selam arkadaşlar...özellikle HTC kaiser kullanıcısı olanlardan cevap bekliorum...HTC TyTN II mi? yoksa LG KS20 mi? daha iyidir sizce..eksileriyle artılarıyla kıyaslayabilirmisiniz....gerçi LG nin modeli henüz piyasada değil ama yinede yorum bekliyorum..ona göre ya LG yi bekleyeceğim yada amerikadan HTC getirticem... şimdiden teşekkurler herkese....
kıyasa bile gerek yok LG telefon zaten Wifi,GPS yok kıyaslanamaz bile TYTN II ile
melih dostum ben gsmarena.com.dan özelliklerine baktıgımda cihazın Wi-Fi ve GPRS oldugu yazıyor..Ben mi yanlış bakıyorum acaba??cihazın modeli LG KS 20 ..ben gsmarenada karşılaştırma yaptım özellikler hemen hemen aynı ..tekrar gözden geçirebilirseniz sevinirim..linkinide yazıyorum... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2024&idPhone1=2105
İyi Çalışmalar herkese ...cevaplarınızı bekliyorum
GPS yok gerekli mi bence çok gerekli en basiti bugun beşiktaştayım akbank bankamatigi arıyordum nerede bulabilirm derken telfonum aklıma geldi, bankatigi işaretledim ve yakınımda nerede hangi banka var gördüm gerçekten bu tarz şeylerde çok işe yarıyor yada nebilim ne kadar istanbulda yaşasakta adam bir sokak adresi verdi, nerde nasıl bilecez? telefona yazıon rahat rahat gidion :=)
2.si klavye- klavye benim İÇİN ÇOK ÖNEMLİ yada tuş olayı,, bunu araba kullanırken yada mesaj atarken beni daha ii anlıcaksın.. saygılar...
ARKADASLAR IGO;YU YÜKLEYEBİLECEGİMİZ BİR ADRES VERİRMİNİZ BEN FORUMDAKİ ADRESLERE BAKTIM AMA HEPSİ HATA VERİYOR YADA LİNKLER ÖLÜ BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİİNİRİM..
doğu banka arkadaşım gitti ve birkaç gün içinde geleceğini söylemişler 1400$ a bekleyip göreceğiz ama yurt dışında 580 euro ise tr de bayağı bi pahalı. Saygılar
GPS yok gerekli mi bence çok gerekli en basiti bugun beşiktaştayım akbank bankamatigi arıyordum nerede bulabilirm derken telfonum aklıma geldi, bankatigi işaretledim ve yakınımda nerede hangi banka var gördüm gerçekten bu tarz şeylerde çok işe yarıyor yada nebilim ne kadar istanbulda yaşasakta adam bir sokak adresi verdi, nerde nasıl bilecez? telefona yazıon rahat rahat gidion :=)
2.si klavye- klavye benim İÇİN ÇOK ÖNEMLİ yada tuş olayı,, bunu araba kullanırken yada mesaj atarken beni daha ii anlıcaksın.. saygılar...
+ayrıca bu alet tasarımından dolayı hem klavyeli+kalemlide kullanılabiliniyor . Çoğu PPC de olmayan bi özellikde Faks özelliği var bunda .
Ya gaza getirdiniz benide kuzenim Almanyada ve yarın frankfurta geçecek orada en uygun nerede ve kaça bulabilir cihazı bilen varsa fiaytını ve mağaza ismini verebilirse bende bir tytn II sahibi olabilirim.Hp 6815' kullanıyorum ve ona iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.Ne dersiniz.Ayrıca cihazı satın alanlar ne kadara satın aldıklarını yazarlarsa güzel olur.
Çin , Hong Kong ve Almanyadan baktırıyorum şuan 1 aya kadar alırım sanıyorum. Avrupa-Amerika fiyatı 700-800 US civarı gözüküyor çinde biryerde 350US e buldum, ama araştırmasını yaptırıyorum şuan ses çıkarsa burdan bilgi veririm herkese..
27 Ekim cumartesi doğubanka 1 tane gelmişti 1.400.-US e satıyordu taksitte yapıyorlar 10 taksitli fiyatı 2000.-YTL dedi en son. (kazık benim şuan kullandığım laptopumun 2 katı fiyatı )
İşin ilginci ben cmrts baktım , 28 ekim pazar kapalıydı , malum 29 ekim bayram dogubank kapalıydı 30 ekim salı o tarafta işim vardı adamla biraz pazarlık yapayım en son ne olur dedim bakmaya gittim satılmıştı.
Gözü dönmüş bir arkadaş hemen kapmış sanırım :)
Bu arada birtane daha buldum kagıthanede bir dükkan satıyor 1.400.-YTL istiyor. Onlada pazarlıga girişicem bakalım birşeyler yapacakmı..
"Manchild: Gözü dönmüş bir arkadaş hemen kapmış sanırım :) "
süper!
bu teknolojik cihaza acikma haali ve bilincli bilincsiz reklamlardan etkilenip göz acilma, göz dönme, gözü karartma gibi asamalar var di mi !!
bayiliom bööle mesaclar oluyo mesela "yaaa arkadaslar durum cok fena hemen almam lazim yaaaaa" die histerik :) bu kıvamdaki kişiler her nevii asasin faaliyette kullanilabilir gibime gelio. bana da olur bazen de 3 liralik ürüne 15 lira vermemeli :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilerten -- 31 Ekim 2007; 13:35:00 >
tuncay kardeş merrhaba aramıza kara kedimi girdi msj hic cevap alamadınmda ama senin canın sagolsun bende bu makineyi senin 1.sayfada yaptıgın incelemeden sonra almaya karar verdim ve dun itibariyle aldım yalnız benim cd tomtom cıkmadı acaba tomtom veya daha iyi olan en azından oyle diyorlar igo,yu indirebilecegimiz bir siteye yonlendirirmisin ben bir turlu ya bulamadım yada beceriksizim birde tekrar sorayım ingilizcem cok az su gerci idare ediyorum ama turkcelestirince telefonda yavaslama olurmu wm6 daha orjinal turkcesi cıkmadıgı icin oyle diyorlar ah bunlara bir yanıt versen
MadChild arkadaş kağıthanedeki dukkanı herhalde internetden buldun 1400 ytl o dukkn dogubankta ve maesef galiba onuda dun ben aldım bende internetten gormustum kagıthane 1400 ytl aradım yerimiz dogubankta dediler dun sabah erkenden gidip aldım ama be kayıtı kendim yapıcagımı soyledim ve 1300 ytl aldım telefona 100 ytl kayıt parasıymıs ne gerek var yani onuda kacırdın ama adam bana siparis verdik tekrar getiricem dedi 5 tane getirmis sonuncusunu dun ben aldım...