Panasonic SC-PT850 (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri

ThUgLiFeOgUz -> Panasonic SC-PT850 (20 Eylül 2007; 0:41:23)

Panasonic SC-PT850 ev sinema sistemi sipariş ettim arkadaslar ama aklıma bişe takıldı bunda optik çıkış varmı pek anlamadım yardımcı olursanız cok sevinirim cunku ps3 e takacam

erolapple -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (23 Eylül 2007; 3:19:43)

nereden siparis ettin arkadsim ve fiyati nedir

.C.O. -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (23 Eylül 2007; 3:40:43)

Evet yer ve mümkünse fiyat hakkında bilgi verirseniz alma aşamasında olan ben gibi insanlara da fikir vermişsiniz olursunuz. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

MuSoniC -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (29 Eylül 2007; 1:39:59)

HDMI varsa optik çıkış da vardır

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (26 Ekim 2007; 0:53:44)

quote:

Orjinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

Panasonic SC-PT850 ev sinema sistemi sipariş ettim arkadaslar ama aklıma bişe takıldı bunda optik çıkış varmı pek anlamadım yardımcı olursanız cok sevinirim cunku ps3 e takacam

Hayırlı olsun nereden ve kaça aldın acaba.. 42 pv70f plazmama bende düşünüyorum. güzel bişeyse alalım..

avukatkemal -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (26 Ekim 2007; 2:19:53)

o kadar çok model var ki aklım karıştı ses sistemlerinde.. plazmayı almak daha basitti yaw :)

yunus9 -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (26 Ekim 2007; 2:50:43)

850 ile 550 modeli arasindaki farki bilen varmi?
Tecrube sahibi olan bir arkadaslar sony dz 810w veya diger sony ler bu model arasinda kiyaslama yapabilirmi?
Saygilar...

ayhifi -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (26 Ekim 2007; 8:58:47)

Arkadaşm sen sistemi PS3 e bağlayacaksan çıkış değil girişe ihtiyacın var. sitesinden ürüne baktım optik dijital giriş mevcut o yüzden rahat rahat takabilirsiniz.

saygılar

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (27 Ekim 2007; 0:25:24)

pt850 modeli 550 modelindne biraz daha iyi. eğer ki benim gibi panasonic plazmanız var ise viera link özelliği ile tek kumanda ile çok daha iyi bir kontrole sahip olacaksıznı. ben şu anda piyasa araştırması yapıyorum aldığım en son fiyat peşin 1.080 ytl daha uygun fiyata bulan var ise lütfen paylaşabilir mi? netten sipariş veya taksit seçenekleri nelerdir ? online satan yer pek göremedim googledan arattırdım. zaten tekofaks stoklarına daha yeni girmiş..

http://www.panasonic.com.tr/urunler/SC-PT850

[image]local://upfiles/165697/1F54F273A2FC4E1092897B15C64C50F9.jpg[/image]

yunus9 -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (27 Ekim 2007; 2:09:36)

Merhabalar...
Vatan bilgisayardan fiyat bakabilirsiniz....
Ben yarin 850 yi alacakken vazgectim.
Divx te turkce karakter destegi yok. Teknik servisi aradim. Dogru oldugunu ve basindan beri bu sorunu halledemediklerini soylediler. Fransa gibi bir cok ulkeye kendi dilinde kullanim kitabi bile olmadan mallarini ulkelerine sokmuyorlar. Kaldiki biz filmleri abuk sabuk karakter ile izleyecegiz...
Bu duyarsizlara Tabiki HAYIRRRR..
Ben vazgectim...

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (27 Ekim 2007; 16:36:27)

quote:

Orjinalden alıntı: yunus9

Merhabalar...
Vatan bilgisayardan fiyat bakabilirsiniz....
Ben yarin 850 yi alacakken vazgectim.
Divx te turkce karakter destegi yok. Teknik servisi aradim. Dogru oldugunu ve basindan beri bu sorunu halledemediklerini soylediler. Fransa gibi bir cok ulkeye kendi dilinde kullanim kitabi bile olmadan mallarini ulkelerine sokmuyorlar. Kaldiki biz filmleri abuk sabuk karakter ile izleyecegiz...
Bu duyarsizlara Tabiki HAYIRRRR..
Ben vazgectim...

Teşekkür ederim paylaşım için.. ben bi araştırayım nette bununla ilgili bi update var mı?

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (28 Ekim 2007; 17:48:42)

Sanırım gerek yok buna. Neden derseniz çoğunlukla dvd seyredersen (dolby 5.1 ayarları gibi) bu setin hakkını veririisn bende çoğunluk dvd seyrediyorum..dvd seyrederken altyazı problem olmaz sanırım. bugün 10 ytlye vga to vga kablosu gördüm 5 metre yani yan odadaki bilgisayardan veya laptopuma bağlayarak direct plazmama altyazılı şekilde divx seyrederim. Sanırım bu şekilde daha mantıklı olacak. çünkü başka marka cihaza yönelmek istemiyorum siyah şöyle takım olsun.. ve sahip olanlarda innaılmaz bir sese (pioneer hariç) sahip diyorlar bu segmentte.. samsung ve diğerleri il ekarşılaştırınca..Şimdi hdd kaydedicilere bakmak istiyorum.. projeler büyük..[:o][:'(]

yunus9 -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (28 Ekim 2007; 23:10:46)

Uzun arastirmalardan sonra Sony 1200es veya Yamaha 461 alici ve dinleyerek definity pro100 hoporlor takimina yoneldim.
HDD kaydedici olarakta Maalesef Philips te HDMI olmadigi icin Sony HX 950 IB modeline yoneliyorum...
Herkese bol sans...:-)

MuSoniC -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (29 Ekim 2007; 13:49:01)

istinye park Teknosa'da vardı SC-PT850 fiyatı 1200 ytl idi ancak peşin alımda %10 indirim yapıyorlar galiba.

kakaLaenT -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (29 Ekim 2007; 22:47:30)

arkadaşlar bende sc-ht855 sistemini dusunuyorum hdmı cıkısı olması cok cazıp geldı cokta şık bir sistem fikri olan varsa sevinirim cunku bu fıyat aralıgında hdmı ve dıgıtal gırısı olan pek fazla sıstem yok.

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (30 Ekim 2007; 19:47:36)

Ben sipariş ettim yarın gelecek inşallah. pt850 modelini..1025 ytlye 6 ay taksit.. eminönünde 950 ytlye peşin havale tekofaks garantili veriyorlar. panasonic bayisi. ama yanında ki dükkana telefon ediyorum 1050 peşin diyor. piyasa bi garip yaw.. ama Tekofaks harbi marka olmuş artık.

soldiersoy -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (30 Ekim 2007; 20:09:12)

Öncelikle hayırlı olsun.

Altyazı sorunu ile ilgili bişey bulabilmişmiydiniz?İzlenimlerini bizimle paylaşırsan özellikle bana da yardımcı olursun.

yunus9 -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (30 Ekim 2007; 22:53:30)

Teknik servisleri ile gorustum. Uzun yillardir turkce karakter desteginin olmadigini soylediler...
Benim uzuldugum nokta Turk kullanicilara karsi basindan beri sorumsuzca hareket edenlerin halkimiz tarafindan bu kadar prim verilmesi.
iste belkide bundan BİZ olamiyoruz. Bence kendimize deger vermemiz lazim. Artik koyun surusu olmiyalim..
Herkese sevgi ve saygilar...

soldiersoy -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (31 Ekim 2007; 9:09:04)

Türkçe karakter sorunu hala çözülmediyse can sıkar bu meret.

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (31 Ekim 2007; 9:39:52)

Evet çok haklısınız.. Türkiye üzerinden milyonlarca dolar kazanıyorlar belki ama bu ülkede ne seyredliyor neye ihtiyacları var diye ilgilenilmiyor. Bunda Tekofaksında payı var bence.. Türkçe dil desteği vermezsen ithal etmiyorum bu ürünü dese belki dağ dağa küsmüş dağın haberi yokmuş misali mi olacak acaba ?? Bende phlips 5500 var. bundada aynı problem vardı ama bilgisyardan anlayan nette hacker diye tabir ettiğimiz biri bununla ilgili bir yazılım update yapmıştı. Hatta philips servisleride bu yazılımı el altındna yüklemeye başlamışlardı. Bunun gibi kişilere ulaşmak alzım. kaynak kodları kırılmak süretiyle yapılamaycak bişey değil.. ben kafama takmıyorum artık.. dvd seyredeceğimden dolayı. divx seyretmek istediğim zamanda phlips 'i bağlaycağım veya vga kablosu ile laptopuma bağlaycağım. olayı çözeceğim. Belkide hiç beğenmeyceğim aleti gittigidiyorda satışa koyacağım .. kim bilir..?

soldiersoy -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (1 Kasım 2007; 8:51:17)

Dün Vatan bilgisayarda deneme fırsatım oldu ama açıkçası pek kesmedi beni.Düşünmeye başladım Z5500den vazgeçmek ne kadar doğru diye.

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (2 Kasım 2007; 14:35:36)

quote:

Orjinalden alıntı: soldiersoy

Dün Vatan bilgisayarda deneme fırsatım oldu ama açıkçası pek kesmedi beni.Düşünmeye başladım Z5500den vazgeçmek ne kadar doğru diye.

Test ordamı ile kullanacağınız ortamdaki şartlar aynı değil maalesef.. Ben bu aleti 20-25 m'2 lik bir salonda kullanacağım için yeterli. Dün itibariyle pt850 geldi.. kolayca kurdum . müzik ve dvd film denemelerimde gayet başarılı buldım.. ayarlarıyla biraz uğraştıktan doğru yaralarla gayet iyi. panasonic plazmama ile olan uyumluluğu hem dizayn renki hem kumanda üzerinden harika oldu.subwooferi komik denecek kadar küçük olsada tatmin edici. en azından apartman dairesinde yaşıyorsanız..1080i upscale özelliğivar ama hdmi kablo ile bağlamam rağmen 576p den yukarı çıkamadı.. acaba filmlerden mi kaynaklı bu.. dijitürk yayınlarını dvd den daha kaliteli izliyorum..[sm=s17.gif] halbu ki dvd lerin daha kaliteli çıkması gerekmez mi?..

soldiersoy -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (2 Kasım 2007; 20:23:18)

Hayırlı olsun tekrar.

Tabiki test ortamı fark edecektir.Hatta ordaki demo diye tabir ettikleri müzik ve video cd'sinden bile çok fark eder.Ama aynı ortamda Z5500 de vardı.Eğer bir Z5500 dinleme fırsatın olduysa ne demek istediğimi anlayabilirsin.Beni pek kesmedi derken sesin kötü olduğuda anlaşılmasın.Sadece değiştirmeme değecek bir sebep arıyorum.

Yalnız en çok takıldığım konu seninde bahsettiğin subwoofer olayı oldu.Hem çok küçük hem çok hafifti.O Sub'dan nasıl 250watt rms çıkar anlamak mümkün değil.Ben yine araştırmaya devam edicem,uygun bir ortam bulup deneyebilirsem daha reel bi sonuç alırım.İlk baştan PT850 sahibi olsam,acaba Z5500 alsam dahamı iyi olur diye hiç düşünmezdim, çünkü çok şık bir set.Ama şimdi satıp üzerine borca girme olayı işi değiştiriyor.

Eğer imkanın varsa ve deneme fırsatın olursa USB üzerinden 700mb üstü tek veya 2cd lik bir divx film'de takılma yapıyormu merak ediyorum.Kullanma kılavuzunda "USB 2.0 desktekli" demiş, eğer üzerindeki USB giriş 2.0 ise takılma olmaması lazım.Bendeki philips dvd player lar maalesef takılıyor.

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (2 Kasım 2007; 20:42:25)

En kısa zamanda usb sinin test eder buraya yazarım.. salon ortamalrı için pt850 çokşık durdu . simsiyah kolonlar ve player.. ama bilgisyarda kullansaydım hiç düşünmeden z5500 alırdım.. çok methini duydum. bilgisyarımda creative marka 2+1 var.. 350 ytl para vermiştim. subwooferi diye bişey yok hiç birşey duymuyorum bass namına.. ama ses akustiği güzel olduğu için katlanıyorum. keşke z5500 ayaklı hopörlör seti olsa takım yanına birde pioneer recievver anfi alıp fistık gibi kullanırdım.

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (6 Kasım 2007; 12:32:56)

usb portunu denedim.. süper çalışıyor.. hatta içinde çok çeşitli dosyalar olsa bile kendi video resim mp3 olarak ayırıp kaç adet hangisinden olduğunu menu halinde gösteriyor ve bu ayrılmış maddelere ayrı ayrı bakabiliyorusnuz.. ben film de seyrettim. en ufak bir takılma yok. Anbcak dediğim gibi hala 576 p nin üstüne çıkamadım çözünürlük olarak..

sserin -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (9 Kasım 2007; 14:01:13)

quote:

Orjinalden alıntı: BestSony

usb portunu denedim.. süper çalışıyor.. hatta içinde çok çeşitli dosyalar olsa bile kendi video resim mp3 olarak ayırıp kaç adet hangisinden olduğunu menu halinde gösteriyor ve bu ayrılmış maddelere ayrı ayrı bakabiliyorusnuz.. ben film de seyrettim. en ufak bir takılma yok. Anbcak dediğim gibi hala 576 p nin üstüne çıkamadım çözünürlük olarak..

Çözünürlüğü otomatik(nasıl çözünürlükte kaydedilmişse öyle) seçer. Menüde 576i, 576p,720p,1080i,1080p gibi seçenekleri yoktur. Bu tür seçenekler (up conversion) için Samsung HD860 yada 870 DVD Player alabilirdiniz.

BestSony -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (10 Kasım 2007; 12:15:07)

quote:

Orjinalden alıntı: sserin

quote:

Orjinalden alıntı: BestSony

Çözünürlüğü otomatik(nasıl çözünürlükte kaydedilmişse öyle) seçer. Menüde 576i, 576p,720p,1080i,1080p gibi seçenekleri yoktur. Bu tür seçenekler (up conversion) için Samsung HD860 yada 870 DVD Player alabilirdiniz.

Dün sabah itibariyle o iş halloldu.. Birazcık panasonic player'in setup'ıyla uğraşırken bi sürü ayar gördüm.. bunlardan biride hdmi secenekleri idi.. burada çözünürlüğü istediğimze getirip kullanbiliyoruz (576 i p 720 i p 1080 i p ) bende ki otomatikte kaldığı için filme göre (buda genelde 576 p oluyordu) seçiyordu. şimdi divxleri bile 1080 p filan getiriyorum kalite birazcık daha iyi oluyor.. en azından köşe düzeltme oluyor..

VE Türkçe altyazı problemi çzüldü. Menude bununla ilgili 1-2- seçenek var. 8482 türkçe dil kodu aynı zamanda subtitle seçneklerinden de türkçe dil seçneği var. servis bile olmuyor demişti.. ayrıca menuelerde (others seçili) birçok değişiklik imkanı mevcut..

kanoute -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (10 Kasım 2007; 19:35:06)

bende bu sistemden aldım. güzel gerçekten
optik kabloyla uydu receivera bağladım ben
"d in " seçmek zorunda kalıyorum her seferinde ses sisteminden ses alabilmek için
bunun pratik bir yolu yok mu

avukatkemal -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (11 Kasım 2007; 21:27:27)

panasonic 550de optik giriş ve hdmi var mı acaba?

avukatkemal -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (13 Kasım 2007; 17:10:29)

Tavsiyelere uyduk aldık bakalım :) umarım divxlerde altyazı sorunu yaşamam.. görüşler için teşekkürler..

kanoute -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (26 Kasım 2007; 15:16:27)

divxlerde sınırlı sanırım algıladığı codecler.
msela xvid çalmıyor gibi

avukatkemal -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (6 Aralık 2007; 10:27:54)

Bu duruma çözüm bulabilen var mı? Sevgili kanoute herhalde optik girişi iptal edip audio kablosu kullanarak sorunu dolaylı olarak halletti ama optik kablodan vazgeçmeden bu işi yapılabilir mi abaca?

quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

bende bu sistemden aldım. güzel gerçekten
optik kabloyla uydu receivera bağladım ben
"d in " seçmek zorunda kalıyorum her seferinde ses sisteminden ses alabilmek için
bunun pratik bir yolu yok mu

inch -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (30 Ocak 2008; 23:11:20)

çok şükür aldım sc-pt 850 yi.üzerimden yük kalktı.daha önce kullanan arkadaşların paylaşımını bekliyorum...

vahdettinp -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (3 Şubat 2008; 16:37:18)

Kaça, nereden ve hangi şartlarda aldınız öğrenebilirmiyiz. Güle güle kullan.

inch -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (4 Şubat 2008; 17:30:31)

1030/10 taksit. izmir egemen den

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (8 Şubat 2008; 17:13:40)

Sevgili arkadaşlar, burada yazılan olumsuzluklara rağmen geçenlerde vatanın kampanyasından 3 taksitle 1.016 YTL ye Panasonic'ın SC-PT850 modelini aldım. İyi ki de almışım. Gerçekten başarılı bir alet. Burada belirtilen olumsuzlukların başında Türkçe karakter sorunu geliyordu. Hemen belirteyim öyle bir sorun yok. İlk kurulumda Türkiye'nin kodunu giriyorsunuz. Bu DVD lerdeki Türkçeyi hallediyor. Dvx lerde ise 'funksions' tuşuna bastıktan sonra çıkan menüde altyazı kısmında direk Türkçe seçeneği işaretleniyor. Yukarıda bir arkadaş, teknik servisin bu sorunun çözülemediğine dair söylemini aktarmış, inanamadım, bu kadar yetersizler mi? Benim için en zor bölüm sistemi çözebilmek idi. Çünkü kullanım kitapçığı bana biraz karışık geldi. Şimdi keyfini çıkarıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Soruları olacak arkadaşlara her zaman yardıma hazırım.

inch -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (8 Şubat 2008; 19:19:50)

evet. kitapçığı çok kaışık hazırlamışlar.hazırlamasalar daha iyiymiş.ama kullnımı basit.benim merak ettiğim şey şu.mikrofon gibi bi aleti var.nerede oturacaksan cihazı oraya koyup otomatik ses ayarı yapıyorsun.(kitapçığında öyle yazıyor)denemek için kullandım.ama bu sefer de iptal edemiyorum.orjinal hale nasıl döndüreceğim?ayrıca hoperlör ayarlarında arka kulelere birkaç milisaniye geç ses aktarımı yapılabiliyo.yani bu efekti kullanmak ne işe yarar ki?

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (8 Şubat 2008; 20:27:48)

Sevgili İnch önce bende o mikrofonla otomatik ayar yapmaya çalıştım ama istediğim sonucu alamadım. Sonradan yaptığım manuel ayarlama bana daha keyif verdi. Orta hoperlörü -6 Desibel, surround hoperlörleri +6 desibel yaptım. Surroundu ve Super surround modunu aktif hale getirdim. Ses odada inanılmaz yayılmaya başladı. Denemeni tavsiye ederim.

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (8 Şubat 2008; 20:48:13)

Zaten manuel ayar yaptığında otomatik yaptığın ayar sıfırlanacak.

inch -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (9 Şubat 2008; 1:31:36)

rturgay.surround ve super surround u nerden aktif hale getiriyorsun? bir de -6 ve +6 desibelden bahsetmişsin.desibel ayarı hangi menüde var ki? fonksiyon menüsünde diğer seçenekler diye bir yer var. orda şematik olarak sistem gösterilmiş(surroundlar,ön kuleler, sub. gibi)burada desibel değil de seslerin yankılama ve gecikme sürelerini milisaniye cinsinden ayarlanabilirliğini vermiş.desibel derken burayı kastetmiyorsun değil mi? ayrıca viera özelliğini samsung tv de kullanabilir miyim? daha doğrusu vieranın tv ile alakası var mı?

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (9 Şubat 2008; 14:40:59)

Sistemin içinde herhangi bir disc olmasın, test tuşuna dokun ve bırak, sırayla kolonlardan ses duyacaksın sıra ön hoparlöre gelince 'aşağı ok' a bas (-6) olana kadar, ses arka kolonlara geçince 'yukarı ok' a (+6) ya gelene kadar bas. Bu işlemi Rigt ve Left hoparlörde yapamıyorsun. Daha sonra tekrar test tuşuna bas ve menüden çık. Surround için ise -SRDE tuşuna parmağını basılı tut. Ekranda SRDE ifadesi çıkacak. Super surround da ise SSRD tuşuna basarak Film yada müzik seçeneğini yap. Umarım yardımcı olmuşumdur.

kanoute -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (15 Şubat 2008; 0:16:26)

divxlerde altyazı boyutlarını çok küçük yazıyor değil mi?
dvd filmlerdeki gibi değil yani...
sanırım tek dezavantajı bu aletin
divx altyazıları çok okunaklı değil

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (17 Şubat 2008; 13:36:33)

Alt yazının boyutlarını da kendi isteğine göre +60 a kadar büyütebiliyorsun. Ben hiç bir olumsuzluğunu görmedim. Benim için tek sorun coakcial ses girişi olmamasıydı. Onu da ebay dan coakcial to optical aparatı alarak çözdüm.

avukatkemal -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 13:20:29)

Nasıl buyutuyosun altyazıyı?

kanoute -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 14:24:15)

altyazıyı bende büyütemiyorum
+60 da yapsam 0 da yapsam aynı oluyor

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 14:30:22)

Özür diliyorum. Sanırım haklısın, boyut değiştirilemiyor sadece -60 a kadar yeri değiştirilebiliyor. Benim yanılgıya düşme nedenim ben divx leri bağladığım bilgisayardan seyrediyorum. Alt yazı boyutlarını da yüklü codek programından istediğim gibi ayarlıyorum. Biraz önce denemek için filmi cd ye yazdım ve oradan kontrol ettim. Sadece alt yazının yerini değiştirebildim. Yanlız enteresan bir durum, yazılar bende hiç de küçük gözükmedi ve gayette okunaklı.

kanoute -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 14:52:50)

dostum, bilgisayardan tv ye ne ile bağlı ? vga mı yoksa hdmi kablo mu?
bilgisayarının monitorundeki kadar net görüntü alabiliyor musun?

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 15:10:00)

İki bağlantıda mevcut. Ekran kartından görüntüyü çoğalttım. Vga to Vga gerçektende iyi sonuç veriyor. Fakat Dvi to Hdmi mükemmel diyebilirim. Arasında çok fark var, renkler inanılmaz güzel ve canlı, 1080p bağlantı sağlıyor. HD film ve diziler seyretmek bir zevk oldu. Selamlar.

kanoute -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 15:37:51)

bendeki lcd monitor 4:3 formatında, plazma tv ise 16:9
bu durumu ayarlayabiliyor mu ekran kartı
yoksa plazma tv de 4:3 formatında ya dacisimleri gereğinden çok geniş olarak mı gösteriyor ?

AlemdarRize -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 15:42:35)

Hayırlı olsun ne diyelim.

unpop -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 15:54:43)

rturgay , bilgisayardan panasonic optik girişe bağlantı yaparak 5.1 ses alabildin mi, yani pc'ndeki hd film ve dizilerdeki sesleri optik bağlantı ile cihaz çözebiliyor mu ? Eger oluyorsa buyuk keyif

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 16:22:05)

Bilgisayarın ana kartında optik çıkış yok coaxial çıkış var. Ses siteminde ise tam tersi optical giriş var, coaxial giriş yok. Bu önce sorun yaratıyordu. Sonradan böyle bir çeviricinin varlığından haberim oldu ve ebay global sitesinden satın aldım. Şu anda hiçbir sorun yok. Ses mükemmel.

unpop -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 17:32:03)

yani pcnizden gelen hd rip dosyadaki 5.1 leri cihazdaki dekoder çözüyor değil mi, yoksa prologic II ile sanal 5.1 mi yaratıyorsunuz ?

quote:

Orjinalden alıntı: rturgay

Bilgisayarın ana kartında optik çıkış yok coaxial çıkış var. Ses siteminde ise tam tersi optical giriş var, coaxial giriş yok. Bu önce sorun yaratıyordu. Sonradan böyle bir çeviricinin varlığından haberim oldu ve ebay global sitesinden satın aldım. Şu anda hiçbir sorun yok. Ses mükemmel.

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 17:40:00)

Dolby digital ışık cihazda yanıyor . Sanal olarak dağıtmıyor.

rturgay -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (18 Şubat 2008; 17:44:34)

Sevgili Kanout, bu tamaman bilgisayarının ekran kartı ile alakalı. Monitörünün 4:3 olmasının bir etkisi yok. Ekran kartın da en az 1024 / 768 çözünürlüğü destekliyor ise ve ekran kartının tv çıkışı mevcut ise görüntü oturacaktır. Oturmasa bile ekran kartının programı sayesinde tv ekranına tam uyum sağlattırabilirsin.

kimeryalı -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (19 Mayıs 2008; 12:26:17)

1 ay önce pv50f ve pt850 aldım
gerçektende kullanım kitapçığı çok karışık geldi bana
sorunum uyduyu tvye sacarttan altın uçlu scarttala bağladım.görüntü net ve güzel
pt850 yi hdmı ile bağladımda dvd kalitesinden memnun kalmadım.pt850yi altın uçlu scartile bağladığımda görüntü
hdmı dan daha iyi ve net gözüküyor.
hdmı ayarı için ne yapmalıyım?

kimeryalı -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (22 Mayıs 2008; 21:13:51)

sorunun hdmı kabloda olduğunu buldum.

avukatkemal -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (23 Mayıs 2008; 10:13:39)

Ne sorun varmış hdmi kabloda?

kanoute -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (25 Mayıs 2008; 12:51:54)

bu ürün çok elektrik harcar mı? ne kadar güç elektrik harcadığını bulamadım.
http://www.panasonic.com.tr/urunler/SC-PT850

özellikleri burada verilmiş. ama güç tüketimi göremedim ben.
kullanma kılavuzuna baktığımda , güç tüketimi(ana cihaz) 135 watt yazıyor . toplamı bu mudur? yoksa hoparlörler de ayrı olarak elektrik harcar mı?
radyoyu bundan dinliyorum da. çok masraflı mı oluyor acaba?

gidakontrol -> Cevap: Panasonic SC-PT850 (25 Mayıs 2008; 18:11:03)

hoparlörlerin ayrı elektrık kablosu yok,ana sistemden guç alıyorlar

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.109375