ya ne yapsam tuncayt bendemi alsam bu cihazdan htc touch ı sattım.htc s710 duruyor.2 haftayada iphone 8gb geliyor. ama buda olsa fena olmaz diyorum.kararsız kaldım ya
ya ne yapsam tuncayt bendemi alsam bu cihazdan htc touch ı sattım.htc s710 duruyor.2 haftayada iphone 8gb geliyor. ama buda olsa fena olmaz diyorum.kararsız kaldım ya
iPhone yeni üretimlerden olacaktır büyük ihtimalle 1.1.1 versiyonlu Nasıl kıracaksın yada roaming mi yapacaksın ???
Oda bu alette windows office uygulamalarını görüntüleme dışında edit yapabiliyormusunuz? Yani sıfırdan bir excel dosya oluşturabiliyormusun bu alette veya PC den attığın bir excel dosyayı aletten yeniden düzenleyerek,değişikler yarataraqk kayıtlayabiliyormusun?
Yani kısacası sadece görüntüleme fonksiyonu mu var yoksa office uygulamalarında edit özelliği mevcut mu?
Bu sorumun cevabına göre siparişimi vereceğim.
Birde bu cihazı Almanyadan mı yoksa ABD den mi getirtmek akıl karı? Fiyat ve bürokrasi açısından hangi ülke avntajlı dersiniz.?
Saygılarımla.
Merhaba
getirteceksen tabii ki Amerika daha ucuz ama, kargo ile gelecekse +300-400 ytl gozden cikarman gerekecek. Hatta uyuz bir gumruk memuruna rastlarsan senden garanti ve uygunluk belgeleri isteyebilir. o taktirde bir telefon parasi kadar daha masrafin olacak. tavsiyem ya biri ile getir ya da posta yolu ile. usps , ems gibi. cunku pasta ile geldiginde,posta gumrukleri bildigim kadari ile sadece %10 vergisini alip hemen telefonu teslim ediyorlar. yine de kargo isini, telefon getirirken cok iyi arastir derim. sonra paran yanmasin
iPhone yeni üretimlerden olacaktır büyük ihtimalle 1.1.1 versiyonlu Nasıl kıracaksın yada roaming mi yapacaksın ???
vala bu tytn II gerçekten inanılmaz birşey arkadaşlar.. Bilgisayarı cebinizde taşıyorsunuz, her türlü özellik her türlü program var.. Şu zamana kadar kullamış oldugum en iyi telefon... Abartmadıgımı kullanınca anlayacaksınız...
Soft Key Changer ( Telefonun sol ve sağ tuşlarını kullanarak hızlı atama yapabileceginiz program)(normalde sol ve sağ tus standart olup değiştirilemiyordu) ( hafıza kartı ve telefona yüklenebilir)
WM6_RemoteDesktop.cab ( windows u telefonda görme ve yönetme programı- denenmedi , hem telfona hem hafıza kartına yüklenebilir)
Kaiser HTC HOME ( ana ekrana music plugini yükleme özelliği telefon hgafızasına yüklenmeli)
LÜTFEN PROGRAMLARI YÜKLEMEDEN ÖNCE SİSTEM YEDEGİNİ ALINIZ..
PROGRAMLAR TARAFIMDAN DENENMİŞ VE TARAFIMDAN SORUNSUZ KULLANILMAKTADIR...
bu alet kesinlikle Iphone dan daha ii bence hem kullanışlı hemde özellikleri bakımından.
vala bu tytn II gerçekten inanılmaz birşey arkadaşlar.. Bilgisayarı cebinizde taşıyorsunuz, her türlü özellik her türlü program var.. Şu zamana kadar kullamış oldugum en iyi telefon... Abartmadıgımı kullanınca anlayacaksınız...
saygılarımla...
Bende iPhone'u bekliyorum eğer gelmezse HTC TYTN II'i alacağım %90...Tabiki o zamana kadar daha kalitelisi çıkmazsa
merhaba yeni versiyon olacak evet.çünkü eski versiyonu kullanılamıyordu.eskisinden var zatende yeni versiyonunu bulduk o gelecek.
quote:
Orjinalden alıntı: shady_tr
quote:
Orjinalden alıntı: conjure
s.a beyler .kısmet olursa tytn 2 im ekim 3 de gelecek.fakat bu arada iphone 8gb çıkrsa ne yapacam.2 sinin arsında kaldım.lutfen yardım edin.daha vaktim var .inşallah iphone 3 ekime kadar çıkmaz tek istikamet tytn 2 olurdiyorum.aksi durumda siparişi iphone çevirmem mantıklı olurmu. YARDIMMMM
iphonu beklersen daha çok beklersin 2008 sonu türkiyeye giriş yapacak(büyük olasılıkla 8gb)
abimin arkadaş getiriyor iphonu(4gb olan.üretimi durduruldu.299 dolardı) 60 dolarada bi program satın alıyosun.onunlada unlock yapıyorsun.oldu bitti işte ama performans istiyorsan tytn2
iPhone'un arayüzü,işlemcisi (620 Mhz ARM yada 667 Mhz Samsung) hafızası ve tasarımı beni etkiliyor...Zaten ben pda'i eğlence odaklı kullanacağım...İnternetin kullanım kolaylığı ve müzik benim için ön planda..HTC'i alırsam yanımda iPod 5Gmi yine taşımak zorunda kalacağım ancak iPhone alırsam bu sorunu kısmende olsa ortadan kalkacak..2008 sonu değilde ben en geç 2008 ortasında piyasada olmasını bekliyorum iPhone'un...Birde Mart ayından iPhone'un 16 ve 20lik versiyonları beklenildiğinide hatırlatırım yani 8Gb'lık iPhone ömrünü tamamlamak üzere...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 9 Ekim 2007; 6:33:44 >
s.a beyler .kısmet olursa tytn 2 im ekim 3 de gelecek.fakat bu arada iphone 8gb çıkrsa ne yapacam.2 sinin arsında kaldım.lutfen yardım edin.daha vaktim var .inşallah iphone 3 ekime kadar çıkmaz tek istikamet tytn 2 olurdiyorum.aksi durumda siparişi iphone çevirmem mantıklı olurmu. YARDIMMMM
Merhaba
Ben cok fazla telefon degistiren biriyim ve acikcasi suana kadar gordugum en iyi telefon-ppc tytn II'dir. Cihaz hem cok hizli hem de pisyasa mevcut tum ozellikler var. Gecen hafta dogubank'ta iphone'u gordum ve cogu kisi benle ayni fikirde olmayabilir ama tipini hic begenmedim. Tavsiyem, eger daha once ppc de kullandiysan ve asina isen tytn II kusursuz bir urun.