Giriş | |
|
|
|
17 Eylül 2007; 13:43:43
|
|
|
Bu adamlar ya işi bilmiyorlar ya organize edemiyorlar yada battılar. Yeter ya hizmet açık olsun biraz ayıp be. Neredeler bunlar şirket kurmalar filan. Telefonu açan yok, maile bakan yok?????
|
|
|
17 Eylül 2007; 13:59:40
|
|
|
Bu güncellemeler reseller paketlerini de etkiliyormu yani. Allahtan müşteri bulupta şirkete güvenip web barındırma hizmeti alamdım. Ama kendi sitelerim var hep kapalı. 6 ayda 2 ay kapalı kaldı yani.
|
|
|
17 Eylül 2007; 16:45:12
|
|
|
Son günlerde şikayetler arttı desenize :) Geçmiş olsun, yardımcı olabileceğim bir konu olursa pm atınız. Saygılar.
|
cyrix11
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
20 Eylül 2007; 2:08:33
|
|
|
sağlam host firması ile anlaşın
|
|
|
|
|
21 Eylül 2007; 22:53:09
|
|
|
Arkadasım Gecmıs Olsun Ne Kadar Adam Var Kacan Sasırıyorum Esasında Sıte Acacan Pıs Kacan Hostinglerin İsmını Yazacan :) Bence Bir Hostingcı En Fazla 3 Gun Kapalı Kalır. Ama Adamlar massallah :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowas -- 21 Eylül 2007; 22:54:16 >
|
|
22 Eylül 2007; 10:42:07
|
|
|
battı dedik ya olm adam askere kaçtı
|
|
|
22 Eylül 2007; 11:45:06
|
|
|
Klavye hosting ile daha önce tanışmıştım iyi birine benziyordu aslında.Dolandırıcı olduklarını sanmıyorum ama dünya hali bu belli mi olur dolandırıcı olabilirlerde. Neyse Sorun yaşayanlara geçmiş olsun diyorum.
MadLuck
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
22 Eylül 2007; 19:56:33
|
|
|
|
kişileri tanımadan yorum yapmayın kötülemeyin. Klavyehosting in sahibi Kaan bey çok iyi niyetli ve işini iyi yapan birisidir. Şu sıralar ailesinde bazı rahatsızlıklar vae hastanelerde koşturuyor. Sonuçta onlar da insan biraz anlayış gösterin bilip bilmeden saçma saçma yorumlar yapmayın..
|
|
|
|
|
22 Eylül 2007; 20:19:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MadLuck kişileri tanımadan yorum yapmayın kötülemeyin. Klavyehosting in sahibi Kaan bey çok iyi niyetli ve işini iyi yapan birisidir. Şu sıralar ailesinde bazı rahatsızlıklar vae hastanelerde koşturuyor. Sonuçta onlar da insan biraz anlayış gösterin bilip bilmeden saçma saçma yorumlar yapmayın.. Aaa olurmu hiç öyle şey araştırmak ve mantıklı yorum yapmak olurmu, atıp tutmak kadar basit kolay bir şey varken şimdi !..........
|
|
|
22 Eylül 2007; 20:44:42
|
|
|
Kaan beyi bende tanır severim, ama şimdi şöyle bir durum var, iş ayrıdır, özel yaşam ayrıdır. Bildiğim kadarıyla kendisi uzun süredir sağlık problemleri ile uğraşıyor (Allah acil şifalar versin) Yani insanlar para verip karşılığını almak ister sorun olduğunda sorup bilgi sahibi olmak ister, Kurumsal olarak çalışınca yani biz şirketiz diyebiliyorsa birileri bunu şirket olarak yerine getirmek lazım, ben hiç bir şirketi görmedim şu şu nedenlerden dolayı ilgilenemedim vs. diye, sonrada çıkıp piyasaya yeni girmiş insanlara her önüne gelene hotçu- tostçu diye yakıştırmalar yapıyoruz. Temmuz ayında 2 hafta şehirdışına çıkmak zorunda kaldım, tüm müşterilerime mail atıp durumu belirttim, ve gönderilen her mailin zamanında cevaplanacağını eğer mailinizin cevaplanma süresi uzarsa lütfen cep telefonuma mesaj atın diye mail attım. Olması gerekende budur, eğer kim olursa olsun bu ben olayım, Kaan olsun yada Hakan bey yada bir başkası olsun atılan mailler en fazla 1 gün sonra cevaplanmıyorsa bunun mazereti olmaz. (ölüm, Vefat dışında, Allah kimseye göstermesin.) Sonuçta yaptığımız iş bellidir. Yaptığımız işin sorumlulukları ve zorluluklarıda bellidir. Bizler bu işe girmiş isek bunların hepsini göz önüne almışız demektir. Yazdıklarım geneldir, sadece bir kişi için yazmadım, bu benim içinde geçerlidir, başka bir host satıcısı içinde geçerlidir. Herkese iyi çalışmalar dilerim. Saygılar.
|
MadLuck
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
22 Eylül 2007; 23:29:26
|
|
|
banlanman yakındır
|
|
|
|
|
30 Eylül 2007; 22:25:45
|
|
|
kaan sanırım klavyeyi bıraktı bir ara devretmek istiyordu ortağı izin vermemiş ve şuandada o ilgileniyor sanırım. o kadar mail attım kaç haftadır 1 cevap bile alamadım. hayırlısı olsun herkes için ama müşteriyi kimse mağdur edemez hakkıda yoktur.
|
|
|
30 Eylül 2007; 22:44:51
|
|
|
Benim bildiğim tek o vardı klavyede ama hayırlısı olsun artık.
|
|
|
30 Eylül 2007; 22:48:58
|
|
|
sürekli yurtdışına çıkıp gelen bi ortağı var sanırım. benim bildiğimde bu :) hatta bize devredecekti tam herşeyde anlaşmıştık ama ortağı istememiş ben ilgilenirim demişti.
|
|
|
1 Ekim 2007; 19:24:54
|
|
|
hayırlısı olsun ozaman abin Eltun askere gittimi,
|
|