Şimdi Ara

SATILIK MSI P6N_SLi-FI ANAKART & C2D E4300 İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her iki üründe gigatekten faturalı ve garantilidir.Anakartın kutu içeriği olduğu gibi mevcut kullanılmadı bile,2-3 aylık bir anakart.. Ürün siyah pcb olan kaliteli seriden.. İşlemci ise box işlemci,herşeyi mevcut.. İstenilen fiyatlar; Anakart 120YTL İşlemci 140YTL İkisini alana 250YTL

SATILIK MSI P6N_SLi-FI ANAKART  &  C2D E4300 İŞLEMCİ

SATILIK MSI P6N_SLi-FI ANAKART  &  C2D E4300 İŞLEMCİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@ -- 16 Eylül 2007; 18:58:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• p5b ile takas var mı??
    -Sattığım ürünleri satış sitelerinden 12 taksitle alabilirsiniz.Ancak referanssız arkadaşlara sadece direk para aktarma tarzı satışlar,referanslı üyelere ise güvenli alışveriş tarzı satışlar yapabilirim.
    -tsunami41 nickli arkadaş izmirden x1800xl vga alacaktı ve alacağı kişiye güvenmeyip tam tamına 375ytl yi benim hesabıma geçti ve benden elden almamı rica etti kartı ki sadece forumdan tanışıklığımız var.ben de kartı alıp anında kargoya verdim....bu bile yeterli sanırım...teşekkürler tsunami41 =)...devamı profilde
    NOT: rezerve sadece ürün ücretinin yüzde 20si kapora ile yapılır bıktım sözünden dönenlerden[size]
  • Maalesef hocam

EdiT:Takas yoktur arkadaşlar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

birisi alsın çabuk yoksa ben alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 16 Eylül 2007; 19:06:42 >
    0535 714 17 93

Bana referansın düşük diye garip mesaj yazanlara bu yazı :
    Bana önce havale sonra ürün diye soran yeni üyeler ve 18 yaş altı kişiler 19 yıllık üyelik,10 binin üzerinde satış varken size ürün satışım ve sizlerden ürün alışım yoktur.

Sorunlu kişiler : akkinooo(iftiracı) - hiickimse - webbeast(dolandırıcı) - kurt_78(dolandırıcı)
  • bu parçalar önceki ilanında satılmamış mıydı ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.