Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Panasonic SC-PT850

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Panasonic SC-PT850 Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ThUgLiFeOgUz

20 Eylül 2007; 0:41:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Panasonic SC-PT850 ev sinema sistemi sipariş ettim arkadaslar ama aklıma bişe takıldı bunda optik çıkış varmı pek anlamadım yardımcı olursanız cok sevinirim cunku ps3 e takacam

------------TRABZONSPOR--------------

PSN:ThUgLiFeOgUz
Oyunlar:rainbow six vegas2,metal gear solid 4,gta 4,heavenly sword,lair,pes2008,singstar,guitar hero 3,uncharted dreakes fortune,resisntace,folklore,the darkness,unreal
erolapple

23 Eylül 2007; 3:19:43 

nereden siparis ettin arkadsim ve fiyati nedir

.C.O.

23 Eylül 2007; 3:40:43 

Evet yer ve mümkünse fiyat hakkında bilgi verirseniz alma aşamasında olan ben gibi insanlara da fikir vermişsiniz olursunuz. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Doğru zamanda doğru fren, HIZ kazandırır!!!
MuSoniC

Sisteme Gözat

29 Eylül 2007; 1:39:59 

HDMI varsa optik çıkış da vardır

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PV600E & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
BestSony

26 Ekim 2007; 0:53:44 

quote:

Orjinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

Panasonic SC-PT850 ev sinema sistemi sipariş ettim arkadaslar ama aklıma bişe takıldı bunda optik çıkış varmı pek anlamadım yardımcı olursanız cok sevinirim cunku ps3 e takacam

Hayırlı olsun nereden ve kaça aldın acaba.. 42 pv70f plazmama bende düşünüyorum. güzel bişeyse alalım..

GordonFreeman....FOREVER
Caddy DSG Force

avukatkemal

26 Ekim 2007; 2:19:53 

o kadar çok model var ki aklım karıştı ses sistemlerinde.. plazmayı almak daha basitti yaw :)

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
yunus9

26 Ekim 2007; 2:50:43 

850 ile 550 modeli arasindaki farki bilen varmi?
Tecrube sahibi olan bir arkadaslar sony dz 810w veya diger sony ler bu model arasinda kiyaslama yapabilirmi?
Saygilar...

ayhifi

26 Ekim 2007; 8:58:47 

Arkadaşm sen sistemi PS3 e bağlayacaksan çıkış değil girişe ihtiyacın var. sitesinden ürüne baktım optik dijital giriş mevcut o yüzden rahat rahat takabilirsiniz.

saygılar

----------------------------------------------------------------
BestSony

27 Ekim 2007; 0:25:24 

pt850 modeli 550 modelindne biraz daha iyi. eğer ki benim gibi panasonic plazmanız var ise viera link özelliği ile tek kumanda ile çok daha iyi bir kontrole sahip olacaksıznı. ben şu anda piyasa araştırması yapıyorum aldığım en son fiyat peşin 1.080 ytl daha uygun fiyata bulan var ise lütfen paylaşabilir mi? netten sipariş veya taksit seçenekleri nelerdir ? online satan yer pek göremedim googledan arattırdım. zaten tekofaks stoklarına daha yeni girmiş..

http://www.panasonic.com.tr/urunler/SC-PT850

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSony -- 27 Ekim 2007; 0:27:37 >

GordonFreeman....FOREVER
Caddy DSG Force

yunus9

27 Ekim 2007; 2:09:36 

Merhabalar...
Vatan bilgisayardan fiyat bakabilirsiniz....
Ben yarin 850 yi alacakken vazgectim.
Divx te turkce karakter destegi yok. Teknik servisi aradim. Dogru oldugunu ve basindan beri bu sorunu halledemediklerini soylediler. Fransa gibi bir cok ulkeye kendi dilinde kullanim kitabi bile olmadan mallarini ulkelerine sokmuyorlar. Kaldiki biz filmleri abuk sabuk karakter ile izleyecegiz...
Bu duyarsizlara Tabiki HAYIRRRR..
Ben vazgectim...

BestSony

27 Ekim 2007; 16:36:27 

quote:

Orjinalden alıntı: yunus9

Merhabalar...
Vatan bilgisayardan fiyat bakabilirsiniz....
Ben yarin 850 yi alacakken vazgectim.
Divx te turkce karakter destegi yok. Teknik servisi aradim. Dogru oldugunu ve basindan beri bu sorunu halledemediklerini soylediler. Fransa gibi bir cok ulkeye kendi dilinde kullanim kitabi bile olmadan mallarini ulkelerine sokmuyorlar. Kaldiki biz filmleri abuk sabuk karakter ile izleyecegiz...
Bu duyarsizlara Tabiki HAYIRRRR..
Ben vazgectim...

Teşekkür ederim paylaşım için.. ben bi araştırayım nette bununla ilgili bi update var mı?

GordonFreeman....FOREVER
Caddy DSG Force

BestSony

28 Ekim 2007; 17:48:42 

Sanırım gerek yok buna. Neden derseniz çoğunlukla dvd seyredersen (dolby 5.1 ayarları gibi) bu setin hakkını veririisn bende çoğunluk dvd seyrediyorum..dvd seyrederken altyazı problem olmaz sanırım. bugün 10 ytlye vga to vga kablosu gördüm 5 metre yani yan odadaki bilgisayardan veya laptopuma bağlayarak direct plazmama altyazılı şekilde divx seyrederim. Sanırım bu şekilde daha mantıklı olacak. çünkü başka marka cihaza yönelmek istemiyorum siyah şöyle takım olsun.. ve sahip olanlarda innaılmaz bir sese (pioneer hariç) sahip diyorlar bu segmentte.. samsung ve diğerleri il ekarşılaştırınca..Şimdi hdd kaydedicilere bakmak istiyorum.. projeler büyük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSony -- 28 Ekim 2007; 17:51:52 >

GordonFreeman....FOREVER
Caddy DSG Force

yunus9

28 Ekim 2007; 23:10:46 

Uzun arastirmalardan sonra Sony 1200es veya Yamaha 461 alici ve dinleyerek definity pro100 hoporlor takimina yoneldim.
HDD kaydedici olarakta Maalesef Philips te HDMI olmadigi icin Sony HX 950 IB modeline yoneliyorum...
Herkese bol sans...:-)

MuSoniC