|
soldiersoy -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (2 Kasım 2007; 20:23:18)
|
Hayırlı olsun tekrar. Tabiki test ortamı fark edecektir.Hatta ordaki demo diye tabir ettikleri müzik ve video cd'sinden bile çok fark eder.Ama aynı ortamda Z5500 de vardı.Eğer bir Z5500 dinleme fırsatın olduysa ne demek istediğimi anlayabilirsin.Beni pek kesmedi derken sesin kötü olduğuda anlaşılmasın.Sadece değiştirmeme değecek bir sebep arıyorum. Yalnız en çok takıldığım konu seninde bahsettiğin subwoofer olayı oldu.Hem çok küçük hem çok hafifti.O Sub'dan nasıl 250watt rms çıkar anlamak mümkün değil.Ben yine araştırmaya devam edicem,uygun bir ortam bulup deneyebilirsem daha reel bi sonuç alırım.İlk baştan PT850 sahibi olsam,acaba Z5500 alsam dahamı iyi olur diye hiç düşünmezdim, çünkü çok şık bir set.Ama şimdi satıp üzerine borca girme olayı işi değiştiriyor. Eğer imkanın varsa ve deneme fırsatın olursa USB üzerinden 700mb üstü tek veya 2cd lik bir divx film'de takılma yapıyormu merak ediyorum.Kullanma kılavuzunda "USB 2.0 desktekli" demiş, eğer üzerindeki USB giriş 2.0 ise takılma olmaması lazım.Bendeki philips dvd player lar maalesef takılıyor.
|
|
|
|