Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC TYTN II INCELEMESI-SORULAR CEVAPLANICAK.. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
jigooo

18 Ekim 2007; 1:12:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi geceler herkese..benim sorum şu bi arkadaş ingilterede 6 gb kart ile birlikte satıldıgını söyledi.adresini verebilirmi???ayrıca ingilterede satıldıgı yer normal bi dükkan mı yoksa internet sitesimi bunu merak ediorum...eğer normal bi dükkanda satılıyosa aybaşında htc sahibi olucam demektir...internet sitelerine çok guvenmıorum...hiç netten alışveriş yapmadım..belçikada amerıkada yada ingilterede normal dükkanda satılan bi yer bilen varsa yazabilirse çok sevinirim teşekkurler şimdiden....

umutgultekin79

18 Ekim 2007; 2:02:52 

Arkadaslar bugun hollandad kuzenimle msn yazıstım ve fiatını ogrenmesini istedim 650 euro fiyatı varmıs hollandada sizce nasıl bir fiyat iyimi yoksa cokmu birde birseyi merak ediyorum daha onceki sorularımda türkce menüyü sormustum tuncay arkadasımızda birazcık ingilizcen varsa riske girmeden türkceyi yüklersin diye cevap yazmıstı ben tam olarak tuncay arkadasın ne demek istedigini anlamadım ayrıca pek ingilizcede yok yani daha sonra birde burda para nayılıp türkcelestirmek istemiyorum dogrusu tam olarak nasıl türkceye cevirebiliriz makineyi anlatan olursa arada o merakım ve kafa kurcalayan sorunumda kaybolur forumdaki butun arkadaslara selamlar...

caferdaskin

18 Ekim 2007; 10:54:25 

umut karrdeşim bana da önümüzdeki hafta tytn II gelecek abim stutgartta o araştırmasını yaptı 650euro fiyatı. www.amazon.de sitesinde 639euro . türkçelerştirme konusuna gelince bu konuda tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar.

melihdemirag

18 Ekim 2007; 12:10:50 

site burası ama mağaza adreslerinide vermişler Londrada 2 adres var benimde teyzem orda şu an kısmetse 2 hafta sonra bende aldıracağım gelirken ona 499 sterlin 6 GB kartla birlikte burada

http://www.inkino.co.uk/zen/index.php?main_page=index

Mixenon

Sisteme Gözat

18 Ekim 2007; 13:02:23 

Valla arkadaşlar böyle olmayacak, yılbaşından sonra gelmezse Türkiye'ye, gidip İngiltere'ye kendim alıcam.
Hiç yurtdışına çıkmadım, bir vesile olur belki yurtdışı görürüz...

Bir imzam bile yok anlıyormusun?
hece

18 Ekim 2007; 13:36:02 

bu cihazı ya da başka bir telefonu yurtdışından kesinlikle posta yada kargo ile getirmeyi denemeyin arkadaşlar. vergisi, masrafı falan derken yaklaşık 600-850 ytl civarı gümrük masrafı alıyorlar. inanılmaz bir uygulama ama malesef durum bu.

eğer cihaz gümrükten geçip elime ulaşırsa, en kısa zamanda kapsamlı bir jasjam - tytn II - hp 6815 karşılaştırmalı performans testi yapmayı düşünüyorum. merak ettiğiniz konular varsa onları da belirtirseniz teste dahil etmeye çalışırım (tabi cihaz bana ulaşabilirse yapabileceğim bu testi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 18 Ekim 2007; 13:37:47 >

umutgultekin79

18 Ekim 2007; 14:21:03 

arkadaslar fiat arastırmsına ve nasıl getirebilecegim arastırmasına devam ediyorum bir tanıdık var dubaide ona ulasabilirsem ondanda fiyat almasını istiycem sizcede dubaide daha ucuz olmas gerekmezmi en son buldugum fiyat hollandada 650 euro bakalım sabırsızlanıyorum bu telefon icin kısmet biraaz bekliycez lutfen forumdaki arkadaslarda fiyat arastırmalarını yapıp yazarsa seviniriz herkese iyi gunler

Zahirpau

18 Ekim 2007; 15:41:21 

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Cihazı bugün aldım, batarya ve Turkcell sim kartımı takıp çalıştırdım. Cihaz ayarları otomatik algılıyor diye bekledim. Turkcell'den mesaj geldi birazdan gelecek mesajı 1234 diye cevaplayın, ayarlarınız yapılmış olacak diye ama o mesaj 7 saattir gelmedi. Buna ne yapmak lazım.
Ayrıca işyerimizde wireless var ama cihazın listesinde çıkmıyor. Sadece "Add a new device" gibi bir yazı çıkıyor. Bunu nasıl gördürücez?
Cihaz benim beklediğimden de çok özellikli. Kutu çok orjinal. İlk defa pda kullanıyorum ama hızı çok iyi. Daha hafıza kartım almadım tavsiye edeceğiniz model var mı?

Bir de ekranın üzerine yapıştırılan naylon iyi durmuyor, onun yenisi satılıyor mu düzgün yapıştıramadım ve çok toz çekiyor.

Yurtdışından getirecek arkadaşları ufak bir hatırlatma şu anda Turkcell Extra merkezlerinde cihazı kayıt etmiyorlar. Tahminen Telekom'daki grevden kaynaklandığını söylediler ama kesin bilgi yok.

Ben daha içinden çıkan cd'lerin hiçbirini yüklemedim. Şu Türkçeleştirme olayına açıklık getirebilecek olan varsa sevinirim.
Daha çok soru sorucam, aldırdınız benim laptoptan fazla özellikli makineyi başınız ağrıyacak

[DH] BMW Klubu
BMW LC.
BMW E60 520d
melihdemirag

18 Ekim 2007; 15:49:46 

turkcel mesajını boşuna bekleme ya bi ekstraya gidip ürün danışmanı bulacaksın çoğu bilmiyorya neyse yada müşteri hizmetlerinde bu PDA larla ilgili teknik birim var sana manuel olarak ayarları yaptırıyorlar sen nerden getirdin cihazı kaça mal oldu sana ?

torq

18 Ekim 2007; 18:51:44 

quote:

Orjinalden alıntı: umutgultekin79

Arkadaslar bugun hollandad kuzenimle msn yazıstım ve fiatını ogrenmesini istedim 650 euro fiyatı varmıs hollandada sizce nasıl bir fiyat iyimi yoksa cokmu birde birseyi merak ediyorum daha onceki sorularımda türkce menüyü sormustum tuncay arkadasımızda birazcık ingilizcen varsa riske girmeden türkceyi yüklersin diye cevap yazmıstı ben tam olarak tuncay arkadasın ne demek istedigini anlamadım ayrıca pek ingilizcede yok yani daha sonra birde burda para nayılıp türkcelestirmek istemiyorum dogrusu tam olarak nasıl türkceye cevirebiliriz makineyi anlatan olursa arada o merakım ve kafa kurcalayan sorunumda kaybolur forumdaki butun arkadaslara selamlar...

selam umut

http://forum.donanimhaber.com/m_17916318/tm.htm

burdaki turkce yama ile telefon nerdeyse komple turkce olabiliyor.
htc tytn II de denedim sorun yok.
sms ben hrp ing. kullandigim icin suan orjinal hali ile kullaniyorum.

torq

18 Ekim 2007; 18:55:22 

quote:

Orjinalden alıntı: Zahirpau

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Cihazı bugün aldım, batarya ve Turkcell sim kartımı takıp çalıştırdım. Cihaz ayarları otomatik algılıyor diye bekledim. Turkcell'den mesaj geldi birazdan gelecek mesajı 1234 diye cevaplayın, ayarlarınız yapılmış olacak diye ama o mesaj 7 saattir gelmedi. Buna ne yapmak lazım.
Ayrıca işyerimizde wireless var ama cihazın listesinde çıkmıyor. Sadece "Add a new device" gibi bir yazı çıkıyor. Bunu nasıl gördürücez?
Cihaz benim beklediğimden de çok özellikli. Kutu çok orjinal. İlk defa pda kullanıyorum ama hızı çok iyi. Daha hafıza kartım almadım tavsiye edeceğiniz model var mı?

Bir de ekranın üzerine yapıştırılan naylon iyi durmuyor, onun yenisi satılıyor mu düzgün yapıştıramadım ve çok toz çekiyor.

Yurtdışından getirecek arkadaşları ufak bir hatırlatma şu anda Turkcell Extra merkezlerinde cihazı kayıt etmiyorlar. Tahminen Telekom'daki grevden kaynaklandığını söylediler ama kesin bilgi yok.

Ben daha içinden çıkan cd'lerin hiçbirini yüklemedim. Şu Türkçeleştirme olayına açıklık getirebilecek olan varsa sevinirim.
Daha çok soru sorucam, aldırdınız benim laptoptan fazla özellikli makineyi başınız ağrıyacak

makinayi ilk kullanirken,
ya da hardreset yaptiktan sonra ilk acilista ulke ve operator seciminden Turkiye Turkcell'i secersen zaten sorun yok.
Yok bunlari secmeden gectim dersen, baslat, settings, connection setup'a tiklarsan, ordan ulkeyi Turkiye , operatorden de Turkcell'i secersen sorunun kalmaz. Tum ayarlari otomatik.

syg

tuncayt

18 Ekim 2007; 18:59:11 

quote:

Orjinalden alıntı: torq

quote:

Orjinalden alıntı: Zahirpau

makinayi ilk kullanirken,
ya da hardreset yaptiktan sonra ilk acilista ulke ve operator seciminden Turkiye Turkcell'i secersen zaten sorun yok.
Yok bunlari secmeden gectim dersen, baslat, settings, connection setup'a tiklarsan, ordan ulkeyi Turkiye , operatorden de Turkcell'i secersen sorunun kalmaz. Tum ayarlari otomatik.

syg

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop