kardes bende cinceden ingilizceye cevirdim telefonu ama 16 17 derece sıcaklık ta ter attım devamlı.. :D www.xda-developers.com altta kaiser diye bi bolum var. upgradin de kilitli olan konuları takip edersen orada anlatılıyo. ben anlatmayı duşunuyordum ama olayın riskleri ve benim zayıf ingilizcemden kaynaklanabilecek sorunlara sebebiyet vermemek icin yapmıyorum..
@mehmet_75
flash tabanlı bankacılık sistemlerine giriliyormu tam bilmiyorum. ama flash player yukledim. flash tabanlı siteleri acıyor. muhtmemelen onu da acar (internet bankacılığı kullanmadığım icin deneyemiyorum..
bide tuncayt bisi soracam... ben bu ekran koruyucuyu yapıştırırkene olayı rezil ettim ve cıkardım ekran koruyucuyu. yenisini almak istiyorum. en kalitelisi hangisi nereden bulabilirim.. nelere dikkat etmem gerekir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AldaR -- 4 Kasım 2007; 12:01:22 >
Şu an için İstanbul' daki PDA, telefon ve camera koruyucularının en kalitelisi Kadıköy' de Yazıcıoğlu İş hanında satılmaktadır. İş hanından giriş yapıyorsunuz ve direkt olarak aynı katta tam karşıya devam ediyorsunuz . Sol kısımdaki köşe mağazada ihtiyaçlarınıza yanıt alacaksınız. :)
( keşke bulabilseniz Japon '' TATU '' marka en iyisi )
bence en iyi internet tarayıcısı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum... tavsiye ederim... boyut; 2,5 mb programı telefonunuza atın ve file explorer aracılığı ile programı bulun - çalıştırın ve yükleyin..
kardes bende cinceden ingilizceye cevirdim telefonu ama 16 17 derece sıcaklık ta ter attım devamlı.. :D www.xda-developers.com altta kaiser diye bi bolum var. upgradin de kilitli olan konuları takip edersen orada anlatılıyo. ben anlatmayı duşunuyordum ama olayın riskleri ve benim zayıf ingilizcemden kaynaklanabilecek sorunlara sebebiyet vermemek icin yapmıyorum..
@mehmet_75
flash tabanlı bankacılık sistemlerine giriliyormu tam bilmiyorum. ama flash player yukledim. flash tabanlı siteleri acıyor. muhtmemelen onu da acar (internet bankacılığı kullanmadığım icin deneyemiyorum..
bide tuncayt bisi soracam... ben bu ekran koruyucuyu yapıştırırkene olayı rezil ettim ve cıkardım ekran koruyucuyu. yenisini almak istiyorum. en kalitelisi hangisi nereden bulabilirim.. nelere dikkat etmem gerekir..
flash tabanlı bankacılık sitelerine normal internet explorerla denediğimde girememiştim, bu akşam operayla deneyeceğim, ama bankacılık sitelerinin wap adresleri var ve çogu işlemi oradan da yapabiliyorsnuz ben bu şekilde yapıyorum..
ekran koruyucu aslında tekrar çıkariıp takabilirsin bence ilk olarak kutu içersinden kullanman gerekir, hafif baloncuklar oluşcak onlarda zamanla ve onları köşelere itelemenle yok oluyor...
keşke sorun sadece kucuk baloncuklar olsa idi bi sure kullandıktan sonra telefonu ekran koruyucuyu takayım dedim. e parmak izim kalmasın diye pamukla sildim. daha sonra birkac pamuk lifi o yapışkana yapıştı onları cıkarayım derken başkaları başkaları 3-4 yerdekini cıkaramadım ve sonunda vaz caydım :D
ben ankaradayım ? ankaradan veya internet uzerinden alabileceğim bi adres varmı.. istanbuldakinin markası ne ?
bence en iyi internet tarayıcısı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum... tavsiye ederim... boyut; 2,5 mb programı telefonunuza atın ve file explorer aracılığı ile programı bulun - çalıştırın ve yükleyin..
operanin siteden cektim ben ama 30 günnük deneme olarak verio verdigin link 30 günlük trial mi yoksa crack mi abicim ?? (30 günlüü yüklemistim de silimmi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilerten -- 4 Kasım 2007; 20:05:53 >