Ne dersiniz ozellikle su 106 plazma olan alınır mı ya da 1.500 trl verdikten sonra bilindik bir markanın 32" LCD sini mi alsak. Hangisi daha performanslı olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 20 Eylül 2007; 1:39:34 >
unıpop guzel bir tespit bence bu plazma panel uygun gibi. zaten tv tuner lazım değil uydu recirver kullanıyoruz. zaten hoparlorde lazım değil hoparlor setım ve sinema anfim var. ve hady redy panel olmasından dolayı bence alınır ama seg segerekten mahmuremi olur bilmiyorum garantisi nasıl acaba kim tarafından veriliyor.
unıpop guzel bir tespit bence bu plazma panel uygun gibi. zaten tv tuner lazım değil uydu recirver kullanıyoruz. zaten hoparlorde lazım değil hoparlor setım ve sinema anfim var. ve hady redy panel olmasından dolayı bence alınır ama seg segerekten mahmuremi olur bilmiyorum garantisi nasıl acaba kim tarafından veriliyor.
vestel'in millenium serisi wirelless hd ready 32" lcd televizyonunu 1200 ytl ye vestel kendi çalışanlarına satıyor.
neyse :)
bence başka bir şey bakın derim. mesela plasma bakın bana göre görüntüsü crt'ye daha yakın...
1.490 ytl hemde HD paneli olan bir plasma bence mükemmel bir fırsat....Bildiğim kadarıyla SEG panellerini LG den alıyor..Üstelik teknik servis yaygınlığı ve Vestel güvencesi de işin içine girince kaçırılmıyacak bir fırsat....
Şu anda bu fiyata hala bazı markaların 32 inch CRT televizyonları satılıyor....(Philips-Vestel_arçelik v.b).......
öpüşürken; -göz bebekleriniz büyür. -kalbiniz daha hızlı çalışır. -kendinize güveniniz artar. -34 yüz kasını çalıştırırsınız. -çürükleri önleyecek kadar salgı salgılarsınız. -6.4 kalori yakarsınız.
Ne dersiniz ozellikle su 106 plazma olan alınır mı ya da 1.500 trl verdikten sonra bilindik bir markanın 32" LCD sini mi alsak. Hangisi daha performanslı olur ?