttum ve verdigim paraya bikere daha değdini anladm, 2.8 inç gerçekten yeterli,navigasyon için
5- ürün bahsedildigi gibi 190 gr ama beni etkileyecek bi sıkıntı olmadı- kaldıki telefonu ceibme sokmuorm kılıfı kutu içersinde çıkıo
elimde kılıfıyla taşıyorum,kılıfıyla cebe sokmak çok zordur onuda sölim- kılıfsız cebe rahat giriyor telefon

son olarak arakadş egitim amaçlı gitmişti ingilizce egitimi bitti ve geldi.. Ama bunun bii durumlar olursa haberdar edferim...

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 14:03:30)

quote:

Orjinalden alıntı: Coğrafyacı84

Cihaz gercekten harika. Bende TOSHIBA G900 ile bu cihaz arasında kaldım. G500 almayı düşündüm bi ara ama sonra farkettim ki G900 de dokunmatik ekran, kayar kapak Q klavye ve WM6 var. Bu 3 özellik yeterli gibi ama HTC de gercekten muhtesem. AH BİRDE G900 ü inceleyen olsa?[sm=s18.gif]

[img]http://www.resim-yukle.com/thumbs/84236toshiba_G500_G900.jpg[/img][/url]]RESİM

bahsettigin g900 de gözüme çarpan unsurlar oldu kısaca karşlaştırma yapıcam

Release Date: June, 2007
Manufacturer: Toshiba
Predecessor Model: Unknown
Dimensions
(width x height x depth): 61 x 119 x 21.5 millimetres
2.4 x 4.7 x 0.8 inches
Mass (including battery): 196 gramms
Software Environment

Embedded OS: Windows Mobile 6 Professional AKU 0.2.2
OS Kernel: 5.2.1237 Build 17742.0.2.2
Microprocessor

CPU: 32bit Intel XScale PXA270
CPU Clock: 520MHz ****
CPU Core: Intel XScale
Instruction set: ARMv5TE
Level 1 cache: 32KB D-Cache / 32KB I-Cache
Level 2 cache: No level 2 cache
Memory, Storage capacity

ROM type: Flash ROM
ROM: 128 MB*********
RAM type: SDRAM
RAM: 128 MB , 112.5MB accessible
Hard Disk: Not supported
Graphical Subsystem

Display: color transflective TFT, 65536 scales
Display Resolution: 800 x 480********
Display Diagonal: 3" (77 millimetres)******
Secondary Display: Not supported
Graphical Controller: Qualcomm MSM6280
Audio Subsystem

D/A Converter: stereo
Microphone: mono
Microphone Input: Not supported
Speaker: stereo
Audio Output: 2.5mm
Audio Chip: Qualcomm MSM6280
Cellular Phone

Cellular Networks: GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS2100
Cellular Data Link: CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA
Cellular Antenna: Internal
Call Alert: 72 -chord melody
Vibrating Alert: Supported
Speakerphone : Supported
SAR value: Unknown
Control Peripherals

Positioning Device: Touchscreen
Primary Keyboard: Slide-out QWERTY-type keyboard, 45 keys
Secondary Keyboard: Not supported
Directional Pad: 5 -way D-Pad
Jog / Scroll Wheel: Not supported*****
Interfaces

Expansion Slots: miniSD, SDIO
Serial: RS-232 , 115200bit/s
USB: USB 1.1 host/client, 12Mbit/s**********
USB Series Mini-B (mini-USB) jack
Infrared Gate: Not supported
Bluetooth: Bluetooth 2.0
Ethernet: Not supported
Wireless LAN: 802.11b, 802.11g (54Mbit/s)
Wireless MAN: Not supported
Modem: Not supported****
Faxmodem: Not supported
Multimedia Telecommunication

Analog TV: Not supported
Analog Radio: Not supported
Digital Media Broadcast: Not supported
Satellite Navigation*********

Built-in GPS: Not supported*****
GPS antenna: Not supported*********
GPS Chip: Unknown*****
TMC: Not supported****
Built-in Digital Camera

Main Camera: CMOS sensor, 1.9MP*******
Autofocus (AF): Not supported*****
Macro Mode: Not supported*********
Built-in Flash: Mobile light (LED)****
Secondary Camera: CMOS sensor, 640x480 pixel
Ingress Protection

IP Standard: Unknown
Power Supply

Battery: Lithium-ion , removable
Battery Capacity: 1320 mAh*******

TYTN II

September, 2007
High Tech Computer
HTC TyTN P4500
59 x 112 x 19 millimetres
2.3 x 4.4 x 0.7 inches
190 gramms

Windows Mobile 6 Professional AKU 0.2.2
5.2.1231

32bit Qualcomm MSM7200 (SoC)
400MHz
ARM1136EJ-S
ARMv6
No information
No level 2 cache

Flash ROM
256 MB, 145.24MB usable
SDRAM
128 MB
Not supported

color transflective TFT, 65536 scales
240 x 320
2.8" (72 millimetres)
Not supported
Qualcomm MSM7200

stereo
mono
Not supported
mono
Proprietary
Qualcomm MSM7200

GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100
CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA
Internal
72 -chord melody
Supported
Supported
Unknown

Touchscreen
Slide-out QWERTY-type keyboard, 41 keys
Not supported
5 -way D-Pad
Pressable rotary scroll wheel

microSD, microSDHC, TransFlash, SDIO
RS-232 , 115200bit/s
USB 2.0 client, 480Mbit/s
USB Series Mini-B (mini-USB) jack
Not supported
Bluetooth 2.0
Not supported
802.11b, 802.11g (54Mbit/s)
Not supported
Not supported
Not supported

Not supported
Not supported
Not supported

NMEA 0183 , 20 channels
Internal antenna
Qualcomm MSM7200 gpsOne
Not supported

CMOS sensor, 3.1MP
Supported
Not supported
Not supported
CMOS sensor, 640x480 pixel

Unknown

Lithium-ion polymer , removable
1350 mAh

YILDIZ KOYDUGUM YERLER ÜRÜN İLE TYTN II arasındaki farkları karşılaştırarar görebilrisin. bU arada TYTN II çift çekirdek;)

gvnzglr -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 15:29:09)

hayirlisi olsun arkadasim [:D] kavustuguna sevindim

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (21 Eylül 2007; 16:18:46)

vala öle oldu Sağolasın... ):)

PHI -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (22 Eylül 2007; 1:39:59)

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Sormak istediklerim var.

Tekrar merhaba..
1- ürünün şarjı ilk aldıgımda full wireless açık ve ekran ışıgı sönmeden yaklaşık olarak 9 saat gitti, tabi telefonun pil ömrünü uzatmak için çeşitli konfrigasyonlar yaptım örnegin gece ışıgı kısıyorum vs gibi- beklediğimden çok uzun pil ömrü var-zaten konusma süresi telefonun 7 saat- bu gerçekten harika...
2-resimleri çekip yollucam- hem cihazın hemde cihazdaki kamerayla- ama 2-3 gün içersinde olur ancak..
3- ekran dokunmatik ve tabiki kalemide var- kullanabilrlik HARİKA-dokunmatik ekranın programlarda ve tıklamalarda paramgınzla işlem yapabiliyorsunz- bunun dısında özellikle navigasyonda yani tomtomda haritayı parmagınızla itleyerek hareket ettirebiliyorsunuz, inanın bana n95 te yaşanılan sorunlar yok-yani haritayı tuşlarla yönetmek ile parmagınzla yönetmek arasında inanılmz fark var
4- kızak kalitesi alırken beni çok düşündüren bi unsur olmustu sonucta bu tarz çıkan ilk kızak sistemi,kalite üst düzeyde beklediğimde üst seviyede-kızagın kalkması gerçekten harika bişi-bunun dısında n95 teki gibi telefonu tutunca gıcırtılar falan hiç olmuyor,cihaz klavye ile %100 bütünleşmiş..bozulma ihtimali yok-buarada ekranın kalkma özelliği navigasyonu araba içersinde seyahat yaparken kullanmak harika bişi,arabada telefonu düz bi yere koyun ekranını kaldırın,rotanızı bellirleyin, hem sesli hemde görüntülü anında yardımcı oluyor size[;)] bu olayı çok tuttum ve verdigim paraya bikere daha değdini anladm, 2.8 inç gerçekten yeterli,navigasyon için
5- ürün bahsedildigi gibi 190 gr ama beni etkileyecek bi sıkıntı olmadı- kaldıki telefonu ceibme sokmuorm kılıfı kutu içersinde çıkıo
elimde kılıfıyla taşıyorum,kılıfıyla cebe sokmak çok zordur onuda sölim- kılıfsız cebe rahat giriyor telefon

son olarak arakadş egitim amaçlı gitmişti ingilizce egitimi bitti ve geldi.. Ama bunun bii durumlar olursa haberdar edferim...

Teşekkürler bilgiler için[:'(]

forumcuabi -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 5:05:31)

hayırlı olsun çok hoş bi telefon. bu telefon türkiyede satılıyomu garantili olarak? satılıyorsa nerde ne kadara?
bundan daha gelişmişi varmı acaba piyasada? yoksa en iyisi bu mu bu segmentte?
ve güle güle kullan arkadaşım

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 12:16:42)

ürün Türkiyede satılmıyor ama Kutu içersinde Türkçe Garanti hakkında bilgi var ve bi telefon numarası verilmiş... Bu telefon öyle veya böyle Türkiyeye getirilecektir, sim kartınızı taktıgınızda Türkiye için hangi gsm i kullanıyorsanız otomatik ayarlar yaplıor (wap,edge,mms vs.)
qwerty klavye olarak en iyisi ve en yenisi bu.. Telefonda tıkmanma yok, media playerdan radyo dinliyorken oyun oynayabilir sorada internete girebilirsiniz... Gps ile de yol haritsına ve nerede oldgunza bakabilirsiniz, dediğim gibi sıkıntı yok..

teşekkür ediyorum...
saygılar..

mczaga -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 12:27:36)

quote:

ürün Türkiyede satılmıyor ama Kutu içersinde Türkçe Garanti hakkında bilgi var ve bi telefon numarası verilmiş... Bu telefon öyle veya böyle Türkiyeye getirilecektir, sim kartınızı taktıgınızda Türkiye için hangi gsm i kullanıyorsanız otomatik ayarlar yaplıor (wap,edge,mms vs.)
qwerty klavye olarak en iyisi ve en yenisi bu.. Telefonda tıkmanma yok, media playerdan radyo dinliyorken oyun oynayabilir sorada internete girebilirsiniz... Gps ile de yol haritsına ve nerede oldgunza bakabilirsiniz, dediğim gibi sıkıntı yok..

teşekkür ediyorum...
saygılar..

en yeni ürün bu fakat fiyatı konusunda eleştirim var 1.700 ytl edicek bi aletmidir bu 1000 ytl ye de benzer ürünler var arada 700 ytl farkı yaratıcak hangi özelliği varki? mesala şu model desek

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=vESl7oYHgJZ-LkQT6_tAEA

demek istediğim şu tamam en yeni olabilir fakat eski bile olsa önemli olan yaptığı şeyler .

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 14:21:03)

öncelikle ürünü ben 1200 ytl ye aldım, 1700 vermeniz bence abartı olur, başkaları kar amacı ile size fahiş fiyatlar sunmaktadır..

göstermiş oldugunuz iüründe gözüme çarpan detayları paylaşıorm,öncelikle bu ürün benim aldıgım ürünün bi düşük modeli olarak tabir edebilirz kaldıiki benim şuanki telefonumla aynı fiyata!! yazık gerçekten çok yazık--
4350 ----------- 4550/tytn II
Windows Mobile 5.0 yazılımı ----- wm 6
TI OMAP 850 201 MHz İşlemci ---------- qualcom 7200 çift çekirdek 400 mhz
128 MB Rom / 64 MB SDRAM ---------- 256 rom / 128 ram
3g yok(görüntülü konusma) ---------- 3g var
gps yok ------------ yerleşik Türkçe Konusan TomTom Gps

ilk gözüme çarpan bunlar bunun dısında touch flo özelligi var tytn II de.. Yani tamaıyla parmagınızla yönetebiliorsnuz internette dolaşıtken yada rehbere girdiginizde parmagınzla ileri geri yapabiliyorsnuz..

ürünün detaylı karşılaştırması ; http://www.htc.com/product/03-product_compare_tytnII&p4350.htm

3 boyutlu görüntüsü ; http://www.htc.com/flash/tytnII_3d/htc_tytn_II.html

ve detayları görüntülü görmek için ; http://www.htc.com/flash/TyTN%20II%20e-learning/HTC%20TyTN%20II%20e-Learning.htm

saygılar...

geem -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 14:55:58)

arkadaşlar sanırım burda bana bi dokunma var.
şöle bi bakarken gördüm
sen 1200 yt'ye almışsın, ama kendine almışsın. bana getircek olan arkadaşım ordaki fiyatının daha yüksek olduğunu söyledi bana.
ayrıca bu riskli bi iş ve zahmetli bi iş. adam ordan alcak getircek bana vercek ben de bi başkasına satıcam. Tabi ki bu durumda kar amacı güdüyorum. Sen 1200'e getirdiğin aleti bana 1200'e satar mısın mesela? Ya da bana sıfırını alır mısın buraya kadar getirip verir misin?

Burda bi çok insan bu telefona ilgi duyuyo, yarın öbür gün tahtakaleye gelse kaç paraya satılcak 1400'e mi? ben 2000'den aşşağı olcağını sanmam, kaldı ki eski modeli aynı fiyata alıcı buluyor. Bunun bi çok ekstra özellikleri var. Cep laptopu gibi bi alet.

Ben tüccar değilim. Bu işlerden çok anlamam, ama şu an bu aletten getirip birisine satma isteğim aman birilerine hizmet olsun diye değil. Devlet değilim ben. Kendi cebimden çıkıcak olan paradan kısacağım. Amacım bu. He bunu gelip buraya yazmamın sebebi de, gidip aynı telefonu yaklaşık paraya tahtakale veya sirkecide bi dükkana satıp onlara para kazandırmak yerine burdaki insanlara kazandırmak istememdi. Çünkü oraya satsam alacak olan adama en aşşa 2.000'e geri satarlar gibi geldi bana. Onlara durduk yere 300-400milyon para kazandırmak istemedim. Onun yerine burdan biri alsın, ne çok ucuz ne çok pahalı. Tabi ki aldığım fiyat değil. Zaten açtığım topicte de yazdım. Ben bu zamana kadar bu forumdan çok bilgi edindim, çok yardım gördüm. Ve bu aleti isteyenler olduğunuda biliyorum.
Benim aklımda alabileceğim yoktu bu aleti, lan diyodum gelse geçirirler bize bi guzel sirkecide. ama böle bi fırsat çıktı bana. Hem ben kazaniyim, hem alan da kazansın.
oraya 1650lira fiyat yazdım. Ama tam ne kadara satabilirim bilmeden yazdım. Çok düşük bi fiyata da satmak istemem, eğer düşük fiyata satıcaksam da arkadaşıma bi tane daha getir diyemem çünkü. Bi anda 2 tane birden getirmek maddi olarak ciddi bi yük. Bunu getircek olan adam da öğrenci sonuçta. Sahibinden ve gittigidiyora baktım referans alabileceğim bi fiyat göremedim.
Eğer aklınızda başka bi rakam varsa yazarsınız tartarız tartışırız.
gizlim saklım yok.

zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. ilgili topic için burdan buyrunuz: http://forum.donanimhaber.com/m_17869897/tm.htm

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 14:59:01)

vala banada arkadaşım getirdi bu telefonu, 1200 ytl ye, ben fikrimi söledim o kadar...

saygılar...

geem -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 15:24:06)

Valla acıkcası senin 1200 ytl'ye nası düştüğünü de anlamadım bi kaç gün içinde. ilk gün 1300 demişsin çünkü diğer topikte, 100 milyon rebate sistemiyle mi getirdin bu aleti sen?:

tuncayt
Yüzbaşı

19 Eylül 2007; 13:19:52

romanyadan 1300 ytl ye aldırrttım 4 gibi elimde olup pasaportla kayıt işlemi yaprıcam turkcell den..
bi alt modelinin Türkiyede 1250 ytl ye satılıyor olması, benm ürünün daha yeni çıkıp almış olmama ragmen avantaj niteliginde...

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 15:27:24)

[8D] [:D]

dostum dolar ne kadar oldu haberin var mı??
söylim 1224 [:(]

dedeiğim gibi romanyadan o fiyata aldırttım , dolar düşünce o fiyatta düştü nedimmki,yada nasıl anlatim- yada nasıl anlarsın,
her neyse polemik yeri değil burası [8D]
quote:

Orjinalden alıntı: geem

Valla acıkcası senin 1200 ytl'ye nası düştüğünü de anlamadım bi kaç gün içinde. ilk gün 1300 demişsin çünkü diğer topikte, 100 milyon rebate sistemiyle mi getirdin bu aleti sen?:

tuncayt
Yüzbaşı

19 Eylül 2007; 13:19:52

romanyadan 1300 ytl ye aldırrttım 4 gibi elimde olup pasaportla kayıt işlemi yaprıcam turkcell den..
bi alt modelinin Türkiyede 1250 ytl ye satılıyor olması, benm ürünün daha yeni çıkıp almış olmama ragmen avantaj niteliginde...

geem -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 15:31:45)

öyle diyosan öyledir de,
1300 ytlye aldım demişsin sonra 1200 ytl'ye aldım demişsin.
dolar fln hesabı göremedim ondan böle yazdım.
ben de dolar kazanmadığım için tl bazındaki fiyatları dikkate aldım doğal olarak

geem -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 15:37:35)

ha bir de şu var
http://www.sabah.com.tr/2007/09/19/haber,E3F21A26332D4AD3A1689EFAEA1A82DF.html
19 eylülde 1300 yazmışsın, 19 eylül sabah gazetesi doların 1.230 olduğu yazıyo.
Bugun de 1224 demişsin.
burdan mı kaynaklandı 100 milyonluk fark???

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 15:41:02)

ewt cnm öle düştü [8D] forumda kirlilik istemiorm konuya dewam edicem..

arkadaşlar telefonda yeni farkettigim şey var ki o da telefon başka bir telefonla arandıgında 1 kere çaldıktan sora telefonda ses duyuluyor..

bu sanırım pdalardaki kaçınılmaz bişi[8|]

mczaga -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 17:34:26)

1200 verilir bu alete fakat 1.2 üstü bence verilmez .

torq -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (24 Eylül 2007; 23:16:17)

Ben de yaklasık 10 gun once bu telefondan siparis vermiştim.
Tum tedbirlerime ragmen gumruge takıldı.
Toplamda 1150 dolara mal oldu., 850 dolara mal olacakken :(
O da yaklasık suanki kur ile 1400 ytl demek oluyor.

yurtdısından tel. getireceklere tavsiyem posta yolu ile getirsinler.
Yine gumruge takılıyor ama %10 civarında bir vergi oduyorsunuz
Ama DHL, TNT gibi firmalarla geldigi zaman telefonun yarı degeri kadar vergi odemek zorunda kalıyorsunuz.
Telefon harika gercekten. Suana kadar gordugum hem en kaliteli , hem de guncel tum ozellikelre sahip bir ppc.

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (25 Eylül 2007; 18:30:04)

iyi alabilmişin bazıları hiç alamıyor.. İyi günlerde kullan bi sılıntı yaşadıgında yardımcı olabilirim... saygılar..

bodygym -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (25 Eylül 2007; 21:17:09)

arkadaşlar bu telefonun GPS i uydu bulma olayları nasıl istanbulda deneyen varmı hızlımı veya ayar gerekiormu ?

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (25 Eylül 2007; 21:22:15)

istanbulda n95 e kıyasla çok çok daha güzel aynanda 6 uyduya baglandıgına şahit oldum.. Beklediğimden iyi çıktı zaten içiersinden çıkan TOMTOM programı sadece Bir harita yüklemek kaydıyla FULL kullanılabiliniyor,bunun dısında İgo navigasyonu yükledim gerçekten oda güzel ve onda Full Türkiye haritası var...
hiçbir ayar gerekmiyor...
saygılarımla...

mczaga -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (25 Eylül 2007; 22:42:13)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Coğrafyacı84

bahsettigin g900 de gözüme çarpan unsurlar oldu kısaca karşlaştırma yapıcam

YILDIZ KOYDUGUM YERLER ÜRÜN İLE TYTN II arasındaki farkları karşılaştırarar görebilrisin. bU arada TYTN II çift çekirdek;)

G 900 türkiyede varmı ?

bodygym -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 10:07:37)

Arabayla giderken herhangi bir bağlantı kopması veya rotada uyuşmazlık oluyormu verdiğin bilgiler için Teşekkürler.

quote:

istanbulda n95 e kıyasla çok çok daha güzel aynanda 6 uyduya baglandıgına şahit oldum.. Beklediğimden iyi çıktı zaten içiersinden çıkan TOMTOM programı sadece Bir harita yüklemek kaydıyla FULL kullanılabiliniyor,bunun dısında İgo navigasyonu yükledim gerçekten oda güzel ve onda Full Türkiye haritası var...
hiçbir ayar gerekmiyor...
saygılarımla...

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 14:35:31)

hayır hiç bi şekilde baglantıda kopma yaşamadım... çukur alanlarda 2 uyduya kadar düştügü oluyor ama asla kopmuyor,yol tarifine devam ediyor...(tomtom ve igo)

saygılar...

lloyd -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 14:38:28)

635 dolara buldum Moskova'da, onu getirtmeye çalışıyorum arkadaş ile gümrük de %10 mu ödeniyor? Bilginiz nedir arkadaşlar?

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 15:08:31)

gümrükte sorun çıkabiliyor dikkatli ol bunun dısında dikkat et TYtyn I olmasın.. Alacagın model TYTN II...

lloyd -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 15:16:25)

Evet model TYTN II

http://www.nadavi.ru/descr/htc/tytn-ii/descr-40.php

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 15:28:33)

fiyata dair bişi göremedim, ama dikkatli ol sen yinede bu model tek olmucak bazılarının önünde kamerası falan olmucak... bunun dısında belirttigimiz Tytn II modeli ile senin alacagın tytn II nin özelliklerini karşılaştır... Fiyatı çok makul gibi ama uyuzlandım biraz...

lloyd -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 15:31:44)

Sağ tarafta yazıyor fiyat bilgisi. Arkadaşım zaten bakarak alıcak, o biliyor özelliklerini. Zaten alacağı yer sağlam.

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 16:03:09)

anladım dedigin yerde sağ taraftaki fiyatlara tıkladıgımda bi düşük modeli ekrana çıkıyor.. inş alırsın..sonrada benim gibi elinden bırakamazsın :)

lloyd -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 16:05:57)

yok eski modeli değil. Esasında şuan e61i kullanıyorum, yetiyor ama tekno manyaklığı işte....

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 16:07:49)

eevet aynen öle oluyor, bendede var :)

ürünün içerisinde yüklü internet explorer da tıkanmalar oluyor bu yüzden netfront 3 ü bu telefonu alacaklara tavsiye ederim....

saygılarımla...

Duvayn -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 19:04:54)

ustadım bende Moskova da yasıyorum ve bu aletı 25000 ruble yanı 980 dolardan daha asagıya bulamadım.Verdıgın adreste tytn 1 ın fıyatları var aletın ıncelemesının yapıldıgı ve Где купить? "nereden alınır" bolumune tıkladıgında ıse yıne tytn 1 satanların lıstelerı gelıyor.Zaten genel olrak http://www.price.ru sitesinden HTC tytn dıye aratsan en dusuk fıyatın 17360 ruble yanı 682 dolar oldugunu goreceksınkı bır ust modelını bu fıyata alman ımkansız.Rusya da bazı seylerı satabılmen ıcın bazı standartlara uyması gerekıyor yanı yasal olrak zaten HTC buraya bu malı gonderse bunun klavyesı rusca yanı kırıl alfabesı ve wın mob 6 da rusca olur.Moskova da pda pazarında ıncılızce satılan 2 model var.Bunlardan bırıncısı samsung i750 ikincisini hatırlayınca yazacagım bunun dısında suana kadar cıkan butun HTC modellerı rusca calsmaktadır.Su anda rus pazarında olmamasının nedenıde budur.Su anda getırenlerde muhtemel İngiltere den getırıyorlar. 680dolarlık TYTN modelınde de 2.kamera var kameraya bakıp aldanma onunda ıslencısı 400 mhz onda bakıp aldanma ıcınde calısan wın mob 5 ve GPS yok ayrıyeten bu versıyonda kamera sagda oysakı TYTN2 de kamera solda ve http://portavik.ru/upload/htc_tytn/13.jpg fotografta da goruldugu gıbı klavye ye rusca harfler eklenmıs , ısletım sıstemı ruscave kızak yonu farklı.Aman ustadım bır yalnıslık olmasın bunun yanı sıra 900 doların altında bulursanız lutfen benıde haberdar edın bende pesındeyım bu aletın.Saygılar

lloyd -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 19:56:23)

Çok sağol dostum, benim arkadaş Taganrog'da yaşıyor, İstanbul'a dönerken Moskova üzerinden dönecek. Netten araştırırken kendi buldu, malum Rusçam olmadığından orada yazanları tam anlayamıyorum. Kendisi Moskova'ya geçtiğinde araştıracak birkaç gün, eğer bulursa sizi de haberlendiririm. Eğer cidden 600 küsür dolara bulunabilir ise cidden süper olucak. Epeydir bu cihazı takip ediyorduk, böyle bir fiyata alabilirsek büyük olay olucak.

quote:

Orjinalden alıntı: Duvayn

ustadım bende Moskova da yasıyorum ve bu aletı 25000 ruble yanı 980 dolardan daha asagıya bulamadım.Verdıgın adreste tytn 1 ın fıyatları var aletın ıncelemesının yapıldıgı ve Где купить? "nereden alınır" bolumune tıkladıgında ıse yıne tytn 1 satanların lıstelerı gelıyor.Zaten genel olrak http://www.price.ru sitesinden HTC tytn dıye aratsan en dusuk fıyatın 17360 ruble yanı 682 dolar oldugunu goreceksınkı bır ust modelını bu fıyata alman ımkansız.Rusya da bazı seylerı satabılmen ıcın bazı standartlara uyması gerekıyor yanı yasal olrak zaten HTC buraya bu malı gonderse bunun klavyesı rusca yanı kırıl alfabesı ve wın mob 6 da rusca olur.Moskova da pda pazarında ıncılızce satılan 2 model var.Bunlardan bırıncısı samsung i750 ikincisini hatırlayınca yazacagım bunun dısında suana kadar cıkan butun HTC modellerı rusca calsmaktadır.Su anda rus pazarında olmamasının nedenıde budur.Su anda getırenlerde muhtemel İngiltere den getırıyorlar. 680dolarlık TYTN modelınde de 2.kamera var kameraya bakıp aldanma onunda ıslencısı 400 mhz onda bakıp aldanma ıcınde calısan wın mob 5 ve GPS yok ayrıyeten bu versıyonda kamera sagda oysakı TYTN2 de kamera solda ve http://portavik.ru/upload/htc_tytn/13.jpg fotografta da goruldugu gıbı klavye ye rusca harfler eklenmıs , ısletım sıstemı ruscave kızak yonu farklı.Aman ustadım bır yalnıslık olmasın bunun yanı sıra 900 doların altında bulursanız lutfen benıde haberdar edın bende pesındeyım bu aletın.Saygılar

mczaga -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (26 Eylül 2007; 23:14:46)

şu aletteki tek eksiklik VGA ekran sanırsam.

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (27 Eylül 2007; 0:02:54)

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

vga ekran için batarya sorunu hep gündemde olmustur.. Ayrıca vga ekran için programlar qvgalara göre az yada sorunlu...
ama önümüzdeki 6 ayda pda lar yavaş yavaş bu sisteme çözümle birlikte geçiceklerdir...
onun dıısında vga ekran olsaymıs keşke hiç demedim kullanırken...

torq -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (27 Eylül 2007; 1:10:13)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

vga ekran için batarya sorunu hep gündemde olmustur.. Ayrıca vga ekran için programlar qvgalara göre az yada sorunlu...
ama önümüzdeki 6 ayda pda lar yavaş yavaş bu sisteme çözümle birlikte geçiceklerdir...
onun dıısında vga ekran olsaymıs keşke hiç demedim kullanırken...

ben de aynı fikirdeyim
cihaz kusursuz , takılmadan ve cok hızlı calısıyor.
bir onceki telefonum n95 idi.
gps'si 2 dk'da zor bela baglanırdı, programı cok kotu idi ve pencere kenarında bile cogu zaman baglanamazdı.
bunda 10 sn'de baglanıyor ve nerdeyse pencereye 5 mt mesafeden 3-4 uyduyu buluyor hemen.
tomtom ve igo zaten en basarılı 2 program oldugu icin gps isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
cihazın ara yuzundeki today programı nerdeyse baska hic bir program yuklemeye gerek bırakmayacak kadar da kullanıslı.
Turkiye'de 1500 ytl'ye satılsa dahi hic dusunulmeden alınacak bir ppc.(ppc meraklıları icin)

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (27 Eylül 2007; 2:26:23)

wireless olmadıgı yada msn i açık unuttugunuz zamanlarda baglantı kaybı olmaması için cihaz otomatik edge e yani ücretli internete baglanıyor, bunun çözümü programla mümkün, isteyen olursa paylaşıcam... saygılarımla...

denizbülent -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (27 Eylül 2007; 10:33:49)

arkadaşlar bu cihaz süper bişey bende asus p 535 var buna iyi diyordum ama htc süpermiş güle güle kullan[:'(]

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (27 Eylül 2007; 22:24:06)

Tytn II cihazına özel bir program..
Biliyorsunuz telefonunuz wi-fi ,bluetooth,gps ve cevapsız aranma ve telefon çalması sırasında bizi farklı renklerle (sol ve sağda) uyarıyor...
bu programla hangi ışıgın nzaman ve hangi renkte yanacagını belirliyorsunuz....[:'(]

http://ra-pidshare.com/files/58689011/KaiserNotification_.cab.CAB

- yi kaldırın...

hece -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (2 Ekim 2007; 14:32:50)

cihazı kaydettirebilmek için pasaport dışında fatura falan istediler mi?

torq -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (2 Ekim 2007; 16:05:33)

quote:

Orjinalden alıntı: hece

hyr
sadece pasaportunla turkcell extralara gitmen yeterli.
hatta kendi pasaportunun olmasina bile gerek yok ...

hece -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (2 Ekim 2007; 16:58:43)

teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: torq

quote:

hyr

mczaga -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (2 Ekim 2007; 20:18:44)

quote:

Orjinalden alıntı: torq

quote:

hyr

pasaport bulamazsam?

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (3 Ekim 2007; 0:01:49)

faturaya gerek yok yurt dısına çıkmıs bir pasaport yeterli.. Eger başka yollardan hallederim derseniz, kesinlikle uzak durun derim.. Telefonunuzn imei si kara listeye alınıyor ve pasaport bulsanız dahi 2-3 hafta açık kaldktan sora tekrar kapanıyor... Arkadaşmın başına geldi, çok ugrasmıstı 2-3 ay kadar, ama noldu şimdi bilmiorm...

herşey bi yana risk almaya degmez tanıdıklarınızn tanıdklarından da olsa [8D]mutlaka psaaport bulun 2007 yılında yurt dısına çıkmıs
...

saygılar

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (3 Ekim 2007; 1:14:21)

tYtn II için müthiş bir program geliyorRRrr.........

REsmi çekin, çektiginiz resmin kordinatları görünsün(bulundugunuz yerin kordinatı) google earth de nerede oldugunu görün...... süper birşey..........!!!!!

Tytn II nin gizli özelligi!!!

detaylı anlatım..

http://ra-pidshare.com/files/59848606/foto_gps_aktive_etme.cab.html

öncelikle programı telefonunuza atın ve telefonunuzdan yükleyin..

yükleme yaptıktan sonra telefonunuzu kapatıp açın...

telefon yeniden başladıgında, GPS in çektigi bir yere gidin TOMTOM ile baglanın ( diger programlarla denemedim %100 sonucu bunla aldım)

GPS nerede oldugunuzu buldugunda kamerayı açın

sol ve sağa tıklayarak contacts picture/mms video/sports vs... gibi şeyleri geçtikten sonra GPS diye br bölümün kameranın özelliklerine eklendigini göreceksiniz

moddan gps i seçtiginizde öncelikle yüklenmeye çalıştıgını ^^initliazing^^ yazısıyla göreceksiniz

yüklendiginde yazı kaybolucak ve kamera ya görüntü gelicek.. ardından herhangibir yerin resmini çekin...

ardından resmin bulundugu konum olan \Storage Card\My Documents\My POI bölümüne girin GPS resimlerini göreceksiniz...( dilerseniz çektiginiz resmi anında mail ile atabilrsniz (ugrasmak istemiyorum derseniz)

resmi bu siteye upload edin http://www.gpsvisualizer.com/

ve sonuc harika.. çektiginz resmin google earthden resmi...
YAKINLAŞTIRIP,UZAKLAŞTIRMA YAPABİLİNMEKTEDİR..
diger telefonlarda deneyip çalışıp çalışmadıgını paylaaşabilirsiniz...
[image]local://upfiles/52397/D05B472D549C4385AEBF037DDC94AE55.jpg[/image]

osmin -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (7 Ekim 2007; 2:28:24)

Sevgili dostlar ,

Bu topiği bulana kadar birçok PDA topiğine yazdım aşağıdaki sorularımı ama sizi bulunca altın bulmuşa döndüm.
Şimdi iki ana başlıkta sıralayacağım konularda acil yarım bekliyoru sizlerden.Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.

Yakın tarihte ABD ye gidecek bir dost vasıtası ile bir PDA edinmek istiyorum.2 favorom var Asus p750 ve HTC TyTN II (P4550/KAISER)
Nihai tercihimi aşağıdaki sorularıma vereceğiniz cevaplar ile belirleyeceğim.Her iki cihaz üstün özellikleri ile gözkırpıyor.Ancak ASUS P750 şu anda ne ABD de nede avrupada piyasaya çıkmış değil.Ne zaman çıkacağıda belirsizliğini koruyor.Benim ise fazla vaktim yok.ABD den yaklaşık 15-20 gün sonra dmneck bir dosta siparişi bu süreden önce vermem gerekecek.

Ayrıca WEB taramalarım sırasında ASUS P750 den pekte aşağı kalır yanı olmayan aşağıdaki linkte yer alan alet dikkatimi çekti.Tayvanlı HTC nin ürettiği bu ürün de kapasite olarak P750 ile aynı kulvarda sayılır.Artı olarak qwerty klavye mevcut. Tayvanlı HTC İ-MATE , TURKCEL,Alman O2, ABD li AT & T ve yine bizdeki QTEK markalarının üreticisi.PDA&SMARTPHONE da dünyanın en büyük üreticisi olarak bilinir kendileri.

Sizleri kıdemli PDA kullanıcılarını ASUS P750 ve HTC TyTN II (P4550/KAISER) modelleri ile başbaşa bırakıyorum.Sizce hangisi birde bu cihazları ABD de bulma şansımız varmıdır ????? YARDIM LÜTFEN....

http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=ASUS&Item=AsusP750(PRE-ORDER)&Product=4815BBAD-7D4A-4B0D-A9EF-693B69A16B4B&Category=7750C8AA-FDD5-4E67-A5B3-A739F68BADE1

http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Product=9072E974-D03D-4C75-AA14-8E8CCC0F4D69&Category=GROUP1

osmin -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (7 Ekim 2007; 2:34:11)

Sevgili Tuncyt ve diğer PDA kullanıcısı kıdemli dostlar ,

Yukarıdaki cihaza yönelik tavsiye beklentilerimi içeren sorularım dışında aşağıda yer alan genel tereddütlerimi giderme konusunda tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim acaba ;

****PDA lar ile SMARTPHONE ları birbirlerinden ayıran temel özellikler nelerdir.Bu kriterler açısından ve örneğin HP,PALM, İ-MATE gibi PDA piyasının kadim oyuncularının modelleri ile kıyaslandığında HTC TyTN II (P4550/KAISER) mıdır yoksa SMARTHPHONE mudur.???
****SMARTHPHONE larda windows uygulamalarının (örn.Excell dosyalar)yalnızca görüntülenmesi mümkün olurken Harbi PDA cihazlarda Windows uygulamaları ile dosya yaratma ve varolan dosyalar üzerinde değişiklik yapmak olanıklıdır şeklindeki tespit doğrumudur??
Ve tabiki HTC TyTN II (P4550/KAISER) de Windows Exc.,Word,PPS,Outlook gibi uygulamaları çalıştırmak dosya yaratmak ve ve var olan dosyalarda düzenlemeler yapmak mümkünmüdür ?

****Cihazın işletim sistemi olan Win.Mobile 6.0 'ı Türkçeleştirilebilir mi?

BU cihazı Amerika da bulabilirmiyiz ve sizce kaç USD dir.

Yardımlarınız için eyvallah....

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (7 Ekim 2007; 13:46:17)

dediğin gibi p750 nin aşagı kalır yanı yok özellik olarak eşit sayılabilir durumda, 2 sini birbirinden ayıran en büyük özellik birinin smartphone kategorsinde olmasıdır.. Bu da senin bahsetmiş oldugun asusu un p750 modeli.. Smartphone tuşları ile yönetilebilen, dokunmatik ekran olmayan bir telefon diye duymustum.. ppc yi zaten biliosun dokunmatik vs. vs... Dokunmatik gereklimi diceksin n95 kullanmıs biri olarak bence çok gerekli, uygulamalarda ve özellikle navigasyonda gerçekten çok işe yarıyor.. Bunun dısında qwerty klavye ise bence yine gerekli, eger mail alıp gönderme yada sık sık sms olayın varsa bunun rahatlıgını çok iyi yaşarsın,tabi birde msnde chatleşmek ayrı bi keyif oluyor :)[8D]..

office uygulamları için dokunmatik ekranın keyfini yine yaşıcaksın basit örnekle 3. satıra normal dokunmatik ekranla olmayanla giderken teker teker tusa basman gerekecek dokunmatik ekranda o yere kalemiyle yada parmagınla basman yeterli...

Amerikada 750 $ civarına kadar düştügünü duymustum.. Ama Türkiye ile baglantı vs. gibi şelerde sorun çıkarmı şarj aleti vs uygun mu bilmiorm...

windows 6 işletim sistemini Türkçeleştiren dostlarımız var, ama kendi orjinal halinde çıktıgını zannetmiyorum HTC için..

birde office bütün pda ve smartl arda çalışır.. windows sisteminin içine dahildir..

sonuc olarak tytn II bir pda asus p750 bir smartphone dur...
ve şahsi fikrim dokunmatik ekran olanı kullanman ve alacagın pda yada smartphone un minimum özellikleri arasında artık standart hale gelmekte olan 256 rom ve 128 ram olmasıdır...

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (7 Ekim 2007; 14:09:28)

bu arada asus p750 dokunmatik ekranmıs ve bu bilgiler netleşmmiş ama ram malesef 64, hayal kırıklıgı !!!

redfire -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (7 Ekim 2007; 20:52:48)

Ben de acayip zor durumdayım 1 cihaz alıp uzun soluklu kulllanmak istiyorum ama burda satılanların hep eksik özellikleri var.Şu an en baba cihaz kesinlikle TYTNII.HDSPA 3G VAR,GPS VAR,İŞLEMCİ SÜPER,3MP CAMERA VAR,KLAVYE, EKRAN DOKUNMATİK en kısa zamanda alıcam.Bunun üzerine yok arkadaşlar.

osmin -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (7 Ekim 2007; 23:20:55)

Sevgili tuncayt ve Torg;

Öncelikle tuncayt verdiğin bilgiler için sana çok teşekkürler.Sorularımın önemli bir kısmına yanıt vermişsin.Ancak çok kritik ve önemli bir soroya açık cevap alamadım.

Oda bu alette windows office uygulamalarını görüntüleme dışında edit yapabiliyormusunuz? Yani sıfırdan bir excel dosya oluşturabiliyormusun bu alette veya PC den attığın bir excel dosyayı aletten yeniden düzenleyerek,değişikler yarataraqk kayıtlayabiliyormusun?

Yani kısacası sadece görüntüleme fonksiyonu mu var yoksa office uygulamalarında edit özelliği mevcut mu?

Bu sorumun cevabına göre siparişimi vereceğim.

Birde bu cihazı Almanyadan mı yoksa ABD den mi getirtmek akıl karı? Fiyat ve bürokrasi açısından hangi ülke avntajlı dersiniz.?

Saygılarımla.

tuncayt -> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. (8 Ekim 2007; 0:57:09)

quote:

Orjinalden alıntı: osmin

Sevgili tuncayt ve Torg;

Öncelikle tuncayt verdiğin bilgiler için sana çok teşekkürler.Sorularımın önemli bir kısmına yanıt vermişsin.Ancak çok kritik ve önemli bir soroya açık cevap alamadım.

Oda bu alette windows office uygulamalarını görüntüleme dışında edit yapabiliyormusunuz? Yani sıfırdan bir excel dosya oluşturabiliyormusun bu alette veya PC den attığın bir excel dosyayı aletten yeniden düzenleyerek,değişikler yarataraqk kayıtlayabiliyormusun?

Yani kısacası sadece görüntüleme fonksiyonu mu var yoksa office uygulamalarında edit özelliği mevcut mu?

Bu sorumun cevabına göre siparişimi vereceğim.

Birde bu cihazı Almanyadan mı yoksa ABD den mi getirtmek akıl karı? Fiyat ve bürokrasi açısından hangi ülke avntajlı dersiniz.?

Saygılarımla.

tekrar merhaba office uygulamasında edit özelliği mevcuttur, yeni bir excel ve word dosyası kolaylıkla yaratabilr istedigin şekilde düzenleyebilrsin..
varolan office dökümanlarınıda yine aynı şekilde editleyebilrsin...

amerika tabiki daha ucuz olacaktır...

saygılar...

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
2.1875