Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tuncayt

23 Ekim 2007; 19:09:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bişiler buldum gibi umarım işini görür, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336203 (ingilizce)

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
AldaR

23 Ekim 2007; 19:47:54 

hard reset falan atınca dil secemiyormuyuz. telefon hong kong dan gelecek ama cinceymiş bende alsammı almasammı karar veremedim sorun cıksın istemiyorum.

HTC TyTN II
ROM: L26_KaiserDiamond_V11
Radio: değişiyoo.
umutgultekin79

23 Ekim 2007; 19:53:05 

ARKADASLAR MERHABA BEN BİRSEY SORMAK İSTİYORUM KULLANAN ARKADASLAR CEVAPLARSA COK SEVİNİRİM BEN TELEFONU 10 GÜNE KADAR HOLLANDADA TEYZEME GETİRTMEYİ DÜSÜNÜYORUM HOLLANDADAN GELECEK OLAN CİHAZIN KLAVYESİNİN TÜRKCE AKTARIM VE KULLANIMINDA HERHANGİ BİR PROBLEM YASAMAM DEGİLMİ BU KONUDA COK ENDİSELİYİM AMA AVRUPADA SATILAN ÜLKELERDEKİ BÜTÜN TELEFON ÖZELLİKLERİ AYNIDIR DEGİLMİ BİLMİYORUM SORUYU SORABİLDİMMİ AMA FORUMDAKİ ARKADASLAR ANLAMISTIR KLAVYE KUULANIMINDA BİR SORUN YASARMIYI TELEFON HOLLADADAN GELİCEK SİMDİDEN TESEKKÜRLER...

tuncayt

23 Ekim 2007; 20:03:23 

sayın algar, telefon açılırken dil sormuyor bunun dısında telefonda dil tercihleri var o da sadece tarih leri Türkçe yapıyor..

sayın umutgültekin, bildigim kadarıyla cihaz HTC ismi altındaysa qwerty klavye olur yani şuan bizim kullandıgımız gibi, teyzene rica etsen alırken sorsa için daha rahat eder...

saygılar...

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
AldaR

23 Ekim 2007; 20:14:52 

@tuncayt

hocam acılırken diil de yanlış biliyosam duzelt bu hard reset denen olay telefonu formatlamak gibi bisi diilmi. o sırada telefonun yanında gelen wm 6.0 cd sini kullanmıyomuyus. işte onda ayrıca bi boyle ingilizce diye secenek varmıdır diyorum. zati turkce olmasını istemiyorum. sadece ingilizce olsun yeter.

senin verdiğin adresteki rom offical diil. acaba bunun offical rom larını bulabilecegimiz bi başka yer varmı ??

HTC TyTN II
ROM: L26_KaiserDiamond_V11
Radio: değişiyoo.
umutgultekin79

23 Ekim 2007; 21:44:56 

SAYIN TUNCAY ARKADASIM cihaz HTC ismi altındaysa qwerty klavye olur DEMİSSİN YANİ TELEFONU ALIRKEN NEYE DİKKAT ETSİNLER ÜZERİNDE BİR YAZIMI VAR YADA KUTUSUNDA YOKSA HTC Mİ DİYE SATICIYAMI SORSUNLAR BİRDE HTC HARİCİNDE BU CİHAZ HANGİ İSİMLER ALTINDA SATILIYOR YANİ SENİN VERDİGİN BİLGİLERİ BENDE TELEFONU ALICAKLARA VERİCEM ONA GÖRE NEYİ ALIP NEYİ ALMAMALARINA DİKKAT ETSİNLER YADA ALIRKEN qwerty klavye OLANINDANMI İSTESİNLER SATICIDAN BİR FİKİR VE AKIL VER BE TUNCAY KARDES İSİMİZDE KARISIKLIK OLMASIN AYRICA SANA İLGİNDEN DOLAYI TESEKKÜR EDRİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin79 -- 23 Ekim 2007; 22:42:50 >

tuncayt

23 Ekim 2007; 23:58:54 

quote:

Orjinalden alıntı: AldaR

@tuncayt

hocam acılırken diil de yanlış biliyosam duzelt bu hard reset denen olay telefonu formatlamak gibi bisi diilmi. o sırada telefonun yanında gelen wm 6.0 cd sini kullanmıyomuyus. işte onda ayrıca bi boyle ingilizce diye secenek varmıdır diyorum. zati turkce olmasını istemiyorum. sadece ingilizce olsun yeter.

senin verdiğin adresteki rom offical diil. acaba bunun offical rom larını bulabilecegimiz bi başka yer varmı ??

hard reset telefonu formatlamaktır dogru, benim kutunun içersinden windows cd si çıkmadı kaldiki çıkmazda, içinde ROM yüklü geliyor bu durumda sizlere ingilizce ROM bulmak yada alacagınız yerden gerekli bilgileri almanız gerekiyor,satılan yerlerde mutlaka ingilizce vardır...

cd den hiç bi şekilde telefona yüklence ROM yoktur..

tuncayt

24 Ekim 2007; 0:16:37 

quote:

Orjinalden alıntı: umutgultekin79

SAYIN TUNCAY ARKADASIM cihaz HTC ismi altındaysa qwerty klavye olur DEMİSSİN YANİ TELEFONU ALIRKEN NEYE DİKKAT ETSİNLER ÜZERİNDE BİR YAZIMI VAR YADA KUTUSUNDA YOKSA HTC Mİ DİYE SATICIYAMI SORSUNLAR BİRDE HTC HARİCİNDE BU CİHAZ HANGİ İSİMLER ALTINDA SATILIYOR YANİ SENİN VERDİGİN BİLGİLERİ BENDE TELEFONU ALICAKLARA VERİCEM ONA GÖRE NEYİ ALIP NEYİ ALMAMALARINA DİKKAT ETSİNLER YADA ALIRKEN qwerty klavye OLANINDANMI İSTESİNLER SATICIDAN BİR FİKİR VE AKIL VER BE TUNCAY KARDES İSİMİZDE KARISIKLIK OLMASIN AYRICA SANA İLGİNDEN DOLAYI TESEKKÜR EDRİM...

OPERATORLER htc markasna kendi logo ve isimlerini koyuyorlar dolayısıyla ürünler HTC olarak değil başka isim altında satılıyor...

bizim telefonlar yani benim şuan kullandıgım telefonun kutusu 1.sayfada gördügün resmin aynısı, ürünlerin resimleri, htc olan benim şuan kullandıgım digeri ise operator tarafından çıkartılan ve özellikleri bizimkilere göre daha düşük olan tytn II...
2resmi iyi incelersen,klavyedeki farklılıgı görürsün...
saygılar...

Ekteki dosya (2)

barisdogg

24 Ekim 2007; 0:48:09 

i-mate Ultimate 9502 piyasaya çıkacak telefonlardan biri.

tytn 2 ye karşı çıkarılmış diye düşünüyorum.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2024&idPhone1=2158

bu linkte ikisini karşılaştırdım.dikkatimi çeken imate in bataryasının çok kötü olması.ama donanım olarak aynı ve vga ekrana sahip.bide oto fokus özelliği mevcut.

sizce hangisi.bence hala tytn2.tipi yeter

only god can judge me!!

(2PAC)
umutgultekin79

24 Ekim 2007; 1:18:45 

TUNCAY ARKADASIM O ZAMAN TELEFONU ALIRKEN TELEFONUN SAĞ KENARINDAKİ HTC YAZISI VE LOGOSU OLANI ALMALARI EN DOGRUSU DEGİLMİ ? DİGER RESİMDE GÖSTERDİGİN TELEFONDA OPERATÖRÜN İSMİ VE LOGOSU OLANI KESİNLİKLE ALMAMAK GEREKİYOR BİLMEM OLAYI DOGRU ANLAMISMIYIM O ZAMAN BEN YURT DISINDAKİ AKRABALARA ALIRKEN SADECE HTC YAZISI VE LOGOSU OLANI ALANI SOYLESEM YETERLİDİR HERHALDE O DİGER GÖSTERDİGİN RESİMDEKİ TELEFOND A ZATEN HTC YAZISI YOK FARKLI BİR OPERATORUN YAZISI T-MOBİL GALİBA ONLARDAN UZAK DURSUNLAR DEGİLMİ YA TUNCAY KARDES SENİNDE KAFANI ŞİŞİRDİK AMA KUSURA BAKMA ARTIK BUNUDA CEVAPLADA BU GECE RAHAT YATAYIM SANA VE FORUMDAKİ BUTUN ARKADASLARA SELAMLAR...

saydina

24 Ekim 2007; 11:42:56 

Arkadaşlar..

Cihazın Id sini nerden öğrenebiliriz..Bilgisi olan varsa´yardımlarını bekliyorum..

saygılar

Keşke...
hece

24 Ekim 2007; 21:03:25 

cihazın Id'sinden kasıt nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: saydina

Arkadaşlar..

Cihazın Id sini nerden öğrenebiliriz..Bilgisi olan varsa´yardımlarını bekliyorum..

saygılar

melihdemirag

24 Ekim 2007; 21:19:55 

imei numarası demek oluyor ID

hece

24 Ekim 2007; 22:28:01 

imei öğrenmek için cihazdan * # 0 6 # tuşlayabiliriz yada cihazın pilini çıkarıp arkasında imei yazan yeri okuyabiliriz.

Id'den kasıt farklı birşey olmasın?

tuncayt

24 Ekim 2007; 23:59:31