Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia 8900^^Taklit ya da Gerçek?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia 8900^^Taklit ya da Gerçek? Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 12:27:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Java olanı SE'de vardı galiba ama çalıştırmatı kimse başaramadı

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
crawling

30 Ocak 2008; 20:52:32 

Artenin sapphirini almak istiyorum ama yok mu şuan türkiyede hiç ya?

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008; 22:30:57 

GittiGidiyorda varsa vardır...

2250 gibi 1 rakamlarla satılıyor ortalama.

bu düz arte:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91920

Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
crawling

31 Ocak 2008; 0:12:24 

Gittigidiyorda yok ya düzü var ordada,safir çok pahalı olmazsa safir alıyım diyorum ya olmuşken tam olsun

invaze

31 Ocak 2008; 16:20:27 

dostum yabancı forumlarda okuduklarıma göre sapphire modelindeki deri kaplama eskimeye mahkum deniyor bence ilerleyen zamanlarda arte daha çok tutulacak bence arte al bende arte aldım bunları okuduktan sonra
quote:

Orjinalden alıntı: crawling

Gittigidiyorda yok ya düzü var ordada,safir çok pahalı olmazsa safir alıyım diyorum ya olmuşken tam olsun

Boş
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008; 18:00:40 

Ben olsam düz Arte'den yana tercih yaparım, gayet şık 1 cihas ve dediinis gibi deforme olma olayı as gibi duruyo.

Siyah daha da ağır durduruyo cihası. Zevk meselesi tabi.

crawling

31 Ocak 2008; 18:03:33 

Nokianın prestij serisindeki bi telefonun derisi siz istesenizde eskimez merak etmeyin
Benim safiri daha çok hoşuma gitti ama beklemekde istemiyorum fazla,doğubankta falan gören yok mu safirini?Yurtdışında çıktı mı piyasaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawling -- 31 Ocak 2008; 18:04:19 >

invaze

31 Ocak 2008; 23:09:03 

dostum bu kul yapısı sonuçta eskimez diye bişey yok her telefon eskiyecek arte de olsa süper arte de olsa bişey farketmez sadece benim şahsi görüşüm sizi bağlamaz hangisini beğeniyorsanız onu alın bu arada sapphire arte daha spot piyasasına bile girmedi tahmini 1.5-2 ayı bulur grey market çıkması
quote:

Orjinalden alıntı: crawling

Nokianın prestij serisindeki bi telefonun derisi siz istesenizde eskimez merak etmeyin
Benim safiri daha çok hoşuma gitti ama beklemekde istemiyorum fazla,doğubankta falan gören yok mu safirini?Yurtdışında çıktı mı piyasaya?

Boş
invaze

31 Ocak 2008; 23:18:05 

Arkadaşlar cihazın pil ömrü o kadar kurcalamama rağmen süper 4.5 günde ancak bitirebildim ve daha ilk şarzı şahsi fikrim 6 günü görecek ilerleyen zamanlarda bu arada cihazın neden bu kadar pahalı olduğu hakkında sizlere birkaç fikrimi sunayım
1)Nokia isim satıyor
2)kullanılan materyal daha önce hiçbir telefonda görülmeyen kalitede dock ünitesi bile çok kaliteli parlak çelikten yapılmış
3)oled ekran
4)yanında verilen aksesuarlar tahminim birlikte gelen bluetooth kulaklığı piyasada tek satılsa 150 lira verilir
5)bizim gibi telefon meraklıları
6)donanimhaber ve benzeri yerli ve yabancı siteler çünkü yeterince gaza gelmeden kimse 2 kağıt gidip vermez

Boş
crawling

31 Ocak 2008; 23:52:11 

quote:

Orjinalden alıntı: invaze

Arkadaşlar cihazın pil ömrü o kadar kurcalamama rağmen süper 4.5 günde ancak bitirebildim ve daha ilk şarzı şahsi fikrim 6 günü görecek ilerleyen zamanlarda bu arada cihazın neden bu kadar pahalı olduğu hakkında sizlere birkaç fikrimi sunayım
1)Nokia isim satıyor
2)kullanılan materyal daha önce hiçbir telefonda görülmeyen kalitede dock ünitesi bile çok kaliteli parlak çelikten yapılmış
3)oled ekran
4)yanında verilen aksesuarlar tahminim birlikte gelen bluetooth kulaklığı piyasada tek satılsa 150 lira verilir
5)bizim gibi telefon meraklıları
6)donanimhaber ve benzeri yerli ve yabancı siteler çünkü yeterince gaza gelmeden kimse 2 kağıt gidip vermez

İnvaze bana düz arte o kadar güzelki safirinde aklın kalmaz diyosan alıcam düzünü?Tavsiye ediyo musun o kadar dostum?

invaze

1 Şubat 2008; 12:02:00 

dostum kesinlikle arte çok güzel aklın kalmaz merak etme bu arada sapphire daki ortadaki safir taş orjinal değil imitasyon taş bilginiz olsun

Boş
Ozdamar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 12:52:41 

Selamlar Sevgiler ,

Arkadaşım Dubaiden kendisi 1000 dolara ( Yaklaşık ) Arte getirdi. Dokunmatik gibi olan tuşlarını pek sevmedim . Telefonun sürgü sistemide çok tok açılıp kapanıyor. Bana 8600 ayarında gibi geldi. Sirocco kalitesinden sonra arte hiç ama hiç sıcak gelmedi bana. Sapphire Arte' nin gelmesine daha var.

Bayerische Motoren Werke AG E46ti M54 256S5
invaze

1 Şubat 2008; 16:00:47 

dostum bence çok önyargılı ve kullanmadan yazmışsın tuşları kesinlikle mükemmel dokunmatik gibi de değil dokunmatik değil sürgü sistemi çok rahat ve çok sağlam hissi veriyor sirocconun kalitesi inan bunda kat kat fazla var ve fiyat dediğin kadar da ucuz değil benimde arkadaş dubaide şuan en ucuz 1360 dolara bulmuş 1000 dolara bulduysa kesin bir bit yeniği vardır sapphire arte de 1590 dolar bilginize
quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Selamlar Sevgiler ,

Arkadaşım Dubaiden kendisi 1000 dolara ( Yaklaşık ) Arte getirdi. Dokunmatik gibi olan tuşlarını pek sevmedim . Telefonun sürgü sistemide çok tok açılıp kapanıyor. Bana 8600 ayarında gibi geldi. Sirocco kalitesinden sonra arte hiç ama hiç sıcak gelmedi bana. Sapphire Arte' nin gelmesine daha var.

Boş
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 19:58:04