Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC TYTN II İNCeLeME-SORULAR CEVAPLANICAK..GPS FOTO özelligi EKLENDİ!prog ve oyun paylaşımı..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC TYTN II İNCeLeME-SORULAR CEVAPLANICAK..GPS FOTO özelligi EKLENDİ!prog ve oyun paylaşımı.. Sayfa: <<   < önceki  30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Davidoffmath

16 Temmuz 2008; 0:04:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yok ben ses kalitesi açısından sonuçta tytn nin kulaklık çıkışı güzel ve ep630 kullanıyorum .flac leri çalabilirsem daha hoş olur diye düşündüm birde çalabilecek mi diyede merak ediyorum.Yinede sağolasın.Çalabilmenin yöntemi varsa bulabilen olursa ve paylaşırsa sevinirim...

|| İntel C2D E6750 2.66 @ 3.4 (Gunluk) || Asus P5KE-WiFi App. || Kingston 1133MhZ Bellek 1GB*2 Dual 5-5-5-15 || Asus 8800GTS 640Mb 320BiT 513/792 o/c @670/980 ||2X 250Gb Seagate 7200.10 Ncq Sata2 16Mb Raid(0)|| Lg DvD Rw Sata || Fsp Epsilon 600W PsU || ThermalTake Armor Gümüş Alüminyum Kasa || Zalman9700led Cpu Cooler || Creative Audigy2 NX Ses Kartı || Samsung 920NW 19" || 3DMark06 {12391@1440-900} - Superpi 1M {15,00 sn} || CowonA2 30Gb || Htc TyTn II ||
cakmak03

16 Temmuz 2008; 1:02:09 

Evet cid-unlock etmek gerekiyormuş hardspl v1 işe yaramadı white screen problemi oldu onun için başka başka programlar yükleyerek problemi çözdüm tabi bu arada garantiyi de dayanamayıp kırdım ve bu zamana kadar duttyyi yüklemediğime pişman oldum cidden telefon uçtu.

selcukozb

16 Temmuz 2008; 8:11:45 

quote:

Orjinalden alıntı: e_cool

quote:

Orjinalden alıntı: selcukozb

Ben denedim,

IGO8 çalışmadı, tekrar dutty'e döndüm.

Slm.

Peki iGo 2006 plus denedinmi?
Ben 2006 plus kullanıyorum ve iGo 8 yükleme gereği hiç duymadım.
Ancak iGo 2006 plus da olsa ekrandaki HTC Today plug-in'ini kaldırman gerekli.
Yoksa iGo çalışmıyor,bu iGo 8 için de geçerlimi bilmiyorum yalnız,hiç denemedim çünkü..

IGO 2006 plus ile denemedim. Ama IGO8 ile uğraşırken HTC Today i kaldırdım, hatta tüm contact list'i de sildim (contact listteki adresleri tarayıp bulmak gibi bir merakı var IGO ların) gene de fayda etmedi. Açılışta "starting" yazan ekranda takılıp kalıyor, resetlemeden kurtulamıyorsun.

slm.

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE 4.29.08
Radio: 1.64.08.21
maviyengec

16 Temmuz 2008; 11:02:38 

ne anladım ben bu işten bende rom u update etmeye çalıştım aynı hatayı bende aldım. hiç güncelleme yapamıyacakmıyız yani. böyle şey olurmu ya. şimdi garantiyimi uçuralım yane CID Unlock yapıp başka rom yükleyerek. hay ben böle işin. değiyormu bari garanti dışına çıkardığımızda söz edilen rom lardan birini yükleyince. gerçekten canım sıkıldı bu saçmalığa
quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

quote:

Orjinalden alıntı: cakmak03

aynı problem bende oluştu bende de error 294 invalid vendor id diye hata verip yüklemedi bu konuda yardımcı olabilecek biri yokmu???

quote:

Orjinalden alıntı: omerkalay

arkadaslar htc nin kendı sitesınde htc e clup uyelıgım vardı. phone update kısmına bır rom update eklemısler ben uye olurken cıhz bılgılerını yazmıstım sımdı bu rom update yukleyemıyorum
wrong vender id seklınde bır uyarı cıkıyor basına gelen varmı

anlamadıgım sey madem benım cıhazıma uymuyor bu update neden eklemısler benım uyulık sayfama.

dosya adında turkcell gecıyor
not cıhazı tr den garantılı aldım

turkcell anlaşmalı bir ürün oldugu için sıkıntı olabiliceğini düşünüyorum...

fbliyiz

16 Temmuz 2008; 21:32:47 

Selam,

Telefonumu bluetooth ile bilgisayarıma bağlayamıyorum. Yardım edebilecek olan var mı? İşletim sistemim VISTA.

Teşekkürler...

blackmagicman

17 Temmuz 2008; 10:28:34 

merhaba benim tytn ıı nin telefon özelliği çalışmıyor ürünü nereye götürmem lazım ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.

XBOX360 HALO EDITION & NTSC PREMIUM
GT: furki

## Ecs G45T-M2 yi bekliyorum.##
cakmak03

17 Temmuz 2008; 13:20:01 

merhabalar
telefonda am pm olayını kapatıp 24 saat ayarlarına geçirebiliyormuyuz bilen varmı?

e_cool

17 Temmuz 2008; 21:50:49 

quote:

quote:

quote:

Ben denedim,

Slm.

Yoksa iGo çalışmıyor,bu iGo 8 için de geçerlimi bilmiyorum yalnız,hiç denemedim çünkü..

IGO 2006 plus ile denemedim. Ama IGO8 ile uğraşırken HTC Today i kaldırdım, hatta tüm contact list'i de sildim (contact listteki adresleri tarayıp bulmak gibi bir merakı var IGO ların) gene de fayda etmedi. Açılışta "starting" yazan ekranda takılıp kalıyor, resetlemeden kurtulamıyorsun.

slm.

Son bir tavsiye daha..

AdvancedConfig mutlaka yüklüdür cihazında,onu aç ve ordan "Assisted GPS" yazan yere gel ve alttaki sekmeyi Disable konumuna getir,Done deyip cihazı Restart et,
zaten Done'den sonra Restart edilsinmi diye soracaktır sana,,sorun kalmaz,kalmaması gerek..
Daha önce benimde başıma gelmişti,böyle yaptım ve olay çözüldü..
Özellikle denemek için Enable konumuna getirdim ve senin dediğin gibi açılıştaki Start ekranında kaldı program ve sadece reset atarak çıkabildim..
Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_cool -- 17 Temmuz 2008; 21:52:27 >

Bu yazıyı okuyabiliyorsan öğretmenine teşekür et.
Türkçe okuyabiliyorsan,şehitere ve gazilere..
mturhan55

17 Temmuz 2008; 22:15:51 

2008 yılı ocak ayında ingiltere'den 0 aldığım ve yaklaşık 6 ay kullandığım kayıtlı htc tytn II telefonumu 8 gb sd card'la beraber 1000 ytl'ye satıyorum.

detaylar için :
http://forum.donanimhaber.com/m_24822580/mpage_1/key_//tm.htm#24861178

srdrergl

18 Temmuz 2008; 0:53:01 

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

Tytn II cihazına özel bir program..
Biliyorsunuz telefonunuz wi-fi ,bluetooth,gps ve cevapsız aranma ve telefon çalması sırasında bizi farklı renklerle (sol ve sağda) uyarıyor...
bu programla hangi ışıgın nzaman ve hangi renkte yanacagını belirliyorsunuz....

http://ra-pidshare.com/files/58689011/KaiserNotification_.cab.CAB

- yi kaldırın...

Bu .cab Dosyalarını Nasıl Kuracaz Biz Anlamadım....

-------------------------------------------------------
Cowon D2 - Ultimate Ears Süper Fi5 Pro - Htc Tytn II
-------------------------------------------------------
selcukozb

18 Temmuz 2008; 9:12:25 

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben denedim,

Slm.

slm.

Son bir tavsiye daha..

AdvancedConfig mutlaka yüklüdür cihazında,onu aç ve ordan "Assisted GPS" yazan yere gel ve alttaki sekmeyi Disable konumuna getir,Done deyip cihazı Restart et,
zaten Done'den sonra Restart edilsinmi diye soracaktır sana,,sorun kalmaz,kalmaması gerek..
Daha önce benimde başıma gelmişti,böyle yaptım ve olay çözüldü..
Özellikle denemek için Enable konumuna getirdim ve senin dediğin gibi açılıştaki Start ekranında kaldı program ve sadece reset atarak çıkabildim..
Saygılar.

Çok teşekkürler, bu sefer oldu. Assisted GPS i kapattım, HTC Home'u da kaldırmam gerekiyor. Yanlız bu ROM Dutty'den fazla yer işgal ediyor, ikisini karşılaştırınca serbest kalan bellekler:

Dutty : Storage 122.70 Program: 59.07
L26 V9: Storage 115,27 Program: 54.17

Bakalım hızdaki farkı hissedecek miyim.

Selamlar,

Selamlar.

HTC TYTN II
Rom: Dutty's WM6.1 WWE 4.29.08
Radio: 1.64.08.21
sercum

18 Temmuz 2008; 11:47:55 

aynı sorunu bende yaşadım pil ve sim cart çıkarttıktan sonra 2 kez hard reset attım cihaz kendine geldi
quote:

Orjinalden alıntı: blackmagicman

merhaba benim tytn ıı nin telefon özelliği çalışmıyor ürünü nereye götürmem lazım ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.

badcrow

18 Temmuz 2008; 12:15:31 

selam arkadaşlar bu kadar htc II kulanan arkadaş var acaba burda herkezin bilgi edinmesi acsından hangi rom daha hızlı daha stabil calıştıgını ögrenmek için herkez yukledigi kulandıgı rom yazabilirse belki daha iyi olur saygılar + ları ve - leriyle

http://img379.imageshack.us/img379/9006/imagesys9.jpg
cakmak03

18 Temmuz 2008; 14:03:18 

Duttys WM6.1 5.2.19700 Hybrid V2 1 65.14.06CubeV2 kullanıyorum çok hızlı ve harika ancak tek problemi arama kaydına girildiğinde çıkmak için kırmızı kapatma tuşuna basıldığında tel kilitleniyor ve resetlemek gerekiyor

tuncayt

18 Temmuz 2008; 14:37:01 

quote:

Orjinalden alıntı: cakmak03

Duttys WM6.1 5.2.19700 Hybrid V2 1 65.14.06CubeV2 kullanıyorum çok hızlı ve harika ancak tek problemi arama kaydına girildiğinde çıkmak için kırmızı kapatma tuşuna basıldığında tel kilitleniyor ve resetlemek gerekiyor

aslında kitlenmiyor.. böyle bir durumla karşılaştıgında aşagıda seçenekler var yine aranan , arayan vs gibi.. bunlardan birine tıkladıgında çarpı işareti gelecektir...

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
fbliyiz

18 Temmuz 2008; 16:26:06 

arkadaşlar bluetooth la bilgisayara nasıl bağlantı yapabilirim? ill akanlo ile bağlamak zorunda mı