Bunun gps alıcısı gayet kaliteli ben IGO programı kullanıyorum. Onunla ilgili istersen yardımcı olabilirim. Ama genelde ayarlar bölümünde gps ile ilgili kısımda otomatik olarak gps alıcıyı arattığınızda buluyor programlar.
Benimkinde com4 teydi sanırım ve hız 57600 saolasın arkadasım fakat ayarlar kısmından ben bununn hardver port seç yerınden com 7 diye seçiyom mesela ok deyıp kapıyom gerı açtıgım da ayarlanmamış gıbı görunuyo aletmı bozuk bende mı bısey var
ebayden aldığım telefon en son gümrüğe takılmıştı.. şimdi ordan devam ediyorum.. gümrükten hiç bir şekilde vergi ödemeden çıkarmak mümkün değil.. bir tane müşavirlik şirketiyle anlaştım, onlar alıcaklar telefonumu ama bu da bana 600ytl'ye mal oldu.. 960ytl + 600ytl = 1550ytl ye mal oldu toplamda, tabi arada angaryaya giden paraları saymıyorum.. olayın neden bu hali aldığını anlatıyim.. ilerde internetten sipariş vericekler olanlar bunları dikkate alarak siparişlerini versinler.. telefon bana 60$'a ve hediye olarak gönderilmişti, ama öğrendim ki artık posta yoluyla gönderilen telefonlar hediye avantajından yararlanamamaktadır.. eskiden hediye olarak gönderildimi vergi kesilmeden geçiyordu.. ancak bu iş o kdr çok artmışki, yurtiçinde telefon satıcalarına haksız rekabetten dolayı ve gümrüğe çok fazla yığılma olduğundan dolayı, işleri aksatmasından dolayı, bu işi kaldırmışlar.. artık telefon nasıl gönderilirse gönderilsin vergisi alınıyormuş.. yok eğer başkasıyla birlikte getirtiyorsanız, ondan da %10'luk bi vergi alınıp, bırakılıyormuşş.. bu şekilde hediye olarak sokulamadığından telefon, ithalat yapıcam diyerek alabiliyorsunuz sadece, bunun içinde ithalat izin belgesi, yok efendim bilmemne izin belgesi, maliye ye şu kdr para yatırmak, noterden şu şu belgeleri onaylatmak falan filan bir dünya kağıt işi yapmanız gerekiyor.. ama bunların hepsini yapan müşavirlik şirketleri var.. ama işte onlarda 600 liradan aşşağı almıyorlar.. size tavsiyem kesinlikle hediye olarak göndertmeyin, gümrükten geçmesi imkansız.. başka bir yöntem bulabilirseniz sipariş edin.. bi arkadaş "tamir" yazdırmış, o şekilde gelmiş.. bende tamir yazın demiştim gönderen adamlara ama gerizekalılar hediye olarak göndermişler.. herneyse olay böyle.. çok fena patladı bana.. gümrükle ilgili kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz bana, gümrük konusunda bayaa uzmanlaştım, 3 gündür o gümrükçü senin, bu müşavir benim konuşmadığım insan kalmadı..
Yaklaşık bir sene i-mate jasjam kullandıktan sonra TYTN II ye geçen biri olarak cihazda şu problemi farkettim. Jasjam'da Setting-Personal-Buttons-Backlight bölümünde "Enable keyboard backlight auto sensor" maddesi check'li olup olmamasına göre klavye ışığı devamlı yanık halde veya belli bir süre sonra kendinden kapanma durumuna geçiyordu. Ben klavyeyi kullanırken ışığın sürekli yanması için bu kutucuğu işaretlememiştim. Hakbuki TyTN II'de bu seçenek olmasına karşın klavye ışığı sürekli yanık kalmıyor, bir süre sonra kendinden kapanıyor. Acaba diğer TyTn II kullanıcılarında da bu problem var mı ? Kontrol edebilirmisiniz.
arkadasım saolasın hallettım senın dedıgın gıbı baund ayarlarıyla oynadım ama ılk oldugundan olsa gerek çok bekledım oldu baglantı kurması uzun surdu ama sonra kolaylastı her açtıgım da 10 sanı ye gıbı bazen kısa surede bula bılıyo teşekkurler yalnız senın dedıgın bu ıgo tr harıtası nasıl bende tomtom 5 ın tr harıtasını kullaıyom en kucuk köyü bıle gösterıyo bunun için bılgılendırırsen sevınırım şımdıdıen teşekkürler
iki gün önce soliter oynarken birden ekranın dokunmatik özelliği kayboldu. Kalem hiç bir işe yaramamaya başladı fakat tüm tuşlar çalışıyordu. Alete reset çekince yeşil/kırmızı çizgili bir ekran çıktı ve altta serial yazdı. Fakat hiçbir tuş çalışmadı. Her reset attığımda aynı ekranda takılıp kaldı. 3-4 resetten sonra alet açıldı. Bugün aynı sorun yine oldu ve alete hard reset çekmeme rağmen alet açılmıyor. Bahsettiğim ekranda takılıp kalıyor.
Lütfen yardım.
ROM'u yeniden mi kurmalıyım, nasıl yaparım ve çözüm olur mu?????
biraz teknik olacak ama örneğin alet kilitlendi ve açılmıyo? bi yerde takılıp kalıyo. active sync bağlantısı yapılabilimi ve yeni rom yuklenebilirmi yada nasıl yuklenebilir. sanırım karta bi klasör oluşturup falan yükleniyodu o her halukarda yapılabiliyormu ?
iki gün önce soliter oynarken birden ekranın dokunmatik özelliği kayboldu. Kalem hiç bir işe yaramamaya başladı fakat tüm tuşlar çalışıyordu. Alete reset çekince yeşil/kırmızı çizgili bir ekran çıktı ve altta serial yazdı. Fakat hiçbir tuş çalışmadı. Her reset attığımda aynı ekranda takılıp kaldı. 3-4 resetten sonra alet açıldı. Bugün aynı sorun yine oldu ve alete hard reset çekmeme rağmen alet açılmıyor. Bahsettiğim ekranda takılıp kalıyor.
Lütfen yardım.
kalemle nokta gibi gözüken yerler var oraya basmaya dene ekrana
Malesef hiç bir mudahaleye izin vermiyor. Normalde reset atınca siyah bir ekran çıkıyor ve ardından windows açılır ya. Bunda siyah ekran bile görünmüyor. Direk bahsettiğim renkli ekrana düşüyor ve altta serial yazıyor. Kalem çalışmıyor ve reset atınca yine aynı ekran çıkıyor. Üst üste 5-6 kez reset atarsan alet açılıyor. Ama bu normal bişi değil ve düzeltmek için ne yapabilirim ??????
quote:
Orjinalden alıntı: tuncayt
quote:
Orjinalden alıntı: y_silhouette
ACİL YARDIM....
Lütfen yardım.
kalemle nokta gibi gözüken yerler var oraya basmaya dene ekrana
Merhaba arkadaşlar, Bu başlığı baştan sona okudum.Forumdaki paylaşımlar çok güzel gerçekten.Öncelikle bu başlığı açan tuncayt arkadaşımıza ve görüşlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Şu an bir HTC TYTN II sahibi olmadığım için çok üzgünüm ama en kısa sürede alacağım inşallah. HTC TYTN II ile ilgili bugün bulduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim.Türkiye'de bildiğim kadarıyla daha satışa sunulmadı,bu sitede ön sipariş verilebildiği yazıyor KDV dahil 1350 YTL.Açıkçası siteyi bugün farkettim.Belki bilen arkadaşlar vardır.Sitede KVK çözüm ortağı yazıyor ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum.
Benim bildiğim kadarıyla o program gprs ile bağlı iken bulunduğunuz konumu internette download ediyor. ( belli bir süre tekrar download etmeye gerek olmuyor ) Böylece daha sonra GPS programını açtığınızda daha kısa sürede uyduları buluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: loko34
Cİhazdaki QuickGPS programı nasıl kullanılır ve ne işe yarar hala anlamış değilim..?Bunun kullanımını tarif edebilir misiniz..?
Benim bildiğim kadarıyla o program gprs ile bağlı iken bulunduğunuz konumu internette download ediyor. ( belli bir süre tekrar download etmeye gerek olmuyor ) Böylece daha sonra GPS programını açtığınızda daha kısa sürede uyduları buluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: loko34
Cİhazdaki QuickGPS programı nasıl kullanılır ve ne işe yarar hala anlamış değilim..?Bunun kullanımını tarif edebilir misiniz..?
Öncelikle ilgin ve cevabın için teşekkürler... Peki Ben I-GO yüklemeyi düşünüyorum bu bahsettiğin işlem programla bire bir uyumlu şekilde çalışır mı.?
istek üzerine izniniz olmadan İNTERNET BaGLANTISNI kesen NODATA adlı programı upload ettim arkadaşlar.. biliyorsunuz hava durumu üzerine geldigimizde wireless açık değilse otomatik turkcell internete baglanıyordu dolayısıyla fatura kabarıyordu...
%100 çözüm %100 sorunsuz çalışan program yükledikten sonra internet ve wap ı DİSABLE yapmanız yeterli...
dilediginiz zaman tekrar aynı şekilde oradan açabilirsiniz...
Selam arkadaşlar; 4 aydır sizin formunuzu takip etmekteyim. Bende bir '' TYTN II '' meraklısı olarak, kabul ederseniz bende bu forumda sizlerle beraber olmak isterim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.ANKARA ESEN
SELAM ARKADAŞLAR; Bu formda düşüncelerini,fikirlerini ve değerli zamanlarını arkadaşlarıyla paylaşan ve paylaşmakta olan herkese sonsuz teşekkürler. ANKARA ESEN
s.a 6gb ile çok guzel çalışıyor.usb ile şarj olurken çok yavaş şarj oluyor. ve hatta çoğunlukla batarya charge olurken bitiyor.yani çok yavaş şarj oluyor usb ile .bunu nasıl duzeltebilirim.
Merhaba belki almak isteyen olur diye bir adres vereyim (Siteyi tanımıyorum hiç alış veriş yapmadım ama daha önce Blackberry alan birisini tanıyorum) 1350 ytl kdv dahil stoklarina girecekmiş : http://www.acilblackberry.com/tytn2.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 4 Aralık 2007; 3:43:33 >
Hani HTC home pluginler hakkında saat ve tab şekillendirmesiyle ilgili sorular..Touch olayını beceremedim ve vazgeçtim..Wisbarı çok iyi bilmeme rağmen daha basit bir ekran yapacağım ancak bir kaç noktada takılmıştım...Özelden sormuş olduğum sorunun cevabını buradan da verebiliriz belki diğer arkadaşlarında işine yarar...
Ben de IGO programı kullanıyorum. Bir problem yok.
quote:
Orjinalden alıntı: emorusi
selamlar arkadaşlar bende htc touch vardı ruscaydı forumda arkadaşların yardımıyla cıd unlock acmış ve tavsiye edilen romu ingilizce olarak kurmuştum.aleti sattım htc tytn2 aldım buda rusca.sızlerden ricam bu alet icin cıd ve rom adreslerı ica edecegim.bilen arkadaşlar bir el atsın.sagolun
Sevgili Tuncay kardeşim özelden bir soru sormuştum bakma imkanın oldu mu.?
Hani HTC home pluginler hakkında saat ve tab şekillendirmesiyle ilgili sorular..Touch olayını beceremedim ve vazgeçtim..Wisbarı çok iyi bilmeme rağmen daha basit bir ekran yapacağım ancak bir kaç noktada takılmıştım...Özelden sormuş olduğum sorunun cevabını buradan da verebiliriz belki diğer arkadaşlarında işine yarar...
Plug-in ve Saatler hakkında bir konuda yardımını istemiştim..
İngilizcem olmadığından dolayı işlem sırasını ve nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum...1 aydır HTC TyTn II kullanıyorum ve forumdakilerde bun cihaz ile bu çalışmaları yapıyorlar benim cihazda neden olmuyor anlamış değilim..
Şu CAB dosyasını yükledim ancak Today sekmesindeki HTC Plus sekmesi kayboldu ve bir dahada geri gelmedi..Amacım şu ekrandaki saati yapmaktı..Saat fontlarını değiştirebiliyoruz diye anladım..
selamlar..usb ile şarj olurken çok yavaş şarj oluyor. ve hatta çoğunlukla batarya charge olurken bitiyor.yani çok yavaş şarj oluyor usb ile .bunu nasıl duzeltebilirim.
Uzun uğraşlarım sonucunda ingiltere ye çıkacak bi tanıdık bulmuştum 2 ay sonra dönecek ama geçtiğimiz sayfalarda şu adresi http://www.acilblackberry.com/tytn2.html bi arkadaşımız verdi ve bende hemen girişimde bulundum aradım adamları.Ürün ocak başı ellerinde olacakmış 100 tane kadar getiriyorlarmış ilk partide eğer talep olursa 2. partileri ilk partinin geliminden 3-4 ay sonra olacakmış.Kutu içeriğinde cd ler yazmıyor dedim ama onlar gelir dedi (bence kendisi bu konuyu tam bilmiyor benle konuşan kişi : ) ) İstanbul içi ödeme havale veya kapıda fakat istanbul dışı ödeme sadece havale oluyormuş aynı bizim 2. el piyasası gibi önce para sonra mal :) Ben nasıl güveneceğim size dedim adam direk biz sonuçta kvk ortağıyız 600 kadarda firmayla çalışıoz dedi bende iyi bakalım dedim napayım el mahkum.Ben ön siparişimi verdim ürün ellerine geçince hemen bana geri döneceklerini sölediler.Eğer sizlerde garantili vergisi ödenmiş bu ürünü istiyorsanız başka biryer yok heralde.Bu site ile ilgili sizlerinde bi konuşması olursa paylaşırsanız sevinirim hepinize kolay gelsin iyi paylaşımlar...
Daha önce yazıldıysa ve kaçırdıysam özür dilerim. eBay'de bolca satılan HTC Tytn II ve AT&T Tilt arasındaki farklılıkları vurgulamak istedim. Bu sayede cihazı satın almak isteyen kullanıcılar daha net karar alabilirler. Zira iki cihaz arasında 200-220 USD gibi bir fark var.
HTC Tytn II'de olup, AT&T Tilt'de olmayan özellikler : Ön tarafta kamera yok, kartvizit okuyucu yok, TouchFLO yok, HTC Task Manager 2.0 değil, 1.5..
Bununla birlikte kamera haricindeki diğer farklılıklar yazılım yüklemesi ile çözülebiliyor.
Aradaki farka değer mi değmez mi siz karar verin.
Bu arada AT&T'nin cihazlarının SIM Unlocked olmasına dikkat edilmesi gerekiyor.
SELAM çAVUŞ arkadaşımız bir firmadan tytn ıı ön siparişle geleceğini söyledi ve güvenli olup olmadığını sordu. Bence madem KVK ile iş yapıyorlar KVK sormak lazım. Birde o firmadaki tytn ıı ler türkçe değil. Şimdiden herkese selam. ANKARA ESEN
Birşey sormak istiyorum. Özellikle yurtdışından alışveriş yapanlara.
HTC TyTN II de kullanılabilecek bir kulaklık almak istiyorum, HTC TyTN II E100 Wired Remote Control diye. Sadece mobileplanet ve expansys sitesinde bulabildim. Buralardan daha önce alışveriş yapan oldu mu, güvenilir mi ve Türkiye'ye gönderebiliyorlar mı????
Geçenlerde gazetede okudum Turkcell TYtn'yi yakın zamanda Türkiyede satışa sunacakmış.HTC ile Turkcell ve Casper anlaşmış.Bende burada çıkmasını beklemeyi tercih ediyoruım.
EVET ARkadaşlar eger ürün ülkemize gelecekse risk almayın derim... ben bu telefonu yurtdısından aldırırken ülkemize 1 sene sonra gelecek diye düşünerek aldım.. fiyatıda n 95 ile karşılaştırıldıgında gayet makul...
Silhouette, Ben yurt dışında çok şık bir stero bluetooth kulaklık buldum. Bizim makinaların en büyük eksikliği olan FM radyo da içinde. itechdynamic adlı sitede, stero headset bölümünde clip radio olarak geçiyor, fiatı yaklaşık 80 dolar civarı. 20 gündür kullanıyorum aşırı memnunum.
quote:
HTC TyTN II de kullanılabilecek bir kulaklık almak istiyorum, HTC TyTN II E100 Wired Remote Control diye. Sadece mobileplanet ve expansys sitesinde bulabildim. Buralardan daha önce alışveriş yapan oldu mu, güvenilir mi ve Türkiye'ye gönderebiliyorlar mı????
Silhouette, Ben yurt dışında çok şık bir stero bluetooth kulaklık buldum. Bizim makinaların en büyük eksikliği olan FM radyo da içinde. itechdynamic adlı sitede, stero headset bölümünde clip radio olarak geçiyor, fiatı yaklaşık 80 dolar civarı. 20 gündür kullanıyorum aşırı memnunum.
quote:
Bilgi için teşekkürler. Sitede inceledim güzel birşey, fakat ben İstanbul'dayım. Nasıl ve nerden alabilirim. Sitede verilen adreslere baktım pek İstanbul'a gönderen yok gibi zaten çoğu ingilizce bile değil :(
Selam cetvel 7 aralık tarihindeki forumunda tytn ıı ülkemize geleceğini söylüyorsun. Hangi gazetede gördün ve gelecek zam ile ilgili bilgi verirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler. ANKRA ESEN
bugün hem casper hemde kvk yı aradım. her iki yetkili de ürünün geleceği tarihle ilgili bir gün veremeyecklerini söyledi. konuştuğum kişiler müşteri temsilcisi. bu firmalarda çalışan arkadaşı olanlar varsa daha detaylı biligi alabilirler sanırım. bize de ulaştırırlarsa sevinirim.
Cep telefonlarının yerini almaya başlayan akıllı telefonlara olan talep hızla artıyor. Bilgisayar ve telefon özelliklerini bir arada bulunduran akıllı telefonlar, kablosuz internet, GPS, müzik çalma, video izlemeyi olanaklı kılıyor.
Türkiye’de, şu anda cep telefonu pazarındaki akıllı cihazların payı yüzde 2’lerdeyken, bunun yakın gelecekte ikiye, üçe katlanması bekleniyor.
120 BİN TELEFON SATARIZ: Akıllı telefon üretimi yapan Tayvanlı HTC Avrupa, Ortadoğu ve CIS Genel Müdürü Kevin Chen, Türkiye pazarında iki yıldır faaliyet gösterdiklerini belirterek, bugüne kadar 30 bin akıllı telefon sattıklarını, gelecek yıl ise bu rakamı 120 bine çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. Cep telefonu kullananların her geçen gün daha fazla akıllı cihazlara yöneldiğini aktaran Chen, Türk kullanıcıların akıllı telefonlara ilgisi nedeniyle 2008 yılında yüzde 100’ün üzerinde büyüme beklediklerini kaydetti. Türkiye pazarı konusunda iyimser olduğunu dile getiren Chen, Türk kullanıcıların akıllı cihazlara düşkün olduğunu, genç neslin bu cihazlarla arkadaşlarına sürpriz yapmayı sevdiğini kaydetti.
YENİ MODELLERİ PAZARA SUNACAK: Şu anda Türkiye’de Casper tarafından dağıtılan HTC cihazları, perakendecilerde de bulunabilir hale gelecek. HTC yetkilileri bununla ilgili perakendecilerle görüşmelerini sürdürüyor. HTC, yeni modelleri ve güçlenen kanal ağı ile Türkiye’ye yatırımlarını artırıyor. Yeni modellerini Türkiye pazarına sunmaya hazırlanan HTC, ürün yelpazesini genişletiyor.
MOBİL YAŞAM: Kevin Chen, Türkiye’nin teknolojideki gelişme ve yenilikleri çok yakından takip eden, en yeni teknolojilere sahip olmayı arzulayan genç nüfusuyla büyük bir potansiyele sahip olduğunu kaydederek, "Mobil cihazlar ülkenizde ilgi çeken ürünlerin başında geliyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tüketiciler artık cep telefonları ile çok daha fazla şey yapabilmek istiyorlar. Yeni cihazlarımız kullanıcılara gerçek mobil yaşam tarzının esneklik ve özgürlüğünü sunacak" diye konuştu.
İkisi bir arada
HTC, yedi yeni modelini Türkiye’de satışa sunuyor. HTC P3300, S710, P3400, Touch Black/Artic Silver, Advantage, Touch Dual ve TyTN II, hem PDA, hem de akıllı telefon özelliklerine sahip. Bu modeller, ofis uygulamaları, farklı bağlantı seçenekleri, MSN, müzik ve kamera gibi özelliklerinin yanı sıra ergonomik tasarıma da sahipler. HTC P3300 ve TyTN II modellerinde, dahili GPS özelliği var. S710 ve HTC Touch Black/Arctic Silver modelleri kasım ayında piyasaya sunuldu. TYTN II, Touch Dual ve Advantage, aralık ayında Türkiye’deki büyük operatörler ve perakende mağazaları kanalıyla pazara sunulacak.
Arkadaşlar TYTN II ile ilgili verdiğiniz bllgi için teşekkürler.Ükemizde en kısa zamanda görmek dileğiyle. Umarım herkesin bir TYTN II olur. ANKARA ESEN
Ben 2 hafta kadar önce HTC TyTN II almıştım, fakat bir arıza çıktığı için değiştirdiler. İlk aldığım turkcell ayarlarını otomatik olarak algılamıştı. Şimdiki ise otomatik olarak algılamıyor ve manuel olarak ayarları girdiğimde network kayıtlı değil diyor ve internete bağlanamıyorum. Fakat aramalar ile ilgili hiç bir sorunu yok, her hat çalışıyor. Ne yapabilirim. Network kaydını nasıl yapabilirim????
Birde ben yardım isteyeyim vito audio notes kurdum full gayet güzel çalışıyor. Ama benim sesimi gümbür gümbür kaydetmesine ragmen karşı tarafın sesini çok kısık kaydediyor. Ben herhangi bir ayar bulamadım bununla ilgili bilgisi olan çözümü bilen varmıdır. acaba.
Bende HTC TyTN II telefon sahibiyim. Cihazı İngiltere'den getirtim. Gerçekten çok güzel bir cihaz .
Şu ana kadar çıkardığı tek sorun saatin arada sırada geri kalması. Tasarruf modundan sonra güç düğmesine basarak cihazın kilidini açtığınızda saat önce eski değeri gösteriyor, sonra hemen gerçek saate geçiyor. ancak bunu arada sırada yapmıyor ve saat 2-3 saat geri kalıyor. Ancak internete bağlandığında saat güncelleniyor. Nedeni bilen var ise yazarsa sevinirim.
Bir de cihaza HTC Home Customizer programını kurdum, gerçekten çok güzel bir program HTC home ekranındaki tüm ayarları ve temayı değiştirebiliyorsunuz. Değiştirirken internet üzerinden önizlemede yapıp ona göre değiştirebiliyorsunuz. Program arka plan, saat, ikonlar ve hava durumu dahil tüm menülerin görünümünü değiştirebiliyor.
Üreticinin sitesinde desteklenen modellerde TyTN II yazmıyor, ama sorunsuz çalışıyor
Kesinlikle tavsiye derim. Link vermek yasak değilse linki buraya yazabilirim
en sonunda kavuşabildim telefonuma.. gümrükten çok sorun çıkardılar.. adamlarla konuştuğumda 600ytl ye anlaşmıştık, bütün evraklar tamamlanıp herşey hazır olduğunda bana; -750 ytl'ye olur ancak dediler.. -e madem nie en başta öyle demediniz dedim -yok işte telefonun gerçek fiyatını bilmioduk ozmn, şöyle de böyle de bi ton şey annattılar yok vergilerden düşemiyoruz bizimle alakası yok falan filan -ii hade tmm dedim öle olsun madem.. -ok diyosanız başlatıyoruz işlemleri dediler -bende ok dedim
ve işlemler başladı ertesi gün bu sefer başka biri aradı bu sefer de; -beyfendi 860ytl göndermeniz gerekiyor dediler benim tepem attı, siz dalga mı geçiyosunuz benimle dedim, anlaşıldı sizin derdiniz adam yolmaya çalışıyosunuz belli sora babam avukat olarak olaya el attı ve 675ytl'ye anlaştık ve telefonu aldım bugün..
bütün bunları yapan şirketin adı da ANI GÜmrük Müşavirliği yani adamlar resmen beni öğrenci buldukları için, nasılsa bilmez bu çocuk diye yolabildikleri kadar yolmaya çalıştılar.. öğrenciyi dolandırmaya çalışacak kadar adiler.. beni size tavsiyem eğer olur da, telefon yüzünden gümrükle işiniz olur, aklınızda bulunsum bu annattıklarım..
Bende HTC TyTN II telefon sahibiyim. Cihazı İngiltere'den getirtim. Gerçekten çok güzel bir cihaz .
Şu ana kadar çıkardığı tek sorun saatin arada sırada geri kalması. Tasarruf modundan sonra güç düğmesine basarak cihazın kilidini açtığınızda saat önce eski değeri gösteriyor, sonra hemen gerçek saate geçiyor. ancak bunu arada sırada yapmıyor ve saat 2-3 saat geri kalıyor. Ancak internete bağlandığında saat güncelleniyor. Nedeni bilen var ise yazarsa sevinirim.
Bir de cihaza HTC Home Customizer programını kurdum, gerçekten çok güzel bir program HTC home ekranındaki tüm ayarları ve temayı değiştirebiliyorsunuz. Değiştirirken internet üzerinden önizlemede yapıp ona göre değiştirebiliyorsunuz. Program arka plan, saat, ikonlar ve hava durumu dahil tüm menülerin görünümünü değiştirebiliyor.
Üreticinin sitesinde desteklenen modellerde TyTN II yazmıyor, ama sorunsuz çalışıyor
Kesinlikle tavsiye derim. Link vermek yasak değilse linki buraya yazabilirim
ürün bekleme modunda oldugunda sizinde bahsettiginiz gibi tasarruf moduna alıyor buda saatin çalışmasını vs. ekran kapalı oldugundan göstermioyr fakat ekran geldiginide saat o anki duruma geri geliyor, hiç takılmıyor...
Bunun dısında sizlere tavsiyem Telfonu bi süre kullanmayı ögrendikten sonra telefona hard reset atmanız- bende reset attıktan sonra cihaz daha verimli çalışmaya başladı- örnegin ekran ısıgı sönmüyordu hiç o sönmeye başladı : )
en sonunda kavuşabildim telefonuma.. gümrükten çok sorun çıkardılar.. adamlarla konuştuğumda 600ytl ye anlaşmıştık, bütün evraklar tamamlanıp herşey hazır olduğunda bana; -750 ytl'ye olur ancak dediler.. -e madem nie en başta öyle demediniz dedim -yok işte telefonun gerçek fiyatını bilmioduk ozmn, şöyle de böyle de bi ton şey annattılar yok vergilerden düşemiyoruz bizimle alakası yok falan filan -ii hade tmm dedim öle olsun madem.. -ok diyosanız başlatıyoruz işlemleri dediler -bende ok dedim
ve işlemler başladı ertesi gün bu sefer başka biri aradı bu sefer de; -beyfendi 860ytl göndermeniz gerekiyor dediler benim tepem attı, siz dalga mı geçiyosunuz benimle dedim, anlaşıldı sizin derdiniz adam yolmaya çalışıyosunuz belli sora babam avukat olarak olaya el attı ve 675ytl'ye anlaştık ve telefonu aldım bugün..
bütün bunları yapan şirketin adı da ANI GÜmrük Müşavirliği yani adamlar resmen beni öğrenci buldukları için, nasılsa bilmez bu çocuk diye yolabildikleri kadar yolmaya çalıştılar.. öğrenciyi dolandırmaya çalışacak kadar adiler.. beni size tavsiyem eğer olur da, telefon yüzünden gümrükle işiniz olur, aklınızda bulunsum bu annattıklarım..
herneyse artık bende katıldım tytn ailesine :)
armıza hoşgeldin, iyi dereceede çile çektirmişler, bilgileri bütün detaylarıyla paylaştıgın için ayrıca teşekkür ediyorum...
ben yaklaşık 1 hafta önce ttytn II aldım dubaiden.fakat cd'de tomtom falan yok ayrıca radyosunuda bulamadım. tuncayt kardeşim bi yardımcı olursan sevinirim.gps navigasyon çok ihtiyacım olan bi uygulama.
ben yaklaşık 1 hafta önce ttytn II aldım dubaiden.fakat cd'de tomtom falan yok ayrıca radyosunuda bulamadım. tuncayt kardeşim bi yardımcı olursan sevinirim.gps navigasyon çok ihtiyacım olan bi uygulama.
forumda ki gps bölümünde IGO gps programını indirip kurucaksın, başka hiç bir şeyi yok.. benim telefonumda da yoktu geldiğinde inidirip kurdum şuan çalışıyor..
6gb lık micro sd almak istiyorum da cihazla herangi bi uyumsuzluk söz konusu olmaz dimi? bir yerlerde uyumlu olup olmadığını araştırın gibi birşeyler okumuştum da? bi bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında