Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AldaR

4 Kasım 2007; 11:58:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@caferdaskin

kardes bende cinceden ingilizceye cevirdim telefonu ama 16 17 derece sıcaklık ta ter attım devamlı.. :D www.xda-developers.com altta kaiser diye bi bolum var. upgradin de kilitli olan konuları takip edersen orada anlatılıyo. ben anlatmayı duşunuyordum ama olayın riskleri ve benim zayıf ingilizcemden kaynaklanabilecek sorunlara sebebiyet vermemek icin yapmıyorum..

@mehmet_75

flash tabanlı bankacılık sistemlerine giriliyormu tam bilmiyorum. ama flash player yukledim. flash tabanlı siteleri acıyor. muhtmemelen onu da acar (internet bankacılığı kullanmadığım icin deneyemiyorum..

bide tuncayt bisi soracam... ben bu ekran koruyucuyu yapıştırırkene olayı rezil ettim ve cıkardım ekran koruyucuyu. yenisini almak istiyorum. en kalitelisi hangisi nereden bulabilirim.. nelere dikkat etmem gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AldaR -- 4 Kasım 2007; 12:01:22 >

HTC TyTN II
ROM: L26_KaiserDiamond_V11
Radio: değişiyoo.
adilerten

4 Kasım 2007; 12:45:49 

bi arkadaslar opera browser'i ucretsiz indirilebilecek adres var mi ?

jenerasyon

4 Kasım 2007; 14:45:33 

merhabalar,

Şu an için İstanbul' daki PDA, telefon ve camera koruyucularının en kalitelisi Kadıköy' de Yazıcıoğlu İş hanında satılmaktadır. İş hanından giriş yapıyorsunuz ve direkt olarak aynı katta tam karşıya devam ediyorsunuz . Sol kısımdaki köşe mağazada ihtiyaçlarınıza yanıt alacaksınız. :)

( keşke bulabilseniz Japon '' TATU '' marka en iyisi )

Selçuk
tuncayt

4 Kasım 2007; 16:05:46 

opera- tytn II ile çalışabilir...

bence en iyi internet tarayıcısı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum...
tavsiye ederim...
boyut; 2,5 mb
programı telefonunuza atın ve file explorer aracılığı ile programı bulun - çalıştırın ve yükleyin..

hafıza kartına yüklemeniz daha mantıklı olur..
http://r-apidshare.com/files/67379966/Opera_v865_WM5.cab

saygılar..

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
tuncayt

4 Kasım 2007; 16:08:46 

quote:

Orjinalden alıntı: AldaR

@caferdaskin

kardes bende cinceden ingilizceye cevirdim telefonu ama 16 17 derece sıcaklık ta ter attım devamlı.. :D www.xda-developers.com altta kaiser diye bi bolum var. upgradin de kilitli olan konuları takip edersen orada anlatılıyo. ben anlatmayı duşunuyordum ama olayın riskleri ve benim zayıf ingilizcemden kaynaklanabilecek sorunlara sebebiyet vermemek icin yapmıyorum..

@mehmet_75

flash tabanlı bankacılık sistemlerine giriliyormu tam bilmiyorum. ama flash player yukledim. flash tabanlı siteleri acıyor. muhtmemelen onu da acar (internet bankacılığı kullanmadığım icin deneyemiyorum..

bide tuncayt bisi soracam... ben bu ekran koruyucuyu yapıştırırkene olayı rezil ettim ve cıkardım ekran koruyucuyu. yenisini almak istiyorum. en kalitelisi hangisi nereden bulabilirim.. nelere dikkat etmem gerekir..

flash tabanlı bankacılık sitelerine normal internet explorerla denediğimde girememiştim, bu akşam operayla deneyeceğim, ama bankacılık sitelerinin wap adresleri var ve çogu işlemi oradan da yapabiliyorsnuz ben bu şekilde yapıyorum..

ekran koruyucu aslında tekrar çıkariıp takabilirsin bence ilk olarak kutu içersinden kullanman gerekir, hafif baloncuklar oluşcak onlarda zamanla ve onları köşelere itelemenle yok oluyor...

saygılar...

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
AldaR

4 Kasım 2007; 18:41:24 

keşke sorun sadece kucuk baloncuklar olsa idi bi sure kullandıktan sonra telefonu ekran koruyucuyu takayım dedim. e parmak izim kalmasın diye pamukla sildim. daha sonra birkac pamuk lifi o yapışkana yapıştı onları cıkarayım derken başkaları başkaları 3-4 yerdekini cıkaramadım ve sonunda vaz caydım :D

ben ankaradayım ? ankaradan veya internet uzerinden alabileceğim bi adres varmı.. istanbuldakinin markası ne ?

HTC TyTN II
cause_of_death

4 Kasım 2007; 18:52:34 

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Sanırım daha önce sormamıştım, www.koaka.com gibi sitelerdeki java lı kart oyunlarını açabiliyor mu bu cihaz acaba ? yani netten kart oyunu vs oynayabiliyor muyuz ?

Cevap alsam ? :)

AldaR

4 Kasım 2007; 19:09:08 

http://urun.gittigidiyor.com/2-8-quot-boyutunda-6-adet-EKRAN-KORUYUCU-BEZI_W0QQidZZ6150813 bu ürün nasıldır sizce??

@cause of death

olmuyor... acılmadı ne opera da ne ie de

tuncayt bide bu stream konusuna eğilecektin??? :)

HTC TyTN II
cause_of_death

4 Kasım 2007; 19:23:22 

ah ah :(.
Denediğiniz için teşekkür ederim :)

adilerten

4 Kasım 2007; 19:58:26 

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

opera- tytn II ile çalışabilir...

bence en iyi internet tarayıcısı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum...
tavsiye ederim...
boyut; 2,5 mb
programı telefonunuza atın ve file explorer aracılığı ile programı bulun - çalıştırın ve yükleyin..

hafıza kartına yüklemeniz daha mantıklı olur..
http://r-apidshare.com/files/67379966/Opera_v865_WM5.cab

saygılar..

operanin siteden cektim ben ama 30 günnük deneme olarak verio
verdigin link 30 günlük trial mi yoksa crack mi abicim ?? (30 günlüü yüklemistim de silimmi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilerten -- 4 Kasım 2007; 20:05:53 >

adilerten

4 Kasım 2007; 20:03:19 

quote:

tuncayt bide bu stream konusuna eğilecektin??? :)

tv ve radio stream konusu di mi !
evet
younsun biliom ama müsait olunca haber beklioz sevgili tuncayt !

AldaR

4 Kasım 2007; 23:03:33 

evet o konuya muhakkak eğilinmeli.. bi de ayrıca sizin telefonlarınızın şarzları ne kadar gidiyor ??

edit : ha bi de aklıma geldi bu gprs de transfer miktarını gosteren bisiler yokmu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AldaR -- 4 Kasım 2007; 23:45:20 >

HTC TyTN II
ugur73

4 Kasım 2007; 23:49:12 

Selam arkadaslar,

sizin bu cihaz WM6 degilmi?

peki,WM5 programlarini sorunsuz kullanabiliyormusunuz WM6 da?Yoksa sadece WM6 proglamlarinimi kullanabiliyorsunuz?

Tesekkurler....

AldaR

4 Kasım 2007; 23:54:18 

sanırım programlar tam uyumlu.. ama yinede bilmiyorum en azından benim kullandığım 6 program icin oyle

HTC TyTN II
ugur73

4 Kasım 2007; 23:58:35