Acer, Iiyama, Nec ve Samsung'dan sonra Hyundai'de 24-inç büyüklüğündeki yeni LCD monitörünü duyurdu. Firmanın hazırladığı yeni modeli W240D, 24-inç'lik büyüklüğü ve 1920x1200 çözünürlüğü ile Full HD desteği de sağlayabiliyor. 2ms tepki süresine sahip olan monitör 1000:1 kontrast ve 500 cd/m² kontrast oranına sahip.
DVI (HDCP), HDMI (HDCP), VGA ve YUV (komponent) gibi zengin bağlantı alternatifleri ile pek çok cihazı bağlanabilen monitör, tasarımı ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Hyundai W240D'nin Avrupa satış fiyatının yaklaşık 500 avro civarında olabileceği ifade ediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 19 Eylül 2007; 17:16:45 >
Bilgisayar için fazla olduğunu düşünüyorum belli bir mesafeden baktığımız için gözler açısından hiç iyi değil bende..Benim 22 bile bazen fazla geliyor..Ama PS3 XBOX360 için bulunmaz nimet..
Monitörün özellikleri çok iyi gerçekten.Avrupa fiyatı da çok iyi ancak Türkiye'de HDMI girişi,ek vergi koymalarına neden olacak ve maalesef fiyatı çok yükselecek yine
Bu arada yurtdışı sitelerde tepki süresi 5ms olarak görünüyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 19 Eylül 2007; 21:16:05 >
There are,of course,those who do not want us to speak......while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
24"LCD ler gün geçtikçe çoğalıyorlar.. fiyat olarakta denge noktasına ulaşması zaman alacaktır ama şimdiden geleceğin standardı gibi duruyorlar.. özellikle oyun konsollarının üretime etkisi büyük olacaktır.. dolayısı ile de fiyatlara.. en iyisi almışken geleceğin standardı 24" almak daha mantıklı bir seçim olacaktır herhalde...
24'' bile küçük bence güzel bir masa yaptırılı 32'' lcd kullanılmalı tabi 1920x1080 çözünürlüğünde olmalı bu lcd benim standartım budur. Yaslanırım arkama z5500'e veririm sesi ve full HD film, dizi izlerim nettede geniş geniş gezinirim..
Valla ben bunu değilde geçen pazar oyun oynadığım ve katıldığım O.C showdaki BENQ marka 24'' lik monitörü sevdim .
üsteki tek full HD LCD MONİTÖR BUNUN KARDEŞİ DE VAR SÜPER MONİTÖR 470 YTL CİVARI FALAN VATAN PC DE 1 AY ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ
ama benq den sonra en begendigim monitörü yapmıs helal olsun HYUNDAI ya özelliler ekran kartı satın almaktan bıkmıs ve konsola geçmiş arkadaslar için ister xbox360 olsun ister ps3 olsun biçilmiş kaftan alan arladasların kesinlikle lcd monitörlerden (samsung206 bw)bir adım önde olacakları görülüyor
teşekkürler fx57
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 20 Eylül 2007; 15:23:21 >
Macbook Pro 2.4GHz, 4 GB DDR2 RAM, 320 GB HDD, Multi touch trackpad, Vista Ultimate ENG & MAC OS X Snow Leopard 10.6 iPod Nano 4 GB Apple Cinema Display 20" S-IPS 1680x1050 Canon PowerShot A540