Giriş | |
|
|
|
22 Ağustos 2008; 19:37:14
|
|
|
bisey merak ettim.. htc tytn kaiser kullanan arkadaslar msn e girip cıktıktan sonra kısa yol tuslarında kullanım sorunu oluyormu..yani tusa bastıgın halde tusun gorevını yapmamsı gıbı...yada saati zaman zaman yanlıs gosterdıgı oluyormu...acılıp kapayınca duzelıyor mesala.. ben bunun gıbı anlamsız bır ıkı sorunla karsılastım..yaklasık 4 aydır kullanıyorum genel olarak cok memenunum ama kullananların yasadıgı sorunları paylasmak ısterım
|
|
|
22 Ağustos 2008; 23:18:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: badcrow rica ederim arkadaşlar burada herkez bildiklerini paylaştıkca daha guzel olacaktır herkeze tesekkurler spb menusundeki Weather yani hava durumu kısmını ve ikonları renklendirelim resimlerdeki gibi böyle daha güzel oluyor arkadaşlar spb yukleyenler deneye bilir NightSamuraiDiamond dosyasını rar dan cıkartıp klasör içindeki dat uzantılı dosyaları spb nin kurulu oldugu yerdeki dosyalarla degiştinizmi işlem tamamdır aşagıdaki resimlerdeki gibi oluyor saygılar http://www.4shared.com/file/60011401/62475d6d/NightSamuraiDiamond.html merhaba arkadaşlar.. Ben badcrow dostuma sormak istiyorum Benim prog. files da Spb diary diye kurulu bir dosya var...NightSamuraiDiamond dosyasındaki dat. uzantılı dosyaları burda değiştirecek birşey bulamadım..acaba yanlış yere mi bakıyorum ama buraya kurulu spb..nasıl yağabilirim bu dosyaları nereye atacağım tam olarak. yardımcı olursan sevinirim..teşekkürler emeklerinize..
|
|
|
22 Ağustos 2008; 23:22:22
|
|
|
Pardon dostum şimdi yaptım ben hafıza kartına bakıyormuşum.. şimdi hallettim..hakikaten değişti ve çok güzel oldu.. tekrar sağol.. Ayrıca artık benim kaiser de diamond oldu..hakikaten bu bir tutku oldu bende..o kadar güzel ki bununla uğraşıyorum saatlerdir. artık neredeyse hanımla da arayı bozacağım bu yüzden..ama anlamıyorlar ki..kadınlar işte .:-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman300 -- 24 Ağustos 2008; 1:24:25 >
|
|
|
22 Ağustos 2008; 23:36:24
|
|
|
arkadaslar ii tamam hersey cok guzel paylasımlarr mukemmel dosyalar...fakat oyun konusunada deyınırmısınız bıktım artık soliter oynamaktan :((
|
|
|
23 Ağustos 2008; 0:18:23
|
|
|
evet berkay arkadaşa katılıyorum..gerçi herşeyi devletten beklemeyin diyeceksiniz ama üstadlar olmadan olmuyor. Bu aletlerde dehşet oyunlar oynamamız lazım. galiba bu konuda literatür biraz kıt..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman300 -- 23 Ağustos 2008; 23:17:18 >
|
|
|
23 Ağustos 2008; 2:44:23
|
|
|
buyrun arkadaşlar 19 tane oyun http:/****.com/files/138872378/Games.rar Rar file includes - Mobile Mines Another World Battleships Chess Click Ball Connecting Jigsaw Cubicle Chaos Dopewars ICBM Kevtris (Tetris) Magic Puzzle Pacman Patience Pocket Sand Pocket Sudoku Rubik Tangled Bugs Tripzee Xwords http:/****.com/files/138872378/Games.rar Rar file includes - Mobile Mines Another World Battleships Chess Click Ball Connecting Jigsaw Cubicle Chaos Dopewars ICBM Kevtris (Tetris) Magic Puzzle Pacman Patience Pocket Sand Pocket Sudoku Rubik Tangled Bugs Tripzee Xwords http:/****.com/files/138872378/Games.rar Rar file includes - Mobile Mines Another World Battleships Chess Click Ball Connecting Jigsaw Cubicle Chaos Dopewars ICBM Kevtris (Tetris) Magic Puzzle Pacman Patience Pocket Sand Pocket Sudoku Rubik Tangled Bugs Tripzee Xwords
|
|
|
23 Ağustos 2008; 4:34:52
|
|
|
üstad ilaç gibisin vallahi. eyvallah..
|
|
|
24 Ağustos 2008; 0:21:33
|
|
|
ustaam elıne saglıkk valla ne denırkı baskaa
|
|
|
24 Ağustos 2008; 0:29:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: berkay27 ustaam elıne saglıkk valla ne denırkı baskaa nedemek dsotum rica ederim
|
|
|
24 Ağustos 2008; 1:04:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: manon burada baya guzel programlar var bi goz atın http:// www. 4shared .com/dir/5967433/ce903350/sharing.html Rar lı dosyaların şifresi nedir acaba ? Ben Laurentius un bir Romunu indirdim ama şifreli. Şimdiden Teşekkürler. Neyse gerek kalmadı xda-developers da buldu ihtiyacı olan için bu v12 rom için şifre "Amsterdam"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good_will -- 25 Ağustos 2008; 23:07:03 >
|
|
26 Ağustos 2008; 16:02:49
|
|
|
telefona spl 3.29 dahil olmak üzere hiçbir şey kuramadım arkaşlar... rom update yapamıyorum error 262 : update erro verip duruyor.. cihaz kvk malı win 6.1 ingilizce kurmuştum kendi sitesinden rom version: 3.28.405.0 radio version: 1.65.16.25 nerede hata yapıyorum.... yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
26 Ağustos 2008; 22:39:40
|
|
|
selam arkadaşlar..Şu bizim kiaser'ler için temizleme programı var mı acaba? bilgisayarda ccleaner v2.04 kullanıyorum, aynı bu işlevi görecek bir program bulabilir miyiz? ya da bu gereksiz dosyaları temizleme için ne yapılabilir?
|
|
|
26 Ağustos 2008; 23:02:45
|
|
|
badcrow allah razı olsun kardeşim süper oyunlar bunlar ilkin başındaki yıldızların ne olduğunu düşündüm biraz teknoloji özürlüyümdür :) bol bol oynar oyun esnasında senin için hayır duası ederim abicim
|
|
27 Ağustos 2008; 22:33:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ioerist telefona spl 3.29 dahil olmak üzere hiçbir şey kuramadım arkaşlar... rom update yapamıyorum error 262 : update erro verip duruyor.. cihaz kvk malı win 6.1 ingilizce kurmuştum kendi sitesinden rom version: 3.28.405.0 radio version: 1.65.16.25 nerede hata yapıyorum.... yardımlarınızı bekliyorum. Arkadaşım kendi yaptığım yöntemi orjinalinden türkçeleştirerek yazmaya çalıştım: SPL nasıl yüklenir : arkadaşlar bu adımlara kesinlikle uyulması tavsiye edilmektedir: 1.Bataryayı çıkartın, sim kart ve SD kartı çıkartın ve bataryayı tekrar takın. 2.USB kablosu ile cihazınızı PC'ye bağlayın. 3.SSPL-KAIS yani Soft SPL veya JumpSPL1.56-KAIS dosyasını cihazınıza kopyalayın (ben SSPL tercih ettim) ve cihazınızın dosya gezgini vasıtasıyla programı bulup çalıştırın (USB kablosu hala takılı olacaktır). Eğer beyaz bir ekran ile karşılaşırsanız (ki ben karşılaşmadım) cihazınızı resetleyin ve bu sefer JumpSPL1.93.exe dosyasını cihazınıza kopyalayın ve bu dosyayı çalıştırın. 4.Cihazınızın üç renkli boot ekranı gelecek ve altta USB yazısı belirene kadar bekleyin. 5.USB yazısı ekrana gelince, Activesync programında connection settings (bağlantı ayarları) bölümüne geliyoruz ve “allow USB connections” ( USB bağlantılarına izin ver ) kutucuğundan işareti kaldırıyoruz. 6.Bundan sonra USB kablosunu bilgisayardan çıkartıyoruz, 5-20 saniye kadar bekliyoruz, USB kablosunu tekrar takıyoruz. 7.Yüklemek istediğimiz SPL dosyasının bulunduğu klasörden “KaiserCustomRUU.exe” dosyasını çalıştırıyoruz. 8.Birkaç dakika sonra SPL dosyamız yüklenmiş olacaktır. Bu aşamadan sonra cihazınızın rom yüklemede kısıtlaması kalkmış olduğundan istediğiniz bir romu usb kablonuz bilgisayara bağlı iken ve activesync açıkken sadece rom dosyasına tıklayarak kurabilirsiniz. NOTLAR: 1.SPL yüklemesinden sonra boot menüsüne girerek SPL sürümünü kontrol ediniz, yüklediğiniz SPL sürümünü göstermelidir. Boot menüsü için: kamera ve güç düğmelerini basılı tutarken kalemi reset deliğine 3-5 saniye sokuyoruz. 2.SSPL veya JumpSPL dosyaları cihazınıza yüklü iken onları çalıştırarark karşınıza gelen boot menüsünden sadece SPL değişimi için gerekli SPL dosyalarını çalıştırarak yükleyiniz. Kesinlikle herhengi bir rom veya radyo yüklemesi yapmayınız. 3.Bu uygulama sadece operatör tarafından cihaza kilit konulmayan telefonlar içindir. Aksi taktirde öncelikle sim kilidinin kırılması gerekli ki benim cihaz yurt içi KVK garantili alınmıştı sim kilidi yoktu dolayısıyla bu işlemin nasıl yapılacağını bilmiyorum. 4.SPL yükleme işlemi tamamlandıktan sonra activesync programından tekrar “usb bağlantılarına izin ver” seçeneğini seçili hale getirmeyi unutmayınız. 5.İstediğiniz romu yüklemeden önce uyumlu olduğu SPL sürümünü öğreniniz ve rom yüklemeden önce bu işlemi yaparak SPL sürümünü değiştiriniz. 6.SPL sürümünüz roma uygun ise sim kartınızı ve sd kartınızı çıkartmaya gerek kalmadan usb kablonuzla activesync bağlantısını kurup rom dosyanızı çalıştırıp gerekli tıklamaları yapıp kurulumun tamamlanmasını bekliyorsunuz. 7.Rom kurulumu tamamlandıktan sonra cihazınız tekrar başlayacaktır ekran hizalama bölümüne geldiğinizde cihazınıza hard reset atarak romun tekrar yüklenmesini sağlayınız ( bu uygulama genellikle rom yazarları tarafından tavsiye edilmektedir ) Hard reset işlemini daha sonra da yapabilirsiniz ancak yaptığınız ön ayarlar boşa gideceğinden tekrar aynı ön ayarları yapmak zorunda kalacaksınız. 8.Hard SPL 3.x versiyonları WM6.1 için, Hard SPL 1.x versiyonları WM6.0 için kullanılmalıdır. İlgili dosyaları XDA forum sitesinden bularak indirdiğinizi varsayıyorum.
|
|
|
28 Ağustos 2008; 0:01:38
|
| | | |