Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC TYTN II İNCeLeME-SORULAR CEVAPLANICAK..GPS FOTO özelligi EKLENDİ!prog ve oyun paylaşımı..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: fbliyiz
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC TYTN II İNCeLeME-SORULAR CEVAPLANICAK..GPS FOTO özelligi EKLENDİ!prog ve oyun paylaşımı.. Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
03ender

30 Kasım 2007; 18:02:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: digiman22003

Bunun gps alıcısı gayet kaliteli ben IGO programı kullanıyorum. Onunla ilgili istersen yardımcı olabilirim.
Ama genelde ayarlar bölümünde gps ile ilgili kısımda otomatik olarak gps alıcıyı arattığınızda buluyor programlar.

Benimkinde com4 teydi sanırım ve hız 57600
saolasın arkadasım fakat ayarlar kısmından ben bununn hardver port seç yerınden com 7 diye seçiyom mesela ok deyıp kapıyom gerı açtıgım da ayarlanmamış gıbı görunuyo aletmı bozuk bende mı bısey var

sno

1 Aralık 2007; 20:50:07 

ebayden aldığım telefon en son gümrüğe takılmıştı.. şimdi ordan devam ediyorum.. gümrükten hiç bir şekilde vergi ödemeden çıkarmak mümkün değil.. bir tane müşavirlik şirketiyle anlaştım, onlar alıcaklar telefonumu ama bu da bana 600ytl'ye mal oldu.. 960ytl + 600ytl = 1550ytl ye mal oldu toplamda, tabi arada angaryaya giden paraları saymıyorum.. olayın neden bu hali aldığını anlatıyim.. ilerde internetten sipariş vericekler olanlar bunları dikkate alarak siparişlerini versinler..
telefon bana 60$'a ve hediye olarak gönderilmişti, ama öğrendim ki artık posta yoluyla gönderilen telefonlar hediye avantajından yararlanamamaktadır.. eskiden hediye olarak gönderildimi vergi kesilmeden geçiyordu.. ancak bu iş o kdr çok artmışki, yurtiçinde telefon satıcalarına haksız rekabetten dolayı ve gümrüğe çok fazla yığılma olduğundan dolayı, işleri aksatmasından dolayı, bu işi kaldırmışlar.. artık telefon nasıl gönderilirse gönderilsin vergisi alınıyormuş.. yok eğer başkasıyla birlikte getirtiyorsanız, ondan da %10'luk bi vergi alınıp, bırakılıyormuşş..
bu şekilde hediye olarak sokulamadığından telefon, ithalat yapıcam diyerek alabiliyorsunuz sadece, bunun içinde ithalat izin belgesi, yok efendim bilmemne izin belgesi, maliye ye şu kdr para yatırmak, noterden şu şu belgeleri onaylatmak falan filan bir dünya kağıt işi yapmanız gerekiyor.. ama bunların hepsini yapan müşavirlik şirketleri var.. ama işte onlarda 600 liradan aşşağı almıyorlar..
size tavsiyem kesinlikle hediye olarak göndertmeyin, gümrükten geçmesi imkansız.. başka bir yöntem bulabilirseniz sipariş edin.. bi arkadaş "tamir" yazdırmış, o şekilde gelmiş.. bende tamir yazın demiştim gönderen adamlara ama gerizekalılar hediye olarak göndermişler..
herneyse olay böyle.. çok fena patladı bana.. gümrükle ilgili kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz bana, gümrük konusunda bayaa uzmanlaştım, 3 gündür o gümrükçü senin, bu müşavir benim konuşmadığım insan kalmadı..

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE
Radio: 1.58.16.27
imtr

2 Aralık 2007; 10:20:17 

selamlar ;

Yaklaşık bir sene i-mate jasjam kullandıktan sonra TYTN II ye geçen biri olarak cihazda şu problemi farkettim. Jasjam'da Setting-Personal-Buttons-Backlight bölümünde "Enable keyboard backlight auto sensor" maddesi check'li olup olmamasına göre klavye ışığı devamlı yanık halde veya belli bir süre sonra kendinden kapanma durumuna geçiyordu. Ben klavyeyi kullanırken ışığın sürekli yanması için bu kutucuğu işaretlememiştim. Hakbuki TyTN II'de bu seçenek olmasına karşın klavye ışığı sürekli yanık kalmıyor, bir süre sonra kendinden kapanıyor. Acaba diğer TyTn II kullanıcılarında da bu problem var mı ? Kontrol edebilirmisiniz.

Teşekkürler

03ender

2 Aralık 2007; 13:33:58 

arkadasım saolasın hallettım senın dedıgın gıbı baund ayarlarıyla oynadım ama ılk oldugundan olsa gerek çok bekledım oldu baglantı kurması uzun surdu ama sonra kolaylastı her açtıgım da 10 sanı ye gıbı bazen kısa surede bula bılıyo teşekkurler yalnız senın dedıgın bu ıgo tr harıtası nasıl bende tomtom 5 ın tr harıtasını kullaıyom en kucuk köyü bıle gösterıyo bunun için bılgılendırırsen sevınırım şımdıdıen teşekkürler

y_silhouette

2 Aralık 2007; 17:26:51 

ACİL YARDIM....

iki gün önce soliter oynarken birden ekranın dokunmatik özelliği kayboldu. Kalem hiç bir işe yaramamaya başladı fakat tüm tuşlar çalışıyordu. Alete reset çekince yeşil/kırmızı çizgili bir ekran çıktı ve altta serial yazdı. Fakat hiçbir tuş çalışmadı. Her reset attığımda aynı ekranda takılıp kaldı. 3-4 resetten sonra alet açıldı. Bugün aynı sorun yine oldu ve alete hard reset çekmeme rağmen alet açılmıyor. Bahsettiğim ekranda takılıp kalıyor.

Lütfen yardım.

ROM'u yeniden mi kurmalıyım, nasıl yaparım ve çözüm olur mu?????

Pocket Pc:
HTC TyTN II

ROM: 1.81.707.0
Radio: 1.27.12.11

Mobile
Nokia 5310 Xpress Music
AldaR

2 Aralık 2007; 19:17:06 

biraz teknik olacak ama örneğin alet kilitlendi ve açılmıyo? bi yerde takılıp kalıyo. active sync bağlantısı yapılabilimi ve yeni rom yuklenebilirmi yada nasıl yuklenebilir. sanırım karta bi klasör oluşturup falan yükleniyodu o her halukarda yapılabiliyormu ?

HTC TyTN II
ROM: L26_KaiserDiamond_V11
Radio: değişiyoo.
tuncayt

2 Aralık 2007; 21:04:20 

quote:

Orjinalden alıntı: y_silhouette

ACİL YARDIM....

iki gün önce soliter oynarken birden ekranın dokunmatik özelliği kayboldu. Kalem hiç bir işe yaramamaya başladı fakat tüm tuşlar çalışıyordu. Alete reset çekince yeşil/kırmızı çizgili bir ekran çıktı ve altta serial yazdı. Fakat hiçbir tuş çalışmadı. Her reset attığımda aynı ekranda takılıp kaldı. 3-4 resetten sonra alet açıldı. Bugün aynı sorun yine oldu ve alete hard reset çekmeme rağmen alet açılmıyor. Bahsettiğim ekranda takılıp kalıyor.

Lütfen yardım.

kalemle nokta gibi gözüken yerler var oraya basmaya dene ekrana

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
y_silhouette

2 Aralık 2007; 22:35:15 

Malesef hiç bir mudahaleye izin vermiyor. Normalde reset atınca siyah bir ekran çıkıyor ve ardından windows açılır ya. Bunda siyah ekran bile görünmüyor. Direk bahsettiğim renkli ekrana düşüyor ve altta serial yazıyor. Kalem çalışmıyor ve reset atınca yine aynı ekran çıkıyor. Üst üste 5-6 kez reset atarsan alet açılıyor. Ama bu normal bişi değil ve düzeltmek için ne yapabilirim ??????

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

quote:

Orjinalden alıntı: y_silhouette

ACİL YARDIM....

Lütfen yardım.

kalemle nokta gibi gözüken yerler var oraya basmaya dene ekrana

Pocket Pc:
HTC TyTN II

Mobile
Nokia 5310 Xpress Music
y_silhouette

3 Aralık 2007; 0:02:17 

Bi yerde HTC TyTN II'nin ROM'unu buldum.
Acaba nasıl yüklerim.

http://ra****hare.com/files/73863283/Alex_s_UltraClean_ROM_1.56.405.5_11-28-07.rar]TyTN II ROM

Pocket Pc:
HTC TyTN II

Mobile
Nokia 5310 Xpress Music
tuncayt

3 Aralık 2007; 2:50:45 

yada ingilizcen var sa burayı incele..

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
Savage_Rose

3 Aralık 2007; 5:30:56 

Merhaba arkadaşlar,
Bu başlığı baştan sona okudum.Forumdaki paylaşımlar çok güzel gerçekten.Öncelikle bu başlığı açan tuncayt arkadaşımıza ve görüşlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.
Şu an bir HTC TYTN II sahibi olmadığım için çok üzgünüm ama en kısa sürede alacağım inşallah.
HTC TYTN II ile ilgili bugün bulduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim.Türkiye'de bildiğim kadarıyla daha satışa sunulmadı,bu sitede ön sipariş verilebildiği yazıyor KDV dahil 1350 YTL.Açıkçası siteyi bugün farkettim.Belki bilen arkadaşlar vardır.Sitede KVK çözüm ortağı yazıyor ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum.

loko34

3 Aralık 2007; 10:32:02 

Cİhazdaki QuickGPS programı nasıl kullanılır ve ne işe yarar hala anlamış değilim..?Bunun kullanımını tarif edebilir misiniz..?

Nokia N95 8 Gb. - TyTn II Pro Wm.6.1
y_silhouette

3 Aralık 2007; 13:26:31 

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

yada ingilizcen var sa burayı incele..

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378

Teşekkürler.
Bi bakiyim.

Pocket Pc:
HTC TyTN II

Mobile
Nokia 5310 Xpress Music
digiman22003

3 Aralık 2007; 17:01:23 

Benim bildiğim kadarıyla o program gprs ile bağlı iken bulunduğunuz konumu internette download ediyor. ( belli bir süre tekrar download etmeye gerek olmuyor ) Böylece daha sonra GPS programını açtığınızda daha kısa sürede uyduları buluyor.
quote:

Orjinalden alıntı: loko34

Cİhazdaki QuickGPS programı nasıl kullanılır ve ne işe yarar hala anlamış değilim..?Bunun kullanımını tarif edebilir misiniz..?