2gb ın üzerindeki mikrosd kartlarda "sdhc" diye geçiyor bu yüksek hızda ve seri kayıt yapabildigini gösteriyor kartın oyüzden fotograf makinalarında özellikle kullanıyorlar bu kartı.
TYTN II de "sdhc" kart kullanıyor. Aldıgın kartın üzerini oku "micro sdhc" diye yazar bu kartı alıp rahatlıkla kullanabilirsin bende 6gb lik bu kart var ve sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca kartla beraber "sd" adaptörü ve "usb 2.0" adaptörünüde veriyorlar. "usb 2.0" adaptöründen manyak hızlı yükleme yapabiliyorsun karta :)
yakalşık 1 ay oldu cihazı kullanmaya başlıyalı, tamam biraz hor kullanan bir adamım ama daha bir ay olmuş olmamışken kenarlardaki siyah bantta ciddibir dökülme problemi yaşıyorum harita gibi oldu o siyah bantın üzeri. Aynı sorunu yaşayan kimse var mı merak ettim?
2gb ın üzerindeki mikrosd kartlarda "sdhc" diye geçiyor bu yüksek hızda ve seri kayıt yapabildigini gösteriyor kartın oyüzden fotograf makinalarında özellikle kullanıyorlar bu kartı.
TYTN II de "sdhc" kart kullanıyor. Aldıgın kartın üzerini oku "micro sdhc" diye yazar bu kartı alıp rahatlıkla kullanabilirsin bende 6gb lik bu kart var ve sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca kartla beraber "sd" adaptörü ve "usb 2.0" adaptörünüde veriyorlar. "usb 2.0" adaptöründen manyak hızlı yükleme yapabiliyorsun karta :)
hocamçok teşekkür ederim.. hemen alıyorum bi tane ozmn..
hocamçok teşekkür ederim.. hemen alıyorum bi tane ozmn..
Sevgili sno bende Sandisk 6Gb var kullanıyorum süper uyumsuzluk falan da yok tavsiye ederim.
tesekurler arkadaslar.. 2 tane referans yeter de artar bile.. yarin ilk isim 6gb lik bir micro sd almak olcak.. ancak magazalarda yok sanirim bu kart.. gittigidiyorda bulabildim bir tek 135ytl'ye.. daha baska bulabilecegim bir yer varmi.. yoksa bu fiyat iyimi,burdan mi aliyim
tesekurler arkadaslar.. 2 tane referans yeter de artar bile.. yarin ilk isim 6gb lik bir micro sd almak olcak.. ancak magazalarda yok sanirim bu kart.. gittigidiyorda bulabildim bir tek 135ytl'ye.. daha baska bulabilecegim bir yer varmi.. yoksa bu fiyat iyimi,burdan mi aliyim
sno ben İstanbuldayım anca İstanbul için yer söyleyebilirim dogubankta mevcut hemen anakapıda soldaki dükkanda var mesela istemedigin kadar 140.-YTL fiyatı. Teknosa - teknokolik filan bakınıp zaman kaybetme boşuna yok oralarda haberleride yok zaten öyle bişiden...Biryer daha var tahtakalenin üst tarafından mercan'ın 1 paralel sokagında ama orayı hiç açık yakalayamadım güya 8 gb lik kart varmış ama dediğim gibi açık göremedim dükkanı hiç. Çok istersen adresinide veririm ama yazdıgım kagıt ofiste oldugu için anca pazartesi.
Ayrıca mecidiyeköydeki magazalarada geldi yakınsan oralarada bakın..
Arkadaşlar bu telefonu nerde bulabilirim? Ayrıca birkaç model arasında takıldım fikirlerini söylerseniz sevinirim Toshiba G900, Asus P535... Sizce hangisi özellik ve kullanış bakımından çok iyidir...
"SAMSUNG 40" LE-40S81B" "XBox360 Live GameTag" : ATiLA TR "PAL Xbox 360 Arcade 65nm" "RB6 Vegas 2 Clan" : JNS "A Sınıfı Dijital Mos-Fet Receiver "Technics SA DX-950" "DolbyPrologic, DoblyDijital, DTS" + Front "Sony SS-MF450H 150W Ahşap" + Surround "Technics SB-CSS140 100W "
cok tesekurler hocam am istanbulda oturmadigim icin dogubanktan alma imkanim yok.. 140 diyorsan zaten fiyarina ben gittigidiyordan aliyim en iyisi.. tesekkurler tekrardan..
atila hocam senin dedigin modeller hakkinda pek bilgim yok ama bu telefon canavar gibi.. yok yok.. biraz daha bekle derim, turkiyede satisa cikicakmis yakinda
evet en sonunda kktc rum tarafında bu telefonu bir elektronik mağazasının kataloğunda gördüm.Bir müşteri getirdi htc nin birçok ürünü ile buda var ama maalesef bunda fiyat yazmıyor fakat Türkiyeden ucuz olacağı kanısındayım bakalım bizim müşteri fiyatını soracak internette kktc nin bir sitesinde 799+%15 kdv ile satılıyor haber gelince ve eğer ucuzsa alacağım kendime yılbaşı hediyesi ha bu arada buradaki fiyatlar aşşağı yukarı şöyle ve bunlara %15 vergi ilave edeceksiniz.Bunlar online site fiyatları normal mağaza fiyatları değil en azından fiyat hakkında bilginiz olsun diye yazıyorum. Saygılar
Arkadaşlar bu telefonu nerde bulabilirim? Ayrıca birkaç model arasında takıldım fikirlerini söylerseniz sevinirim Toshiba G900, Asus P535... Sizce hangisi özellik ve kullanış bakımından çok iyidir...
Atila arkadaşım TYTN II diger iki aletede fark atar bir alet Toshibanın parmak izi okuyucusu ve iyi bir ekranı var onun dışında TYTN II ile boy ölçüşemez zaten ram ve rom durumuda TYTN de digerlerinin iki katı. Ben alette ne var ne yoksa çalıştırıyorum banamısın demiyor. Ama şunuda söyliyim telefonla konuşurken ses kalitesi mükemmel yani ben aletin sesini yarıya getiriyorum genede etrafımdaki herkes sesini duyuyor. yani handfree ye getirmeden handfree kullanıyosun ses o kadar iyi... Sen kafadan gir TYTN ye.
Telefon içinde sahibinden.com u bir incele bisrsürü var orada Türkiyeye getiren dükkanlar koymuş zaten o ilanları. (istanbuldaysan dogubank tabi) Bide bu sayfada galiba arkadaşın biri satıyordu onuda bir tokla istersen.
Selam arkadaşlar.. Formda sizleri bayadır izliyorum. bende bu cihazı almak istiyorum, fakat bir arakadaştan duydum, bu cihaz mp3 çalmıyormuş!.. bu doğru mu? ayrıca kullanan arkadaşlara bir sorum olacak cihazın menüsünü Türkçe yapmak olası mı?. cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hepinize kolay gelsin.
Selam arkadaşlar.. Formda sizleri bayadır izliyorum. bende bu cihazı almak istiyorum, fakat bir arakadaştan duydum, bu cihaz mp3 çalmıyormuş!.. bu doğru mu? ayrıca kullanan arkadaşlara bir sorum olacak cihazın menüsünü Türkçe yapmak olası mı?. cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hepinize kolay gelsin.
arkadaşın baya iyi sallamış valla yok öyle bi şey....