Nihayet geçtiğimiz cuma günü cihazımı kaydettirerek kartımı takıp çalıştırdım .Bu arada herkes 1 pasaportla gidip hallettim diyerek yanlış bilgi veriyor,2007 de giriş yapmış herhangi 1 yakınınız pasaport ile birlikte şahsen turkcell extrada olmalı arkadaşlar yoksa olmuyor!Cihaza 6gb micro yu da taktım gerçekten muhteşem 1 cihaz daha tam kurcalayamadım ama çok memnun kalacağım gibi.GPS İ kurarak işe başlıyacağım.Amerkadan 750 $ a geldi bilginiz olsun.Kutusundan kart çıkmadı.Unlock olanlardan olmalı getirtecek olan varsa .
arkadaslar 16 dolara dolara ebay'den Masaüstü şarjı, yedek usb kablosu ve süpriz pil bitimleri icin yedek pil aldim. yararli bi bilgi ve almak isteyen olursa diye adres http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=190168433025 ama dün pil bitimi sinirle aldigim icin salak bi iş yanlış bi ürün de almış olaabilirim bilmiom artik gelince görcem :)
böyle bi mesaj atmiştim bu aksesuarlar geldi arkadaslar..
13*11 cm ebadinda minimal bi kutuda geldi "ne lan bu böle minicik aaa" filan diyip şaşirdim. honkongdan 14 günde geldi. korktuum düz fiş ucu adaptörünü göndermicekleriydi ama göndermişler fişlerimize uyumlu yuvarlak dönüştürücü de var içinde. cok skindirik bi kutuydu ama böle pis karton kutuya rafyayla fiyon filan atmiş çekik gözlüler. neyse masaüstü adaptörü usb'den şarj ediyo. Sırtındaki deliğe de yedep 1300 mah li-ion pil yerleşiyo ikisi kardeş kardeş şarj oluyolar şu an. yedek pille prizden şarjeden seyahat şarjını arabama koymayi düşüniorum. walla kalite olarak bişee diemicem pil biraz böle tel maşa gibi geldi plastik gibi ama masaüstü şarjı süper bi olay ofis ya da ev kullanimi içün. genel intiba gayet güzel..oh dedim yani şarj bitcek korkusu kalmadi. stylus kaybedcem korkusu da kalmicak cünkü ayni yerden 3 adet yedek sipariş ettim 4-5 dolarami ne.. ekteki htc tytn II cihazimla cekilmiş "süper kaliteli!!" (3,2 mp!!!) resimde görüyonuz istien varsa alinabilir diye. sevgiler cümlenize..
bu arada "süper kalite" diyerek resim cekimi konusunda yaptigim ironiye de acilim getiriyim. hani bu cihazi almak istien kimseler eger ki dost meclislerinde ya da zihin meclislerinde "ooo harika da resimler ceker mis gibi 3.2 mp kamera" filan gibi kelamlar ediyorlarsa kanimca bilsinler ki resim kalitesi çok iyi değil. ben şahsen zaten fotooraf fotooraf makinesiynen cekilir prensibini benimsemiş bi kimse olarak zati cok bisey beklemiodum ama şöle cillop gibi resim cekio olsa da üzülmezdim hani :) bi de ben annamiom abi hani böle evliya celebi gibi gezen adamlar diilsek nedir bu gps meraki ? bi nevi oyncak gibi di mi..?
herkese selamlar 3 gündür dışarıdan fotoğraf malzemeleri verdiğim satıcıma sipariş vermeye çalışıyorum ama cvp vermiyor. Arkadaşlar bu modeli nerden alabileceğimi veya getiren birilerinin telefonunu falan verebilecek var mı?
herkese selamlar 3 gündür dışarıdan fotoğraf malzemeleri verdiğim satıcıma sipariş vermeye çalışıyorum ama cvp vermiyor. Arkadaşlar bu modeli nerden alabileceğimi veya getiren birilerinin telefonunu falan verebilecek var mı?
abi önceki sayfalarda bayaa bi bilgi var bu konuda.. ayrica Torq arkadasimiz da ingiltereye gidcekti belkim yapar bi güzellik ;)
ya pil ne kadar gidiyor arkadaşlar gerçi daha yeni aldım ama mesela bu gün çok kurcalamadım ama bir gün bile gitmedi şarjım psuh mail özellikli outlook exchange mailimi kullanıyorum ondan mı acaba?