Şimdi Ara

## VIA'nın Vista Sertifikalı En Hızlı EPIA Anakartı Hazır ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## VIA'nın Vista Sertifikalı En Hızlı EPIA Anakartı Hazır ##


    Son dönemde daha çok gömülü sistemler üzerine yoğunlaşan VIA, EPIA serisinin en hızlı anakartı olan EPIA SN modelini duyurdu. Windows Vista sertifikası da olan anakart üzerinde yine VIA'nın 1.8GHz'de çalışan C7 işlemcisi geliyor. Firmanın yeni anakartı serinin daha önceki modellerine göre %30 daha hızlı olduğu ifade ediliyor.

    PCIe X16 desteği de olan anakart 4xSerial ATA II, Ultra DMA portu, Compact Flash konnektörü, dual-LAN portu ve wireless desteği ile son derece esnek kullanım sağlıyor. CN896 yonga setini kullanan anakart üzerinde VIA'nın Chrome 9 HC IGP'si yer almakta. DirectX 9 destekli olan IGP donanımsal MPEG2 hızlandırma özelliğine de sahip.

    4GB'a kadar DDR-667MHz bellek desteği de olan anakart yine VIA tarafından hazırlanan VT8251 güney köprüsünü kullanıyor. V-Raid teknolojisi ile farklı RAID konfigürasyonlarını da destekleyen EPIA SN, sahip olduğu özellikleri ile farklı ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak hazırlanmış yeni bşr çözüm.

    VIA EPIA SN'nin fiyatı ve pazara giriş tarihi net olarak bilinmiyor.







  • Çok başarılı bir ürün. tüm kiosk ları + mini pcleri için muhteşem olmuş
  • Çok küçük ve çok sevimli
  • fiyatı düşük olursa bizim ihtiyarlara bundan alayım
  • fiyatı 200-300 dolar civarında olabilir, en fazla 400 dolar. nerden mi biliyorum? TR'de satılan diğer modeller hemen hemen bu fiyatlara satılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.