Giriş | |
|
|
|
16 Eylül 2007; 13:36:21
|
|
|
Bu forumda herkes birilerini bilgilendirmek için yaşadığı iyi kötü tüm tecrubelerini paylaşmaktadır. PDA lar ile ilgili olumlu,olumsuz görüşler,bilgilendirme amaçlı arkadaşlarımız tarafından aktarıldığı gibi,cihazlarla ve cihazların gönderildiği teknik servislerle yaşanan sıkıntılar da dile getirilmekte,bu da tüm aktif PDA kullanıcılarına yol göstermekte,rehber olmakta,ilgili sıkıntıya çözüm bulmak için alternatifler ürtetilmeye çalışılmaktadır. Ancak Teenking nickli arkadaşın,Asus P525 servisiyle yaşadığı sıkıntı,gördüğüm kadarıyla forum yönetimi tarafından silinmiştir. Bu vahşi kapitalist yaklaşım beni çok rahatsız etmiş,bağımsız ve tarafsız bir platformda olmadığımızı düşündürmüştür. Bugün Asus'un baskı yaparak sildirdiğini düşündüğüm Topic örneği gibi,satın aldığımız yada ilerde satın alacağımız cihazlara ilişkin eleştirilerin de Forum yönetimi tarafından ticari amaçlarla silinebileceğini öngörerek,bu forumda artık hiçbir şekilde bilgi paylaşımında bulunmayacağımı ve üyeliğimin Forum yönetimi tarafından iptal edilmesini talep ediyorum. Standart üye olduğum,Enkidu nickini kullandığım tamamen bağımsız PPC Platformu olan pocketpc.gen.tr sitesine burdaki tüm değerli arkadaşları kaliteli (ticari kaygı ile silinme derdi olmayan) ve özgür paylaşımlar için davet ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcenk -- 16 Eylül 2007; 13:42:37 >
|
|
16 Eylül 2007; 17:02:18
|
|
|
Size gönülden katılıyor ve destekliyorum. Ben de Asus P535 kullanan birisi olarak Asus ile ilgili (Asus Türkiye) bir fikrim oluşmuştu. Ancak bu linkin silinmesi benim de bağımsız bir platformda olmadığımı hissetmeme sebep olmaktadır. Ben de accountumun iptalini talep ediyorum. quote:
Orjinalden alıntı: mertcenk Bu forumda herkes birilerini bilgilendirmek için yaşadığı iyi kötü tüm tecrubelerini paylaşmaktadır. PDA lar ile ilgili olumlu,olumsuz görüşler,bilgilendirme amaçlı arkadaşlarımız tarafından aktarıldığı gibi,cihazlarla ve cihazların gönderildiği teknik servislerle yaşanan sıkıntılar da dile getirilmekte,bu da tüm aktif PDA kullanıcılarına yol göstermekte,rehber olmakta,ilgili sıkıntıya çözüm bulmak için alternatifler ürtetilmeye çalışılmaktadır. Ancak Teenking nickli arkadaşın,Asus P525 servisiyle yaşadığı sıkıntı,gördüğüm kadarıyla forum yönetimi tarafından silinmiştir. Bu vahşi kapitalist yaklaşım beni çok rahatsız etmiş,bağımsız ve tarafsız bir platformda olmadığımızı düşündürmüştür. Bugün Asus'un baskı yaparak sildirdiğini düşündüğüm Topic örneği gibi,satın aldığımız yada ilerde satın alacağımız cihazlara ilişkin eleştirilerin de Forum yönetimi tarafından ticari amaçlarla silinebileceğini öngörerek,bu forumda artık hiçbir şekilde bilgi paylaşımında bulunmayacağımı ve üyeliğimin Forum yönetimi tarafından iptal edilmesini talep ediyorum. Standart üye olduğum,Enkidu nickini kullandığım tamamen bağımsız PPC Platformu olan pocketpc.gen.tr sitesine burdaki tüm değerli arkadaşları kaliteli (ticari kaygı ile silinme derdi olmayan) ve özgür paylaşımlar için davet ediyorum.
|
|
|
16 Eylül 2007; 20:56:20
|
|
|
Teenking'in topicinin silinmesi burada konuşulanların belli bir anlayışa hizmet etmediği sürece değer görmeyeceği ve engellenecegi anlamına geliyor sanırım. Asus'u bugune kadar savunan hatta cevresine iyi anlatan bir çok insanın bile akıllarınada soru işareti olmuştur bu topicin silinmesi. Sonuç olarak topigin engellenmesi Asus'a yine hizmet etmemiştir. Bu engelleme ve susturma çabalarına karşıyım ve Donanım Haber'i protesto ediyorum. Tarafsızlık, her düşüncenin sonuna kadar kendisini savunmasına olanak vermeyi gerektirir. Benim hatırladığıma göre Teenking nickli arkadas tarafsızlıga olan saygısını Asus'un kendisine olan eleştirisini olduğu gibi topicine taşıyarak göstermiştir. Asus'un da konu hakkında kendi goruslerini dile getirmesi bu paylaşıma engel olmaktan daha onurlu bir mucadele olurdu ve okuyan herkes haklıyı kendi kafasında belirlerdi. Bence kendini savunmaktan aciz olan ve gucsuz kaldığı yerde onun ürününü alarak ona destek olmuş, (onu hatırladığım kadarıyla diğer topiclerde daha önce savunmus) bir müşterisini baska yollarla susturma yoluna gitmis bir muhesseye Türkiye'de bizlerin ihtiyacı yok. Laptopı da almıyorum. Ve Sevgili Donanım Haber, bence bu hareketinizle bizlerin en azından bir kısmımızın saygısını yitirdiniz. DEĞER MİYDİ??? Beni de isterseniz üyelikten çıkarabilirsiniz. Kimse nerden geldiğini ve kimlerle geldiğini unutmamalıdır. Okuyup da zaman harcayan herkesten özür diliyorum, sonu gelmeyecek ve bir işe yaramayacak bir konuda herhangi bir kişinin boşa çabasını dile getirisini okudunuz. Keşke daha faydalı şeyler okusaydınız..
|
|
|
16 Eylül 2007; 21:02:46
|
|
|
Öncelikle arkadaşlarımaı bilinçli birer forum kullanıcısı oldukları ve bilgiden yana oldukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz burda hem iyi hemde kötü yanlarıyla firmaları ve ürünlerini tartışıyoruz.Bunu yapabileceğimiz fazlada bir forum yok açıkçası Neden DH sorusuna ise bir zamanlar her konu başlığında kaliteli ve bilgili mesajların bulunması gereksiz konuların olmamasındandı.Piyasada internet kullanıcısının yarısı kadar forum olduğunu düşünürsek buda bize DH ı neden seçtiğimiz cevabını destekler. Bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ama sonradan forumda tatsızlık çıkmasın diye susmayı tercih ettim.Bizim(ben ve benim gibi konu açıp cevaplayan arkadaşlarım) bahsi geçen firmaları,ürününü ve kişileri mağdur etmek değil onlara hizmetlerinde yardımcı olmaktır. Forumun amacıda bu değilmidir? Birimizin bildiğini;bilmeyen ama öğrenmek niyetinde olan birilerine en iyi şekilde aktarmak ve kaynaşmak değilmidir? Bizler bu foruma girip konuları okuyum yararlanıp(ben buna bilgi hırsızlığı diyorum)forumdan çıkabilirdikte. Ama ben şahsen bunu seçmedim Foruma üye olduğum sürece forumdaki tüm üye kardeşlerime Symbian PPC Teknoloji Müzik Kitap Online oyunlar gibi çeşitli konularda yardımlarda bulunmakla beraber özel mesaj yoluylada kendilerine yardım etmeye çalıştım. Bilgi evrenini bir kumsal kabul edersek;ve ben bu kumsaldaki minnacık bir kum tanesi kadar onlara yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Demekki üye olarak yapmam gerekeni yapmışımdır ve bu benim için büyük bür onur. Konu silindiğinede aklıma DH'nin Asus ile olan anlaşması(incelemelere destek vermek ve forum reklamları)gereği mi yaptı diye kendi kendimede sordum. Aynı sıkıntıyı ASUS'un kendi forumundada yaşamakta olan bir sürü insanda mevcut.Herneyse bu noktadan sonra birşey söylemek istemiyorum.Demekki yöneticilerimiz bizden daha iyi düşünmüşler.Belkide forumun gerçek amacı geyik yapmak ve post kastmaktır.Paylaşım gerçek anlamda böyle birşey belkide. Forumda bilgisini ve deneyimlerini bizlerle paylaşıp;bilgilenmemizi sağlayan tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum. Hoşçakalın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeeNKiNG -- 16 Eylül 2007; 21:08:09 >
Mühendis tek boyutta düşünür,n boyutta çözüm üretir | HP 614c | ASUS P525 | |8gb Sandisk SDHC MicroSD | 2gb Sandisk MicroSD| | 4gb Toshiba SDHC minidSD| N-Gage || Ipod 8gb Nano 3. Nesil Gri | Ipod Nano 2gb Beyaz | Ipod Radio Remote| Sennheiser CX500 Beyaz | Sennheiser CX300 Beyaz |
|
|
|
|
|
16 Eylül 2007; 21:56:02
|
|
|
arkadaşlar zaten parayı basan alıyor hosting bölümünde yemedigim laf kalmadı icretsiz dağıtıyorum die birşeyden anlamayan oldum ,tostcu oldu her topicte laf yedim nasıl oluyor bilmiyorum ama şikayet edince bile bana gelen mailde lütfen sakin olun bunda birşey yok diyorlar laf lafı söylüyor söylüyo yok ama ben bir laf söyledim anında uyarı ve msj silinmesi üstelik heryerdede bas bas bagırdım hostingden anlamıyorum ücretsiz dağıtıyorum ie yinede milletin kuruk acısı herşeyin üstünde tabi nedense bazı firmaların hiç şikayetleri yok...valla tutacagnı bilsem güzel bi forum ve bağımsız bi forum acıcam ama şüpheliyim(bu arada yine söylüyorum 5yaşında beri pc m var neredeyse bütün model pcleri kullandım ayrıca ilk olkul 1.sınıfın yarısından itibaren ing dersimiz 2.sınıftan itibaren pc dersimiz vardı ve şuan 20yaşındayım ve ala önümdede uzun bi yol ulgunuz biliyorum aslada bitmez teknoloji yolu ve hostingden şuanlık anlamamaktan GURURDUYUYORUM ve DH yi bannnnn bannnnn ...) ayrıca yönetici msj dada söyledigim gibb artık paylaşım deil gel işini gör git forumu burası..p525 topici bile geyik dolu sonra bana diyorlar yine orada sormuyorsun ee nası sorayım millet geyigine giriyo paylaşım için deilki
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
|
|
|
|
|
17 Eylül 2007; 2:17:56
|
|
|
cevremdekı kısılerde hep sorunlu asus urunlerı gordum. anakart ekran kartları adsl modemler ...... bırkac senedır soyledıgım bır cumle var ; "asus'sa at cope .".. Istanbul teknık servıs mudurunu tv de ızlemıstım parca degıstırmeden tamır ettıklerını gulerek anlatıyordu . o gunden sonra asus mu ? aman aman dıkkat..
|
|
|
17 Eylül 2007; 9:08:42
|
|
|
evet arkadaşlar size sonuna kadar katılıyorum. insanlar burada sıkıntılarını paylaşıyor ama karşılığında bu şekilde bir yerlerin baskısı ile belli platformların silinmesi gerçekten güvenilirliğe gölge düşüren bir şey, bu şekilde bir hareketle ASUS daha çok şey kaybetti birdaha asus asla diyorum P535 PDA ve Asus Laptop aldığıma gerçekten bu olaydan sora dahada pişman oldum, insanların haber özgürlükleri düşünce özgürlükleri resmen kısıtlanıyor. bu şekilde olaylar olacaksa bu forumların kuruluş amacı nedir???? demekki ürünler hakkında sadece iyi yorum yapıcaz herhangi bir kötü yorum yapıldığında kii burada kötü yotum yok insanlar karşılaştıkları sıkıntıları aktarmaya çalışmış bu gibi durumlarda topik silinir sadece iyi yorum yap demekmidir???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 17 Eylül 2007; 10:36:41 >
|
|
|
17 Eylül 2007; 12:46:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Kyser Sozey evet arkadaşlar size sonuna kadar katılıyorum. insanlar burada sıkıntılarını paylaşıyor ama karşılığında bu şekilde bir yerlerin baskısı ile belli platformların silinmesi gerçekten güvenilirliğe gölge düşüren bir şey, bu şekilde bir hareketle ASUS daha çok şey kaybetti birdaha asus asla diyorum P535 PDA ve Asus Laptop aldığıma gerçekten bu olaydan sora dahada pişman oldum, insanların haber özgürlükleri düşünce özgürlükleri resmen kısıtlanıyor. bu şekilde olaylar olacaksa bu forumların kuruluş amacı nedir???? demekki ürünler hakkında sadece iyi yorum yapıcaz herhangi bir kötü yorum yapıldığında kii burada kötü yotum yok insanlar karşılaştıkları sıkıntıları aktarmaya çalışmış bu gibi durumlarda topik silinir sadece iyi yorum yap demekmidir??? Aynen katılıyorum.Burdaki genel insan profili uzman kullanıcılardır.Bizim etrafımızdaki insanlar boş cd bile almadan önce bize sorarlar.Şu konunun silindiğini gördükten sonra çevremdeki insanlara asus tavsiye edermiyim sizce? Tabiki hayır Asus iyi bi marka olabilir yada DonanımHaber'e maddi destek sağlıyor olabilir,inceleme için ürün yolluyor olabilir.Ama bu sebeblerin hiçbiri bu konunun silinmesini haklı çıkartamaz.Bir son kullanıcı bir marka hakkındaki problemini dile getiriyorsa ki konunun tartışıldığı platform DonanımHaber forumu ise bence markanın bunu dikkate alması ve sorunu çözmeye çalışması gerekir.Tabi konuyu sildirerek değil... Donanım Haber 'i de bu yanlı tutumundan dolayı kınıyorum ve bu günden itibaren asus markalı tüm ürünleri boykot ediyorum çevremdeki insanlarada almamalarını tavsiye edeceğim..
|
|
17 Eylül 2007; 13:17:30
|
|
|
dh maalesef copy-paste ve geyikçilerin sitesi olma yolunda büyük bir hızla ilerliyor. Eleştiri ve muhalefeti kesinlikle sindiremeyen bir yönetim anlayışına sahip bir zihniyetin temsilcilerinin denetiminde varlığını sürdürüyor. Bu topic silme olayını şiddetle protesto ediyorum, asus markasının Türkiye'de ki düşük çaplı ve hazımsız idarecilerini de şiddetle protesto ediyorum. ( Asus markası farklı, Türkiye deki yöneticileri farklıdır diye düşünmek istiyorum; neticede Asus boru bir marka değil )
|
|
17 Eylül 2007; 14:06:02
|
|
|
evet arkadaşların dediği gibi protestomuz Asus markasına değil, bu markayı Turkiye'ye getiren ve bir tartışma ortamını tamamen kendisine ters düşüyor diye DH sitesinden kaldırtan güçlere karşı. Bir problemi çözüme ulaştırıp müşterilerinden takdir almak varken işte teknik servis anlayışı bu olmadır dedirtmek varken bu denli bir yanlış hareketle dahada dibe batılmamlıydı ve bu büyük marka hakkında insanlarda olumsuz önyargı oluşturmamalıydı. demekki gerçekten burada bir şeyler tartışmak yanlış direk post kasmak için 1-2 cümle yazıp saçma sapan şeyler hakkında konuşmamız gerekiyor ki o zamanda bizim gibi bilişimle uğraşan insanların burada hiç bir işi olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 17 Eylül 2007; 14:09:15 >
|
|
|
17 Eylül 2007; 14:21:19
|
|
|
yokrum bile yok (bu msj ı da gereksiz msj kirliligi die silerler artık)
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
|
|
|
|
|
17 Eylül 2007; 16:05:53
|
|
|
bende bundan sonra kesinlikle paylaşımda bulunmayacağım forumunuz sizin olsun.misafir gibi girer bakarım bu konu ile ilgili bir açıklama yapılmışmı diye o kadar oda belli bir süre benide isterseniz silebilirsiniz artık bundan sonra bir anlamı kalmadı.çok üzgünüm.
|
|
17 Eylül 2007; 16:40:28
|
|
|
Forumun silinmesi üzücü ama forum direk ASus firmasını karalamaya kaymıstı teknik servisin ayıbını teenking arkadasımzı gayet güzel ve saygılı dile getirsede böyle davranmayanlarda vardı. Acuk ve net olan su var pda ların kullanıcısı az oldugu için kar marjıda düşlük bundan dolayı iyi bir yetkili servis hizmeti yok bu istisnasız tüm pda markalarında var bir markayı karalamdan önce bunu düşünüp yorum yaparsanız sanırım hiç bir konu silinmez. Teenking in sorunu umarım hallolmustur teknik servisin ayıbını bende kınıyorum.
|
|
17 Eylül 2007; 17:07:43
|
| | | |